Kapsalon
…
De kapsalon is in 2003 voor het eerst gemaakt door een Rotterdamse snackbar eigenaar, hij wilde een schotel met alles wat hij lekker vond bij elkaar! Een kapsalon is een frietje bedekt met shoarma, afgetopt met kaas, die onder de grill heeft gestaan, zodat de kaas smelt, met daarop salade. Kapsalon wordt geserveerd met knoflooksaus en sambal. Het kan gemaakt worden met shoarma, kebab, döner of kip. Tegenwoordig zijn er genoeg opties om de kapsalon ook vegetarisch of vegan te maken met bijvoorbeeld falafel.
…
Lekker en makkelijk voor de zaterdagavond en een goede variatie op de veel te vette kapsalon …
Inmiddels is het een hele tijd geleden , dat ik het recept kapsalon van Project gezond gemaakt en geproefd heb. Daar gaf ik ook aan wat de verschillen zijn wat betreft de met stip genomineerde calorierijkste hap van de frituur en het recept van Project Gezond.Topper-van-project-gezond-de-kipsalonBij Boodschappen kwam ik een vega variatie van dit guilty pleasure gerecht tegen, dat ik naar …
Ik heb nog nooit een frietje Kapsalon op bij een friettent, vette shoarma bovenop friet met een hoop saus waardoor de friet helemaal slap wordt.....leek me niet lekker. Maar gesmolten kaas op je friet, met frisse groenten en saus leek me dan weer wel heel lekker. Daarom deze heerlijke schotel, ook te vinden op mijn site: https://reneeseettafel.nl/gezond-frietje-kapsalon/ …
Eloïse , de achttienjarige dochter van prinses Laurentien , ook wel Elo genoemd heeft onlangs een boekje uitgebracht onder de naam : Learning by doing . In haar boek deelt zij veel tips, die handig zijn voor leeftijdsgenoten. Ook een aantal van haar lievelingsrecepten waaronder de tosti kapsalon, die ook ons heerlijk heeft gesmaakt en die bovendien in een mum van tijd gemaakt is. Lekker als lu …
Kapsalon, wie kent het culturele erfgoed uit Rotterdam niet?! Tegenwoordig is de Kipsalon, de gezonde(re) variant op de kapsalon, ook een ‘hype'. …
Nog geen reacties gehad ! …
- …
Als Maarten in februari als vrijwilliger aan bomen gaat zagen, komt de hele club hier na afloop een stamppottenbuffet verorberen. Dit jaar had ik er zuurvlees bij gemaakt. In Limburg eten ze dit alsvolgt: patat, zuurvlees erop en daarbij mayo en appelmoes. Een soort Limburgse kapsalon. Lijkt mij niks, ik vindt het heerlijk bij stamppot. Als een soort extra lekkere hachee. Begin twee dagen van tevo …
De kapsalon is in 2003 voor het eerst gemaakt door een Rotterdamse snackbar eigenaar, hij wilde een schotel met alles wat hij lekker vond bij elkaar! Een kapsalon is een frietje bedekt met shoarma, afgetopt met kaas, die onder de grill heeft gestaan, zodat de kaas smelt, met daarop salade. Kapsalon wordt geserveerd met knoflooksaus en sambal. Het kan gemaakt worden met shoarma, kebab, döner of kip. Tegenwoordig zijn er genoeg opties om de kapsalon ook vegetarisch of vegan te maken met bijvoorbeeld falafel.