- Eigen recept
Hollandse erwtensoep
Een stevige erwtensoep is erg handig om te serveren wanneer er makkelijk gegeten moet worden en er meerdere mensen aanschuiven. Erwtensoep wordt er alleen maar lekkerder op wanneer hij een dag van te voren wordt gemaakt. Ideaal dus als morgen iedereen wat stevigs in de maag wil hebben en snel door wil naar de pakjes....... En vers gemaakte erwtensoep is ook echt lekerder dan een blik.
400gr. spliterwten, stukje rookspek (ca. 150gr.) 1 hamschijf, zout, 2 laurierblaadjes, enkele peperkorrels, zout, 4 preien, 2 aardappels, 2 winterwortels, 1 kleine selderijknol, 2 rookworster, bos selderij.
Breng de spliterwten met 2 liter water, het rookspek, de hamschijf, laurierblaadjes en peperkorrels en zout aan de kook. Draai het vuur laag, schep het schuim van het oppervlak en leg een deksel schuin op de pan. Kook ca. 40 minuten. Maak intussen de preien schoon en snijd ze in ringen. Schil de wortels, aardappels en selderijknol en snijd in blokjes. Schep het vlees uit de soep en snijd in blokjes. Voeg dit met de prei, wortel, aardappels en knolselderij bij de spliterwten en kook ca. 45 minuten. Voeg de laatste 15 minuten de rookworst toe. Hak de selderij. Neem de worst uit de pan en snijd in stukken. Voeg de plakjes worst met de selderij toe en warm nog ca. 5 minuten door.
- Nederlands Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op04-03-2009Nederlands Hoofdgerecht60-120 min.
- Eigen recept
Heerlijke Oer- Hollandse erwtensoep uit eigen keuken!
Het is weer zover, het is koud buiten, het vriest hier nu ik dit recept schrijf en zojuist dus de eerste echte verse `snert` van het jaar gemaakt. Verantwoord gevuld en erg voedzaam. Heerlijk en veel lekkerder dan uit een blik of zak of die kant en klare van de Hema. Een grote pan verse soep en hij is op dag 2 nog veel lekkerder! Ook erg makkelijk als er mensen aanschuiven want iedereen vind het wel lekker. Niet echt moeilijk, iedereen kan dit maken. Hier kan iedereen het hele najaar, de hele donkere periode en de hele winter van genieten. Het kookproces is slowcooking en de helft sneller de snelkookpan. Ik hoor wel wat men er van vond, maar deze is vreselijk lekker. Géén natte vingerwerk door er maar een half varken in te smijten, maar verantwoord gevuld met goede en lekkere dingen. Eet smakelijk!
1 knolselderij, 3 prei in halve ringen, 2 winterwortels (julienne), 1 stengel bleekselderij (halve ringen), 500 gr spliterwten, 2 bosjes selderij, 1 grote ui, 2 aardappels, Handje verse peterselie, 3 bouillonblokjes rund, 2 bouillonblokjes groente, 500 gr speklappen óf schouderkarbonade, 5 peperkorrels, Zeezout, Zwarte peper uit je molen, 3 liter water, 2 ambachtelijke rookworsten
- Nederlands
- > 120 min.
- Geplaatst op29-10-2012Nederlands> 120 min.
Hollandse Erwtensoep
Een echte ouderwetse stevige erwtensoep!
Pond spliterwten, pond schouderkarbonaden, 2 speklapjes, kant en klaar erwtensoep-groentepakket, 1 (Hema) rookworst, 1 grote aardappel, 3 rundvleesbouillonblokjes, 2 tuinkruidenbouillonblokjes, zout/verse peper, laurierblaadje
- Nederlands
- 60-120 min.
- Geplaatst op18-11-2002Nederlands60-120 min.
Erwtensoep
Een heerlijke erwtensoep vol smaak, met rookworst voor de liefhebber!
Voor een grote pan vol erwtensoep:, , 2 liter bouillon, 500 gr spliterwten, 1 knolselderij, 300 gr aardappels, 1 ui, ½ prei, 1 winterpeen, handje verse peterselie, of 2 tl gedroogde peterselie, snufje nootmuskaat en foelie, versgemalen zeezout en peper naar smaak, , Eventueel toevoegen:, rookworst, 500 gr spekjes
- Nederlands Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op02-11-2011Nederlands Hoofdgerecht60-120 min.
mama's erwtensoep
Erwtensoep zoals mijn moeder het altijd kookt. succes verzekert!!! heerlijke smaak van erwten,vlees en natuurlijk als laatste de rookworst
500gram spliterwten, 1 knolraap, 1 bos selderij, 1 winterwortel, 1 ui, 2 rookworsten, 1 flinke aardappel, 4 boullionblokken rundvlees, 1 kg varkenlappen/hamlappen
- Nederlands Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op12-12-2007Nederlands Hoofdgerecht> 120 min.
erwtensoep
Erwtensoep met pompoen
Erwtensoep en 1 middelgrote pompoen,
- Nederlands
- 30-60 min.
- Geplaatst op19-12-2001Nederlands30-60 min.
Erwtensoep.
Snelle"SNERT"?Ja dat kan als je een uur snel genoeg vindt,om snert te maken van de kwaliteit zoals oma dat ook had.Je hoeft geen uren in de keuken te staan.
-3 ltr.water., -2 eetl. bouillonpoeder., -6 speklappen., -1 pak SILVO spliterwten., -1 laurierblad., -4 kruidnagels., -15 gekneusde peperkorrels., -1 prei., -2 grote uien., -1/2 winterwortel., -1/4 knolselderij., -2 middelgrote aardappelen., -1 bosje bladselderij., -150 g.diepvriesdoperwtjes., -smaakstoffen;aromat,uienpoeder,peper uit de molen,maggi,zout.
- Nederlands
- 30-60 min.
- Geplaatst op29-10-2000Nederlands30-60 min.
Erwtensoep
Eerst hebben we uitnodigingen naar familie en vrienden gestuurd en daags voor de 'erwtensoepdag' maakten we 3 soorten soep. Een met varkenspootjes, worst en (eventueel)vers buikspek erin (de 'vette'), een met het vlees van een hamschijf en worst ('gewone') en dan nog een pan waar de soep wel is getrokken van vlees (haal je eruit) en plakjes magere rookworst er in ('de magere').
* 500 gram spliterwten, * 1 grote selderijknol, * 1 winterpeen, * 1 dikke prei, * 1 bosje peterselie, * 1 bosje selderij, * 1 flinke aardappel, * 1 ui, * 1 hamschijf met bot (250 gram), * varkenspootjes, * rookworsten, * bouillonblokjes, (of pak Honig erwtensoep, dan hoeft de aardappel niet), * zout, peper.,
- Nederlands
- 30-60 min.
- Geplaatst op24-02-2000Nederlands30-60 min.
Erwtensoep
250 gram spliterwten400 gram erwtensoep groentepakket675 gram erwtensoep vleespakket2 tuinkruidenbouillonblokjes1 rookworstzout en peper
- Nederlands Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op09-03-2007Nederlands Hoofdgerecht60-120 min.
Erwtensoep
Mijn moeder stond bekend om haar snert recept.Maakte daneen giga pan vol en de hele buurt kon mee eten.
1 pond prei fijngesneden, 1 knolselderij in kleine blokjes gesneden, 1 ? kilo krabbetjes, 2 rookworsten, 2 pakken spliterwten, 5 rundvleesbouillontabletten, 4 liter water, zout naar smaak, 1 winterwortel fijngemaakt, ,
- Nederlands
- > 120 min.
- Geplaatst op10-10-2002Nederlands> 120 min.
Erwtensoep.
Ouderwetse erwtensoep volgens oma's recept.
2 Zakjes /pakjes spliterwten, 2 aardappels, 1 winterwortel, 1 zak gesneden erwtensoepgroenten, 4 hals- of schouderkarbonades/ 1 grote hamschijf, naar smaak blokjes gerookt spek, 1 rookworst, bouillonblokjes, peper, zout, , Spliterwten opzetten
- Nederlands
- > 120 min.
- Geplaatst op19-03-2000Nederlands> 120 min.
erwtensoep
Heerlijke erwtensoep makkelijk te bereiden en snel klaar
Een pakje honing erwtensoep, 2 kleine preien, 1 winter wortel, 2 aardaardappels,knolselderij, ribjes.
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op15-01-2003Nederlands20-30 min.
Erwtensoep
Erwtensoep was nou niet bepaald mijn specialiteit, maar nu smult iedereen met dit recept.
500 gr spliterwten, een knolselderij, 2 preien, 250 gr winterpeen, circa 400 gr schouderkarbonaadjes, stukje zuurkoolspek van 200 gram, 2 rundvleesboulliontabletten, 2 pakjes Knorr erwtensoep, 2 gelderse rookworsten, roggebrood en Zeeuwsspek
- Nederlands Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op17-12-2009Nederlands Hoofdgerecht> 120 min.
Erwtensoep
Toch apart door de toevoeging van bessewijn.
Een pak honig maaltijd erwtensoep. Twee pakjes gesneden soepgroenten. Unox rookworst. Een ui. 1 pakje dobbeltjesspek.
- Nederlands
- 30-60 min.
- Geplaatst op28-01-1999Nederlands30-60 min.
Erwtensoep
1 ui, 1 dunne prei, ? rookworst, 2 takjes peterselie, 2 takjes selderij, 50 g magere spekblokjes, 1 l. blik erwtensoep.
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op06-02-2002Nederlands20-30 min.
- Eigen recept
erwtensoep
Erwtensoep met spek en karbonade
- 2 pakken groene erwten (geen spliterwten), - 2 erwtensoep groentenpakketten, - 1 grote ui, - 2 ribkarbonades, - 1 zakje dobbelsteenspek, - 4 liter water, - 6 tot 8 bouillonblokjes
- 60-120 min.
- Geplaatst op27-11-201360-120 min.
erwtensoep
1 rookworst a 275 g, 20 g boter, 400 g erwtensoepgroenten (C1000 Vers), 1 pakje erwtensoep (Honig), 8-12 sneetjes donker roggebrood, 100 g katenspek,
- Nederlands Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op15-02-2004Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
Erwtensoep
1 pak spliterwten, 1 hamschijf, 1 erwtensoep pakket, of 1 prei, 1 winterwortel, 1 aardappel, 1/3 selderyknol, bosje seldery, bosje, peterselie, Verder:, 1 rookworst,
- Nederlands
- > 120 min.
- Geplaatst op04-05-1999Nederlands> 120 min.
erwtensoep
1 rookworst a 275 g, 20 g boter, 400 g erwtensoepgroenten, 1 pakje erwtensoep (Honig), 8-12 sneetjes donker roggebrood, 100 g katenspek,
- Nederlands
- 30-60 min.
- Geplaatst op18-02-2004Nederlands30-60 min.
erwtensoep
Ouderwets lekker
500 gr fricandeau, 1 droge metworst, 500 gr spliterwten, 3 uien, 1/3 knolselderij, 1 wortel, 5 aardappelen, honig erwtensoep (maaltijdsoep), bouillon blokje, soepgroente
- Nederlands Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op03-06-2001Nederlands Hoofdgerecht> 120 min.
Erwtensoep
Met dank aan vriendin Maaike. Het lekkerste is om de soep pas de dag na het maken te eten.
1 hamschijf (ongeveer 750 tot 1000 gram), 1 stuk (zuurkool)spek, 1 zak soepgroente voor erwtensoep, 1 grote winterpeen, 2 aardappels, 1 runder bouillonblokje, 1 pak spliterwten, 1 rookworst.
- Nederlands
- > 120 min.
- Geplaatst op01-01-2021Nederlands> 120 min.
Erwtensoep
Dit is volgens mij een recept uit een hele oude Tip. Het is echt heerlijk. Het smaakt precies zoals snert moet smaken! Het is dat het zoveel werk is, anders zou ik het veel vaker eten.
* 750 gram spliterwten * 500 gram varkenslapjes * 500 gram speklapjes * 500 gram varkensribbetjes (spare ribs) * 2 vleesbouillontabletten * 3 preien (ca. 900 gram)* 1 knolselderij (ca. 500 gram) * 1 kleine winterwortel (ca. 125 gram) * 500 gram aardappelen * 2 verse rookworsten ( ca. 500 gram) * zout en peper * 1 takje peterselie
- Nederlands
- > 120 min.
- Geplaatst op19-05-2003Nederlands> 120 min.
- Eigen recept
Erwtensoep
Genoeg van alle verfijnde hapjes en toe aan een stevig oer-Hollands gerecht? Overigens;zoveel koks, zoveel verschillende recepten. Ieder zijn eigen voorkeur; wat meer selderij of juist niet, een hamschijf of geen varkesnvlees. Wees niet bang om te varieren. Oh en laat erwtensoep altijd eerst afkoelen voor u hem in de koelkast zet. Anders wordt de erwtensoep mogelijk zuur.
1 hamschijf, 1 laurierblaadje, 1 ui, 2 kruidnagels, zout, 750gr spliterwten, 1/2 selderijknol, 2-3 flinke preien, 1 flinke winterwortel, bosje selderij, 2 rookworsten.
- Nederlands Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op15-02-2009Nederlands Hoofdgerecht> 120 min.
Erwtensoep
Stap-voor-stap
500g spliterwten,500g schouderkarbonades,1 laurierblaadje,zout,peper,2 uien,1 kleine selderijknol,6 takjes bladselderij,150 gr magere spekreepjes,500g gesneden prei,1 rookworst.
- Nederlands
- 60-120 min.
- Geplaatst op17-08-1999Nederlands60-120 min.
Erwtensoep
Deze erwtensoep is simpel en puur! Geen aardappels of wortels, maar vooral veel knolselderij en selderijblad voor die heerlijk rokerige smaak.
Ca. 300 gr schouderkarbonade, ca. 300 gr zuurkoolspek (meer als je van gekookt spek op roggebrood bij de soep houdt), 1 pak spliterwten 500 gr, 1 flinke knolselderij liefst met blad anders 1 knol en 2 zakjes selderijblad, 2 preien, 1 rookworst, 2 tot 2,5 liter water
- Nederlands
- 60-120 min.
- Geplaatst op04-12-2004Nederlands60-120 min.
- Eigen recept
Mijn versie van boerenkool stamppot met rookworst, heerlijk!
Ik liep vorige week door de Albert Heijn hier en zag tot mijn verbazing een hele stelling staan met zakken vers gesneden boerenkool net van het land. Nou als er iets "eenvoudigs" is wat ik heerlijk vind dan is dat het wel, dus heb het gelijk gekocht! Het is hier flink koud dus gelijk proberen. Ik maak het echter niet op z`n Hollandse boerenfluitjes, maar veel en heel veel lekkerder! In de loop der tijden heb ik er mijn eigen draai aan gegeven en zal hem nu hier delen. Je kan het uitproberen en na één keer proeven maak je het nooit meer anders. Dit is een goed gevulde, hele smeuige, stamppot met een diep warme smaak, dus…. Hele najaar en winter lekker van genieten.
2 zakken gesneden boerenkool van 300 gr, 8 grote iets kruimige aardappels of 9 – 10 kleintjes, 3 grote uien (gesnipperd), 250 gr gerookte spekreepjes of blokjes, Flink wat olijfolie, 1 el zongedroogde tomaatjes, 1 bouillonblokje rund, Zeezout, 2 keurslager rookworsten of VERSE Veluwse rookworsten bij AH of 2 HEMA worsten
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op26-09-2012Nederlands20-30 min.
Erwtensoep
Echte snert! Dus vandaag maken, en morgen pas eten.
Aardappelen 400,00 gram, erwten, gedroogd 500,00 gram, erwten, split- 1.000,00 gram, katenspek 800,00 gram, knolselderij 2,00 knollen, laurierbladeren 3,00 stuks, peterselie (vers) 15,00 eetlepel(s), preien 4,00 stuks, roggebrood 6,00 pakjes, rookspek 400,00 gram, rookworst 4,00 stuks, selderij (vers) 15,00 eetlepel(s), tijm 1,00 theelepels, uien 2,00 stuks, varkensschijf 1.000,00 gram, winterwortel 3,00 stuks, zout en peper 2,00 naar behoefte
- Nederlands
- > 120 min.
- Geplaatst op15-12-2004Nederlands> 120 min.
Erwtensoep
Pittig, goedgevuld
1 liter fond, 2 eetlepels olie, 1 scheut whiskey, snufje cayennepeper, 1 theelepel: witte peper,zwarte peper, tijm,rozemarijn, 2 laurierbladen, 2 kruidnagels, 2 verse knoflooktenen, 1 kg varkenspoot, 2 rookworsten, 6 ons gerookt spek aan een stuk met zwoerd, 7 ons hamschijf, 1 kg krabbetjes/ribstuk, 4 liter water, 1,5 kg spliterwten, 2 grote preien,2 uien, 1 grote knolselderij,1 bos selderij groen, , roggebrood en katenspek met mosterd
- Nederlands Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op22-11-1998Nederlands Hoofdgerecht60-120 min.
Erwtensoep
Rijk gevulde erwtensoep.
500 gram spliterwten, bouillon (zie bereidingswijze), peper, 1 laurierblaadje, 2 uien, 1 winterwortel (ca 200 gram), 1/2 knolselderij (max. 400 gram), 2 dunne preien, 1 rookworst (350 gram), spekblokjes (150 gram), 5 takjes selderij.
- Nederlands
- 60-120 min.
- Geplaatst op22-01-1999Nederlands60-120 min.
Erwtensoep
Erwtensoep voor na de Efteling voor 7 kabouters en een uitgehongerde jager
1 pond kookspek (van een pas geschoten everzwijn), 2 mergpijpen (van dat zelfde varken), 2 rookworsten (van het vorig jaar geslachte varken), , 2 volle handen verse erwtensoepgroenten (uit het bos geplukt) of 2 pakjes diepvries e.s.g., 1 bos selderij plukken, 2 winterpenen uit de grond trekken, 1 knolselderij uitsteken, 4 grote uien oogsten, 2 pakken spliterwten stelen en ook, 4 bouillonblokjes, Zout en peper naar smaak,
- Nederlands
- 60-120 min.
- Geplaatst op22-01-2002Nederlands60-120 min.
Erwtensoep
500 gram hamschijf met bot, 100 gram doorregen mager gerookt spek, 1 rookworst, 1 knolselderij in blokjes, 2 grote aardappelen in blokjes, 1 bosje gehakte selderie, 1 bosje gehakte peterselie, 500 gram prei in ringen, 500 gram spliterwten, 2 laurierbladeren, 1 kruidenbuiltjes voor vleesbouillon, 3 runderbouillon blokjes, zout en peper naar behoefte,
- Nederlands
- > 120 min.
- Geplaatst op27-12-2012Nederlands> 120 min.
erwtensoep
Montignac fase 1 en 2 koolhydraatmaaltijd
500 gram groene spliterwten., 1 theelepel zout., 1 theelepel peper., 1 grote ui, grof gesnipperd., 1 grote prei, in kleine stukjes., 1 koolrabi, in kleine stukjes., 2 tabletten voor vleesbouillon., 1 tablet voor kruidenbouillon., 1 kruidenbuiltje., 3 liter water., ,
- Montignac Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op09-09-2001Montignac Hoofdgerecht> 120 min.
erwtensoep
In 45 minuten echte heerlijke ouderwetse erwtensoep met de snelkookpan.
4 ons Split erwten., 1 knol + selderij., 1 grote prei.., 4 blokken vlees bouillon.., 1 pond varkensvlees.., 1 rookworst..,
- Nederlands Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op15-01-2003Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
Erwtensoep
Echte hollandse maar vegetarische erwtensoep
500 gram spliterwten, 1 flinke ui, 2 dikke preien, 2 winterwortelen, 1 knolselderij, 1 blok tofu(sojakaas) van 350 gram, laurierblad,rozemarijn,thijm,bonekruid, plantaardige bouillonkorrels of tabletten., 3 liter water.Eventueel wat peper., Wat bakolie naar keuze. Ik gebruik Becelolie.
- Vegetarisch Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op07-11-1999Vegetarisch Hoofdgerecht60-120 min.
Erwtensoep
Oerhollands voorgerecht
500 gram spliterwten, ca. 2 liter water, 400 gram schouderkarbonade, 2 dunne preien, 1 grote winterpeen, 400 gram knolselderij, 5 takjes bladselderij, 1 rookworst, 2 uien, 1 laurierblaadje, zout en peper
- Nederlands Voorgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op28-01-2003Nederlands Voorgerecht60-120 min.
Erwtensoep
Deze komt uit het mooie kookboek van BLUE BAND, dit vind ik een heerlijk recept.
300 gr spliterwten, 400 gr schouderkarbonades, 2 laurierblaadjes, 8 takjes bladselderij, 3 kruidenbouillontabletten, 200 gr knolselderij, 2 aardappelen, 2 uien, 200 gr prei, 300 gr winterwortel, 5 takjes peterselie, 1 rookworst, 1 el blue band vloeibaar, zout, peper.
- Nederlands Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op23-09-2000Nederlands Hoofdgerecht60-120 min.
Erwtensoep
Lekker voor tijdens de koude dagen.
500 gram spliterwten, ongeveer 3 liter water, 1 pond krabbetjes in niet te grote stukken (=varkensvlees), 250 gram in dobbelsteentjes gesneden vers spek, 2 (of meer) grote preien, 1 grote winterpeen, 1 selderijknol, 1 bosje bladselderij, eventueel een paar aardappelen, 1 rookworst
- Nederlands
- > 120 min.
- Geplaatst op24-11-1998Nederlands> 120 min.
Erwtensoep
Een heerlijk frisse versie van de erwtensoep, beter dan de al oude versie en even snel te maken in de slowcooker. Ook te maken in een gewone pan maar dan kan je niet van huis omdat het aan kan branden.......
.
- Nederlands
- 0-10 min.
- Geplaatst op12-02-2004Nederlands0-10 min.
Erwtensoep
"de lekkerste" zeggen mijn jongens, mijn moeder en de buurtjes
2 zakjes spliterwten / halve kilo dikke vleesribjes / 1 hamschijf / 1 grote winterwortel / 2 dikke uien / 2 dikke preien / 1 aardappel in blokjes / knolselderie in blokjes /, 4-5 rundvleesbouillonblokken /beetje zout, 1 rookworst 375 gram Unox als de soep helemaal klaar is en effe na suddert deze toevoegen.,
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op28-09-2003Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Erwtensoep
Echte Hollandse erwtensoep!!
400gr:spliterwten,500gr:hamschijf,varkenskrabbetjes,250gr:versspek,3 schoongemaakte en in ringen gesneden preien,? in blokjes gesneden selderieknol,1 in klein gesneden blokjes gesneden winterwortel,3 eetlp: grof gesneden selderei,2?l water,zout,peper,1 rookworst.
- Nederlands Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op09-11-2002Nederlands Hoofdgerecht> 120 min.
Erwtensoep
Erwtensoep van Oma, van Moeder en nu van Dochter.
3 stuks Hamschijven of Schenkel, 2 Rookworsten, 3 liter water en vast wat meer, zout en peper naar smaak, 5 Rundvleesbouillontabletten, Spliterwten (2 zakken), 1 grote aardappel, 1 winterwortel, 1 knolselderij met loof, 1 kg prei, snufje tijm, 2 of 3 laurierbladeren.
- Nederlands
- > 120 min.
- Geplaatst op14-11-2000Nederlands> 120 min.
-
erwtensoep uit de slowcooker
van ineke61 , 1 recepten, 0 volgers
-
Erwtensoep
van Wuppy56 , 1 recepten, 0 volgers
-
erwtensoep
van Henk1708 , 1 recepten, 0 volgers
-
Erwtensoep
van slowcookertje , 1 recepten, 0 volgers
-
erwtensoep
van mirjamluyten , 1 recepten, 0 volgers
-
erwtensoep
van Juulster , 1 recepten, 0 volgers
-
Erwtensoep
van aplattel , 1 recepten, 0 volgers
-
Erwtensoep
van wubbina , 1 recepten, 0 volgers
-
erwtensoep
van wolverine2017 , 1 recepten, 0 volgers
-
Erwtensoep zonder varkensvlees
van rubenenelisabethkraak665 , 1 recepten, 0 volgers
-
wintersegerechten
van planco , 167 recepten, 0 volgers
-
TraditioneelAmbachtelijkeKeuken
van orphan , 5 recepten, 0 volgers
-
pannenkoekenhuisje lai
van pannenkoekenhuisje_lai , 78 recepten, 0 volgers