Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)
Deze is zondigen met een grote Z. Een aanslag op je lichaam, maar oo zooo lekkerrr! Moet je proberen, hier krul je tenen van om...
Ingrediënten 8 personen
voor hamburger , 1 x basis worstmengsel, 200 g Parmigiano reggiano, 200 g feta, geraspt, 200 g oude Goudse kaas, geraspt of oude Cheddarkaas, 50 g mozzarella , plakjes bacon, , 1. Maak een basis worstmengsel., 2. Meng verschillende kaassoorten (behalve mozzarella) door gehakt., 3. Maak schijven van gehaktmengsels met behulp van een vorm., 4. Plaats stukjes mozzarella op helft van gehakt schijven., 5. Plaats overige schijven bovenop en druk stevig aan., 6. Verdeel bacon over hamburgers en steek vast met saté stokjes., 7. Rooster op bbq en serveer warm met roomkaas kruidenmayonaise.Bereidingswijze
voor roomkaas kruidenmayonaise Meng kruiden roomkaas met knoflook en mayonaise (zo half om half) door elkaar en doen er fijn peterselie door. Maak mengsel dunner met koffiemelk en maak op smaak met zout en peper. Garneer met bieslook