Koreaanse Kippenvleugeltjes ‘Gangnam' Style
Mijn voorliefde voor Aziatische, met name Koreaanse, muziek, cultuur en verdedigingskunst bij deze vertaald naar gegarandeerde gastronomische verlichting. …
Eieren zijn voedingsmiddelen die al sinds mensenheugenis gegeten worden door niet alleen mensen, maar ook andere dieren. De eieren van met name kippen worden gegeten, maar ook van ganzen, eenden en kwartel. In principe zijn alle eieren afkomstig van vogels eetbaar. Weinig mensen weten dat eierschalen ook eetbaar zijn, sterker nog: deze zijn een ontzettend goede bron van calcium. Kippeneieren kun je maximaal 2-3 weken bewaren, maar gekoeld in de ijskast wel 2-3 maanden! In Nederland is een grootschalige eierproductie. Dit is ook niet gek, aangezien de gemiddelde Nederlander in een mensenleven gemiddeld een kleine 200 kippeneieren eet. Niet alleen in pure vorm (gekookt, gebakken, roerei), maar ook verwerkt in koek, gebak en pasta en noodles. Eieren zijn een bron van energie en zijn gezond, mits je er niet te veel van eet. Dit kan namelijk cholesterol verhogend werken. Kijk er bij het kopen van eieren wel even naar wat voor soort je neemt: de leefomstandigheden van de kippen verschillen erg. Eieren verschillen van kleur. Veel mensen denken dat dit met de leefomstandigheden van de legkip te maken heeft, maar dat is niet zo. Kippen met rode oorlellen leggen een bruin ei en die met witte oorlellen witte eieren.
Mijn voorliefde voor Aziatische, met name Koreaanse, muziek, cultuur en verdedigingskunst bij deze vertaald naar gegarandeerde gastronomische verlichting. …
Bibimbap met gehakt, kimchi, shiitake en ei is het ideale recept als je weinig tijd hebt. Dit gerecht bestaat uit rijst, een heleboel groenten en een spiegelei erbovenop! Het gerecht komt uit Korea en is er in veel verschillende variaties. Ga jij hem proberen? …
Tteokbokki is een van de populairste street foods in Korea. Probeer het nu zelf! …
Nee we gaan geen eieren laten vallen , egg drop is de naam van de keten die dit bedacht heeft, is het hoogstaand? nee, lekker ? ja dat zeker. …
Pittig, krokant en super lekker …
Japchae is een gerecht uit de Koreaanse keuken met als basis van zoete aardappel gemaakte cellofaan noedels, die dang myeon genoemd worden. De naam betekent letterlijk mix van groenten. De noedels worden geroerbakt in sesamolie met rundvlees en verschillende groenten …
Op zoek naar een eenvoudig, Pittig en lekker diner? Kimchi-gebakken rijst maakt veel gebruik van ingrediënten uit de voorraadkast en zit boordevol smaak dankzij een pittige kick van kimchi en gochujang. …
Koreaanse nasi , gezond en lekker …
Deze Koreaanse hartige pannenkoek met lente-uitjes moet je proeven! Ook heel lekker met scampi's erin gebakken. Dip de pannenkoek in het heerlijke sausje. …
Een klassieker uit de Koreaanse keuken die super lekker smaakt en makkelijk te bereiden is …
Attentie liefhebbers van pittig eten! Deze zomer kun je genieten van een pittig Koreaans gerecht dat toch verfrissend is! Probeer nu Koreaanse koude noedels. ìž˜ë¨¹ê² ìŠµë‹ˆë‹¤ (Jal-mcuk-get-seump-ni-da)! Smakelijk eten! …
Een prachtig en kleurrijk kommetje vol heerlijke smaken: gemarineerd rundsvlees met pindasaus, quinoa en lekkere knapperige groenten. De Koreaanse keuken op zijn best! …
Bibimbap is een typische Koreaans gerecht met als basis witte rijst, groenten en ei. Wij maken 'm deze keer met gehakt en sambal. …
In vergelijking met Zuid-Korea kent Noord-Korea veel meer koude noedelgerechten. Dit is er een van. …
Een bibimpap is een Koreaanse rijstschotel bestaande uit allerlei lekkers, maar met als basis rijst. Het wordt geserveerd met verschillende bijgerechten. In dit recept kiezen we voor pittig gehakt, veel groenten en een spiegeleitje. De moeite om zelf te maken! …
…
Ken je de Koreaanse keuken al? Vandaag laten we je daarvan een heerlijk en eenvoudig recept zien. …
Bibimbap is een echte Koreaanse Klassieker ! …
Eieren zijn voedingsmiddelen die al sinds mensenheugenis gegeten worden door niet alleen mensen, maar ook andere dieren. De eieren van met name kippen worden gegeten, maar ook van ganzen, eenden en kwartel. In principe zijn alle eieren afkomstig van vogels eetbaar. Weinig mensen weten dat eierschalen ook eetbaar zijn, sterker nog: deze zijn een ontzettend goede bron van calcium. Kippeneieren kun je maximaal 2-3 weken bewaren, maar gekoeld in de ijskast wel 2-3 maanden! In Nederland is een grootschalige eierproductie. Dit is ook niet gek, aangezien de gemiddelde Nederlander in een mensenleven gemiddeld een kleine 200 kippeneieren eet. Niet alleen in pure vorm (gekookt, gebakken, roerei), maar ook verwerkt in koek, gebak en pasta en noodles. Eieren zijn een bron van energie en zijn gezond, mits je er niet te veel van eet. Dit kan namelijk cholesterol verhogend werken. Kijk er bij het kopen van eieren wel even naar wat voor soort je neemt: de leefomstandigheden van de kippen verschillen erg. Eieren verschillen van kleur. Veel mensen denken dat dit met de leefomstandigheden van de legkip te maken heeft, maar dat is niet zo. Kippen met rode oorlellen leggen een bruin ei en die met witte oorlellen witte eieren.