Dadar kebertu
Omelet gevuld met kerriegehakt Dit recept heb ik gekregen van Tante Frida een oude indische vrouw
Ingrediënten 4 recipe.people
250 gr half om half gehakt, halve ui, 2 teentjes knoflook, 4 kemiris, 1 afgestreken eetl. ketoembar, 1 theel. djinten, halve theel. kunjitpoeder, 1 theel. trassie, zout, suiker, 2 eetl. olie, 2 blaadjes salem, 2 schijfjes laos, 1 kopje dikke kokosmelk, voor de ommelet, 3 eieren, 100 gr prei, 100 gr selderieVoorbereiding
In de vijzel wrijf je de ui, knoflook, kemeris, ketumbar, djinten, kunjitpoeder, trassie, zout, en een klein beetje suiker fijn.
Bereidingswijze
Je fruit dit mengsel in de olie met laos en salam. hierdoor meng je het gehakt. Als alles gaar is doe je er de kokosmelk bij en laat het al roerend droogbakken. De eieren klop je los met prei, selderie en zout. Je bakt hiervan een ommelet, die vul je met het kerriegehakt.