Aziatische biefreepjes met paddenstoelen
Een favoriet uitprobeersel
Ingrediënten 4 personen
3 grote bieflappen, 250 gr. champignons, 200 gr. grotchampignons, 200 gr. oesterzwammen, 2 sjalotjes, 1 teentje knoflook, teriyakimarinade (Blue Dragon), 2 eetlepels oestersaus, 2 eetlepels vissaus, sojasaus (Kikkoman), zonnebloemolieVoorbereiding
Marinade maken van teriyakimarinade, scheutje olie, oestersaus, 1 eetlepel vissaus. Bieflappen in reepjes snijden en in marinade leggen. Paddestoelen schoonborstelen en in reepjes snijden. Marineer de paddestoelen in een beetje teriyakimarinade, 1 eetlepel oestersaus en 1 eetlepel vissaus. Sjalotjes en knoflook fijnhakken.
Bereidingswijze
In wadjang of koekenpan olie verhitten en sjalotjes en knoflook fruiten. Verhit ondertussen nog een wadjang of koekenpan zonder olie en braad daarin de biefreepjes. Braad de paddestoelen op hoog vuur bij de sjalotjes en knoflook. Blus de paddestoelen af met sojasaus en verwarm de saus nog even. Doe de biefreepjes en de paddestoelen bij elkaar in.