1. Home
  2. Recepten
  3. Chinese
  4. Chinese recepten
Chinese recepten Meer Chinese recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Tijdens onze vakantie in China veel heerlijke kool recepten gegeten, geprobeerd het recept te vinden en dit recept komt erg dicht in de buurt …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Chinees

Het lekkerste is het wanneer de zalm ongeveer een uur tevoren wordt gemarineerd in o.a. sojasausm knoflook, gember en honing. De champignons, peultjes en taugé woden snel gweokt en vormen samen met de eiermie en de kruiden een heerlijke en gezonde maaltijd. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Zin in een gerecht met kip? Probeer deze heerlijke Chinese krokante kip eens. Wat rijst en wokgroenten erbij en je hebt een heerlijke maaltijd op tafel staan.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Een Aziatisch wok gerecht. Soba noodles met onder andere sojabonen en Chinese kool. Ben je iemand die liever vis eet, dan is dit gerecht ook heerlijk met garnalen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

De Aziatische kruidenmix voor Uw spare ribs ........Dit recept is goed voor minstens twee strips spareribs (of vier strips baby backribs).   …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Aziatisch

Deze noedels zijn geïnspireerd op het bekende Sichuan gerecht dan dan noodles, maar dan koud geserveerd. Benieuwd naar deze razend populaire smaaksensatie? Ontdek nu de rijke smaak van twee van de bekendste Aziatische keukens gecombineerd. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Japans

De culturele diversiteit van Suriname zie je goed terug in de keuken die Aziatische, Afrikaanse en Europese invloeden heeft. Probeer nu het bekende geroosterde buikspek uit China! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Aziatisch

Een heerlijke soep die de chinese tomatensoep van de chinees evenaart. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Chinees

Kruidige mihoen boordevol groente, kip en garnalen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Iedereen die dit gerecht heeft gegegeten is er enthousiast over en wil meteen het recept hebben. Het is makkelijk en snel te maken en het eet lekker licht weg. Het kan natuurlijk ook met b.v. Chinese kool. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Dit is echt een hemelse Indonesische kipschotel. Dit gerecht is vreselijk lekker dankzij de saus en marinade. Traditioneel wordt dit gegeten met gekookte witte rijst want dan kun je die lekkere saus ook helemaal opgebruiken. Wij eten het ook wel met vers Turks brood want dat leent zich prima om de saus mee op te deppen. Lauwwarm is het ook vreselijk lekker en dit gerecht leent zich prima voor een feestje, buffet of als partyschotel, maak dan desnoods iets meer. Uiteraard zijn de kleintjes hier ook dol op want ze likken hierbij, net als wij, hun vingertjes af! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

Pittig-zoete tomatensoep. Ik heb al veel recepten geprobeerd, maar deze is net zo als bij de Chinees! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Chinees

Deze bereidingswijze van nasi benaderen de smaak van echte chinese nasi goed. Zien ook mijn recept: Variatie op bami van de chinees …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Babi pangang is bij ons Nederlanders een verschrikkelijk populair gerecht. Hoeveel mensen staan er in het weekend wel niet in de rij bij een afhaalchinees om enkele porties van dit `spulletje` te gaan halen? Ik nooit want heb vroeger op koksschool geleerd hoe je dit zelf en lekkerder kunt maken. Met eigen Nasi, dat recept heb ik al eens op Smulweb gezet, een feestmaaltijd om je vingers bij af te likken. Ik zou denken doe er je voordeel mee! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

Deze komt eigenlijk uit een kookboek van een Chinese chefkok, maar heb vlees vervangen door rundvlees. Lekker pittig en zoet van smaak. Eenvoudig te maken en als hij op staat dan komen er herfstige geuren vrij die je onmiddellijk doen denken aan stoofpeertjes. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Chinees

Je wilt niet weten hoeveel mensen er zijn die, de weinige keren dat ik bij de afhaalchinees zit, Tjap Tjoy bestellen. Ergens wel te begrijpen want het is één en al gezondheid op je bord. Ik bestel het nooit, enige wat ik wel eens haal is heerlijke Pekingeend want dat maken en zo`n eend douchen in de hete olie tot krokant is me teveel werk. Echter dit is dan mijn versie van Tjap Tjoy, lekker gezond, kleurrijk, ziet er leuk uit, slank, vol vitamines en een mooie combinatie van Oosterse smaken. Probeer zelf maar en dan hoor ik graag of deze versie van mij lekkerder was dan van jouw (afhaal)Chinees. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch
Populaire Chinese kookboeken:
Top