Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Ei Zalm

Ei zalm recepten (1.160) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Hapjes / tapas

Verschillende warme en koude hapjes voor een tapas avond, een feestje of bij de borrel. Simpel, zonder teveel ingrediënten en iedereen lust ze! Alle hapjes kunnen (deels) van tevoren gemaakt worden.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2011
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Soesjes, gevuld met een vulling van zalm en monchou

Een waanzinnig leuk voorgerechtje of eventueel borrelhapje. De soesjes worden gevuld met zalm, monchou en kruiden.

INGREDIENTEN

VOOR DE SOEZEN 50 gr boter 60 gr gezeefde bloem 2 eieren zout VOOR DE VULLING 1 klein blikje zalm 150 gr zachte Mon Chou 1 el tomatenketchup 3 el creme fraiche 1/2 el citroensap zout en peper., ,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-07-2005
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Gerookte zalm gevuld met ei en pijnboompitten

Dit is echt een van mijn belangrijkste voorgerechten die ik regelmatig maak maar nog nooit op smul heb gezet. Met dit recept (niet te moeilijk) verwen ik echt mezelf en onze vrienden

INGREDIENTEN

200 gram gerookte zalmfilet 4 eieren ca. 40 gr pijnboompitten 2 el creme fraiche zout en peper 2 el verse geknipte bieslooktakje dille garnering

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-09-2004
  • Frans Voorgerecht
  •  10-20 min.

Stamppot spinazie met wilde zalm

INGREDIENTEN

800 g. aardappels geschild (binten), Boter, klontje, 100 g. Ontbijtspek in plakken, 2 eieren, 500 g. verse spinazie, 1 blik John West Rode Zalm uitgelekt, Nootmuskaat, Peper & Zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-04-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

zalm in bladerdeeg

INGREDIENTEN

Zalm, bladerdeeg, cherrytomaatjes, pesto, sesamzaadjes, ei

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-03-2011
  • Vis Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Tapas Zalm met Ei en Mayonaise

INGREDIENTEN

150 gram Gerookte Zalm, dun gesneden;, 10 plakjes Hardgekookte Ei;, 2 Hardgekookte Eieren, geraspt;, Zwarte peper, vers uit de molen;, Kleine dotjes Mayonaise;, 10 sneetjes Stokbrood, zo vers en knapperig mogelijk;, Cocktailprikkers of Tandenstokers;, Citroensap of Limoensap.,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-02-2011
  • Spaans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Maaltijdsalade met komkommer, zalm en ei

Maaltijdsalade met komkommer, zalm en ei

INGREDIENTEN

1 komkommer, 1 blikje roze zalm a 213 g, uitgelekt, 5 el olijfolie extra vierge (C1000 Selectie), 2 el citroensap, vers geperst, 2 tl mosterd, 1 sjalot, gesnipperd, peper, zout, 300 g gemengde sla naar keuze, 250 g cherrytomaatjes, gehalveerd, 2 zoetzure augurken, in plakjes, 4 scharreleieren (M), hardgekookt en in vieren, 2 el fijngeknipt bieslook

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-08-2003
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Ei met zalm

Op een bedje van spinazie. Paasgerecht

INGREDIENTEN

4 eieren, 500 gram spinazie, 4 mooie plakken gemarineerde zalm, 1 eetl. arachideolie. water, zout peper, azijn, saus hollandaise

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-03-2002
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Tapas op prikker met zalm, Serranoham en ei

Een heerlijke TAPAS waar je echt je vingers bij op eet. Leuk en simpel om te maken!!

INGREDIENTEN

4 sneetjes stokbrood 4 plakje Serranoham4 plakjes gerookte zalm8 plakjes hardgekookt ei4 gamba gepeld en gekooktmayonaiseolijfolie3 teentjes knoflook geperst4 cocktailprikker

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-02-2005
  • Frans
  •  10-20 min.

Minitaartje gevuld met Franse kaas en gerookte zalm

Leuk om dit te serveren op een lepel. Heel simpel te maken, je hebt alleen kleine vormpjes nodig.

INGREDIENTEN

3 plakjes bladerdeeg 1 ei, 2 el slagroom, 1 el fijngehakte peterselie, 1 el fijngehakte bieslook, 100 gr franse kaas (bijvoorbeeld roqeufort) 100 gr gerookte zalm ? el boter zout en peper,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-08-2005
  • Frans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

12 bladerdeeghapjes "voor elck wat wils"

12 verschillende warme of koude bladerdeeghapjes met verrassende inhoud, te weten: 1. saucijzenworstebroodje (rundvlees) (warm/koud) 2. appelflap met bite (16+) (warm/koud) 3. picantobroodje (jeugd) (warm/koud) 4. asperges in bladerdeeg (vegetarisch) (warm/koud) 5. kersenflap (beetje zuur) (koud) 6. verborgen duivelsworstjes (pittig en meer) (warm/koud) 7. amandelbroodje traditioneel (ouderwets lekker) (koud) 8. panga en zalmsnip (vis) (warm) 9. aardappelpouche met spek, ei en ui (brunchgerecht) (warm) 10 champignontasjes met tuinkruiden (vegetarisch) (warm) 11 Halve kaasrondjes met zangzaad (vegetarisch) (warm/koud) 12 3 soorten Japanse kip in een jasje (kip) (warm/koud)

INGREDIENTEN

Ingrediënten:, , * naar smaak, ** optioneel, , Voor de saucijzenworstebroodjes:, 1 kleine braadworst/saucijs, * peper en zout, , Voor de appelflap met bite:, 1 kleine pot boerenjongens, 1 goudrenet of andere stevige zure appel, * suiker, * kaneel, ** vanillesuiker, , Voor de picantobroodjes:, 1 picanto, doorgesneden en gehalveerd, ** curry, ** tomatenketchup, , Voor de asperges in bladerdeeg:, 1 klein blikje/potje asperges, dun, voorgekookt, wit en/of groen, 2 plakken (boeren)ham, ** 2 plakken jonge of jong belegen kaas, 1 hardgekookt ei, kleingesneden, 1 bundeltje peterselie, kleingesneden, , Voor de kersenflappen, 1 klein potje kersen op sap, ontpit, * suiker, ** stukjes (pure) chocolade, , Voor de verborgen duivelsworstjes, 1 blikje knakworstjes of pick-ups. De "gewone" knakworstjes in 3 parten snijden, * mosterd (dijon of löwenmosterd), ** tomatenketchup of curry, 1 klein potje jalapeño pepertjes, ** sambal oelek, pedis, badjak of brandal. Voor de durvers: sambal Gledek., ** Thaise red of green curry-pasta, ** (op eigen risico) wasibi-pasta (zie recept), , Voor de amandelbroodjes traditioneel, 1 klein pakje amandelspijs, 1 ei, * suiker, * kaneel, , Voor de panga en zalmsnip, 1/2 pak pangafilet met zalm en kruidenboter (diepvries, niet ontdooien!), , Voor de aardappelpouche met spek, ei en ui:, 1 zakje voorgekookte aardappelschijfjes met spekblokjes, 1 ui, gepeld en gesnipperd, 1 hardgekookt ei, 1 el olijfolie, * bieslook, # siliconen bakblik voor tortina`s of muffins, ingevet, , Voor de champignontasjes met tuinkruiden:, 1 blikje champignonragout, 1 klein potje champignons op water, * verse peterselie, * verse bladselderij, * verse bieslook, * peper, zout, maggi, ** verse citroenmelisse of paar druppels citroen, ** maïzena of allesbinder, , Voor de Halve Kaasrondjes (met zangzaad):, 1 pakje smeerkaas, 20+, 40+ of 48+, 1 pakje kaas in plakjes naar keuze. Ook: rookkaas of komijnenkaas, 1 pakje gekookte (boeren)ham, ** tuinkruiden, ** maanzaad, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (1), 1 kipfilet, in plakjes, 1 flesje Yakatorisaus óf, 150 ml Japanse Sojasaus, 100 ml sake (vervangbaar met droge sherry), 100 ml mirin (vervangbaar met zoete sherry) (mirin is een soort kook sake), 2 à 3 el rietsuiker, Bosuitjes, gesnipperd, ** peper en zout, ** five of sevenspice kruiden, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (2), 1 kipfilet, in plakjes, 1 Flesje terryaki-saus/marinade, ** peper en zout, ** five of sevenspice kruiden, Bosuitjes, gesnipperd, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (3), 1 kipfilet, in plakjes, Voor de marinade:, 1 el Worchestersauce, 80 ml tomatensaus (passata), 1 el japanse sojasaus, 2 el saké, 1 el mosterd, 1 tl gemberpoeder, ** limoensap, ** limoenrasp, ** peper en zout, , Extra voor alle hapjes:, * losgeslagen eieren naar behoefte, * water, * per recept ongeveer 3-5 plakjes bladerdeeg uit de diepvries. max. 10 min. voor gebruik ontdooien. De juiste hoeveelheid blkaderdeeg is afhankelijk van het aantal verschillende hapjes en de hoeveelheden ingredienten per soort. Zorg dus dat je een voorraadje in de diepvries hebt liggen. Zeker bij grotere hoeveelheden is het ook te overwegen om bladerdeeg uit de koeling te gebruiken. Rol deze voor gebruik uit tot ongeveer de helft van de dikte. Niet alleen heb je dan meer deeg (voor meer hapjes), het wordt ook iets krokanter. Zorg er wel voor dat het bladerdeeg niet scheurt!

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-05-2011
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Tapas op prikker met zalm, serranoham en ei

Een heerlijke tapas waar je echt je vingers bij op eet. Leuk en simpel om te maken

INGREDIENTEN

4 sneetjes Stokbrood, 4 plakjes Serranoham, 4 plakjes Gerookte zalm, 8 plakjes Hardgekookt ei, 4 Gamba´s - Gekookt en gepeld, 1 scheutje Olijfolie, 2 eetlepels Mayonaise, 3 teentjes Knoflook,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-05-2009
  • Frans
  •  10-20 min.

Kruidige rijst met zalm en ei

INGREDIENTEN

2 el olie, 700 g prei, in ringen, 1 el kerriepoeder, 300 g zilvervliesrijst, 750 ml visbouillon (van 1 tablet), 3 eieren, 1 bakje gerookte zalmsnippers (250 g), 1 bakje peterselie (20 g), fijngesneden..

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-05-2011
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gerookte zalm met ei

Het Mingus Minus-Dieet voor 19 september; 300 Kcal

INGREDIENTEN

100 gr gerookte zalm, 1 ei, 2 eetl melk, peper en zout, nootmuskaat, olie, bieslook, 1 knackebrod,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-09-2001
  • Slanke keuken
  •  0-10 min.

Gevuld ei met zalm en roomkaas

Lekker van te voren te bereiden en SUPER simpel

INGREDIENTEN

1 klein blikje zalm 10 hardgekookte eieren 100 gr verse roomkaas 3 el mayonaise 2 el creme fraiche gehakte dikke zout en peper., ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-03-2004
  • Frans
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Lekkere zalm en ei sandwich

Een heerlijke sandwich voor liefhebbers van zalm en ei

INGREDIENTEN

1 ei, 2 plakjes zalm, 3 sneetjes brood (vers is het lekkerst), 2 blaadjes sla naar keuze en eventueel een tomaat (hoeveelheid naar keuze)., En eventueel honey moster

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-09-2010
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Gerookte zalm met asperges en ei

Heerlijk vers in de aspergetijd, en heel snel klaar

INGREDIENTEN

-800 g asperges (gegaard), -400 a 600 g gerookte zalm, -4 eieren, -(verse)dille, -peper en een snufje zout

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-05-2004
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

rijst met gerookte zalm en ei

INGREDIENTEN

75 gr. rijst, 150 gr. broccoli, 1 ei, 1 kleine ui, 75 gr. gerookte zalm, 1 eetlepel olie, 1 theelepel kerrie, 2 eetlepels koksroom, zout, versgemalen peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-12-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

broodje ei zalm

Dit is een heerlijk luch recept maar ook een heerlijk voorafje!!!!Dit recept heb ik van een spaanse kok!!!Het is echt heel makkelijk om te maken.En hopelijk kan je er net zo van genieten als dat wij doen!!!

INGREDIENTEN

6 eieren, 1/2 pakje boursin of een ander kruidensmeerkaasje. Zout en peper 4 plakken gerookte zalm. 4 boterhammen(wit) 4 eetlepels melk.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-09-2002
  • Internationaal
  •  0-10 min.

Gerookte zalm met ei

Een heerlijk lunch- of brunchgerecht dat binnen 7 minuten op tafel staat.

INGREDIENTEN

* 4 stukjes gerookte zalm van 100 gram, * 4 eieren, * 4 el boter, * 1 snuifje peper, * 1/2 komkommer, * 1 el gehakte peterselie voor de versiering,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-03-2000
  • Russisch
  •  0-10 min.

Rijst met gerookte Zalm en ei

Voor dit gerecht kun je ook een restje rijst gebruiken en inplaats van zalm, gerookte kip of kalkoenfilet.

INGREDIENTEN

300 gram rijst,1 groente of kruidenbouillontablet,30 gram boter,300 gram gerookte zalm, 4 hardgekookte eieren,200 ml schenkbare room,zout,peper, 4 eetlepels dille of fijngeknipte peterselie, scheutje droge wijn.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-09-2001
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

broodje romige zalm- ei

INGREDIENTEN

4 eieren, 4 witte Italiaanse bollen, 200 g gerookte zalm, 1 lente-uitje, in zeer fijne ringetjes gesneden, 100 g mascarpone, zout en versgemalen zwarte peper, , ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-02-2009
  •  
  •  10-20 min.

FEESTELIJKE SANDWICHES MET ZALM EN EI.

Super-sandwiches, lekker pittig met radijs en tuinkers.

INGREDIENTEN

3 eieren., 3 eetl. mayonaise., zout en peper., 6 sneetjes wit casinobrood., 1/3 komkommer., 6-8 radijsjs., 100 gr. gerookte zalm., tuinkers.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-08-2006
  • Nederlands
  •  10-20 min.

Maaltijdsalade met komkommer, zalm en ei

INGREDIENTEN

1 komkommer, 1 blikje roze zalm a 213 g, uitgelekt, 5 el olijfolie extra vierge (C1000 Selectie), 2 el citroensap, vers geperst, 2 tl mosterd, 1 sjalot, gesnipperd, peper, zout, 300 g gemengde sla naar keuze, 250 g cherrytomaatjes, gehalveerd, 2 zoetzure augurken, in plakjes, 4 scharreleieren (M), hardgekookt en in vieren, 2 el fijngeknipt bieslook,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-03-2003
  •  
  •  0-10 min.

Sperziebonensalade Met Ei En Zalm

INGREDIENTEN

400 g sperziebonen, zout, 2 eieren, 3 plakjes gerookte zalm, 4 eetl. vinaigrettesaus, 4 slabladeren, (1 eetl. imitatie-kaviaar).

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-05-2001
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Gevuld ei met gerookte zalm

Dit is echt een toppertje, smullen maar!

INGREDIENTEN

Eieren 4 stuks, 1 eetlepel Truffelolie, 50 gram Gerookte zalm, in reepjes, Zwarte peper, 1 eetlepel Bieslook, fijn gehakt,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-03-2005
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Rijst met gerookte zalm en ei

INGREDIENTEN

75 gram rijst -, 150 gram broccoli -, 1 ei -, 1 kleine ui -, 75 gram gerookte zalmsnippers -, 1 eetlepel olie -, 1 theelepel kerrie -, 2 eetlepel koksroom of koffieroom -, zout en versgemalen peper, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-01-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Witte asperges met zalm en ei

Lekker en makkelijk

INGREDIENTEN

4 x 500 gr witte asperges , 1 kg Malta-aardappels , 8 eieren , 1 zakje verse peterselie , 2 x 100 g gerookte zalm, in plakjes, 125 g boter , nootmuskaat ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-12-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Roulade Van Zalm, Ei en Waterkers

INGREDIENTEN

2 eieren=0,3dl room=2etl.fijngehakte selderij=zout=olie=200gr.gerookte zalm in dunne plakken=6takken waterkers=1dl.creme fraiche=12blaadjes mooie sla=amandelolie=1etl.kappertjes.

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-03-2001
  • Internationaal Voorgerecht
  •  10-20 min.

Witlofbootjes met gerookte zalm en ei

INGREDIENTEN

1 ei, 3 el. olijfolie, 1 el. citroensap, 1/2 el. kappertjes, zout, zwarte peper, 12 blaadjes witlof, 100 gr. gerookte Noorse zalmfilet, 1 takje peterselie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-05-2002
  • Spaans
  •  10-20 min.

ei gevuld met zalm

Heerlijk voor 'n paaslunch

INGREDIENTEN

2 hardgekookte eieren halveren en eidooiers er voorzichtig uitwippen., , Voeg aan de dooier toe wat gepureerde zalm, 2 el creme fraiche, snufje dille en 1 tl dyonmosterd.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-03-2004
  • Nederlands
  •  0-10 min.

Gevulde avocado's met ei en zalm

Origineel paasgerecht met een pittige dressing dat niet alleen lekker smaakt , maar suiker arm is en lactosevrij

INGREDIENTEN

2 avocado's, 4 eieren, 50 gr pecannoten, 200 gr gerookte zalm, 1 bussel radijsjes, enkele sprietjes bieslook, 2 handjes postelein, Voor de dressing:, 1 citroen, het sap, 2 el olijfolie, 1 tl graanmosterd, peper, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-03-2018
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

gebakken rijst met ei en zalm

Snel gerecht, niet moeilijk, restje gekookte rijst etc

INGREDIENTEN

Gekookte koude rijst, diepvriesdoperwten, 2 eieren losgeklopt, lichte sojasaus, gerookte zalm en peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-05-2013
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Maaltijdsalade met komkommer, zalm en ei

INGREDIENTEN

1 komkommer -, 1 blikje roze zalm a 213 gram, uitgelekt -, 5 eetlepels olijfolie extra vierge -, 2 eetlepels citroensap, vers geperst -, 2 theelepels mosterd -, 1 sjalot, gesnipperd -, peper en zout -, 300 gram gemengde sla naar keuze -, 250 gram cherrytomaatjes, gehalveerd -, 2 zoetzure augurken, in plakjes -, 4 scharreleieren M, hardgekookt en in vieren -, 2 eetlepels fijngeknipt bieslook, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-04-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Briochebrood met zalm en ei

INGREDIENTEN

4 sneetjes briochebrood naturel, boter, 4 mooie plakken gerookte zalm (± 125 g), 1 el azijn, 4 scharreleieren, 1 kuipje Hollandaisesaus met pis­tachenootjes à 120 ml (Verstegen), 4 volle tl lompviskaviaar, potje à 100 g,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op05-12-2007
  •  
  •  10-20 min.

Witlofbootjes Met Gerookte Zalm En Ei

Te gebruiken als tapas

INGREDIENTEN

1 ei, 3 el. olijfolie, 1 el. citroensap, ? el. kappertjes, zout, versgemalen peper, 12 blaadjes witlof, 100 gram gerookte Noorse zalmfilet, 1 takje peterselie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-08-2000
  • Spaans
  •  10-20 min.

Kruidige rijst met zalm en ei

Energie 575 kcal- Eiwit 31 g- Vet 23 g- Koolhydraten 60 g (per eenpersoonsportie)

INGREDIENTEN

2 el olie, 700 g prei, in ringen, 1 el kerriepoeder, 300 g zilvervliesrijst, 750 ml visbouillon (van 1 tablet), 3 eieren, 1 bakje gerookte zalmsnippers (250 g), 1 bakje peterselie (20 g), fijngesneden

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-04-2011
  • Kinderkeuken
  •  20-30 min.

Rijst met gerookte zalm en ei

INGREDIENTEN

75 g rijst, circa 150 g broccoli, 1 ei, 1 kleine ui, 75 g gerookte zalmsnippers, 1 eetl. olie, 1 theel. kerrie, 2 eetl. koksroom of koffieroom, zout en versgemalen peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-02-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Rijst met gerookte zalm en ei

INGREDIENTEN

75 g rijst, circa 150 g broccoli, 1 ei, 1 kleine ui, 75 g gerookte zalmsnippers, 1 eetl. olie, 1 theel. kerrie, 2 eetl. koksroom of koffieroom, zout en versgemalen peper, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-03-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Ei in gerookte zalm.

INGREDIENTEN

200gr.gerookte zalm,100gr Huttenkase,2el verse bieslook,fijngesneden 1 el. dille(vers od diepvries)fijngesneden 75gr.waterkers,4 eieren(klein), versgemalen peper.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-04-2006
  • Internationaal Voorgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top