Portugese confit de canard recepten

Confit de canard
Confit de canard is een Zuid-Frans gerecht met eenden- of ganzenvlees. Meestal worden de eendenbouten gebruikt voor deze maaltijd. Je kunt ook andere gedeeltes van de vogel gebruiken voor confit de canard. Je laat het vlees garen in ganzenvet, wat je kunt kopen in speciale delicatessewinkels of poeliers. Ganzenvet is vaak te koop in blikken of potten. Als je na gebruik van het ganzenvet nog vet over hebt, kun je dit uiteraard ook gebruiken om aardappels in te bakken. Confit de canard wordt dan ook meestal gegeten in combinatie met aardappeltjes of krieltjes en groenten. Bekijk hieronder goede recepten.
Populaire eend recepten
CanardEr zijn geen recepten gevonden
Andere recepten met confit de canard
Afrikaanse confit de canard Amerikaanse confit de canard Antiliaanse confit de canard Argentijnse confit de canard Aziatische confit de canard Belgische confit de canard Braziliaanse confit de canard Chinese confit de canard Duitse confit de canard Engelse confit de canard Franse confit de canard Griekse confit de canard Indiase confit de canard Indische confit de canard Japanse confit de canard Koreaanse confit de canard Marokkaanse confit de canard Mexicaanse confit de canard Nederlandse confit de canard Portugese confit de canard Spaanse confit de canard Surinaamse confit de canard Thaise confit de canard Turkse confit de canard Vietnamese confit de canard
Confit de canard
Confit de canard is een Zuid-Frans gerecht met eenden- of ganzenvlees. Meestal worden de eendenbouten gebruikt voor deze maaltijd. Je kunt ook andere gedeeltes van de vogel gebruiken voor confit de canard. Je laat het vlees garen in ganzenvet, wat je kunt kopen in speciale delicatessewinkels of poeliers. Ganzenvet is vaak te koop in blikken of potten. Als je na gebruik van het ganzenvet nog vet over hebt, kun je dit uiteraard ook gebruiken om aardappels in te bakken. Confit de canard wordt dan ook meestal gegeten in combinatie met aardappeltjes of krieltjes en groenten. Bekijk hieronder goede recepten.