Pasta met garnalen, dille en groenten.
Zelf ben ik gek op de combinatie dille en garnalen. De pasta die ik heb gebruikt was een fijne soort handgemaakte harde pasta. Combinatie kastanje champignons, courgette en garnalen was heerlijk. Ik heb grote garnalen gebruikt.
Ingrediënten
Pasta (bijvoorbeeld vlinderpasta), 1 ui of een paar chalotjes, 1 courgette, handvol kastanje champignons, 150/200 gram grote garnalen (gekookt), bakje Crème Fraiche, Flinke scheut Nolly Prat, behoorlijk wat dille (vers), zout en peper naar smaak.Voorbereiding
Snijd de courgette in frietjes, snipper de ui, snijd de champignons in plakjes. Snijd de dille klein.
Bereidingswijze
Kook de pasta. Bak de courgette en ui liefst in roomboter. Voeg na een paar minuten de champignons eraan toe. Peper en zout het gerecht en voeg de nolly prat erbij. Doe de creme fraiche erbij. Kook het even door. Voeg daarna de garnalen in zijn geheel of in tweeen eraan toe en op het laatst de dille. Giet de pasta af en doe dit bij het garnalen mengsel.