Krokante Pekingeend met hoisinsaus en pannenkoekjes
ik denk het meest besteld maar het minst gemaakt , en het is toch zo verdomd lekker .niet moeilijk en de lange wachttijd komt door het marineren . …
Confit de canard is een Zuid-Frans gerecht met eenden- of ganzenvlees. Meestal worden de eendenbouten gebruikt voor deze maaltijd. Je kunt ook andere gedeeltes van de vogel gebruiken voor confit de canard. Je laat het vlees garen in ganzenvet, wat je kunt kopen in speciale delicatessewinkels of poeliers. Ganzenvet is vaak te koop in blikken of potten. Als je na gebruik van het ganzenvet nog vet over hebt, kun je dit uiteraard ook gebruiken om aardappels in te bakken. Confit de canard wordt dan ook meestal gegeten in combinatie met aardappeltjes of krieltjes en groenten. Bekijk hieronder goede recepten.
ik denk het meest besteld maar het minst gemaakt , en het is toch zo verdomd lekker .niet moeilijk en de lange wachttijd komt door het marineren . …
Confit de canard is een Zuid-Frans gerecht met eenden- of ganzenvlees. Meestal worden de eendenbouten gebruikt voor deze maaltijd. Je kunt ook andere gedeeltes van de vogel gebruiken voor confit de canard. Je laat het vlees garen in ganzenvet, wat je kunt kopen in speciale delicatessewinkels of poeliers. Ganzenvet is vaak te koop in blikken of potten. Als je na gebruik van het ganzenvet nog vet over hebt, kun je dit uiteraard ook gebruiken om aardappels in te bakken. Confit de canard wordt dan ook meestal gegeten in combinatie met aardappeltjes of krieltjes en groenten. Bekijk hieronder goede recepten.