1. Home
  2. Recepten
  3. Fusilli

Fusilli recepten (580)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Gesmolten Kaaspasta met Gegrilde Kip & Groenten

HEEEEEEEEEEEERLIJK recept van Ramon Beuk!! Van de week gezien op teevee, vanavond gemaakt en het komt beslist vaker op tafel. Penne in een sausje van gesmolten kaas met gegrilde kipfilet en gegrilde groenten. Het was superlekker!!! Thank you Ramon.

INGREDIENTEN

2 kipfilets 150 gram champignons 1 rode paprika 1 el fijngehakte basilicum 1 fijngesneden rode peper 1 tl suiker 1 el limoensap 150 gram pasta (penne, fusilli) 1 dl kookroom 75 gram pittige, geraspte kaas olijfolie

Bereidingswijze

Snijd de kip in dunne plakken en doe ze in een mengkom Voeg wat olijfolie toe aan de kipfilet en bestrooi flink met versgemalen peper (eventueel wat paprikapoeder) Meng de olie + kruiden goed door de kipfilet Kook de pasta zoals op de verpakking staat aangegeven Laat de grillpan heet worden en grill de kipfilet zonder extra olie toe te voegen tot ze mooi gaar zijn Doe de kipfilet daarna in een grote schaal en dek deze af Snijd de champignons en rode paprika in grove stukken en doe ze in de mengkom Meng er wederom olie en flink wat versgemalen peper (en eventueel wat paprikapoeder) doorheen Grill de groenten ook in de grillpan tot ze mooi gaar zijn en voeg ze dan toe aan de kipfilet Voeg de verse basilicum, rode peper, suiker, limoensap, peper en zout toe aan het kip/groentemengsel en zet dan de deksel weer op de schaal Doe de melk en kaas in een pan en laat dit smelten (blijven roeren) Roer de pasta door de kaassaus Schep de kaaspasta op een bord en leg het groente/kipmengsel er bovenop Versier met wat dungesneden sliertjes verse basilicum

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-11-2004
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Slanke ovenschotel met ham en kaas

Lekker, slank, gezond, snel klaar en het smaakt heerlijk. Eigenlijk is dit recept met volkoren macaroni maar ik heb dit keer eens voor Fusilli pasta gekozen. De hoeveelheden zijn voor een dieet portie, ben je niet op dieet dan neem je meer.

INGREDIENTEN

1 bakje champignons, 2 preien, 1 plak ham van 100 gr, 160 gram (gare) macaroni, 1 paprika, Pakje Hamkaas of Kaassaus (ongeveer 200 ml), Verse (of gedroogde) bieslook, Italiaanse kruiden, Peper en zout naar smaak, Voor de salade, Een paar tomaten, 1 of 2 uien, Dressing (naturel, slanke), , Aantekening; mocht er een reclame verschijnen van de bonen van Hak? De TIP met het advies om de bonen van Hak te kopen komt niet van mij maar is een reclame van Smulweb.

  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-01-2012
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

fusilli met tomaten basilicumsaus en gehaktballetjes

Lekkere pasta schotel

INGREDIENTEN

400 g. rundergehakt, 1 pak drie kleuren fusilli, - 1 eetlepel olijfolie, - 1 pak tomatenblokjes, - basilicum /oregano, - 12 champignons, - 1 teentje knoflook, - 1 ei, - versgemalen peper en zout, - 100 g. geraspte Parmezaanse kaas

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-02-2008
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pastasalade met pesto

Koude pastasalade die heerlijk smaakt met een lekker stuk brood erbij en een glas rose

INGREDIENTEN

250 gr pasta (fusilli of vlindertjes), olijfolie, 3 zongedroogde tomaatjes, 2 bosuitjes, 1 mozzarellakaasje, 2 pomodori of trostomaten, 1 gele of groene paprika, potje pesto (of zelfgemaakt), potje olijven met piment, pijnboompitten,

  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-01-2002
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Fusilli met een Kip/Krabroomsaus

De Kip en Krab is een heerlijke combinatie met de pasta

INGREDIENTEN

Fusilli (of andere pasta), 2 kipfilet, 8 krabsticks, Olijfolie, Kippebouillonblokje, 2 pakjes Roomculinair, Zwarte peper,

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-11-2000
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Fusilli Met Tonijn

Vetarmrecept (Vet per portie: 6 gram), met dank aan Arjan.

INGREDIENTEN

400 gr. fusilli, 1 eetlepel olijfolie, 10 lente uitjes (gesnipperd), 500 gr. champignons (in, vieren gesneden), 2 teentjes knoflook (geperst), 425 gr. tonijn in water (blik, uitgelekt en verkruimeld), 2 theelepels fijngeraspte citroenschil, 2 eetlepels citroensap, 1/3 kop fijngehakte peterselie en 1/3 kop, fijngehakte bieslook.,

  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-01-2000
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Fusilli met coquilles

Met Powerslim fusilli heb je een eiwitrijke maaltijd.

INGREDIENTEN

2 zakjes Powerslim fusilli (of gewone fusilli), 2 tenen knoflook, fijngehakt, 1/2 rode peper, zonder zaadjes, in ringetjes, 3 el olijfolie, 10 coquilles, 4 tomaten, peper, zeezout

  •  
  •  
  • Geplaatst op23-01-2014
  •  
  •  

Broccoli Met Fusilli

INGREDIENTEN

250 gr. fusilli, 1 struik broccoli, 1 ui, 2 el olie, 1 blik tomaten op sap, 2 el amandelsnippers, 1 tl oregano, 100 gr. geraspte Parmezaanse kaas, ,

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-10-1999
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Fusilli met pesto

Een heerlijke, makkelijke pasta.

INGREDIENTEN

Pasta:, 50 gram fusilli glutenvrij (AH) (of een andere geschikte pasta), Cherry tomaten, in stukjes, Rauwe rode paprika, in stukjes, Handje rucola, Evt. mozzarella, gebrokkeld, , Pesto:, Bakje verse basilicum, 20 gram pijnboompitten, Citroensap, Scheut knoflookolie, , ,

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-05-2019
  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Fusilli Chili

Mijn lievelings eten, lekker makkelijk en erg lekker.

INGREDIENTEN

400 gram fusilli, 500 gram rundergehakt, zakje chili concarne kruiden (knor), 1 pak spekjes, 1 grote prei, champignons, 2 uien, en een rode paprika

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-08-2012
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

fusilli met tonijn

Pastagerecht met een natuurlijke smaak, gemakkelijk klaar te maken en vetarm

INGREDIENTEN

400g fusilli, 1 el olijfolie, 10 lente-uitjes, 500g champignons in vieren gesneden, 2 teentjes knoflook, 425g uitgelekte tonijn, 2 tl geraspte citroenschil, 2 el citroensap, 1/3 kop fijngehakte peterselie, 1/3 kop fijngehakte bieslook

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-03-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste fusilli recepten
  • Eigen recept

Fusilli met worst

Lekker gerecht voor het hele gezin

INGREDIENTEN

-500 gr fusilli, -4 braadworstjes, -500 gr broccoli, -1 rode paprika, -1gele paprika, -1bakje champignons, -3 teentjes knoflook, -olijf olie, -zout, -peper, -maggi, -geraspte kaas

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-03-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Fusilli met spinaziesaus

Fusilli met spinaziesaus

INGREDIENTEN

, 600 g fusilli (pasta) (= ? 200 g ongekookt), 2 el Becel Dieet Olie, 600 g diepvriesspinazie, 2 tl gedroogde tijm, 150 g geraspte 30+-kaas, 4 el Becel voor de Koffie, peper, 4 vleestomaten, 2 teentjes knoflook, 2 tl gedroogde tijm,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-11-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Fusilli Met Gorgonzolasaus

Snelle en smakelijke pasta

INGREDIENTEN

400gr fusilli, 150 gram gorgonzola in stukjes, 1 dl vole melk, 30 gr boter, 1 dl slagroom zout,peper, nootmuskaat, 1-2 el. peterselie, geraspte kaas,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-04-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Fusilli met pestosaus

INGREDIENTEN

300 gram fusilli pasta - 4 eetlepels pijnboompitten - 8 zongedroogde tomaten in olie - 200 gram verse spinazie - 4 eetlepels honing-mosterd-dressing - 125 ml. slagroom - 1/2 pot Grand'Italia pesto alla genovese - 100 gram geraspte oude kaas

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-06-2002
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Fusilli colore

Heerlijk licht pittig pastagerecht!

INGREDIENTEN

400 g fusilli colore, 4 eetlepels olijfolie, 1 ui, 400 g (italiaans) gekruid gehakt, 100 g Coburgerham, 1 pot Sugocasa-saus traditioneel, 2 eetlepels groene pesto, 100g oude kaas

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-01-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

fusilli met pestosaus

Heeeeeel erg lekker

INGREDIENTEN

300 gr. fusilli pasta * 4 eetl. pijnboompitten * 8 zongedroogde tpmaten in olie * 200 gr. verse spinazie * 4 eetl. honing-mosterddressing * 125 ml. slagroom * 1/2 pot Granditalia pesto alla genovese * 100 gr. gemalen oude kaas

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-12-2002
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Fusilli met roomsaus

INGREDIENTEN

300 gram fusilli (pasta), ca. 300 gram broccoliroosjes, 1 schaaltje cherry trostomaten, 1 ui, 1 eetlepel olijfolie, 1 pakje boursin (150 gram), 150 ml. koksroom (pakje a 200 ml.), zout en peper.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-12-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Fusilli met pestosaus

INGREDIENTEN

300 gram fusilli, 4 eetlepels pijnboompitten, 8 zongedroogde tomaten in olie, 200 gram verse spinazie, 4 eetlepels honing-mosterddressing, 125 ml slagroom, 1/2 pot grand'italia pesto alla genovese, 100 gram gemalen oude kaas

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-06-2002
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Fusilli met mozzarella

Lekkere fusilli met mozzarella en rode pesto - tomatensaus

INGREDIENTEN

1 ui; 2 teentjes knoflook; 25 gr boter; 1 blik tomatenblokjes (400 gr); 4 el rode pesto; zout; peper; 350 gr fusilli; 150 gr kerstomaatjes; 1 bolletje mozzarella (ca. 125 gr); 2 el gesnipperde basillicum

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-01-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Fusilli Pastasalade

Heerlijke zomers pastasalade met ei, asperges en ham

INGREDIENTEN

200 gram Fusilli (of andere pasta), 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels creme fraiche, 1 a 2 eetlepels azijn, zout en peper, 1 theelepel paprikapoeder, 150 gram ham (in blokjes), 1 blikje asperges (uitgelekt en in stukjes), 2 hardgekookte eieren (in kleine blokjes), 2 tomaten in stukjes, 1 kleine ui (gesnipperd), 2 eetlepels peterselie (fijngehakt),

  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op01-06-2005
  • Italiaans
  •  0-10 min.

Fusilli met broccolisaus

SUPER GEMAKKELIJK,SUPER LEKKER

INGREDIENTEN

500 gr fusilli450 gr broccoli,schoon gemaaktknoflook1 uipijnboompitten1 anjovis ingelegd in zout1 chilipepertjeolijfolie extra verginezout

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-02-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Fusilli met gorgonzolasaus

Een recept uit de Tip Culinair van maart 2000, zo lekker dat ik het graag wil bewaren.

INGREDIENTEN

- 300 gr. fusilli, - zout, saus:, - 150 gr. gorgonzola, verkruimeld, - 1,5 dl melk, - 30 gr. boter of margarine, - 1 dl slankroom of slagroom, - zakje uitgebakken spekjes, - 100 gr. versgeraspte parmezaanse kaas, - 1 a 2 el fijngesneden peterselie, - zout/versgemalen peper/nootmuskaat,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-07-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

fusilli met roomsaus.

INGREDIENTEN

300 gram Fusilli ( pasta ), 1 zak broccoliroosjes ( 300 gram ), 1 schaaltje cherry trostomaten ( ca 200 gram ), 1 ui, 1 eetlepel olijfolie, 1 pakje Boursin ( 150 gram ), 150 ml koksroom ( pakje a 200 ml ), zout, peper.,

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-07-2001
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pastasalade van fusilli

INGREDIENTEN

200gr Fusilli, 2 el mayonaise, 2 el creme fraiche, 1 a 2 el azijn, 1 dikke plak ham (150gr) in blokjes, 1 blikje asperges, uitgelekt in stukjes, 2 hardgekookte eieren, in blokjes, 2 tomaten, in blokjes, 1 kleine ui gesnipperd, 2 el fijngehakte peterselie, 1/2 tl paprikapoeder

  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-01-2000
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Fusilli margherita

Fusillisalade met broccoli

INGREDIENTEN

400 gram Grand'Italia fusilli, 1 pot PastaSalata Primavera (met kruiden), 1 el Grand'Italia Olio extravergine di oliva (olijfolie), 1 struikje broccoli, 2 hardgekookte eieren

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-06-2002
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

FUSILLI MET BACON-CHAMPIGNONSSAUS

Bijzonder smakelijk en snelklaar(15 min.)

INGREDIENTEN

300 gr. gekleurde fusilli of tagliatelle, 150 gr. ham in blokjes, 150 gr. bacon in blokjes, 2 teentjes knoflook, 3 stengels bleekselderij in plakjes gesneden, 150 gr. oesterzwammen, 1 dl. koksroom, evt. wat melk, bakje roomkaas met kruiden, 1 tl tijm, geraspte Parmezaanse kaas

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-11-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Zomerse fusilli

Met een herfstige saus

INGREDIENTEN

400 gram oesterzwammen, 4 takjes peterselie, 2 deciliter slagroom, 300 gram fusilli, 100 gram boter,2 deciliter room (zure), 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels olijfolie, peper en zout

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-07-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Fusilli vegetariane

Fusilli met groenten en gorgonzolaDe zonnige groenten maken de pasta vegetariane van Grand`Italia onweerstaanbaar lekker. Meer info over Grand’Italia

INGREDIENTEN

500 gram Grand'Italia Fusilli, 1 pot Grand'Italia Pomodorini Ricotta, 1 rode paprika, 1 scheutje olijfolie, 1 aubergine, in blokjes gesneden, 1 courgette, in blokjes gesneden, 50 gram gorgonzola dolce

  • Italiaans
  •  
  • Geplaatst op15-08-2011
  • Italiaans
  •  

Fusilli met boursin

-

INGREDIENTEN

300 gram fusilli, 250 gram cervelaatworst, 250 gram champignons, in plakjes, 1 courgette, in dunne plakjes, 150 gram boursin

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-07-2013
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Zomerse fusilli

Deze pasta geeft een echt zomers gevoel. De frisse witte champignon-saus met de fel groene peterselie in combinatie met de gekleurde fusilli is een waar feest voor het oog. Daarnaast is deze pasta natuurlijk ook bijzonder lekker.

INGREDIENTEN

400 gram paddestoelen, 400 gram fusilli, 100 gram boter, 4 takjes peterselie, 2 deciliter room (zuur), 2 teentjes knoflook, 2 deciliter slagroom, 2 eetlepels olijfolie, 1 snufje zout, 1 snufje peper

  • Belgisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-06-2003
  • Belgisch
  •  0-10 min.

fusilli met champignonsaus

INGREDIENTEN

Pasta (fusilli), quorn gehakt, bakje champignons, ui,1/2 tntj knoflook, gembersiroop, creme fraiche, scheut sherry, tl mosterd, zout/peper

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-06-2001
  •  
  •  10-20 min.

Fusilli met aubergine

Fusilli met een saus van aubergine uit de oven

INGREDIENTEN

150 gram fusilli, Ă©Ă©n middelgrote aubergine, zes pitloze zwarte olijven, 200 gram mozzarella. Iets scherps dat niet kruidig is: 1 lombok rawit, een stuk lombok, hete hongaarse paprikacreme, cayennepeper, stukje madame jeanette of zoiets. Geen sambal met kruiden!.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-06-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Fusilli Met Spinaziecreme

Een lekker macaronischotel

INGREDIENTEN

350g. fusilli, 400g. spinazie, 2 eieren, 2 dl. melk, 2dl. room, 1 afgestreken eetlepel groene peperbolletjes (uit een potje), zout.

  • Internationaal
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-06-2000
  • Internationaal
  •  10-20 min.

Fusilli met aubergine

INGREDIENTEN

300 gram kalkoenreepjes - 1 pakje Knorr mix voor Toscaanse pesto - 2 aubergines - 3 eetlepels olijfolie - 300 gram fusilli - 15 gram verse basilicum

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-12-2002
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Fusilli met tonijnsaus

Super makkelijk, lekker en weer eens wat anders.

INGREDIENTEN

1 zk fusilli (500 gr) - 1 pot italiaanse tomatensaus (690 gr) - 1 blikje anjovis - 2 blikjes tonijn in olie - 1/2 pot kappertjes - 4 eetl italiaanse kruiden.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-12-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Fusilli met paddestoelenroomsaus

INGREDIENTEN

300-400 g fusilli (spiraalpasta), zout, peper, 2 eetlepels (zonnebloem) olie, 400 g gemengde paddestoelen (bijv. champignons, oesterzwammen, shiitake) grof gesneden, 1 ui fijngesneden, 2 teentjes knoflook geperst, 250g g doperwten (diepvries), 1 dl groentebouillon (van tablet), 2-3 eetlepels tijmblaadjes, 1 dl kookroom, 100 g geraspte oude kaas.

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-11-2004
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Fusilli met mozzarella

INGREDIENTEN

1 gesnipperd ui - 2 gesnipperde tenen knoflook - 25 gr boter - 1 blik tomatenblokjes (400 gr) - 4 el rode pesto ? zout ? peper - 350 gr fusilli - 150 gr gehalveerde kerstomaatjes - 1 bol mozzarella van ca. 125 gr in kleine blokjes - 2 el gesnipperde basilicum

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-11-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

FUSILLI PASTASALADE

INGREDIENTEN

200gr honig Fiorenza Fusilli, 2el mayonaise, 2el creme fraiche, 1 a 2 el azijn, 1 dikke plak ham (150gr) in blokjes, 1 blikje asperges, uitgelekt en in stukjes 2 hardgekookte eieren, kleingesneden, 2 tomaten, kleingesneden, 1 kleine ui, gesnipperd, 2el fijngehakte peterselie, 1/2tl. paprikapoeder, , ,

  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-01-2002
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Fusilli Pikantje

INGREDIENTEN

400 gram fusilli, een half cervelaatworstje van Stegeman, 1 zak wokgroenten, 1 kuipje slankie pikantje

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-10-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Nieuwste fusilli recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top