1. Home
  2. Recepten
  3. Draadjesvlees

Draadjesvlees recepten (214)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Draadjesvlees van Oma

Vaak is dit vlees gerecht de tweede dag nog lekkerder, dus maak gerust een dubbele portie! Bovendien zitten er in rundvlees behoorlijk wat eiwitten.

INGREDIENTEN

500 gram sukadelapjes of riblappen scheutje azijn of rode wijn 2 plakken ontbijtkoek 1 ui mosterd 1 laurierblaadje 3 kruidnagels peper zout appelstroop

Bereidingswijze

Smeer het vlees in met wat zout, de peper en de mosterd en braad het aan beide zijden bruin. Voeg daarna wat water en een scheutje azijn of rode wijn toe. Je kunt in plaats van water en wijn ook enkel wijn, of een flesje ? bruin - bier gebruiken. Voeg de ui - in stukken gesneden - het laurierblaadje, de kruidnagel en een flinke schep appelstroop toe. Verkruimel tot slot de plakken ontbijtkoek boven de pan, deze geven een heerlijke smaak aan de jus en bindt het geheel. Laat het vleesmengsel stoven tot het gaar is. Dit duurt ongeveer twee uur, maar hoe langer je het laat staan op een héél zacht vuurtje hoe beter.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op04-12-2007
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Draadjesvlees zoals vroeger - smelt op je tong

Wie draadjesvlees niet kent mist wat! Heerlijk langzaam gegaard rundvlees, je moet er een beetje tijd voor uittrekken, maar het resultaat is verschrikkelijk lekker mals vlees. Echt goed suddervlees werd vroeger veel meer gegeten. Zet je haast eens opzij of neem wat tijd voor op je vrije dag voor deze nostalgie!

INGREDIENTEN

600 gram magere runderlappen, 60 gram boter, Zout, peper, 2 uien, 2-3 tenen knoflook, 2 tomaten, 3 kruidnagels, snufje foelie, 2 laurierblaadjes, 1 1/2 dl runderbouillon (evt van blokje), 1 1/2 dl rode wijn (meer indien nodig), 1 sneetjes ontbijtkoek, (eventueel wat zout indien nog nodig)

  • Nederlands Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-10-2012
  • Nederlands Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Draadjesvlees op z`n Vlaams

Een heerlijke zoete Belgische stoofschotel van rundvlees.

INGREDIENTEN

1,5 kilo rundvlees (bijv.runderlappen), 75 gr. boter, 5 grote uien in ringen, kastanje champignons 2 bakjes, (evr. tomaten in stukjes), 2tot 3 eetl. bloem, 1 flesje Leffe (donker Belgisch bier ), 8 kruidnagels (of poeder), 8 jeneverbessen (kneuzen), 4 laurierblaadjes (of poeder), flinke eetlepel 5 spices, 2 rundvlees bouillontabletten, 5 teentjes knoflook in stukjes snijden, peper-zout, 3 eetl. mosterd (eigen smaak), 8 eetl. bruine suiker`

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-11-2008
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Draadjesvlees

Het perfecte draadjes-vlees recept!

INGREDIENTEN

1 grote ui gesnipperd, 150 gram margarine of croma (nooit echte boter), 2 eetlepel bloem, 2 grote tomaat ontveld en in stukjes, 2 laurierblad, 2 kruidnagels, 1 scheut rode wijn (niet meer dan 1 deciliter), 1 kilo sukadelappen, zout en peper

  •  
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op30-07-2014
  •  
  •  > 120 min.

DRAADJESVLEES.

Ik heb twee recepten van medesmulwebbers nl. ruthbrock en a3anne door elkaar gedaan. En ik moet zeggen het smaakt nog lekker ook. Het vlees bak ik eerst aan en daarna drie kwartier in de snelkookpan,dan is het veel sneller klaar en hoef je het niet twee uur lang te laten sudderen. Het resultaat is hetzelfde,het valt gewoon van je vork.

INGREDIENTEN

500 a 700 gr. rundvlees naar keuze. (suddervlees)., 1 teentje knoflook,gesnipperd., 2 uitjes,gesnipperd., pakje boter., 400 ml. bouillon (van een 1/2 rundertablet)., scheutje ketjab., 2 plakken ontbijtkoek van 1 cm. dik., 2 theel. bakgember., 1 eetl. rode wijn., 1 laulierblaadje., wat tijm,oregano,basilicum en peper., 2 flinke knepen tomatenketchup.,

  • Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-09-2006
  • Bijgerecht
  •  10-20 min.

draadjesvlees

INGREDIENTEN

1 eetlepel azijn, 1 laurierblad, 2 kruidnagels, 1 flinke ui, 50 gram margarine, peper zout, 500 a 600 gram magere runderlappen,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op04-06-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Draadjesvlees

INGREDIENTEN

- 750 gram magere runderlappen, - 3 uien, - 100 gram boter, - zout en versgemalen peper, - 2 1/2 dl warme bouillon, - 2 laurierblaadjes, - 2 kruidnagels, - 1 theelepel jeneverbessen, - 2 takjes rozemarijn, - 2 eetlepels azijn., , VOOR DE COMPOTE:, - 450 gram cranberry`s, - 2 dl sinaasappelsap, - 50 gram suiker

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op12-09-2008
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Draadjesvlees

Draadjesvlees

INGREDIENTEN

750 gr Runderriblappen, 50 gr roomboter, 300 ml rode wijn, 300 ml rundvleesbouillon, 70 gr tomatenpuree, 4 uien in halve ringen, 2 laurierblaadjes, 3 kruidnagels, 1 klein chilli pepertje verkruimeld, 1-2 plakken ontbijtkoek in stukken, 1/2 potje zilveruitjes

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op13-11-2013
  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Draadjesvlees

Lekkere draadjesvlees

INGREDIENTEN

400 g riblappen, 1 ui, 1 blikje tomatenpuree, 2 dl water, 1 laurierblad, 2 kruidnagels, azijn, boter, zout en peper,  

  • Nederlands Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op04-01-2015
  • Nederlands Bijgerecht
  •  > 120 min.

Draadjesvlees

Draadjesvlees dat al in de pan uit elkaar valt!

INGREDIENTEN

Runderriblappen, magere spekblokjes, een flinke ui, 3 laurierblaadjes, bak en braad,

  • Nederlands Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op02-01-2001
  • Nederlands Bijgerecht
  •  > 120 min.

HET ALLERLEKKERSTE DRAADJESVLEES RECEPT VAN OMA

Super de luxe lekker en herinnert je aan je kindertijd.

INGREDIENTEN

500 gr. sukadelappen of riblappen; ketjap manis; azijn of rode wijn; 2 plakken ontbijtkoek; 1 ui; mosterd; 1 laurierblaadje; kruidnagels; tijm; oregano; basilicum; peper; tomatenketchup; appelstroop

  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-09-2006
  • Nederlands
  •  60-120 min.
Nieuwste draadjesvlees recepten

Draadjesvlees

Heerlijk draadjesvlees, naar eigen recept

INGREDIENTEN

Bieflappen - spekjes - uien - zout - peper - knoflook (1 teen of 1 eetlepel uit een potje) - chinees 5 kruiden poeder - djinten - kerriepoeder, ,

  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-11-2004
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.

draadjesvlees

INGREDIENTEN

600 gram doorregen runderlappen, 1 grote ui, 2 tomaten, 150 gram Blue Band, zout, versgemalen peper, 2 laurierblaadjes, 2 theelepels tijm,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op19-05-2001
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Draadjesvlees

Heerlijk draadjesvlees...

INGREDIENTEN

Kilo riblappen, 1 gesnipperde ui, 1/2 ui, 2 tomaten in stukjes, Azijn, 1 rundvlees bouillon blokje, Water, 3 kruidnagels, 1 blaadje laurier, 1/3 pakje Croma, 3 plakken peperkoek, Peper / zout

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op08-10-2012
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Draadjesvlees

INGREDIENTEN

1 kilo runderriblappen, 1 bouillonblokje, 1 kruidenbuiltje voor runderbouillon, vleeskruiden, tijm, marjolein, rode wijn, bakboter en warm water

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-11-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Draadjesvlees

INGREDIENTEN

2 rode uien in ringen, 4 el. olie, 3 a 4 gesneden tenen knoflook, 1 kilo sukadelappen, zout en peper, 4 laurierblaadjes, 1 tl. gemberpoeder, 5 kruidnagels, 5 dl. kokend water, 1 bouillonblokje, 2 el. azijn

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op13-07-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Draadjesvlees

INGREDIENTEN

600 gram doorregen runderlappen, - 1 grote ui, - 2 tomaten, - 150 gram Blue Band, - zout, - versgemalen peper, - 2 laurierblaadjes, - 2 theelepels tijm,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op26-10-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

draadjesvlees

INGREDIENTEN

600 gram doorregen runderlappen-1 grote ui-, 2 tomaten-150 gram boter-zout-versgemalen peper-2 laurierblaadjes-2 theelepels tijm

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op20-08-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Draadjesvlees

INGREDIENTEN

500 g. sukadelapjes, 1 pakje boter, zout, peper, 1 beker water.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op01-04-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Draadjesvlees

INGREDIENTEN

750 g runderlappen, 2 flinke uien, 50g boter, 2 eetlepels witte basterd suiker, 1 eetlepel wijnazijn, 1 flesje bruin bier, takje tijm, 1 laurierblaadje, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, 1 eetlepel mosterd, zout, peper, (maïzena)

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op14-11-2006
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

draadjesvlees

INGREDIENTEN

600 gram doorregen runderlappen, 1 grote ui, 2 tomaten, 150 gram Blue Band, zout, versgemalen peper, 2 laurierblaadjes, 2 theelepels tijm,

  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-11-2001
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.

Draadjesvlees

INGREDIENTEN

1 kg runderlappen, 1 ui, 3a4 teentjes knoflook, 1 afgestreken theelepel sambal, 5 laurierblaadjes, 3a4 kruidnagels, 1 borrelglaasje balsamico azijn, 1 glas zoetige rode wijn, 3 dessertlepels, peper en zout

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-01-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Draadjesvlees

Ze willen het graag zelf maken, maar weten niet hoe. Vandaar dit recept.

INGREDIENTEN

Ca 800 gr. runderriblappennootmuskaatkruidnagelpoeder of 1 grote of 2 kleine kruidnageltjespeperzouteen snufje foelie, stukje boter van ca 60 gram of een flinke kneep vloeibare boter1 eetl., zoetzure zilveruitjes1 flinke tomaatheet watermaizena

  • Nederlands Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op01-05-2002
  • Nederlands Bijgerecht
  •  > 120 min.

Draadjesvlees

INGREDIENTEN

* 75 gr. boter * 1kg. runderlappen * zout/peper * 1 grote ui gesnipperd * 2 laurierblaadjes * 2 kruidnagels * 1 el azijn * 1 1/2 plak peperkoek * 250 gr champignons in plakjes * 4 el fijngehakte kervel * 2 el bruine suiker

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op10-02-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Mijn allerlekkerste "draadjesvlees" met een twist

Het is er weer de tijd voor want de herfst heeft zijn intrede gedaan. Het is puur kouder buiten, het is al vroeg donker en kon mooie sucade krijgen dus wat doe je dan? Dit is een vreselijk lekker draadjesvleesrecept met net een beetje extra. Dat komt de smaak van je vlees alleen maar ten goede en geeft een verrukkelijk smakende saus ! O ja en de volgende dag smaakt het nog veel lekkerder, maar je kunt het ook prima invriezen.

INGREDIENTEN

1 kilo runderriblappen of sucadelappen, 8 grote uien (in halve ringen gesneden), 125 g grote verse champignons (in plakjes), 100 g roomboter, 2 el olijfolie, Zeezout, Zwarte peper uit de molen, bloem, 350 ml runderbouillon, 1 blikje tomatenpuree, 1 ½ el zongedroogde tomaten, 5 gekneusde jeneverbessen, Handje gekneusde kruidnagels, 3 laurierblaadjes, 1 el suiker, Scheut witte wijn azijn

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op14-09-2012
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Oma's draadjesvlees (slowcooker)

Je ruikt het, je proeft het, zo hoort oma's draadjesvlees te zijn.

INGREDIENTEN

1 kg sudderlappen, niet de magerste, bv riblappen., Braadboter (voor een gezondere variant gebruik ik half boter/half olijfolie., 1 ui, evt wat aardappelmeel of maizena, 1 eetl, 5 kruidnagels, 2 laurierblaadjes, teentje knoflook naar smaak, ong 250 ml water met bouillonblokje, scheut wijn of azijn, zout en peper

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op19-09-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Ouderwets draadjesvlees

Druilerige zondag en geen zin om erop uit te gaan? Neem dan je tijd (ca 6,5-7 uur) om dit gerecht te maken. Overheerlijk ouderwets stoofvlees dat uit elkaar valt in de pan en smelt in je mond. Draadjesvlees zoals je oma het maakte.

INGREDIENTEN

- ca 750 gram rundvlees, bv sucadelappen of kuitlappen (want het komt toch wel op), - peper en zout, - 125 gram boter of margarine, - 2 kruidnagels, - 2 laurierblaadjes, - evt. 1/2 blokje runderbouillon (niet bij gebruik ketjap in de saus), - 1 el azijn, - keuze uit donker bier, rode wijn of ketjap om saus aan te maken, - mosterd, - zo nodig ontbijtkoek om te binden

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op06-03-2011
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

INDISCH DRAADJESVLEES

MET PITTIGE GEGLACEERDE WORTELTJESEN GEKOOKTE KRIELTJES!

INGREDIENTEN

* 750 g Sucadelapjes, * 3 eetlepels Boter, * 2 Fijngesnipperde Uien, * 3 Tenen Knoflook(uit de pers), * 3 Theelepels Sambal Oelek, * 1 Theelepel Laos(galangawortel), * 1 Theelepel Ketoembar(koriander), * 1 Theelepel Djinten(komijn), * 1 Theelepel Serehpoeder(citroengras), * 1 dl Water, * 2 dl Kokosmelk(blik), * 1/2 dl Ketjap Manis, Pittige geglaceerde worteltjes:, * 1 Kilo Bospeen, * 2 eetlepels Boter, * 3 eetlepels Zoete Chilisaus, * 2 eetlepels Suiker, * 2 eetlepels Bakgember, Gekookte Krielaardappeltjes,

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op02-01-2004
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Ita­li­aans draad­jes­vlees

Energie: 405 kcal Eiwit: 33 g Vet: 27 g Koolhydraten: 8 g

INGREDIENTEN

500 g sucadelappen, op kamertemperatuur, 300 ml soepele, ronde Italiaanse rode wijn (bijv. Fontanafredda Briccotondo), 2 takjes rozemarijn, 2 uien, in halve ringen, 3 tenen knoflook, in dunne plakjes, 4 el olijfolie, 125 g magere spekreepjes (duopak 250 g), 2 stengels bleekselderij, in stukjes, 1 winterpeen, in plakjes, 1 blikje tomatenpuree (70 g)

  •  
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op12-01-2013
  •  
  •  > 120 min.

Oma's draadjesvlees

Dit is het basisrecept voor het echte ouderwetse draadjesvlees, zoals oma dat al maakte. Met tips voor verrassende variaties.

INGREDIENTEN

Hoofdgerecht voor 4 personen., 500 gram sukadelappen ( of magere runderlappen ), 1 eetlepel bloem, 60 gram boter, 1 laurierblaadje, 2 kruidnagels, 1 eetlepel azijn ( of citroensap of rode wijn ), ? dl heet water,, eventueel 1 eetlepel allesbinder, zout en grofgemalen zwarte peper.,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op30-01-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Draadjesvlees (basisrecept)

Draadjesvlees, nog nooit eerder gegeten en gemaakt en lekker bevonden.b]

INGREDIENTEN

1 kg riblappen, zout, zwarte peper, mosterd, 60 g boter, 4 uien, in halve ringen, 2 e witte azijn, 3 plakken ontbijtkoek, verbrokkeld, flinke schep appelstroop, 1 e ketjap manis, 3 laurierblaadjes, 4 kruidnagels, 1/4 t gedroogde tijm, runderbouillon

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op29-10-2012
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Ouderwets Draadjesvlees

INGREDIENTEN

750 gr doorregen runderlappen of sukadelappen; 1 grote ui, 50 gr boter, 2 eetlepels tomatenpuree, zout en peper, 0,5 liter water, 2 laurierblaadjes, 2 kruidnageltjes, 2 eetlepels azijn, 2 eetlepels aangeroerde maizena

  • Nederlands Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op31-12-2000
  • Nederlands Bijgerecht
  •  > 120 min.

oma's draadjesvlees

Ouderwets draadjesvlees

INGREDIENTEN

500 gr. sukadelappen (of magere runderlappen), 60 gr. boter, 1 laurierblaadje, 2 kruidnagels, 1 eetl. azijn, 1/2 dl. heet water, eventueel 1 eetl. allesbinder, zout, grofgemalen zwarte peper.

  • Nederlands Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op08-02-2002
  • Nederlands Bijgerecht
  •  > 120 min.

Vlaams draad­jes­vlees

INGREDIENTEN

500 g runderriblappen, op kamertemperatuur, 2 el mosterd pittig, 50 g boter, 2 uien, in halve ringen, 2 tenen knoflook, fijngesneden, 1 el bloem, 1 fles bruin bier (0.3 liter), 100 ml rundvleesbouillon (van tablet), 2 el azijn, 1 laurierblaadje, 1/2 bakje platte peterselie (a 15 g), fijngesneden,

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-03-2012
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Draadjesvlees met cranberry..

INGREDIENTEN

750 gram runderlappen, 3 uien, 100 gram boter, zout, versgemalen peper, 2.5 dl bouillon, 2 laurierblaadjes, 2 kruidnagels, 1 theelepel jeneverbessen, 2 takjes rozemarijn, 2 eetlepels azijn, 100 gram suiker (compote), 450 gram cranberrys (compote), 2 dl sinaasappelsap (compote)

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op28-07-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

In­do­ne­sisch draad­jes­vlees

.

INGREDIENTEN

1 rode peper, 2 uien, in kwarten, 4 tenen knoflook, 5 cm verse gember (zakje 150 g), geschild, 1 el gemalen koriander, 1 el gemalen laos, 1 el gemalen geelwortel, 1 el gemalen komijn, 1 limoen, uitgeperst, 3 el zonnebloemolie, 500 g runderriblappen, op kamertemperatuur +, 1 pakje pure creamed coconut (200 g), , , , citroen, 60 g bruine basterdsuiker, 1 tl sambal oelek, 1 mango, niet al te rijp, 1 stevige handpeer (bijv. conference), 1 appel (bijv. jonagold), 1 komkommer, ,

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op13-10-2013
  • Indonesisch Bijgerecht
  •  > 120 min.

Ouderwets draadjesvlees

Is ook bekend onder de naam, touwtjesvlees en plukvlees.

INGREDIENTEN

Riblappen of sucadelappen (1 1/2 kg), bakboter (bv Croma), mosterd, peper en zout, water, bouillonblokje, kruidnagels 3 a 4, laurierblad 3 a 4, Ui, winterpeen (eventueel), ketchup of tomatenpuree, ontbijtkoek

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-11-2009
  • Nederlands
  •  > 120 min.

Leidse hutspot met draadjesvlees en spek

Leidse Hutspot met mals draadjesvlees en hartige spekblokjes

INGREDIENTEN

Hutspot, 250 gr magere spekblokjes, 1 kg winterpeen, 1 kg aardappelen, 500 gr uien, zout, peper, nootmuskaat, dessertlepel roomboter, 1 kopje melk, , Draadjesvlees, 500 gram runderriblappen (randje vet erin maakt het lekkerder; dus geen supermager stuk vlees), 1 ui, 3 laurierblaadjes, 1 plakje ontbijtkoek, 1 scheutje rode wijn (alt. theelepel wijnazijn), 250 ml vleesbouillon, mespuntje Cayennepeper, 1 eetlepel roomboter, peper, zout

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-10-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Draadjesvlees Van Oma

Oma's draadjesvlees

INGREDIENTEN

500 gr rundlappen (mager)., Pakje Croma pikant (Mexicaans)., 1/2 l rode wijn., Kuidnagelen., Laurierblaadjes., Jeneverbessen., Ontbijtkoek.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op10-10-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
Nieuwste draadjesvlees recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Top