Kiprolletjes met graanmosterd en dragon.
Een feestelijk kipgerecht om uw tafelgenoten culinair te verbazen.De tijd die je voor nodig hebt is te verwaarlozenen het resultaat is een streling voor oog en smaakpapillen
Ingrediënten 4 personen
4 kipfilets, 16 sneden gerookt spek, 250 g boschampignons, 4 kleine tomaatjes (of 4 halve tomaatjes), 1 eetlepel paneermeel, 250 ml bearnaisesaus , 1 eetlepel graanmosterd, boter, Provencaalse kruiden, kipkruiden, peper en zout. ,Voorbereiding
Snijd elke kipfilet overlangs in 4 repen en kruid ze met de kipkruiden.
Bereidingswijze
Leg op elke spekreep een stuk kip, rol het geheel op, prik ze per 4 vast op een satestokje en bak ze gaar in de pan. Kruid de tomaatjes met de Provencaalse kruiden, bestrooi ze met paneermeel, leg er een klontje boter op en warm ze op in de oven. Meng de bearnaisesaus met de graanmosterd en warm de saus op. Bak de champignons en kruid ze met peper en zout.