Couscoussalade
Voor deze salade wordt de couscous niet in kokend, maar in koud water geweld. Daardoor houdt de couscous meer beet en wordt 'ie niet zo papperig. Het oorspronkelijke recept is van Jamie Oliver.
- 150 g couscous - sap van 1 citroen of limoen - olijfolie - zout en vers gemalen peper - ca. 2 dl koud water - 1 rode en 1 gele paprika - 2 tomaten - 3 bosuitjes - olijven - veel verse kruiden (munt, koriander, basilicum) - rode wijn azijn
Vermeng de couscous met het citroensap, een paar eetlepels olijfolie en zout en peper. Roer er dan het water door en laat wellen. Rooster intussen de paprika's in een hete oven tot de schil zwart geblakerd is (20-30 min). Doe in een kom, dek af met folie en laat even staan. De schil kan er nu gemakkelijk af gehaald worden en het vruchtvlees is zacht en heel vol van smaak geworden. Snij paprika en tomaat in stukjes, bosui in ringetjes en de verse kruiden fijn. Vermeng alles met de couscous en breng op smaak met zout, peper, azijn en eventueel nog een scheut olijfolie.
- Marokkaans Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op22-10-2003Marokkaans Bijgerecht30-60 min.
Couscous salade
Echt heerlijk fris deze couscous salade.
1 pak couscous, 1 bos bosuien, 1 komkommer, 6 lekkere tomaten, 300 gram Griekse feta, 1 citroen, 1 flinke bos munt, peper en zout, een beetje olijfolie
- Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op15-08-2005Bijgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Gehakt met aubergine en couscous
2 aubergines in plakken van 1 cm, 4 eetl. olijfolie, zout en versgemalen peper, 2 eetl. pijnboompitten, 250 ml zure room, 2 teentjes knoflook (geperst), 6 lente-/bosuitjes, in smalle ringen, 500 g rundergehakt of half-om-half gehakt, 1/2 eetl. paprikapoeder, 400 g couscous, 100 g gedroogde abrikozen, in stukjes, 2 eetl. versgehakte koriander of bladselderij
- Mediterraan Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op17-04-2009Mediterraan Hoofdgerecht30-60 min.
pittige couscous
350 g couscous, 500 g sperziebonen, 2 rode Spaanse pepers, 3 eetlepels olijfolie, 350 g gehakt, 1 teentje knoflook, 1 bakje cherrytomaatjes (250 g), zout peper
- Mediterraan Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op28-05-2006Mediterraan Bijgerecht20-30 min.
- Eigen recept
couscous met biefreepjes
Couscous met biefreepjes, sonja bakker recept
200gr couscous, 350gr biefreepjes, 2 uien in grove stukken, 1 courgette, 4 tomaten, 1 klein blikje tomatenpuree, 2 teentjes knoflook, 1 el olijfolie, 1 theelepel verse koriander, 1 theelepel cayennepeper, 2 theelepels paprikapoeder, zout naar smaak
- Slanke keuken Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op27-08-2009Slanke keuken Hoofdgerecht10-20 min.
couscous *
Het is wel een heleboel werk, maar het is erg lekker.Recept opgeschreven bij mijn marokaanse buurvrouw terwijl zij het aan het klaarmaken was.
1 ui, 1 kleine winterpeen (ca. 200 gram), 1 courgette (ca. 300 gram), 1 groene paprika, 2 tomaten, 500 gram magere lamslappen, 1 rode Spaanse peper, 3 eetlepels rozijnen, 1 blik kikkererwten (of gewoon mais), zout, peper, 3 eetl. olijfolie, 1 vleesbouillontablet, 1 theelepel djintan (Conimex), 1 theelepel gemberpoeder, 1 pak couscous (Regia Moyen - Albert Heijn), 25 g. boter, 1 theelepel kaneelpoeder,
- Marokkaans Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op04-03-1999Marokkaans Hoofdgerecht60-120 min.
Couscous
Couscous
- Marokkaans
- 20-30 min.
- Geplaatst op21-06-2001Marokkaans20-30 min.
Couscous
Er zijn veel verschillende bereidingswijzen voor couscous. Dit recept is er een met groenten en quorn.
500 gr couscous, bouillonblokje, 250 gr quorn, blikje kikkererwten (of verse weken), blikje tomaten (of verse), 1 grote ui, 1 paprika, 1 komkommer of courgette, handje wortels, 150 gr rozijnen, komijn, paprikapoeder, kaneel en harisa (of een andere pittige pepersaus zoals sambal of tabasco), olie en boter.
- Vegetarisch Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op02-01-1999Vegetarisch Hoofdgerecht60-120 min.
Couscous
Marokkaans Hoofdgerecht
1 ui, 1 kleine winterpeen (200 g), 1 courgette (300 g), 4 stengels bleekselderij, 1 groene paprika, 2 tomaten, 1 rode Spaanse peper, 500 g magere lamslappen, 3 eetlepels rozijnen, 1 blik kikkererwten (400 g), zout, peper, 3 eetlepels olijfolie, 1 grote teen knoflook, 1 vleesbouillontablet, 1 theelepel djinten, 1 theelepel gemberpoeder, 1 pak couscous (500 g, regia moyen), 25 g boter, 1 theelepel kaneelpoeder,.
- Arabisch Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op26-09-1999Arabisch Hoofdgerecht60-120 min.
Couscous
Vetarmrecept (Vet per portie: 4 gram), met dank aan Arjan.
1 kop couscous, 2 koppen kokend water, 2 theelepels olijfolie, 1 middelgrote ui (in acht, stukken), 1 theelepel fijngehakte gember, 1 kaneelstokje, 4 dl kippenbouillion, 1 grote wortel (in blokjes), 250 gr. diepvriesdoperwten, 250 gr. pompoen (in blokjes), 2-3 middelgrote courgettes (in blokjes) en 1/4, kop verse peterselie.,
- Vegetarisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op06-01-2000Vegetarisch Hoofdgerecht20-30 min.
Kip Tajine met couscous
Heerlijk kruidig Marokkaans gerecht
+/- 500 gram kip (drumsticks, vleugeltjes etc wat je maar lekker vind; pakje couscous; 1 courgette; 1 aubergine; 1 ui; 1 winterwortel, 2 a 3 aardappels; blikje kikkererwten; bosje verse koriander; +/- eetlepel Ras el Hanout( marokkaans kruidenmengsel, recept staat op mijn pagina); 2 boullionblokjes opgelost in ca. 4 dl water; 2 a 3 teentjes knoflook; zout en peper naar smaak.
- Marokkaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op16-07-2003Marokkaans Hoofdgerecht30-60 min.
Couscous
De op deze manier bereide couscous wordt bij allerlei Vlees-, Kip- en Visgerechten geserveerd. Onderstaand recept is de traditionele manier voor de bereiding van couscous. Als u dat leuk vindt moet u het beslist eens op deze manier proberen. Maar... het is een nogal omslachtige methode, daarom kunt u in haast alle gevallen waar er sprake is van de (basis)bereiding van couscous, het beste het recept van Gebakken Couscous volgen. Dat is veel sneller en eenvoudiger te bereiden!
400 gram couscous,1 tl komijnzaad (Djinten),1 tl gemberpoeder,1 tl koriander,1 tl cayennepeper 50 gram boter
- Marokkaans
- 30-60 min.
- Geplaatst op29-01-2003Marokkaans30-60 min.
Couscous
Altijd handig om te weten!
1 kg tarwegriesmeel voor couscous2 dl olie, 150 gram boter, eetlepel zout
- Arabisch
- 30-60 min.
- Geplaatst op19-03-2000Arabisch30-60 min.
- Eigen recept
couscous
Lekker arabisch hoofdgerecht
Pakje couscous (Lassie), 500 gram shoarmavlees, rode ui, bosje koriander, sperciebonen, cashewnoten ongezouten
- Arabisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op14-08-2009Arabisch Hoofdgerecht20-30 min.
Couscous
Heerlijk couscousvariant met een zoete uien-rozijnen-topping
* 500 gram lamsvlees (mager, met been), * 500 gram couscous (grof), * 500 gram uien (gehakt), * 150 gram rozijnen (geweekt), * 50 gram boter, * 4 eetlepels olie, * klein bosje verse koriander(gehakt), * 3 eetlepels suiker, * 4 theelepels kaneel, * ? theelepel kurkuma, * ? theelepel saffraan, * 1 theelepel zwarte peper, * fijn zout,
- Marokkaans Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op15-11-2004Marokkaans Hoofdgerecht> 120 min.
Couscous
2 tomaten,2 bosuitjes, 200 gr. couscous, 2 eeetl. olijfolie, 2 eetl. fijngehakte koriander of peterselie, 2 eetl. citroensap.
- Arabisch Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op01-09-2000Arabisch Bijgerecht0-10 min.
Couscous
Makkelijk en snel een heerlijke couscous
450 gram couscous uit een pak, Bosje munt, alleen bladeren, 1/2 citroen, olijfolie, 1 hete peper, zonder zaad
- Mediterraan Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op16-09-2011Mediterraan Bijgerecht0-10 min.
couscous
1 ui, 1 paprika, 2 eetlepels olijfolie, 250 gram lamsgehakt, 100 gram rozijnen, 1 blik tomatenblokjes, 1 theelepel gemalen komijn, 1 theelepel gemalen gemberpoeder, 2 eetlepels verse koriander, 1 pak couscous, 2 eetlepels olijfolie
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op24-03-2010Hoofdgerecht20-30 min.
couscous
Een typisch turks marokkaans gerecht
400 tot 500 gr couscous, (uien)zout en bouillonpoeder naar smaak, ? ? l lauwwarm water, 20 tot 30 gr boter of 2 tot 3 el olijfolie
- Multi-cultureel
- 20-30 min.
- Geplaatst op17-11-2004Multi-cultureel20-30 min.
Couscous
Couscous met een beetje extra, als vegetarisch bijgerecht.
1 kopje couscous, 2 eetlepels krenten, ? rode paprika, 1 groene peper, 1 teen knoflook, olijfolie
- Afrikaans Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op10-03-2004Afrikaans Bijgerecht0-10 min.
Couscous
Dit is een handig magnetronrecept om couscous te maken. Oorspronkelijk moet je deze pasta stomen.
1 middel grote ui, 10n tenen knoflook, 125 gram boter, 3 eetlepels gemalen komijn, 1 eetlepel kerriepoeder, 350 gram couscous (niet voorgekookt), 1 liter kippenbouillon of groentenbouillon, 1 1/2 theelepel zout, peper,
- Arabisch Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op21-01-2000Arabisch Bijgerecht10-20 min.
Couscous
Eenvoudige couscous met kip en groenten
1 grote hele kip, 1 citroen, 1 kopje couscous, 1 courgette, 1 rode paprika, 1 grote ui, 1 blik gepelde tomaten, rozemarijn, olijfolie
- Marokkaans Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op12-06-2004Marokkaans Hoofdgerecht60-120 min.
- Eigen recept
Israelische couscous, met tomaat, courgette en kikkererwten
Dit gerecht is super gezond en heel erg voedzaam. buiten dat is het ook nog eens helemaal veganistisch is en past in een diervrij dieet
1 doosje pearl couscous (alf`ez AH), 1 blik kikkerwerwten, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 tomaat, 1 courgette, 1 blik gezeefde tomaten, 2 eetlepels harissa ( of sambal, naar smaak), zout, peper., kruidenbouillon, 1 groot turksbrood
- Vegetarisch Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op24-04-2012Vegetarisch Hoofdgerecht30-60 min.
couscous
Marokko
1 pak couscous van 1 kg, 1 kg schape- of rundvlees, 1 kleine witte kool, 1 kg uien, 5 tomaten, 500 gr rode pompoen of courgettes, 250 gr meiknolletjes, 250 gr aubergines, 500 gr wortel, 2 pikante pepers, 1 handvol gehakte koriander, 150 gr boter voor de bouillon, 150 gr boter voor de couscous, 1/2 koffielepel saffraan, 1 eetlepel peper, 6 liter water, zout
- Marokkaans Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op02-04-2000Marokkaans Hoofdgerecht0-10 min.
Couscous
Zoals het hoort te zijn.Met dank aan Malika.
2 1/2 kilo Schaap of Lamsvlees met been ( Marokkaanse slager), 1 kilo couscous GEEN VOORGEKOOKTE (ik ga voor de fijne variant), 400 gram Sperciebonen, 2 courgette's, 1 flinke aubergine, 2 Meiraapjes, 1 flinke ui, 3 groene paprika's, groot blik Kekererwten, 5 grote rijpe vleestomaten,1 bos koriander,4 teentjes knoflook, 1 el komijn, 1 el paprikapoeder, 1 el gemberpoeder.,
- Marokkaans Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op23-10-2003Marokkaans Hoofdgerecht60-120 min.
Couscous
Een heerlijke couscous met een combinatie van de smaak van zoet door de dadels, 'notige' smaak door de pijnboompitten en de de speciale smaak van gerookte kip en kruiden.
Doos Couscous (Eigen merk AH biologisch), 1 flinke prei of 4 stengels bosui, 2 zakjes pijnboompitten, 1 aubergine, Bouillonblokjes kip, Gerookte kipfilet (ca 400 gr), Flinke bos peterselie, Zak dadels (kant-en-klaar ? niet die je nog een poos moet weken), Zout, Knoflook, Griekse yoghurt (of andere volle yoghurt ? bijv. Boerenland), Komkommer,
- Internationaal Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op09-03-2008Internationaal Hoofdgerecht30-60 min.
Couscous
Met rozijnen en biefstukreepjes.
5 draadjes saffraan, 1 ui, 250 g worteltjes, 1 courgette, 2 trostomaten, 1 blik kikkererwten [400 g], 400 g biefstuk, 2 theel. paprikapoeder, peper, 2 eetl. olijfolie, 100 g blanke rozijnen, 1 kippenbouillontablet, ? theel. gemberpoeder, mespunt kaneelpoeder, zout, 500 g couscous, 30 g boter, 2 eetl. fijngehakte koriander,
- Marokkaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op09-06-2001Marokkaans Hoofdgerecht20-30 min.
Couscous
Een heerlijk arabisch gerecht, een recept dat regelmatig bij mij op tafel staat
500 gr. lamsbout in stukjes, 1 winterwortel, 1koolrabi, 1 paprika, 2 uien, 1 el sambal, 1tl. kaneel, wat rozijnen, 60 gr. boter, olijfolie, couscous, 1 el. tomatenpuree. (men kan naar behoefte groenten afwisselen en evt. nog meer groenten toevoegen bijv. koolraap, bloemkoolstukjes, stukjes aardappel, handvol spercieboontjes, prei, courgette,pompoen)
- Arabisch Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op14-06-2001Arabisch Hoofdgerecht60-120 min.
Couscous
Supersnel bijgerecht
300gr couscous, 1 blik kekererwten, uitgelekt, 4 tomaten, wat verse peterselie of corianderblad, Scheut olijf olie, Kruidenzout en peper uit de molen,
- Internationaal Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op15-05-2002Internationaal Bijgerecht0-10 min.
couscous
Afrikaans recept,Pittig hoofdgerecht
Ingredienten (8 pers.):, 1 kilo lamsvlees, kalfs of kip (dobbelsteentjes), 3 uien (fijngesnipperd), 1 spaanse rode en 1 groene peper, 4 rijpe verse tomaten, 1 blikje tomatenpuree (3 eetl.), 1 tl grof gemalen peper, 1 tl saffraan, wat zout, 1 tl gemberpoeder, 1/2 kopje olijfolie (ongeveer 4 el), paar takjes peterselie (fijngehakt), en wat groenten wat je maar lekker vindt..., ik doe meestal wat wortels, courgetten, paprikas, tuinbonen, koolrabi, kikkererwten., 70 gr.couscous per pers.
- Afrikaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op27-11-2000Afrikaans Hoofdgerecht20-30 min.
Couscous
Met volop variatie mogelijkheden
, 1 uien, 1 paprika, 1 prei, 1 aubergine, 3 tomaten, 1 blik kikkererwten (a netto 400 g), 100 g witte kool, 300 g couscous, (verse) peterselie, verse koriander, olijfolie, 1 theelepel bouillonpeoder, 1 theelepel zwarte peper, 1 1/2 theelepel pikante paprikapoeder, mespunt kaneelpoeder,
- Arabisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op29-02-2000Arabisch Hoofdgerecht20-30 min.
CousCous
2 rode uien, 4 tomaten, 100 gr wortelen, 2 el olijfolie, 2 tl koenjit, 1 tl komijnpoeder, 1/2 kruidenbouillonblokje, 1 courgette, zout, versgemalen peper, 1 tl sambal oelek, 1 pak couscous (250 gr)
- 10-20 min.
- Geplaatst op23-08-200210-20 min.
Couscous
500 gram couscous - 3 eetlepels olijfolie - 1 gesnipperde ui - 2 wortels in plakjes - 4 kleine gehalveerde knolrapen - 8 kleine gehalveerde nieuwe aardappels - 1 groene paprika in stukjes - 115 gram gehalveerde sperziebonen - 1 kleine venkelknol in dikke plakken - 2 1/2 cm verse gemberwortel - 2 teentjes geperste knoflook - 1 theelepel kurkuma - 1 eetlepel gemalen koriander - 1 theelepel komijnzaadjes - 1 theelepel kaneel - 3 eetlepels rode linzen - 400 gram tomaatblokjes uit blik - 1 liter bouillon - 50 gram rozijnen - geraspte schil van 1 citroen - sap van 1 citroen - zout en peper - harissa als bijgerecht,
- Marokkaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op06-12-2004Marokkaans Hoofdgerecht20-30 min.
Couscous
Voor 4 personen
2 tomaten, 2 courgetten, 250 g pompoen, 50 g kikkererwten, een halve kleine witte kool, 2 raapjes, 6 wortelen, 2 uien, 1 kilo lamsschouder, 500 g couscous, kruiden: peper, zout, gemberpoeder, kurkuma, saffraan, peterselie, verse koriander, olijfolie,
- Internationaal Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op11-08-2003Internationaal Hoofdgerecht30-60 min.
Couscous
In heel Noord Afrika wordt couscous gegeten. De naam couscous is afkomstig van het pruttelende geluid dat het gerecht maakt als het wordt gestoomd.
700 gram lamsvlees, 500 gram faufal (couscous), 300 gram sperziebonen, , 250 gram garbanzos (Spaanse erwten), 25 gram boter, 4 tomaten, , 3 eetlepels olijfolie, 3 teentjes knoflook, 2 uien, , 1 snufje zout, 1 wortel, 1 aubergine, , 1 groene paprika, 1 Spaanse peper, 1 kip, , 1 eetlepel paprikapoeder, 1 blikje artisjokhartjes,
- Afrikaans Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op01-07-2003Afrikaans Hoofdgerecht> 120 min.
Couscous
Hieronder volgt een lekker recept met couscous. Het is wel een heleboel werk, maar het is erg lekker.
1 ui, 1 kleine winterpeen (ca. 200 gram), 1 courgette (ca. 300 gram), 1 groene paprika, 2 tomaten, 500 gram magere lamslappen, 1 rode spaanse peper, 3 eetlepels rozijnen, 1 blik kikkererwten (of gewoon mais), zout, peper, 3 eetl. olijfolie, 1 vleesbouillontablet, 1 theelepel djintan (Conimex), 1 theelepel gemberpoeder, 1 pak couscous (Regia Moyen - Albert Heijn), 25 g. boter, 1 theelepel kaneelpoeder, 4 stengels bleekselderij (hebben wij eruit gelaten), ,
- Internationaal Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op08-10-2000Internationaal Bijgerecht30-60 min.
couscous
Er bestaan heel wat manieren om dit griesmeelachtig graan dat de basis van vele Noordafrikaanse stoofpotten is, te stomen. Hier volgt een manier: Veel succes
1 kilo lamsvlees (dobbelsteentjes), 3 a 4 uien (fijngesnipperd), een spaanse peper, 4 rijpe verse tomaten, 1 blikje tomatenpuree,1 theelepel zwarte peper, 1 theelepel saffraan(bij Islamitische winkels te verkrijgen),wat zout, 1 theelepel gemberpoeder, 1/2 kopje olie(ongeveer 4 eetl.), paar takjes peterselie(fijngehakt), en wat groenten wat je maar lekker vindt...ik doe altijd wat wortels, courgetten, paprika's, tuinbonen, koolrabi, rozijnen. Pompoen is er ook heel lekker bij. Gebruik ongev. 60 gram Couscous per persoon., ,
- Afrikaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op12-08-2000Afrikaans Hoofdgerecht30-60 min.
Couscous+
300 gram fijne couscous, 500 gram mager lamsvlees, 500 gram kipdelen met bot of een combinatie hiervan, 5 cl olijfolie, 5 cl zonnebloemolie, 100 gram kikkererwten (optioneel), 200 gram pompoen (optioneel), courgette, aubergine, 3 4 worteltjes, 1 ui, 2 teentjes knoflook, koolrabi, 100 gram sperziebonen, 4 tomaten, bosje koriander, bosje peterselie, bosje selderij, theelepelgemberpoeder, mespunt vers gemalen, zwarte peper, 1 theelepel kurkuma (koenjit), mespunt kaneelpoeder, theelepel scherpe paprikapoeder, 2 spaanse pepertjes, 1 vleesbouillonblokje, ca. 1 liter water, 50 gram rozijnen, zout, en natuurlijk 2 borrelglaasjes licor 43
- Geplaatst op17-03-2011
Couscous
3 lams lage ribben of lamsboutsneden - 2 stukken kippefilet - 6 merguez-worstjes - 3 wortelen - 2 rapen - 1 courgette - 1 venkelknol - 2 uien - 3 tomaten - 1 blikje tomatenpuree - 100 g blauwe rozijnen - 2 blokjes kippenbouillon - 3 teentjes knoflook - 1/2 eetl. harissa - 1 doosje saffraan - paprikapoeder - cayennepeper - peper en zout - 400 g voorgekookt couscousmeel - boter - olijfolie
- Marokkaans Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op22-09-2000Marokkaans Hoofdgerecht> 120 min.
- Eigen recept
Couscous met honing & geitenkaas
200 g couscous, 2 blikjes tomatenpuree, 4 verse trostomaten, 2 el honing, 2 tenen knoflook, 200 g broccoli, 200 g geitenkaas, zakje walnoten, twee handjes verse basilicum, 1 el olijfolie
- Vegetarisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op10-08-2008Vegetarisch Hoofdgerecht20-30 min.
Couscous
- 4Kippenbouten, - Bosje Peterselie, - Bosje Koriander, - Olie, - 2 uien, - 2 tomaten, - Zwarte peper, - Zout, - Kippenbouillonblokje, - Saffraanpoeder, - Gember, - Snufje paprikapoeder, - Potje tuinbonen, - Potje kikkererwten, - 1 Koolrabi, - 1 pompoentje, - Wortelen, - Courgette, - Tomatenpuree,
- Arabisch
- 30-60 min.
- Geplaatst op17-01-2011Arabisch30-60 min.
-
Rijst / Couscous / Tarly / Risotto
van diaantje64 , 164 recepten, 1 volgers
-
Couscous, Quinoa & Rijst
van zizypha , 6 recepten, 0 volgers
-
Aardappelen, rijst, couscous etc.
van famstam , 3 recepten, 0 volgers
-
couscous
van mudje74 , 2 recepten, 0 volgers
-
CousCous
van Rags , 2 recepten, 0 volgers
-
couscous
van willemastrid , 1 recepten, 0 volgers
-
Couscous
van Nikkie88 , 1 recepten, 0 volgers
-
couscous
van pien6 , 1 recepten, 0 volgers
-
Couscous
van AartjeP , 1 recepten, 0 volgers
-
Couscous-gerechten
van , 1 recepten, 0 volgers
-
workshopsmarokkaans
van WAQT , 9 recepten, 0 volgers