1. Home
  2. Recepten
  3. Cannelloni Kip

Cannelloni kip recepten (17)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Cannelloni met kip

INGREDIENTEN

2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 1/4 rode paprika 2 sneetjes oud witbrood 250 g kipfilet 3 eetlepels slagroom 2 eieren 1 eetlepel citroensap 1 theelepel tijm 2 eetlepels fijngesneden vers basilicum 4 eetlepels fijngeknipte peterselie zout peper 1 theelepel bouillonpoeder 1 pak cannelloni 1 blikje gezeefde tomaten 2 mozzarellakaasjes

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor tot 180 ?C. Pel en snipper de sjalotjes en de knoflook. Snijd de paprika in stukjes. Snijd de korstjes van het brood. Vet een rechthoekige ovenschaal in. Pureer de kipfilet met brood, slagroom en eieren in de keukenmachine. Meng citroensap, tijm, 1 eetlepel basilicum, peterselie, zout en peper naar smaak, sjalot, knoflook en paprika erdoor. Vul de cannelloni met het kipmengsel en leg ze naast elkaar in de ovenschaal. Roer de bouillonpoeder en het overige basilicum door de gezeefde tomaten en schenk dit over de cannelloni. Snijd de mozzarella in plakjes en leg deze erop. Laat de cannellonischotel in de oven in 45 minuten goudbruin en gaar worden.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-09-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Cannelloni

Een heerlijk italiaans hoofdgerecht voor vier personen, evt. eens als alternatief voor lasagne.

INGREDIENTEN

Canneloni: een pak cannelloni-rollen (supermarkt), 200 gram varkensfilet (of kant en klaar varkensgehakt), 200 gram kipfilet (of kant en klaar kipgehakt), 2 gesnipperde uien, 1 tomaat in stukjes, 2 eetlepels melk, 120 ml. room, 75 gram prosciuto/ parmaham in blokjes, 40 gram vers broodkruim, 50 gram verse geraspte parmezaanse kaas, 3 eetlepels verse gehakte peterselie, 20 gram boter., Saus: 60 gram boter, 40 gram bloem, 5 dl. melk, 100 gram geraspte gruyerekaas.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-01-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Cannelloni

We vullen deze deegrolletjes met gevogelte en paddestoelen

INGREDIENTEN

8 lasagnevellen * 2 kipfilets * 1 tamme eendenborst * 2 ontbeende kwartels * 350 gram gesorteerde paddestoelen * 2 sjalotten * 2 tenen knoflook * 150 gram Mozzarella * 1,5 dl. room * 1 eetlepel gehakte peterselie * olijfolie of boter * peper en zout,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-09-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Cannelloni met Spinazie en Kip

INGREDIENTEN

1 ons Ontbijtspek, 1/2 pak roerbak Lentespinazie van iglo, 4 Kipfilets, 1 teentje Knoflook, 2 el. Pesto, 1/2 zakje Carbonara sausmix voor pasta, Melk, 1 pak Cannelloni.,

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-11-1999
  • Italiaans
  •  30-60 min.

gegratineerde cannelloni met prei en kip

INGREDIENTEN

Slank Hoofdgerecht voor 4 personen., , 16 rolletjes cannelloni ( grote pastijpijpjes ), 1 eetlepel boter om in te vetten, 1 ui, 300 gram prei, 1 pakje bechamelsaus ( voor ? liter Grand?italia ), 5 dl magere melk, 300 gram kipfilet, ( eventueel 1 eetlepel olie of boter ), gesnipperde bieslook, zout en peper, 100 gram geraspte 20 kaas, spuitzak met grote spuitmond, aluminiumfolie.,

  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-01-2002
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Cannelloni met kip, ricotta en pompoen

Cannelloni is een typisch Italiaanse pastaschotel, welke bestaat uit verse, gevulde, opgerolde pastabladen. De bereiding in Italie verschilt van regio tot regio, maar zelfs van familie tot familie. Dit is de vertegenwoordiger van de traditionele Italiaanse zondags lunch. De originele cannelloni worden gevuld met een tomaten/vleessaus, maar ik vind deze variant heerlijk en origineel! Een echt klassiek succesgerecht omdat ze lekker veelzijdig zijn!

INGREDIENTEN

400 gr geschilde, schone pompoen, 2 el olijfolie, 2 kipfilets, 1 tl gehakte rozemarijn, 2 el (geroosterde) pijnboompitten, 200 gr verse ricotta, 12 verse voorgekookte lasagnebladen (20x20cm), , VOOR DE SAUS:, 125 gr boter, 1/2 gesnipperde ui, 3 el bloem, 1 liter melk, 200 gr geraspte kaas, 1 tl geraspte citroenschil, 2 el gehakte peterselie, 2 el geraspte parmezaanse kaas, 1 el gehakte kappertjes, zout, vers gemalen peper

  • Italiaans
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-01-2012
  • Italiaans
  •  60-120 min.

CANNELLONI MET KIP EN HAM.

Lekker maar wel bewerkelijk.

INGREDIENTEN

2 el olie / 1 kleine ui gesnipperd / 250gr. kipgehakt /200 gr magere ham heel klein gesneden / 90 gr. verse roomkaas met knoflook en kruiden / 12 cannellonie buisjes die niet voorgekookt moeten worden / 4-5 el geraspte parmezaanse kaas / zout en peper / paar takjes peterselie om te garneren., , VOOR DE SAUS: 1 el. olijfolie / 1 grote ui fijn gesnipperd / 2 uit geperste teentjes knoflook / 1 blik tomatenblokjes van 400 gr./2 tl. suiker / 3 el tomatenpuree / 1 1/2 dl bouillon/ 1 tl. gemende gedroogde kruiden(tijm en oregano)1 dl room cullinair.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-06-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Cannelloni Met Kip En Champignons

INGREDIENTEN

Ca. 300 gram kipfilet, 250 gram champignons, 3 sjalotten, 1 teentje knoflook, olie of boter om te bakken, mespunt kerrie, zout en versgemalen peper, 1/4 liter kippenbouillon van poeder of tablet, 1 tot 2 theelepels allesbinder, 12 lasagnevelletjes, ca. 3 dl gekruide tomatensaus uit een pot of fles, 1 bekertje creme fraiche (125 gram), 2 eetlepels paneermeel, 2 eetlepels geraspte kaas, ,

  • Goedkoop en snel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-11-1999
  • Goedkoop en snel
  •  30-60 min.

Cannelloni met kaas

INGREDIENTEN

1 eidooier, 1 zakje room-bassilicumsaus, 10 zwarte olijven zonder pit, 100 gr geraspte (belegen) kaas, 16 cannelonirolletjes, 2 eetlepels groene pesto, 250 gr cherry tomaatjes, 400 gr gerookte kippenborst, 6 eetlepels droge witte wijn, boter

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-12-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Cannelloni ripieni

Gevulde cannelloni

INGREDIENTEN

1 pak Grand`Italia Lasagnebladen, 250 gram champignons, 2 kipfilets, 2 teentjes knoflook, 100 gram Parmaham, 50 gram Pecorino Romano kaas, 2 eetlepels olijfolie, Een snufje peper en zout

  • Italiaans
  •  
  • Geplaatst op16-11-2011
  • Italiaans
  •  

Cannelloni met gehakt, salie en walnoten

INGREDIENTEN

1 ui, 200 gr gepelde walnoten, 600 gr kip- of kalfsgehakt, 1 ei, 4 eetlepels paneermeel, 4 eetlepels fijngesneden salie, 1 zakje gehaktkruiden, 250 gr voorgekookte cannelloni, boter om in te vetten, 1/2 liter kippenbouillon, 1 bekertje creme fraiche, zout, versgemalen peper, 1 eetlepel fijngehakte peterselie

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-09-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
Nieuwste cannelloni kip recepten

Cannelloni met kaas- en tomatensaus

INGREDIENTEN

250 gram lasagnevellen, 1 kippenfilet, 1 blikje mais, 1 staaf prei, 1 blikje Haricots Verts, , Voor de kaassaus:, boter, bloem, kaas, peper en zout, nootmuskaat, 1 bokaal Hot Pasta tomatensaus

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-08-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Cannelloni Gevuld Met Gevogelte, Paddestoelen En Mozzarella

Een culinair hoogstandje van Het Tuynhuis.

INGREDIENTEN

*8 lasagnavellen,*2 kipfilets,*1 tamme eendeborst,*2 ontbeende kwartels,*350 gr gesorteerde paddestoelen (bijv. cantharellen, shii-take),*2 sjalotten, *2 tenen knoflook,*150 gr Mozzarella, *1,5 dl room,*1 el gehakte peterselie, *olijfolie of boter,*peper en zout.

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-11-1999
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Cannelloni & co(Canalones a la Baix Emporda )

Doe er een klein kippetje bij van de gril ,en je bent de komende uren als je aan het eten bent, lekker bezig!

INGREDIENTEN

, , , 1,25 dl olijfolie 250 g gehakt half om half 1 kip filet in kleine stukjes 200 g kippenlever in kleine stukjes 1 ui, gesnipperd 1 prei in dunne ringen 2 el paneermeel zout en peper50 g boter 60 g bloem 5 dl bouillon 5 dl melk 1 tl tijm 1 el fijngehakte peterselie mes punt gemalen nootmuskaat 400 g cannelloni kant-en-klaar boter om in te vetten 100 g geraspte kaas,

  • Spaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-11-2004
  • Spaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Burito'S

Mexicaanse cannelloni vegetarisch of niet er zijn drie varianten

INGREDIENTEN

# tortilla's, # pot kidneybonen in mexicaanse saus (HAK), # verse groenten (bv prei, wortelen, champignons, courgette etc etc), /, # mexicaanse kruiden, # kipfilet, /, # advocado, # pijnboompitten, / of met gehakt rundvlees, , tomaten, en kwark of creme fraiche

  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-01-1999
  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Ravioli met Parrano en spinazie

Enig idee hoeveel verschillende pastasoorten er zijn? Even Googlen levert getallen op in de grootte van meer dan 300 tot meer dan 700. Al zou de waarheid in het midden liggen, dan weet je: pasta is er dus werkelijk in alle soorten en maten. Van cannelloni, fusilli, lasagne en linguini tot maccheroni, penne, spaghetti en tortellini. Ravioli hoort ook in dit rijtje thuis. Deze gevulde deegkussentjes danken hun naam waarschijnlijk aan het Genuenese woord voor restant. Oorspronkelijk werd deze pasta gevuld met kliekjes van eerdere maaltijden. Tegenwoordig koop je ze gevuld, wel zo makkelijk.

INGREDIENTEN

80 gram Parrano Snippers, 500 gram verse spinazie, 1 teentje knoflook, 150 gram verse ravioli naar keuze (kip, vlees, kaas), olijfolie, versgemalen peper

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-09-2017
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Nieuwste cannelloni kip recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top