1. Home
  2. Recepten
  3. Chocoladeflan

Chocoladeflan recepten (12) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

chocoladeflan.

Mexicaans nagerecht

INGREDIENTEN

120 gram basterdsuiker,60 gram pure chocolade,2 eetlepelswater,sap ven een halve limoen, 2,8 deciliter melk, 1 kaneelstokje, 2 eieren,2 eidooiers, 60 gram suiker.

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-06-2000
  • Mexicaans Nagerecht
  •  30-60 min.

Chocoladeflan

Niet alleen de kinderen zullen tevreden zijn......

INGREDIENTEN

6 eierdooiers, 1 dl room, 1/5 dl melk, 150 g suiker, 50 g pure chocolade

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-10-2015
  • Belgisch Nagerecht
  •  20-30 min.

Chocoladeflan

INGREDIENTEN

250 gr pure chocolade, 5 eidooiers, 75 gr suiker, 2 dl slagroom, 3 eetl cacao likeur, boter voor invetten, 5 eetl gemalen kokos

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-03-2001
  • Nederlands Nagerecht
  •  60-120 min.

Chocoladeflan

Een fluweelzachte flan van donkere chocolade als afsluiting van een mooi diner.

INGREDIENTEN

4 eierdooiers/ 60 gram fijne tafelsuiker/ 6 druppels wierookextract (kruiden- of reformwinkel)/ 30 gram cacao/ 90 gram pure chocolade/ 0,85 deciliter volle melk/ 1/4 liter slagroom.

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-04-2001
  • Nederlands Nagerecht
  •  60-120 min.

Mexicaanse chocoladeflan

Custardpuddingje met chocoladesaus en kaneel.Voorbereidingstijd: 30 minuten. Kooktijd 35-40 minuten. 1 nacht koelen.

INGREDIENTEN

120 gram basterdsuiker, 2 eetlepels water, sap van een halve limoen, 60 gram pure chocolade, 2,8 deciliter melk, 1 kaneelstokje, 2 eieren, e eidooiers, 60 gram suiker., , , ,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-07-2001
  • Mexicaans Nagerecht
  •  30-60 min.

CHOCOLADEFLAN MET KOFFIELIKEUR

Mexicaans nagerecht

INGREDIENTEN

125 g pure chocolade, 1/8 l slagroom, 1/8 l volle melk, 1 zakje vanillesuiker, 1 theelepel kaneelpoeder, 50 g suiker, 4 eetlepels schenkstroop of koffiesiroop, 1 eetlepel koffielikeur, 1/2 theelepel amandelessence

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-07-2003
  • Mexicaans Nagerecht
  •  30-60 min.

Mexicaanse chocoladeflan

Custardpuddingje met chocoladesaus en kaneel.Voorbereidingstijd: 30 minuten. Kooktijd 35-40 minuten. 1 nacht koelen. ingezonden door Vifke

INGREDIENTEN

120 gram basterdsuiker, 2 eetlepels water, sap van een halve limoen, 60 gram pure chocolade, 2,8 deciliter melk, 1 kaneelstokje, 2 eieren, e eidooiers, 60 gram suiker., , , ,

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-02-2002
  • Mexicaans Nagerecht
  •  0-10 min.

Chocoladeflan met hazelnoten

INGREDIENTEN

4 eieren, 2 1/2dl magere melk, 4 eetl room, 4 eetl suiker, 2 eetl amaretto, 50gr gebrande hazelnoten, 100g geraspte bittere chocolade

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-07-2003
  • Belgisch Nagerecht
  •  60-120 min.

mexicaanse chocoladeflan

Puddinkje met chocoladesaus en kaneel.

INGREDIENTEN

120 gram basterdsuiker, 2 eetlepels water, sap van een halve limoen, 60 gram pure chocolade, 2,8 deciliter melk, 1 kaneelstokje, 2 eieren, twee eidooiers, 60 gram suiker.

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-03-1999
  • Mexicaans Nagerecht
  •  60-120 min.

Chocoladeflan Met Kaneel

Dit toetje is behoorlijk machtig

INGREDIENTEN

125 gr. pure chocolade, 1/8 l. slagroom, 1/8 l. melk, 1 zakje vanillesuiker, 1 tl kaneelpoeder, 50 gr. suiker, 4 el schenkstroop, 2 eieren, (evt. 1 el koffielikeur), 1/2 tl amandelessence, , ,

  •  Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op14-10-1999
  • Mexicaans Nagerecht
  •  > 120 min.

Chocoladeflan uit Mexico

INGREDIENTEN

250 gr pure chocolade, 5 eidooiers, 75 gr suiker, 2 dl slagroom, ? 3 eetlepels cacaolikeur, boter om in te vetten, 5 eetlepels gemalen kokos (Baukje), ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-06-2002
  • Mexicaans
  •  60-120 min.

Chocolade'flan' met peer en pistache

Lekker nagerecht met koffie chocolade en peer.

INGREDIENTEN

40 gram suiker, 40 gram bittere chocolade, 2 dl melk, 1 theelepel instantkoffie, 1 ei, 1 peer, 1 eierdooier, 1 eetlepel citroensap, 20 gram pistachenoten

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-12-2001
  • Nagerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top