- Eigen recept
Eendenborst-salade
25 plakjes gerookte eendenborst, 200 gr Mesclun-slamix, 100 gr taugé, 5 tl verse, kleingesneden dragon, 7 el Frambozendressing, Erwtspruiten
- …
- 0-10 min.
- Geplaatst op11-08-20100-10 min.
- Eigen recept
Eendenborstsalade met granaatappel
200 gr gerookte eendeborst, 1 zakje rucolasla, 1 granaatappel, 2 el witte balsamico, 2 el olijfolie, 1 tl honing, 1,5 tl gedroogde dragon, Ciabattabrood
- Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op29-09-2010Frans Voorgerecht20-30 min.
Eendenborstsalade met frambozen
2 eendenborstfilets, 25 g boter, 1 krop eikenbladsla, 1/2 krop lollo rosso, 1/2 krop radicchio rosso, 50 g pijnboompitten, 2 sjalotjes, 8 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels frambozenazijn, 1 theelepel mosterd, 1 theelepel honing, 1 theelepel frambozenjam, zout, versgemalen peper, 200 g verse frambozen,
- Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op16-04-2000Frans Voorgerecht20-30 min.
Eendenborstsalade met tuinkruiden
20 gr. frisee, 20 gr. eikenbladsla, 20 gr. lollo rosso 3 el. pijnboompitten 6 el. olijfolie 2 el. wijnazijn, rode 1 tl. diksap Kervel Dragon Bieslook Munt Peper 75 gr. eendenborstfilet, gerookte
- Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op16-11-2003Voorgerecht10-20 min.
Eendenborstsalade met tuinkruiden
20 gram frisee -, 20 gram eikenbladsla -, 20 gram lollo rosso -, 3 eetlepels pijnboompitten -, 6 eetlepels olijfolie -, 2 eetlepels rode wijnazijn -, 1 theelepel diksap -, kervel -, dragon -, bieslook -, munt -, zout en peper-, 75 gram gerookte eendenborstfilet,
- Voorgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op29-09-2002Nederlands Voorgerecht0-10 min.
Gerookte eendenborst-salade met abrikozen en walnoten
Lekker en snel voorgerecht.
6 abrikozen, halve krop lollo rosso, 50 gr.rucola, wat sprietjes bieslook, 100 gr. gerookte eendenborstfilet, 50 gr.walnoten, 1el.balsamicoazijn, half sjalotje fijngesnipperd, 3 el.walnootolie, zout en peper naar smaak
- Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op11-02-2005Engels Voorgerecht20-30 min.
Gerookte eendenborstsalade met sinaasappelgelei.
Klassieke combinatie van eend en sinaasappel, maar dan net even anders.
2 el balsamicoazijn, 50 ml olijfolie, 1/2 sjalotje, fijngesneden, 1/2 el fijngesneden peterselie, 4 g gelatineblaadjes, 250 ml sinaasappelsap, 25 g suiker, 125 g gemengde sla, 100g gerookte eendenborst, in dunne plakjes.
- Voorgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op19-03-2010Voorgerecht60-120 min.