Pittige stoofpot van kip … Lees verder »
- 60-120 min.
- Filippijns
van Tripple7 , 3 recepten, 0 volgers
van Rob1025 , 1 recepten, 0 volgers
Pittige stoofpot van kip … Lees verder »
Overheerlijke 'pittige' stoofpot uit de Filippijnen … Lees verder »
Filippijnse kip, … Lees verder »
4 biefstukken van 150 gr. 2 el. citroensap zout, peper 4 el. ketjap manis 3 uien 2 teentjes knoflook 1 dl. vlees of runderbouillon olie om in te vetten. … Lees verder »
2 grote aubergines - 4 eieren - peper - zout - olijfolie … Lees verder »
Mini loempiaatjes … Lees verder »
Een uitzonderlijk lekker gerecht. Deze 'estofado' is door de Spanjaarden naar de Filippijnen gebracht en daar herdoopt in Kari kari. De dikke saus wordt gebonden met rijst en pinda's. … Lees verder »
150 gram zelfrijzend bakmeel - 3 bosuien - 2 eieren - 120 gram gekookte Hollandse garnalen - 2 teentjes knoflook - 2 dl. olie - 1/2 krop sla - 1 dl. koud water - 1 theelepel zout - 1/2 theelepel zwarte peper … Lees verder »
2 citroenen - 2 bosuitjes - 400 gram roodbaarsfilet 1 rode paprika - 2 tomaten - 1 centimeter gemberwortel - 1 zakje kokospoeder - 2 dl. water - kruidenmix - 1 theelepel knoflookpuree - 1/2 theelepel kurkuma - 4 bladen ijsbergsla - 2 eetlepels verse fijngehakte koriander - 1/2 theelepel zout - gedroogde versgemalen peper … Lees verder »
Meer resultaten … Lees verder »
Een uitzonderlijk lekker gerecht. Deze 'estofado' is door de Spanjaarden naar de Filippijnen gebracht en daar herdoopt in Kari kari. De dikke saus wordt gebonden met rijst en pinda's. … Lees verder »
Mini loempiaatjes … Lees verder »
Pittige stoofpot van kip … Lees verder »
150 gram zelfrijzend bakmeel - 3 bosuien - 2 eieren - 120 gram gekookte Hollandse garnalen - 2 teentjes knoflook - 2 dl. olie - 1/2 krop sla - 1 dl. koud water - 1 theelepel zout - 1/2 theelepel zwarte peper … Lees verder »
4 biefstukken van 150 gr. 2 el. citroensap zout, peper 4 el. ketjap manis 3 uien 2 teentjes knoflook 1 dl. vlees of runderbouillon olie om in te vetten. … Lees verder »
1 kilo doorregen runderlap - 1 grote ui - 3 teentjes knoflook - 5 eetlepels olie - 2 theelepels anatto - 1 vleesbouillontablet - 2 eetlepels sojasaus - 2 eetlepels Thaise vissaus - 200 gram sperzieboon - 1 kleine aubergine - 1/2 rettich - 75 gram pinda's - 50 gram rijst - 2 bosuien - 2 eetlepels korianderblaadjes … Lees verder »
Philippijnse cocoscake … Lees verder »
Filippijnse kip, … Lees verder »
Anders dan anders … Lees verder »
Gevuld met kip, ham, en pinda,s … Lees verder »