1. Home
  2. Recepten
  3. Frittata

Frittata recepten (336)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Frittata

Een italiaanse Omelet die wordt gebakken tot hij stevig genoeg is om in punten te worden gesneden

INGREDIENTEN

6 zongedroogde tomaten 60 ml olijfolie 1 kleine ui, fijngesnipperd verse tijm 6 eieren 50 gr parmezaanse kaas (reggiano)

Voorbereiding

Leg de tomaten in een kom en giet er zoveel water op zodat ze onder staan. Laat ze ? 15 min weken. Haal ze uit het water, dep ze droog en snijd de tomaten in reepjes. Snipper het uitje. Breek de eieren in een kom en klop/roer ze los, voeg 45 ml van het weekvocht en de geraspte kaas toe

Bereidingswijze

Verhit de olie in een grote koeken pan met anti aanbak laag. Fruit de gesnipperde ui 5-6 min (zacht goudbruin). Roer de gesneden tomaten en tijm er door en bak dit 2-3 min op matig vuur mee. Draai het vuur hoger voeg en als de olie spettert de eieren toe. Meng ze snel met de andere ingredienten en stop met roeren. Temper het vuur weer en bak de frittata 4-5 min (bodem moet goudbruin zijn en de bovenkant luchtig). Keer de frittata om en bak op deze zijde nog 3-4 min.

  • Italiaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-05-2002
  • Italiaans
  •  0-10 min.

Frittata

Dit recept is een variant op een recept dat rond 2007 in de Delicious verschenen is. Het leuke van dit gerecht is dat je het met toevoeging van enkele basisingrediënten (eieren, kaas (mozzarella)) kunt maken van allerlei restjes groenten.

INGREDIENTEN

3 à 4 eieren, 2 bolletjes mozzarella à 125 gr., klein gesneden, ½ courgette, 1 struikje broccoli van ongeveer 500 gr., 150 gr. champignons, 1 rode ui, 1 spaanse peper, fijngehakt, tijm, 2 eetlepels (bij voorkeur vers), 1 flinke teen knoflook, zout, peper, (olijf)olie om in te bakken

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-10-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Frittata

Een Italiaanse boerenomelet

INGREDIENTEN

125 g kipfilet, peper en zout, 60 g boter, 125 g champignons in plakjes, 2 teentjes knoflook, 1 rode paprika, in kleine reepjes, 10 eieren, losgeklopt en gekruid met peper en zout, 120 g grueyere, cheddar of belegen geraspte kaas

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-09-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Frittata

INGREDIENTEN

4eieren, italiaanse wokgroente, eventueel restje gekookte aardappel, grana padano.

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-01-2012
  •  
  •  20-30 min.

Frittata

.

INGREDIENTEN

4 eetl. olijfolie, 1 stuks rode of groene paprika, in stukjes, 325 gram Bourgondische krieltjes, 5 stuks eieren, middel groot, 1 bekertje slagroom (125 ml), 1 snufje zout, 1/2 doosje tuinkers

  • Spaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-04-2019
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Frittata

INGREDIENTEN

4 Eetlepel olijfolie (in two lots of 2 Eetlepel), 1 cup ui, finely chopped, 2 cups (approx.) other groenten, depending on what you have. If raw, cook them with the uien (or steam them); if cooked add them when the uien are soft. You can also add chopped cooked meat if you have some to use up., 6 eieren, 1 Eetlepel chopped peterselie, 1 Eetlepel chopped fresh basilicum, Zout, Peper

  • Internationaal
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-06-2003
  • Internationaal
  •  0-10 min.

Frittata

Groenten: Broccoli, roergebakken wilde spinazie, geroosterde paprikas (pot),artisjokken, beetgare sperzibonen, aardappelplakjes en/of verschillende soorten paddestoelen.

INGREDIENTEN

4 el olie., 1 el boter., 250 gr Champignons in plakjes., 250 gr groente in stukjes., zout en peper., 6 eieren., 4 el gehakte bieslook., 5 el versgeraspte parmezaanse kaas.

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-06-2010
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Frittata

INGREDIENTEN

Restje gekookte pasta, 4 eieren, 10 kerstomaatjes, 2 sneden gezouten boerenham, gemalen parmezaan, peper en zout, basilicum, boter

  • Italiaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-02-2005
  • Italiaans
  •  10-20 min.

frittata

Spaanse aardappelomelet.

INGREDIENTEN

Ingredienten: 6 eieren 1/2 groene paprika 1/2 rode paprika 3 el melk 150 g aardappel schijfjes voorgekookt 75 g belegen kaas geraspt peper zout 30 gr boter, ,

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-10-2006
  •  
  •  20-30 min.

Frittata

Met parmezaanse kaas. 300 kcal per persoon

INGREDIENTEN

1/2 zak lentespinazie met room (Iglo), 6 eieren, 130 gr geraspte Parmezaanse kaas, zout, peper,nootmuskaat, 1 el olijfolie

  • Spaans Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-12-2003
  • Spaans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Frittata

Contorni (bijgerecht);lunch(omelet met groenten) Zeer geschikt voor een pick-nick; Gezien en geproefd op een kookdemonstratie (van KAV)

INGREDIENTEN

6 eieren, 50 g vermicelli, 1 dl room, 1 handvol basilicum, 1 handvol gladde peterselie, 75 g geraspte parmezaanse kaas, 2 el olijfolie, 1 rode ui, 50 g boter og margarine, 1 kleine rode paprika, 1 teentje knoflook, zout en zwarte peper

  • Italiaans Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-03-2004
  • Italiaans Bijgerecht
  •  10-20 min.
Nieuwste frittata recepten
  • Eigen recept

Frittata di maccheroni (pasta omelet)

Pasta omelet (frittata di maccheroni). Vegetarisch Italiaans. `Begin tegen een willekeurige Italiaan over frittata di maccheroni (pasta omelet), en hij krijgt een gelukzalige blik in zijn ogen en begint te stralen. Veel Italianen kregen dit vroeger mee naar school als tussendoortje, en je kunt er prima overgebleven pasta in verwerken. Er werd geen eten verspild, en velen vonden de frittata met eieren voedzamer en lekkerder dan de pasta met saus die ze de dag ervoor als avondeten hadden gegeten. Ook perfect voor een picknick, en koud net zo lekker als warm.` - Nikko Amandonico Dit recept is afkomstig uit het kookboek Una bella spaghettata van Nikko Amandonico.

INGREDIENTEN

Ingrediënten:, 500 g spaghetti of vermicelli, 2 eetlepels olijfolie, 500 g gepelde tomaten, verse of uit blik, in grote stukken, 5 eieren, 100 g pecorino of Parmzezaanse kaas, versgeraspt

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-08-2008
  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Frittata di Pasta (Pasta Omelette)

La frittata di pasta is een stevige en smakelijke omelette die, waarbij je overblijfselen gekookte pasta makkelijk kunt recyclen. Ideaal als voorgerecht of aperitief (in kleine blokjes) maar ook heerlijk als hoofdmaaltijd wanneer je wat later thuis komt en geconfronteerd wordt met een lege koelkast. Ik geef je het recept zoals ik hem zelf erg lekker vind, maar natuurlijk kunnen alle ingredienten veranderd en aangepast worden aan je eigen smaak!

INGREDIENTEN

100 gr pasta (fettuccine, spaghetti, tagliatelle, maar ook korte pasta is een succes), 2 el olijfolie, 150-200 gr pancetta, in reepjes, 200 gr schoongemaakte champignons, dun gesneden, 150 gr verse spinazieblaadjes, 5 of 6 eieren, 125 ml verse room, 100 gr feta, zout en versgemalen peper

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-01-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Frittata Con Verdure Grigliate

Dit gerecht maak je van eieren, kaas en geroosterde groenten.

INGREDIENTEN

1 kleine courgette, in blokjes, 1 kleine rode paprika, in blokjes, 1 kleine gele paprika, in blokjes, 1 rode ui, gesnipperd, 70 ml olijfolie, Zout en peper naar smaak, 2 teentjes knoflook, gesnipperd, 6 eieren, 125 ml slagroom, 60 gram Parmezaanse kaas, geraspt, 1 eetlepel boter, 80 gram bosuitjes, in ringetjes, 120 gram Gruyère, geraspt,

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-08-2015
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Paddenstoelen frittata

INGREDIENTEN

25 g boter, 6 kleine kastanjechampignons, in stukken, 100 g zeer kleine witte champignons, 1 lente ui, fijn gehakt, 2 el peterselie, fijngehakt, 2 eieren, 3 el kookroom, 30 g Parmezaanse kaas, geraspt, 1 el bloem, Zout, Versgemalen peper, Geschaafde Parmezaanse kaas voor garnering, ,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-02-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Frittata spinazie

.

INGREDIENTEN

* 6 eieren, * 125 ml crème fraîche, * 1 rode ui, * 1 teen knoflook, * 300 gr verse spinazie, * 100 gr geitenkaas, * peper en zout

  • Europees
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-04-2015
  • Europees
  •  30-60 min.

Frittata (snel)

Appeltje eitjedag, lekker snel en voedzaam.........

INGREDIENTEN

2 eetlepels Olijfolie, 1 zak Italiaanse wokgroente (750 gr. diepvries) AH of ander merk, 8 Eieren, 50 ml. Melk 1, 1 bakje Ricotta (verse kaas, 250 gr.) AH of..., 1 zak Eikenbladsla melange (100 gr.), 2 eetlepels sladressing Balsemico,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-02-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Snelle frittata

INGREDIENTEN

2 el olijfolie;, 1 zak Italiaanse wokgroente (750 g, diepvries);, 8 eieren;, 50 ml melk;, 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g);, 1 zak eikenbladsla melange (100 g);, 2 el sladressing balsamico (fles 270 ml).

  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-05-2010
  • Italiaans
  •  20-30 min.

PASTA FRITTATA

EEN OMELET VAN SPAGHETTI MET CHAMPIGNONS

INGREDIENTEN

300 g. spaghetti, 1 eetlepel olijfolie, 25 g. boter, 1 fijngesneden sjalotje, 250 g. champignons in vieren gesneden, 4 eieren, zout en versgemalen peper, 2 eetlepels fijngesneden basilicum, 50 g. geraspte kaas

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-05-2006
  • Italiaans
  •  30-60 min.

frittata met spinazie

Spinazie wordt in iltalie graag gegeten, datzelfde geldt voor frittata. een goedgevulde omelet

INGREDIENTEN

4 el olijfolie,1 kg verse spinazie, harde stelen verwijderd. 6 eieren.50 gr zachte boter of margarine.50 gr geraspte parmazaanse kaas. zout peper, ovenvaste koekenpan of schaal

  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-10-2002
  • Italiaans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Frittata met courgette

INGREDIENTEN

4 eetlepels olijfolie;, 2 aardappels, geschild en in blokjes;, 1 ui, gesnipperd;, 1 courgette, in plakjes;, 1 theelepel Italiaanse keukenkruiden (potje 12 g);, 1 teen knoflook, fijngesneden;, 6 eieren, losgeklopt;, 125 g Goudse kaas, geraspt.

  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-11-2009
  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Polenta frittata

Polenta frittata is een combinatie van de Mexicaanse en Italiaanse keuken. Polenta is voor velen nog een onbekend ding, en in een frittata misschien wel helemaal! Het maisgriesmeel is supergeschikt als basis voor een heerlijke hartige taart. Frittata is een soort Italiaanse omelet, maar dan dikker en langzaam gegaard. Geniet van deze polenta frittata met courgette, tomaat en cheddar! 

INGREDIENTEN

2 el olijfolie, 2 tenen knoflook, gesnipperd, 1 ui, gesnipperd, 375 ml volle melk, 250 ml water, 75g polenta, 150g geraspte cheddar, 6 eieren, 250g snoeptomaatjes, in kwarten, 1 courgette, met de spirelli gesneden, 6 plakken prosciutto di Parma

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-05-2018
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Frittata met Champignons

INGREDIENTEN

1 bakje champignons ( 400 gram ), 1 groene paprika, 2 uien, 3 eetlepels zonnebloemolie, 6 eieren ( m ), 250 gram magere kwark, 100 gram gemalen oude kaas ( zakje a 150 gram ), 1 wit stokbrood, Taartvorm, doorsnede ca 28 cm, ingevet.,

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-05-2003
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Bloemkool Frittata

Lekker, montignac maar wel vet...

INGREDIENTEN

8 eieren, slagroom (evt te vervangen door melk), 1 bloemkool, 2 teentjes knoflook, zout, peper,(verse) peterselie, 4 eetlepels parmezaanse kaas, olijfolie

  • Montignac Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-11-1999
  • Montignac Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

kruiden-kaas frittata

Lekker bij de lunch,maar ook om mee te nemen als je gaat picknicken,want koud ook heerlijk.En natuurlijk als borrelhapje.

INGREDIENTEN

6 grote verse eieren, 50 ml halfvolle melk, 300 g geraspte gruyère, 80 g geraspte parmezaan, 3 eetl fijngesneden basilicum, 1 eetl fijngesneden oregano, 3 eetl fijngesneden platte peterselie+wat extra blaadjes, 2 fijngesneden lente-uitjes, 3 eetl zachte olijfolie, versgemalen zwarte peper, zout, ,

  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-08-2009
  • Italiaans
  •  20-30 min.

Frittata met varkenspoulet

Een soort pannenkoek van pasta met kruiden, kaas en vlees. Ook makkelijk voor restverwerking.

INGREDIENTEN

100 gr. varkenspoulet, in blokjes van 1x1 cm100 gr. spaghetti50 gr. boter2, sjalotjes, fijngesnipperd6 eieren1/2 eetl. Italiaanse kruiden50 gr. geraspte, Parmezaanse kaaszoutversgemalen, zwarte peper

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-11-2003
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Frittata Fromaggio

Eiergerecht voor lunch of licht diner

INGREDIENTEN

5 eieren, 4 eetl parmasaanse kaas (geraspt), 4 eetl. Gruyere in blokjes, teentje knoflook, 2 courgettes, 1 prei, 1 eetl olijfolie

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-02-2000
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Frittata met pasta.

1stuk.

INGREDIENTEN

300g beetgare spaghetti-4eieren-50g geraspte parmezaanse kaas-2eetlepels gehakte peterselie-60g boter.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-01-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Frittata van spruiten

Past er geen koekenpan in uw oven? Laat de frittata dan nog 10-15 minuten verder garen op laag vuur met de deksel op de pan.

INGREDIENTEN

4 grote aardappels vastkokend, geschild en in blokjes, 500 g spruitjes, schoongemaakt, 4 eetlepels olie, 2 uien, in dunne ringen, 6 eieren, 50 ml melk, 1 eetlepel kerriepoeder

  • Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-10-2011
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.

Snelle frittata

Energie 365 kCal- Eiwit 25 g- Vet 27 g- Koolhydraten 7 g (per eenpersoonsportie)

INGREDIENTEN

2 el olijfolie, 1 zak Italiaanse wokgroente (750 g, diepvries), 8 eieren, 50 ml melk, 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g), 1 zak eikenbladsla melange (100 g), 2 el sladressing balsamico (fles 270 ml),

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-02-2010
  •  
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Asperge Frittata

Heerlijke frittata, voor de lunch of lekker als lichte hoofdmaaltijd.   

INGREDIENTEN

6 eieren, 2 el zelfrijzend bakmeel, 50 g kaas, 8 groene asperges, peper en zout, 50 g geraspte kaas, 50 g blokjes kaas, 4 kerstomaatjes, 6 takjes krulpeterselie

  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-05-2017
  • Italiaans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Frittata met broccoli

Een frittata is de Italiaanse benaming voor een omelet. Maar er zijn twee grote verschillen: de frittata is lekker dik en hij wordt op laag vuur zachtjes gegaard. De fritatta is gaar wanneer hij is gerezen tot een zachte, luchtige soufflé. Ideaal om alle overgebleven groenten, vlees en vis uit je koelkast aan toe te voegen! Alles mag, zolang je ingrediënten maar in circa 10 minuten tijd kunnen garen. Tip: ook heerlijk als tapasgerecht voor ongeveer 6 personen!

INGREDIENTEN

35 g bloem, 120 ml melk, 6 grote eieren, ½ tl zout, ¼ tl vers gemalen peper, 30 g ongezouten boter, 1 kleine ui, gesnipperd, ½ stronkje broccoliroosjes, klein gesneden, 1 gekookte (of 2 kleine) rode aardappel, in plakjes gesneden, 1 zakje Parrano rasp

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-09-2017
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

frittata met tonijn

INGREDIENTEN

5 geklutste eieren, 4 preien in smalle ringetjes gesneden, 6 hele grote aardappelen in blokjes gesneden, 1 eetlepel zwartepeper, 1 blikje tonijn, 5 zongedroogde tomaten op olie in kleine stukjes, 2 tenen knoflook geperst

  • Fusion
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-12-2003
  • Fusion
  •  30-60 min.

Frittata met raapsteeltjes

Lekker recept, verrassend met deze "oude" en vaak vergeten Hollandse groente !

INGREDIENTEN

- raapstelen, 2-3 bosjes, - rozemarijnblaadjes, 1 snufje, - eieren, 8 stuks, - parmezaanse kaas, 40 gram, - ui, fijngesneden 1 stuk, - boter, 20 gram, - bladpeterselie fijn., 3 eetlepels, - olijfolie, 4 eetlepels, - broodkruim gedr., 2 eetlepels, - munt, fijngesn., 1 eetlepel

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-03-2008
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Mini frittata

Deze kleine frittata kun je ook in een muffin vorm bakken

INGREDIENTEN

* 12 eieren, * 6 eetlpls kookroom of melk, * 50 gr geraspte oude kaas, * 75 gr rauwe ham, in smalle reepjes, * 5 gedroogde tomaten op olie, in reepjes, * 50 gr roomkaas, naturel, * 1 rode peper, zonder zaadjes en fijngehakt, * 2 eetlpls gehakte (platte) peterselie, * 50 gr spinazie, gehakt, * 2 eetlpls pijnboompitten, geroosterd, * 100 ml Griekse yoghurt,

  • Europees
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-03-2015
  • Europees
  •  30-60 min.

Pikante frittata met wortelgroenten

Dit recept komt uit het boek 'Aan tafel' van Nigel Slater. Zie hier mijn boekrecensie: http://www.smulweb.nl/artikelen/198286/Boekrecensie-aan-tafel-van-nigel-slater. Deze gevulde pikante frittata lijkt me heerlijk!

INGREDIENTEN

250g gemengde wortelgroenten (zoals pastinaak, rode biet en wortel), een kleine ui, 2 eetlepels bloem, een halve theelepel van elk: kardemom, komijn en koriander, een snuf gedroogde chilivlokken en een halve theelepel zwart mosterdzaad, een half blik uitgelekte tomatenblokjes, 4 eieren, een klein beetje boter

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-09-2014
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Frittata met aardappel

INGREDIENTEN

- 1 kg vastkokende aardappelel, geschild en gehalveerd., - 8 eieren, - 2 takjes fijngesneden peterselie, - 2 tenen knoflook, fijngehakt, - snufje milde paprikapoeder, - zout en versgemalen peper, - 50 gram boter, - 2 middelgrote uien, in ringen, - 1 eetlepel bruine basterdsuiker, - 1 eetlepel balsamicoazijn

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-09-2008
  • Nederlands
  •  30-60 min.

pasta frittata

Lekker met een salade.

INGREDIENTEN

300 gr spaghetti, 4 eieren, 50 gr parmezaanse kaas(geraspt), 2 el verse peterselie(gehakt), 60 gr boter.

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-07-2001
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Caprese Frittata

Een frittata geïnspireerd op een salade caprese met geroosterde tomaat, mozzarella, basilicum, pesto en balsamico.

INGREDIENTEN

* 1 theelpl olie, * 250 gr cherry tomaatjes, * 2 teentjes knoflook, fijngehakt, * 8 eieren, * 125 ml room, * 25 gr Parmezaanse kaas, geraspt, * 120 gr mozzarella, in stukjes, * Pesto, * Basilicum, in reepjes gesneden, * Balsamico azijn, * 1 eetlpl bruine suiker, * Zout en peper naar smaak,

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-02-2017
  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Frittata met sardientjes

Een heerlijke lunch dat snel op tafel staat.

INGREDIENTEN

1 grote ui, in dunne ringen, 3 el olijfolie, 400 g kleine courgette, in plakjes*, 6 eieren, 6 el fijngehakte verse tuinkruiden**, 1 el boter, 2 blikjes John West Sardinefilets in Zonnebloemolie (à 95g), uitgelekt, * Kun je alleen grote courgettes krijgen, snijd ze dan over de lengte in vieren en snijd de stukken in 3 cm dikke plakjes., ** Gebruik bijvoorbeeld kervel, peterselie, basilicum en salie of vervang door 1 el gedroogde tuinkruiden

  • Vis
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-07-2015
  • Vis
  •  0-10 min.
Nieuwste frittata recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Top