Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Crumble

Crumble recepten (300) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Een APPLE CRUMBLE uit Amerika

Lekker toetje met appel en kruimeldeeg. Door de combinatie warme taart/koude vlam of room heel apart en echt Amerikaans.

INGREDIENTEN

4 zoetzure appels 100 gr bruine basterdsuiker 2 tl kaneel 50 gr bloem50 gr boter1/8 l slagroomzout1 el suiker, ,

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op23-07-2005
  • Frans Nagerecht
  •  0-10 min.

Appel crumble met amandelen (heerlijk nagerecht)

Ik heb verschillende mogelijkheden beschreven, dit recept is eenvoudig te maken. In de herfst /winter is het heerlijk met appels of een combinatie van de helft appels de helft bramen.(diepvries fruit kan ook) In de lente is het lekker met rabarber (doe er dan wat gemberpoeder bij want Gember en rabarber, dat is echt een volmaakt huwelijk!). Maar welk fruit je ook kiest in welk seizoen dan ook het is altijd lekker. Heel vaak lees ik recepten van Crumbles die je vertellen dat je eerst appels enz. moet koken of stoven!  Dat is echt niet nodig! Volg dit recept want ik heb dit  al ontelbare keren gemaakt. En ieder jaar met Kerst is dit een van de nagerechten die ik op verzoek altijd weer moet maken. Dat bewijst dus dat het lekker is.

INGREDIENTEN

700 - 850 g Goudrenetten (ongeschild gewogen) = ± 3 grote appels, 225 - 300 g Cox appels (ongeschild gewogen) = ± 2 grote appels, 30 g bruine basterd suiker, 1 grote theelepel kaneelpoeder, ¼ theelepel kruidnagelpoeder, Wat extra boter om de schaal in te vetten (niet echt noodzakelijk), Voor de bovenlaag (Crumble), 110 g hele amandelen ongepeld, 125 g gekoelde boter, in kleine blokjes gesneden. (of eventueel wat meer boter), 250 g zelfrijzend bakmeel)., 2 theelepels kaneelpoeder, 150 g rietsuiker (of lichtbruine basterd suiker)

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-11-2007
  • Engels Nagerecht
  •  30-60 min.

crumble

Fruit met gekruimeld deeg erover uit de oven

INGREDIENTEN

1 kg fruit (appel of appel + perzik of appel + rood fruit), 100 gram boter, 150 gram suiker, 150 gram meel, 1 el kaneel.

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-02-2004
  • Nagerecht
  •  30-60 min.

crumble

Een hele makkelijke, altijd lekkere crumble. Succes verzekerd.

INGREDIENTEN

450 gr fruit (kan alles zijn- appels, perzik, bramen enz .), 50 gr bruine suiker, 1 theel kaneelpoeder, 200 gr roomboter, 150 gr suiker, 300 gr bloem,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-05-2011
  • Engels Nagerecht
  •  30-60 min.

Apple crumble (of apple & pear crumble)

Dit is weer een crumble recept van mij, heel lekker en je kunt er eindeloos mee variëren.

INGREDIENTEN

ONDERSTE LAAG, Ongeveer 900 gram appels (of appels en peren bij elkaar 900 gram) je kan goudrenetten nemen of Cox, of een andere appel, en gewone handperen., 1 afgestreken theelepel kaneel., 1/4 theelepel gemalen kruidnagel., 30 gram zachte bruine suiker (of gewone suiker bij gebrek aan bruine..), Geraspte schil plus het sap van 1 citroen (eerst goed wassen, dan raspen op de fijnste keukenrasp, dan uitpersen)., BOVENSTE LAAG:, 130 gram roomboter of margarine(gekoeld en in stukjes gesneden), 250 gram zelfrijzend bakmeel (of 250 gram tarwebloem plus 1 theelepel bakpoeder), 150 gram rietsuiker (of gewone suiker), 2 afgestreken theelepels kaneel., Snufje zout., 110 gram ongepelde amandelen. Als je niet van Amandelen houdt, laat je ze gewoon weg.

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-12-2004
  • Engels Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Wellant appel crumble

Wellant heeft van zichzelf een zoete smaak, dus u hoeft weinig suiker toe te voegen.

INGREDIENTEN

5 grote Wellant appels, 100 gram suiker, 75 gram roomboter, 75 gram bloem, 2 kleine theelepeltjes kaneel,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-11-2011
  • Engels Nagerecht
  •  30-60 min.

fruit crumble

Warm fruit met een heerlijk kruimeldeeglaagje uit de oven. Makkelijk om te maken!

INGREDIENTEN

-Voor de crumble: 225 gr bloem, 115 gr roomboter, 110 gr suiker, -Voor het fruit, neem je willekeurig vers fruit naar keuze (afhankelijk van het seizoen). Een aantal voorbeeldcombinaties: appel / peer / mango, aardbei / frambozen / bessen, abrikozen / appel / perziken, etc., Je neemt ongeveer 500 gram., -Daarnaast boter voor invetten van de ovenschaal., -paar eetlepels donkerbruine basterdsuiker, -likeur naar keuze (bijv. cointreau),

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-01-2004
  • Internationaal Nagerecht
  •  10-20 min.

apple crumble

Nagerecht uit Engeland. Om je vingers bij op te eten

INGREDIENTEN

4 zoetzure appels - 100 gr bruine basterdsuiker - 1 1/2 thl. gemalen kaneel - 50 gr bloem - zout - 50 gr boter - 1/8 ltr slagroom - 1 eetl. suiker

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-03-2000
  • Engels Nagerecht
  •  20-30 min.

Appelcake met Crumble

Een vriendin kwam op het idee...

INGREDIENTEN

Voor het cakebeslag:, 200 gram Boter, 200 gram suiker, 200 gram Zelfrijzend Bakmeel, 4 eieren., 500 gram stevige Appels,3 eetlepels suiker,kaneel., Voor de crumble:, 150 gram Bloem, 150 gram Boter [ koud en aan blokjes ], 150 gram Rietsuiker, 50 gram havermout

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-01-2012
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Rabarber Crumble

Een echte Friese topper die ik ken uit mijn jeugd. Rabarber stond vroeger bij iedere Fries in de tuin. De combinatie van zoet, zuur en de crunch van de kruimels zorgt voor een hemelse smaakbeleving.

INGREDIENTEN

Ingrediënten crumble:, 300 gram bloem, 200 gram suiker, 150 gram boter, in klontjes, 4 kruidnagels, 1 theelepel venkelzaad, 1 theelepel chilivlokken, , Ingrediënten rabarber:, 1 kg verse rabarber, 1 citroen, 350 gram suiker

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-09-2016
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

Apple Crumble

Lekker voor bij de koffie of als toetje na een herfstmaaltijd

INGREDIENTEN

1.5 kg appels (Granny Smith,Goud Reinettes of Boskoop), 2 eetlepels (poeder)suiker, kaneelstaafje, 1 citroen, Voor de crumble : 150gr meel,75gr suiker, 75gr boter, 1 eigeel

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-10-2004
  • Internationaal Nagerecht
  •  20-30 min.

Cranberry crumble

INGREDIENTEN

Voor de cheesecake:, 200 ml slagroom, 100 g roomkaas, 100 g ricotta, 4 tl suiker, citroen rasp, , voor de cranberry compote:, 250 g cranberry`s, 3,5 el cranberry azijn, 3,5 el suiker, , voor de crumble:, 50 g bloem, 50 g bruine basterdsuiker, 40 g fijngehakte hazelnoten, 3 el hazelnootolie

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-09-2012
  • Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Apple crumble

INGREDIENTEN

Voor het deeg:, 100 gram boter, 100 gram kristalsuiker, 200 gram bloem, , Voor de custard:, 50 gram suiker, 20 gram custardpoeder, 350 milliliter melk, , Voor de vulling:, 3 appels (Elstars), 1 theelepel kaneel, 1 citroen, 50 gram suiker

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-09-2012
  •  
  •  30-60 min.

Crumble van appel en peer met kaneel en vanille-ijs

INGREDIENTEN

2 appels, 2 peren, roomijs, , Voor de crumble:, 220 g bloem, 115 g boter, 110 g suiker, een beetje kaneelpoeder (max. 1 koffielepel)

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-11-2009
  •  
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

speculaas crumble

Een lekker toetje met sinterklaas...maar zo ook lekker

INGREDIENTEN

1 pak honig crumble,125 gram boter,1 ei, 1 potje kersen op sap...zonder pit, suiker,koekkruiden,allesbinder, 5 dl. melk,35 gram custard,35 gram suiker, boter om in te vetten

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-12-2008
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.

Appel-ananas crumble

Snel iets lekkers bij de koffie

INGREDIENTEN

, - 1 ei, - 125 g margarine, - 1 theelepel kaneel, - 1 pak Honig bakmix voor crumble, - 150 g ananas (blik), in kleine stukjes, - 350 g zure appels (Goudreinet, Jonagold), in kleine stukjes, ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-05-2010
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Appel-frambozen crumble

INGREDIENTEN

Voor de crumble, 200 g bloem, 120 g boter, 180 g suiker, voor de vulling, 4 appels, in stukjes, 200 g frambozen, 2 eetlepels suiker, rasp van 1 sinaasappel, boter voor invetten

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-01-2010
  • Internationaal Nagerecht
  •  30-60 min.

Courgette crumble

INGREDIENTEN

2 courgettes, 150 gr boursin met kruiden en knoflook, 200 gr hamblokjes, peper en zout. Voor de crumble: 150 gr bloem, 75 gr boter, 30 gr geraspte parmensaanse kaas, 1 eetl. olijfolie, iets zout.

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-03-2012
  • Mediterraan Voorgerecht
  •  10-20 min.

Rabarber Crumble

Een crumble is het lekkerst met verse producten. De combinatie van rabarber met aardbei is een klassieker; door de zure smaak van de rabarber en het zoete van de aardbei wordt de combinatie heerlijk.

INGREDIENTEN

25 gr. suiker 500 gr. aardbeien 500 gr. rabarber, , Voor kruimeldeeg: 220 gr. boter, 200 gr. bloem, 200 gr. bruine basterd.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-03-2013
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Zalm-broccoli crumble

Een heerlijk romig gerecht met een krokant laagje! eigen foto`s

INGREDIENTEN

350 g verse zalm (zonder vel), 300 g broccoliroosjes, 2 flinke eetlepels crème fraïche,1/2 ui, zout, klein klontje boter, CRUMBLE: 60 g boter, 50 g geraspte belegen goudse kaas, 70 g meel, 3 eetlepels paneermeel, 1 eetlepel geraspte parmezaanse kaas., , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-08-2009
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Appel crumble

Een heerlijk warm nagerecht uit de Italiaanse keuken. Mijn ouders hebben het ooit gehad in een restaurant, en toen wou mijn moeder het graag zelf proberen. Ik zoeken naar een goed recept, wat ik niet echt heb kunnen vinden, dus hebben we zelf wat gefabriceerd uit 4 bestaande recepten van smulweb.nl en hier is dan het recept dat er uit voort gekomen is

INGREDIENTEN

Kruimellaag:, 90 gr boter, snufje zout, 35 gr witte suiker, 35 gr bruine suiker, 180 gr bloem, 1 theelepel kaneel, , , Voor de vulling:, 4 appels, handje rozijnen (1 el), 2 tot 3 eetlepels suiker, 1 tot 2 tl kaneel, , Voor de servering:, eventueel ijs, eventueel slagroom (uit bus of zelf geklopte)

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-11-2012
  • Italiaans Nagerecht
  •  30-60 min.

Appel crumble

INGREDIENTEN

- 300 gram bloem, - 150 gram boter of margarine, - 150 gram suiker, - 1 theelepel speculaaskruiden, - 500 gram appels, - 100 gram walnoten, ,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-05-2003
  • Amerikaans Nagerecht
  •  30-60 min.

Rabarber crumble

INGREDIENTEN

450 gr. Rabarber, 75 gr. bruine basterdsuiker, 2 el. custardpoeder, 75 gr. boter, 175 gr. bloem, snufje zout, 75 gr. bruine basterdsuiker

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-06-2010
  • Engels Nagerecht
  •  30-60 min.

Apple Crumble

Super makkelijk te maken apple crumble... en al maanden een wekelijks terugkerend ritueel op mijn werk

INGREDIENTEN

150 gram boter, 150 gram suiker, 1 theelepel kaneel, 300 gram meel, 5 appels, rozijnen naar smaak, 1 zakje vanillesuiker

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-10-2006
  • Engels Nagerecht
  •  20-30 min.

appelbramen crumble

INGREDIENTEN

3 grote appels, bijvoorbeeld Jonagolds of goudreinetten, flink bakje bramen, 200 g bloem, 150 g (room)boter, 100-10 g suiker, scheutje citroensap,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-02-2007
  • Kinderkeuken Nagerecht
  •  20-30 min.

Apple Crumble

Een lekker Engels toetje

INGREDIENTEN

4 zoetzure appel (goudreinetten), 100 gram bruine basterdsuiker, 1 1/2 theelepel kaneel, 50 gram bloem, snufje zout, 50 gram boter, 1/8 liter slagroom, 1 eetlepel suiker

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-01-2001
  • Engels Nagerecht
  •  30-60 min.

Bosvruchten crumble

2 appels 150 gram bosvruchten uit een pot (aardbeien, bramen, rode bessen, bosbessen, frambozen) 100 gram havermoutvlokken 25 gram bruine basterdsuiker 35 gram boter 1 eetlepel grove kristalsuiker (of rietsuiker) 1 eetlepel (schenk-) stroop Kaneel. Verder nodig: een ovenschaal en een (steel-) pan. Bereiding Verwarm de oven voor op 180-200 C Vet de ovenschaal in met boter Schil de appels en verwijder de klokhuizen Snij de appels in dunne schijven en leg ze in de ovenschaal Strooi de kristalsuiker er overheen Laat de bosvruchten in een vergiet uitlekken en vang het sap op Verdeel de uitgelekte bosvruchten over de appels Giet 3-4 eetlepels van het opgevangen sap over het vruchtenmengsel Doe de boter in de pan en laat deze langzaam smelten Voeg de basterdsuiker toe en meng het geheel goed door Roer de havermoutvlokken en de stroop er door heen Verdeel het havermoutmengsel over vruchten in de ovenschaal Bak de crumble in de oven in 20-30 minuten af op 180-200 C Strooi er nog wat kaneel overheen. Variaties Gebruik voor de bosvruchten eventueel verse vruchten, anders bosvruchten uit een pot of uit het vriesvak. Vervang de (rode) bosvruchten door een pot of blikje (gele) tropische vruchten. Vervang de appels door peren, perziken, bananen of nectarines.

INGREDIENTEN

2 appels, 150 gram bosvruchten uit een pot (aardbeien, bramen, rode bessen, bosbessen, frambozen), 100 gram havermoutvlokken, 25 gram bruine basterdsuiker, 35 gram boter, 1 eetlepel grove kristalsuiker (of rietsuiker), 1 eetlepel (schenk-) stroop, Kaneel., Verder nodig: een ovenschaal en een (steel-) pan., , Bereiding, Verwarm de oven voor op 180-200 C, , Vet de ovenschaal in met boter, , Schil de appels en verwijder de klokhuizen, , Snij de appels in dunne schijven en leg ze in de ovenschaal, , Strooi de kristalsuiker er overheen, , Laat de bosvruchten in een vergiet uitlekken en vang het sap op, , Verdeel de uitgelekte bosvruchten over de appels, , Giet 3-4 eetlepels van het opgevangen sap over het vruchtenmengsel, , Doe de boter in de pan en laat deze langzaam smelten, , Voeg de basterdsuiker toe en meng het geheel goed door, , Roer de havermoutvlokken en de stroop er door heen, , Verdeel het havermoutmengsel over vruchten in de ovenschaal, , Bak de crumble in de oven in 20-30 minuten af op 180-200 C, , Strooi er nog wat kaneel overheen., , Variaties, Gebruik voor de bosvruchten eventueel verse vruchten, anders bosvruchten uit een pot of uit het vriesvak., , Vervang de (rode) bosvruchten door een pot of blikje (gele) tropische vruchten., , Vervang de appels door peren, perziken, bananen of nectarines.

  •  Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op01-01-2014
  • Nagerecht
  •  
  • Eigen recept

kersen crumble

INGREDIENTEN

1 pot kersen op sap, 75 gram suiker, 175 gram bloem, 100 gram boter, 5 gram bakpoeder

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-05-2010
  • Engels Nagerecht
  •  10-20 min.

Appel crumble

Een heerlijke kruimel-appeltaart voor bij de koffie of bij dessert

INGREDIENTEN

300 gram bloem, 150 gram boter of margarine, 150 gram suiker, 1 theelepel speculaaskruiden, 500 gram appels, 100 gram walnoten

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-08-2002
  • Amerikaans Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Fruit Crumble

Zoet tussendoorgerecht of als nagerecht.

INGREDIENTEN

- Fruit, , Bijvoorbeeld: appels met bosvruchten., , Je kan met heel veel fruit varieren maar banaan of citrusvruchten zijn niet zon goed idee., , Appels als basis is het lekkerst!

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-12-2009
  • Engels Nagerecht
  •  30-60 min.

CranberryAppel Crumble

Heerlijk herfstachtig fruittoetje met kruimelkorst. In Amerika heet dit soort toetjes "Cobbler" in Engeland "crumble".Nagerecht voor 4 tot 6 personen.

INGREDIENTEN

, 4 kleine appels, 150gr cranberries, 100gr suiker, grote el custard, tl kaneel, , voor het deeg:, 200gr boter, 200gr bloem, 150 gr suiker, snufje zout, snufje kaneel, tarwekiemen 4 el, ,

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-11-2004
  • Amerikaans Nagerecht
  •  60-120 min.

Perzik crumble

Een zomerse variatie op de "apple crumble", een kruimeltaart met perziken. Een engels toetje dat meestal warm geserveerd wordt. In Amerika kom je dit soort baksels meestal onder de naam "cobbler" tegen. Hoewel het zich niet makkelijk als een taart in puntjes laat snijden, past hij koud geserveerd ook prima in de categorie gebak.

INGREDIENTEN

Voor het deeg:, 300 gr bloem, 200gr boter, 200gr bruine basterdsuiker, 1tl kaneel, voor de fruitvulling:, 5 rijpe sappige perziken, 1 mespunt kruidnagel, 1 afgestreken tl kaneel, 1 forse el custardpoeder, 1 el suiker, 2 el perzikenlikeur,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-08-2004
  • Internationaal Nagerecht
  •  30-60 min.

Crumble van geitenkaas

INGREDIENTEN

200 gr. gemengde noten, 110 gr. ongezouten boter, 90 gr. harde geitenkaas zonder korst, 95 gr. panko (japans paneermeel)

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-02-2011
  •  
  •  0-10 min.

Fruit Crumble

Een lekkere fruitcrumble met speculaas

INGREDIENTEN

150 gr bloem, 150 gram suiker, 100 gr boter, 4 eetlepels amandelpoeder, 4 eetlepels suiker, 4 speculaaskoekjes, 2 appelen, 1 bakje frambozen

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-09-2009
  • Engels Nagerecht
  •  30-60 min.

Super lekkere crumble met pruimen

Er zijn nog steeds pruimen dus geniet er van. Snel te maken en...je eet je vingers er bij op!Inclusief en bakken kost het je een uurtje.Met kaneelijs en superlekker toetje.Maar ook een heerlijk warm taartje bij een kopje thee of koffie. Het recept komt uit het Duitse blad Essen und Trinken van augustus 1997. Een fantastisch blad als je van goed koken houdt.

INGREDIENTEN

170 gram boter -, 120 gram suiker -, 1 eetlepel kaneel -, 1 kg rode of blauwe pruimen -, 250 gram bloem -, 100 gram gemalen amandelen -, 30 gram poedersuiker

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-10-2003
  • Engels Nagerecht
  •  20-30 min.

Crumble met Ananas

Voor een crumble kan vrijwel elke fruitsoort gebruiken

INGREDIENTEN

50g fijne tafelsuiker, 1 dl sinaasappelsap, 1 ananas, 2 vanillestokjes., VOOR DE KRUIMELDEEG: 50g gemalen amandelen, 120g bloem, 100 g fijne tafelsuiker,75g boter

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-03-2005
  • Engels Nagerecht
  •  30-60 min.

Rode crumble

Heerlijke crumble, makkelijk te bereiden.

INGREDIENTEN

4 stengels rabarber, 150 g aardbeien, 100 g frambozen, 100 g bosbessen, 1 limoen (het sap), 100 g notenmix ongebrand (pecannoten, amazonianoten, walnoten, macadamianoten en amandelen), 35 g havermout, 70 g speltbloem of boekweitmeel (glutenvrij), 150 g rietsuiker, 1 eetlepel echte boter op kamertemperatuur

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-12-2017
  • Belgisch Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

apple crumble

INGREDIENTEN

4 goedrenetten, 225 gram bloem, 115 gram bter, 90 gram suiker, 1 snufje zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-01-2012
  • Engels
  •  30-60 min.

Apple Crumble

Erg lekker, typisch engels appelgerecht. Als je dit 1 keer probeert dan wil je niet anders meer, want het is echt overheerlijk

INGREDIENTEN

4 a 5 grote appelen, 70 gram boter (harde boter !!!), 75 gram bloem, 75 gram suiker

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-04-2000
  • Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Apple crumble

INGREDIENTEN

150 gr bloem, 150 gr havermout, 150 gr suiker, 150 gr zachte koude boter, 6 elstars appels, 3 eetlepels suiker, 1 klein bakje geschaafde amandelen

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-04-2010
  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top