1. Home
  2. Recepten
  3. Foe Yong Hai

Foe yong hai recepten (128)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Foe yong hai met kip (voor 100 % zoals bij de chinees)

Dit is het recept van een chinees restaurant, dus de lekkerste versie. De truc van een goede foe yong hai is, het gebruiken van heel dun gesneden groenten die in de omelet worden gegaard. De saus is heerlijk zoetzuur

INGREDIENTEN

6 eieren 1/2 ui 1 teentje knoflook 50 gram champignons 50 gram bamboe spruiten (als je niet van bamboe spruiten houdt, zoals ikzelf (!), dan kun je die met een gerust hart weglaten. maakt voor het recept niet zo veel uit) 50 gram wortelen 1 paprika 1 eetl. selderij 1/2 prei 1 theel. zout 2 theel. suiker 100 gram kip peper 500 ml. foe yong hai saus RECEPT: SAUS (voor 500 ml.) 200 ml. tomaten ketchup 200 ml. water 3 gepelde tomaten uit blik 1/2 ui 1 teentje knoflook 50 ml. azijn wat maizena peper, zout 5 eetl. suiker sesam olie, ong. 6 druppels

Bereidingswijze

BEREIDING VAN DE SAUS Bak het fijngehakte mengsel een paar minuten Pureer ondertussen de gepelde tomaten en voeg ze bij het ui knoflook mengsel. Voeg na 1 minuut, azijn, tomatenketchup en water toe. Zeef het mengsel nadat het heeft gekookt. Verwarm de gezeefde saus en voeg de suiker toe. Voeg tenslotte de sesamolie toe en wat maizena om de saus te binden BEREIDING FOE YONG HAI Snij wortel, selderij, prei en paprika fijn, snij de champignons in plakjes en pers het teentje knoflook Snij de kipfilet in dunne plakjes. Dit gaat het best als de kip even is opgestijfd in de diepvries Klop de eieren los en meng met zout, suiker en peper Voeg alle groenten(evt. ook de bamboe spruiten) en kip toe en vermeng dit. Verhit olie in een brede koekenpan en voeg het ei/groentemengsel toe Als de foe yong hai stevig en goudbruin gebakken is, draai je hem om. b.v. door hem in een andere pan om te kiepen. Bak tot ook deze kant goudbruin is. Giet vervolgens de warme saus over de foe yong hai

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-11-2009
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Foe Yong Hai

Rijst met saus en omelet en gehakt

INGREDIENTEN

Rijst, eieren, mix voor foe yong hai[conimex], gehakt, soep groenten

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-10-1999
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Foe Yong Hai

Recept uit cursus Chinees koken

INGREDIENTEN

Foe Yong Hai, 1/2 blikje krab, een dunne prei, 1 blikje bamboescheuten, doperwtjes en/of chinese paddestoelen (goed weken), 2 a 3 eieren, een scheutje ketjap., Saus, Tomaat (in kleine stukjes), Tomatenpuree, iets sambal, zout, knoflook, stukje geraspte gember, bouillon (naar smaak), zoete ketjap, maizena

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-10-1999
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

foe yong hai slank

326 kcal per persoon

INGREDIENTEN

1 theel. wokolie, 1 ui gesnipperd, 1 teen knoflook uitgeperst, 100 gram prei in ringen, 100 gram champignons in plakjes, 100 gram tauge, 2 eieren, 1 theel. sambal oelek, 100 gram ongekookte rijst. Voor de saus: 2 dl. kippenbouillon, 4 eetl. tomatenketchup. 1 eetl. suiker of zoetstof, 2 eetl. ketjap manis, 1 theel. djahe, 1.5 theel. maizena aangemaakt met wat water.

  • Slanke keuken
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-06-2005
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.

Rijst Met Foe Yong Hai

INGREDIENTEN

350 gram rijst., zout., 1 zakje boemboe nasi., 200 gram panklare prei., 2 eetlepels olie., 100 gram hamblokjes., 100 gram tauge., 6 eieren., 1 theelepel djinten., 2-3 theelepels ketoembar., 2 eetlepels ketjap., 1 zakje foe yong haisaus.

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-05-2001
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Henrike's Foe Yong Hai

INGREDIENTEN

Foe Yong Hai:, 10 eieren, 1 el. wokolie (Conimex), 1 bakje shi-takes (Chinese champignons), 100 gram diepvries doperwtjes, 300-400 gram soepgroenten (zakje, versgesneden), gemberpoeder, gedroogde uien (potje Aldi), gedroogde tuinkruiden (potje Lidl), gedroogde bieslook (potje Aldi), zwarte peperpoeder, cayenne peperpoeder, , Saus:, 1 blik tomatenstukjes (lidl), 2 el. soja gembersaus (Conimex), wat curryketchup, soyasaus, natriumarm, ca 20 zoetjes

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-01-2005
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Foe Yong Hai

INGREDIENTEN

Voor de saus:, 2 dl. Kippenbouillon (eventueel van tablet), 4 eetl. Tomatenketchup, 1 eetl. Witte basterdsuiker, 2 eetl. Ketjap manis, 1 theel. Djahé (gember), 1 klein stukje verse gember, 1 blok bruine Javaanse suiker, 1 theel. Sambal oelek, 1 ½ theel. Maizena, , Voor de Foe Yong Hai:, 1 pond kipfilet, ½ pond taugé, 1 doos eieren, 5 eetl. Maïzena, ½ bakje champignons, 1 grote ui, 3 ons speciebonen, 3 ons peentjes, 1 rode Spaanse peper, ½ rode paprika, 2 teentjes knoflook, 2 blokjes kippenbouillon, olie

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-07-2012
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Foe yong hai

Chinese omelet met krab

INGREDIENTEN

100 gram krab, diepgevroren of uit blikje, 1 middel grote prei, 100 gram champignons, 2 eetlepels (arachide) olie, 1 eetlepel fijngehakte bladselderij, 3 a 4 eieren, zout en peper, 3 deciliter foo yong hai saus (zie volgend recept).

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-07-2001
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Foe Yong Hai Saus

De enige echte chinese zoete saus

INGREDIENTEN

-2dl bouillon van een blokje;, -4 eetl. (hot)ketchup;, -1/2 eetl. azijn (of citroensap);, -3 eetl. maizena;, -peper;, -(bruine) basterdsuiker.

  • Chinees
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-12-2005
  • Chinees
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Foe Yong Hai

Nr 48 van de Chinees maken we voortaan zelf een heerlijke  Foe Yong Hai Mijn gezin was verrukt van het recept en met de babi ketjap van Petra en de ananas in zoetzure saus een leuke combinatie .

INGREDIENTEN

Voor de saus,    * 1 el arachideolie   ,    * ½ ui, in halve ringen,     * 1 teen knoflook, grof gehakt,     *  200 ml tomatenpulp uit een pakje,     * 200 ml tomatenketchup,     * 100 ml water,     * 50 ml witte azijn,     * 3 el fijne kristalsuiker,     * 1 theelpel sesamolie,     * ½ eetlepel maizena,     * Zwarte peper naar smaak, , , Voor de omelet,   * 1 eetlepel arachine olie ,    *8 biologische eieren (maat L),     *  2 theelepels suiker,     *  peper & zout naar smaak,     *  ½ ui, in dunne ringen,     *  teen knoflook, uit de pers,     *  50 gr champignons, in dunne plakjes gesneden,     *  50 gr taugé,     *  50 gr wortel, julienne gesneden,     *  1 geroosterde paprika uit pot, in dunne reepjes gesneden,     *  kleine  prei n dunne ringen gesneden,     *  1 ons kipfilet gesneden vlees waar in reepjes gesneden, , , Let op !! Onderstaande tip is een smaakloze tip van smulweb !!!

  • Aziatisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-08-2014
  • Aziatisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

Foe yong hai

FOE YONG HAI IS EEN BEKEND RECEPT UIT DE CHINESE KEUKEN.MAAR MET EEN VULLING VAN KRAB EN GARNALEN IS HET EEN TOPRECEPT!EN NOG SNEL KLAAR OOK:BEGELEID DOOR EEN PITTIGE TOMATENSAUS STAAT UW FOE YONG HAI IN 25 MINUTEN OP TAFEL.

INGREDIENTEN

1 kleine ui,gesnipperd75 g tauge1 blik dopererwtjes(nettogew.200 g)4 krabsticks(ca. 75g)100 g noorse garnalen4 eieren2 el melkzout en peper1/2 kippebouillontablet11/2 el ketjap asin2 el tomatenpuree1/2 el maizena3 el droge sherry25 g boter

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-03-2003
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste foe yong hai recepten

Foe Yong Hai

Chinees eiergerecht met groente en saus(voor de saus zie foe yong hai saus bij sauzen/dressings)

INGREDIENTEN

6 eieren, 6 eetl melk,1 klein blikje zeer fijne doperwtjes,1 heel dun gesneden prei, 4 fijngesneden sjalotten, klein beetje zout

  • Chinees Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-03-2001
  • Chinees Bijgerecht
  •  20-30 min.

Foe yong hai saus

De saus bij de originele foe yong hai

INGREDIENTEN

Tomatenketchup, sweet amoy saus, gembersiroop (of plakjes gember en suiker), 1/2 doos diepvries erwten, bodempje water

  • Chinees
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-10-2005
  • Chinees
  •  0-10 min.

Foe Yong Hai

Eiergerecht met saus

INGREDIENTEN

1 ui, 1 steel prei,1 eetl. ketjap, knoflook,snufje chilipoeder 3 eieren, , Voor de saus:, 1 klein blik tomatenpuree. 1 blikje doperwten, een half kopje tomatenketchup, 1 eetl.ketjap, sambal, suiker,peper,zout,djahe,citroensap

  • Indonesisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-10-2001
  • Indonesisch
  •  10-20 min.

Foe Yong Hai

Heerlijke makkelijke Foe Yong Hai, je bent evenveel tijd kwijt als aardappels/vlees & groente

INGREDIENTEN

Olie om in te bakken, Kip in mooie plakjes gesneden, gesnipperde ui, Zak chinese roerbakgroente, knoflook, boullionblokje, flinke theelepel sambal badjak, witte peper, scheut ketjap manis, scheut sesamolie, Alminiumfolie, 6 Eieren, eventueel eikruiden, , Voor de saus, 1 kopje Ketjup, 1 kopje groentje kookvocht, eventueel peper, sesamolie & ketjap manis naar smaak, water, maizena

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-10-2011
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Foe Yong Hai Saus

Saus voor over de Foe Yong Hai. Zie hiervoor het kopstukje "Hoofdgerechten"

INGREDIENTEN

50 gram boter, 2 tenen knoflook, 1 bl. tomatenpuree, 1 mespuntje Djahe, maizena, suiker, 1 theel. azijn, 1 dl. water

  • Chinees
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-01-2000
  • Chinees
  •  0-10 min.

foe yong hai

INGREDIENTEN

6 eieren, 1 tl ketjap asin, mespunt cayennepeper, 50 gr tauge, 1 teentje knoflook, gehakt, olie om in te bakken, 2 lente-uitjes, gehakt, 1 peentje, geraspt, 1 el bladselderij, gehakt, 100 gr Hollandse garnalen, gepeld, , 4 el tomatenketchup, 1 el honing, 2 tl sambal oelek,

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-06-2000
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Foe Yong Hai

INGREDIENTEN

8 eieren, 2 eetl.koffiemelk, 1 grote prei of 2 kleine preitjes in kleine ringen snijden, 3 teentjes knoflook, uitgeperst, zout en peper, olie/boter, 350 gram krabsticks deze helemaal uitelkaar halen, 1 blik uitgelekte doperwten, 1 klein blikje champignons (of 1 bakje verse), 1 klein bosje selderij, 200 gr. witte kool (zeer kleine sliertjes gesneden), 2 kipfilet zéér klein snijden nadat deze kip eerst eventjes is gekookt., Hamblokjes. Deze ook zéér klein maken., Voor de saus:, ¼ ui, fijngesnipperd, 1 teentje knoflook, 2 grote eetlepels tomatenketchup/puree, 1 eetlepel ketjap, 1 eetlepel gember, fijngesneden, rietsuiker of een stukje gula djawa en eventueel stukjes ananas op siroop, azijn, stukje rode peper, ,

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-12-2009
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Foe Yong Hai

Omelet met tomatensaus

INGREDIENTEN

4 eieren * 1 rode paprika * 1 ui * tauge * champignons * olie * peper * zout, 1 blikje tomatenpuree * boter * 1/4 bouillontablet * zout * suiker * allesbinder * water

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-02-1999
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Foe yong hai met kip

INGREDIENTEN

1 glas sinaasappelsap, 1 blikje tomatenpuree, ketjap manis, 2 flinke uien, 250 gr champignons, 2 dubbele kipfilets, 2 teentjes knoflook uit de knijper, 1 schoongemaakte paprika, doperwten, sperziebonen, tomaten, 50 gr tauge, 8 eieren, gemberpoeder, kerrie

  • Chinees Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-04-2003
  • Chinees Bijgerecht
  •  0-10 min.

FOE YONG HAI MET SURIMI

Foe yong hai is een chinees eiergerecht dat meestal wordt gemaakt met garnalen,varkensvlees of krab.surimi is goedkoper dan krab,maar lijkt er veel op.

INGREDIENTEN

5 eierenzoutpeper4 el olijfolie1 gehakte ui1 uitgeperst teentje knoflookstukje gemberwortel van 1 cm,geraspt200 gr surimi2 ontvelde tomaten,in partjes2 el droge sherryVOOR DE SAUS:1 teentje knoflook,in fijne stukjes1 cm gemberwortel,geraspt1/2 el olie1/2 blikje tomatenpuree3 el azijn2-3 el bruine basterdsuikersojasaus

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-11-2005
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Foe Yong Hai

Als je het er verder niet over hebt, dan realiseert niemand zich dat het vegetarisch is.

INGREDIENTEN

€ 8 eieren, € 100 gr taugé, € 1 prei, € Bosje selderij, € 1 winterpeen, € 1 rode paprika, € 1 teentje knoflook, € 1 eetlepel sesamolie, € 1 eetlepel ketjap manis, € 10 gr gember, € 1 theelepel sambal, € Olijfolie, € Zout, € 1 ui, € 1 eetlepel ketjap, € 2 eetlepels azijn, € 4 eetlepels gember siroop, € 4 eetlepels tomatenpuree, € Evt garnaaltjes, ham o.i.d.,

  • Indisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-03-2017
  • Indisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Foe yong hai (met garnalen)

Een heerlijke foe yong hai met naar smaak aangevuld met garnalen.

INGREDIENTEN

1 dunne prei (alleen het wit/geel), 1 wortel (ongeveer 100 gr), 2 kleine uien, 2 teentjes knoflook, een paar takjes selderie, 4 el doperwten (diepvries), 4 el olie, 4 eieren, peper en zout, (125 gr garnalen; naar smaak), , Voor de saus:, 1 blikje tomatenpuree, 250 ml kippenbouillon (van tablet), 1 cm gemberwortel (ongeschild in heel dunne plakjes), 1 teentje knoflook, 1 el maïzena

  • Chinees Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-10-2013
  • Chinees Bijgerecht
  •  20-30 min.

Foe yong hai V

INGREDIENTEN

6 eieren, 1 klein. ui, 1 klein. prei (alleen het wit), 1 klein bosje selderij, 140 gr gesneden bamboescheuten (strip), 100 gr champignons, beetje boter, Boemboes:, Zout, peper, 1 el Japanse ketjap of kikkoman,

  • Chinees
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-09-2002
  • Chinees
  •  20-30 min.

Foe yong hai Saus:

Leker.

INGREDIENTEN

200 ml tomatenketchup, 200 ml water, 3 gepelde tomaten, (uit blik), ½ ui, 1½ tl gemberpoeder, 1 teentje knoflook, 50 ml azijn, 2 tl maïzena + 2 el water, peper, zout, 5 eetlepels suiker, sesamolie, ± 6 druppels.,

  • Aziatisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-10-2011
  • Aziatisch
  •  30-60 min.

foe yong hai

Ei met groeten in een sausje

INGREDIENTEN

1 doosje champions, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 2 stengels prei, 1pak rijst, 2 uien, 1pot erwten, 1 blikje tomatenpuree, 2 eetlepelsketjup, 1 eetlepelketjap zoet, knoflook, 4 eieren,

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-10-2000
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Foe Yong Hai

INGREDIENTEN

1/2 ui in stukjes, teentje knoflook, 1/2 rode paprika in stukjes, 100 gr. prei in ringen, 100 gr. champignons in stukjes, 2 eieren, losgeklopt met wat kruiden naar smaak, 3 el tomatenpuree, 1 tl sambal, ,

  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-03-2005
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

foe yong hai

Chinese omelet met krab

INGREDIENTEN

Voor de saus:, 2 dl bouillon, eventueel van tablet, 4 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel witte basterdsuiker, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel djahe, 1,5 theelepel maizena, , , Voor de omelet:, 100 g krab, diepgevroren of uit blikje, 1 middelgrote prei, 100 gram champignons, 2 eetlepels (arachide) olie, 1 eetlepel fijngehakte bladselderij, 3 a 4 eieren, zout en peper, 3 dl foe-yong-haisaus,

  • Chinees
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-11-2001
  • Chinees
  •  0-10 min.

Foe yong hai III

INGREDIENTEN

1 blikje krab (230 gr), 1 dunne prei of 1 gepelde ui, 100 gr champignons of 1 blikje bamboespruiten, 60 gr boter, 4 eieren, 1 el soja, peper,

  • Chinees
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-09-2002
  • Chinees
  •  20-30 min.

Foe Yong Hai

Lekker gerecht met veel groenten en ei!

INGREDIENTEN

Voor omelet:, Ei (2 per persoon), groenten: broccoli, champignons, wortel, paprika, alles wat je lekker lijkt; gehakt, melk, Voor de saus:, 2 blikjes tomatenpuree, djahe (gember), azijn, suiker,1/2 tot 1 tl sambal, ui, konflook, olie

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-11-2001
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

foe yong hai met krab

Chinese ei-omelet

INGREDIENTEN

2 eetl. boter of margarine, 3 lente uitjes in schuine reepjes, stukje gemberwortel in reepjes, 4 eieren, zout en peper, 2 eetl.melk, mespunt ketoembar (koriander), 1 blikje krab, uitgelekt.

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-09-1999
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Foe yong hai

INGREDIENTEN

2 lente uitjes, 100 gr. champignons, peper en zout, 1 el. fijngehakte selderij, 2 el. zonnebloemolie, 4 eieren, 200 gr. Noorse garnalen, 3 el. tomatenpuree of 4 el. ketchup, 2 dl. bouillon, bruine basterdsuiker, ketjap, gemberpoeder, evt. maizena om te binden.

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-06-2009
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  10-20 min.

foe yong hai

Lekker bij de rijsttafel.....of alleen met witte rijst

INGREDIENTEN

Nodig voor 4 personen, ** 1 prei ** 2 teen knoflook, ** 5 champignons ** 8 eieren, ** 1 el snijselderij ** 1 ui, ** 1 blikje crabmeat ** 1 rode lombok (spaanse peper), ** vetsin ** Peper en zout, ** Maggiblokje*****************, Nodig voor de saus:, ** ? kopje suiker ** 1 uitje, ** 2 teen knoflook ** Azijn, ** 2 gemberbolletjes ** 1 blikje tomatenpuree, ** Maggiblokje ** Vetsin, ** Aardappelzetmeel ** ? liter water, ** Gembersap,

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-01-2002
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Foe yong hai

INGREDIENTEN

3 ons kipfilet, 200 ons prei, kom rijst, 8 eieren, peper en zout, 20 el ketchup, 5el ketjap manis, 3teentjes knoflook, 3el citroensap, 2tl gemberpoeder, 5el bruine suiker, 1el tapiocameel,

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-12-2011
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Foe Yong Hai

INGREDIENTEN

10 eieren, 1 pot zoetzure saus (bijv.ajam pangang van chicken tonight), 150 gram ontbijtspek, 1 doosje champignons, 3 uien, 400 tot 500 gram rijst

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-12-2000
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Foe Yong Hai

Rijst gerecht met ei en tomatensaus

INGREDIENTEN

Rijst, blikjes tomatenpuree, 8-10 eieren, zakje soepgroenten(of vers gesneden), zout/peper, vlees:kabeljauwfilet of hamblokjes of gesneden kipfilet

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-09-2002
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Foe Yong Hai

Een makkelijk recept, en o zo gezond.

INGREDIENTEN

5 grote eieren2 el koffiemelkpeper en zout200 gram kipfilet1 zakje tomatensaus1 teen knoflook1 tl suiker0,5 tl mosterd1 el ketjap1 uistukje preieen paar takjes selderij4 el olijfolie

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-02-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Foe yong hai saus

INGREDIENTEN

2 el olie*, 3 gesnipperde uien*, 1 tl djahe*, 2 tl knoflookpoeder*, 0,5 tl trassipoeder*, 2 tl ketoembar*, 1 tl spice powder*, 5 el tomatenpuree*, half flesje hoi sin saus*, 1 kopje maizenameel*, 1 liter water*

  • Chinees
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-11-1999
  • Chinees
  •  20-30 min.

foe yong hai ??

Heerlijk slank recept en snel klaar

INGREDIENTEN

Bami/nasi groenten, extra tauge, rijst, 3 eieren, tomatenpuree, sambal, canderel

  • Chinees
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-09-2003
  • Chinees
  •  0-10 min.

foe yong hai saus

INGREDIENTEN

2 1/2 dl gezeefde tomaten, 2 eetl. gembersiroop, 1/2 verkruimelde bouillontablet, 1 theel. bruine suiker, 1 eetl. ketjap.

  • Chinees
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-09-1999
  • Chinees
  •  0-10 min.

foe yong hai

Is erg machtig.

INGREDIENTEN

Voor de saus: 1 el zonnebloemolie- 1 uitgeperst teentje knoflook- 3 el tomatenpuree- 1 el ketjap manis- 2 dl bouillon- 1 theelepel suiker- 1 el maizena- zout en peper., Voor de omelet:, 3 el zonnebloemolie- 1 schoongemaakte en kleingesneden ui- 2 schoongemaakte en in ringen gesneden kleine preitjes- 1 el fijngehakte selderie- 200 g gepelde garnalen- 6 eieren- zout en peper.

  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-04-2002
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Nieuwste foe yong hai recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top