1. Home
  2. Recepten
  3. Creme Fraache

Creme fraache recepten (4) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Kip/witlof roerbak

INGREDIENTEN

8 stuks witlof 4 kipfilet 2 eetlepels kerriepoeder 2 teentjes knoflook 1 eetlepel tijm 4 eetlepels creme fraache olijfolie

Bereidingswijze

Maak de witlof schoon en snijd deze klein. Bak de kipfilet in blokjes bruin in wat olie. Roerbak hierna kort de kleingesneden witlof mee. Voeg de kerrie poeder en de uitgeperste knoflook toe en laat dit alles goed heet worden. Voeg de creme fraache toe en als laatste de tijm. Serveer met tagiatelli.

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-09-2002
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Perentaartje met gerookte eendenborst

Lekker en het ziet er mooi uit.

INGREDIENTEN

2 stuks Conferences, 40 milliliter Crème fraîche, 60 gr. Castello Blue, 1.20 gr. Eendenborstfilet

  • Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-08-2012
  • Voorgerecht
  •  10-20 min.

Soepje van zoete aardappel met zoete wijn en een garnaal

Lekker en ziet er mooi uit.

INGREDIENTEN

3 deciliter Kippenbouillon, 3 deciliter Room, 2 deciliter Zoete volle witte wijn, 1 snufje Cayennepeper, 1 snufje Zout, 50 gr. Crème fraîche op kamertemperatuur, 25 gr. Boter, 1 eetlepel Olijfolie, 8 grote Garnalen, 400 gr. Aardappel zoete

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op31-08-2012
  •  
  •  20-30 min.

gemarineerde haring

Heerlijk als voorgerecht of als hapje met stokbrood of roggebrood.

INGREDIENTEN

3 eetlepels Mayonaise, 3 eetlepels Crème fraîche, 1 snufje Zout, 1 snufje Peper, 1 theelepel Mierikswortel, 5 stuks Haringen, 1 klein Rode ui gesnipperde, 2 eetlepels Dille, 2 stuks Augurken, 1 eetlepel Bieslook, 4 takjes Dille, 4 theelepels Kaviaar

  • Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op31-08-2012
  • Voorgerecht
  •  60-120 min.
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top