1. Home
  2. Recepten
  3. Doorregen%20varkensrollade

Doorregen%20varkensrollade recepten (10)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Varkensrollade Teriyaki (Slowcooker)

Rollade met een oosters tintje

INGREDIENTEN

1 beetje doorregen varkensrollade van ong 1 kilo 230 ml appelsap 3 eetlepels ketjap manis 1 eetlepel witte azijn 1 theelepel geraspte gember of gemberpoeder 1 theelepel geraspte knoflook of poeder zout naar smaak een fijn gesneden rode spaanse peper met of zonder de zaadjes naar believe. Of een theelepel sambal oelek. 2 1/2 eetlepel maizena water

Bereidingswijze

Doe het mengsel met de kruiden in de spowcooker/crockpot. Leg hierin de rollade, naar keuze eerst rondom even aangebraden of rauw. Bedruip hem met het vocht rondom. Doe de deksel erop en laat op low staan: 7 a 8 uur. Haal de rollade eruit en houd hem warm. Doe het vleesvocht in een pannetje, breng het aan de kook en bind het met de met water aangemaakte maizena. Snijd de rollade in plakjes en serveer met de saus.

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op03-02-2009
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Varkensrollade met lekkere jus

INGREDIENTEN

? 750 g doorregen rollade, ? 2 takjes rozemarijn (of 1/2 theelepel gedroogde), ? 1 deciliter bouillon (warm), ? snufje zout, ? 1 teentje knoflook (gepeld), ? 5 eetlepels olijfoli

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-01-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gebraden varkensrollade

INGREDIENTEN

- 1 kilo doorregen varkensrollade, - 2 eetlepels mosterd, - 200 gram bakboter, - 1 ui, - 75 gram rozijnen,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-10-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Gesmoorde varkensrollade

INGREDIENTEN

1 doorregen varkensrollade (tenminste 750 g), 1 grote ui, gesnipperd, 1 knoflookteentje, ragfijn gehakt, 2 grote tomaten, ontveld en in stukjes, 75 g boter, 1 laurierblad, 2 kruidnagels, 2 dl bouillon, 1 dl rode wijn,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-05-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Varkens rollade

Pittig gekruide rollade met pasta en romige tomatensaus.

INGREDIENTEN

Doorregen varkensrollade van een kilo, olijfolie, 2 eetl. grilkruiden, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 6 vleestomaten, 1 tak verse rozemarijn of 2 theel. gedroogde rozemarijn naalden., 1 1/2 dl. rode wijn, 1 vleesbouillontablet, 1 eetl. italiaanse keukenkruiden, bekertje creme fraiche

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-03-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Doorregen varkensrollade met mosterdroomsaus

INGREDIENTEN

1 varkensrollade (doorregen a 850 g), 6 eetlepels franse mosterd, 80 g boter, 1 glas witte wijn, 1 pakje Roomculinair

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-04-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Doorregen varkensrollade met mosterdroomsaus

INGREDIENTEN

? 1 varkensrollade (doorregen a 850 g), ? 1 glas witte wijn, ? 6 eetlepels franse mosterd, ? 80 g boter, ? 1 pakje Roomculinair,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op04-07-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Arista Di Maiale Al Rosamarino

Varkensribstuk met rozemarijn. In Umbrie braden ze hele biggetjes, maar dit is een mooi alternatief

INGREDIENTEN

6 teentjes knoflook geperst, 2 takjes rozemarijn blad fijngesneden, 3 el extra vierge olijfolie, zout, versgemalen zwarte peper, 1 varkensribstuk of doorregen varkensrollade van 1 kg op kamertemparatuur, 2 dl droge witte wijn, 1 dl vleesbouillon (evt. van tablet), evt. 1/2 el allesbinder

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-11-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Rollade met Italiaanse tomaten-rozemarijnsaus

INGREDIENTEN

Circa 1 kg doorregen varkensrollade, olijfolie, 2 eetl. grillkruiden, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 6 vleestomaten, 1 tak verse rozemarijn (of 2 theel. gedroogde rozemarijnnaalden), 1 ? dl rode wijn, 1 vleesbouillontablet, 1 eetl. Italiaanse keukenkruiden

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-08-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Varkensrollade met koriandersaus

INGREDIENTEN

? 750 g Doorregen varkensrollade, ? 3 eetlepels currypasta (milde), ? 3 eetlepels olie, ? 3 eetlepels pinda's (ongezouten), ? 2 eetlepels koriander (verse, fijngeknipt), ? snufje zout, ? snufje peper, ? Voor het stoombraden:* 10 cm prei * 1 winterwortel grof gehakt* ? theel. komijn* ? theel. korianderzaad,

  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op01-10-2004
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
Nieuwste doorregen%20varkensrollade recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top