- Eigen recept
Cannelloni
Mix recept van meerdere Canneloni recepten. **LET OP** Geen bechamelsaus nodig.
Cannelloni rolletjes, 400gr.kalfsgehakt, (of runder) 200gr. champignons, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 ei, 2 etl.broodkruim, (paneermeel) 100gr. parmezaan, olijfolie, 2etl.gehakte peterselie, peper en zout. Saus: 1/2 liter vloeibare tomatenpuree (pomodore), 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 2 theelepels tijm,oregano,Basilicum en peterseliestengels 2 el. olijfolie 1 el. Suiker
Saus: Snij de sjalotjes, knoflook en de kruiden (Tijm, Oregano, Basilicum en Peterseliestengels) heel fijn en voeg dit toe aan de tomatensaus. Voeg 2 eetlepels olijfolie toe. Cannelloni: Versnipper de champignons, knoflook en ui.
Start met de Saus: Breng de tomatenpuree aan de kook met de fijngesneden sjalotten en knoflook, de olie en kruiden. Als de tomatensaus wat zuur is voeg dan wat suiker toe. Laat 20 min.zacht koken. Roer de saus regelmatig om. Cannelloni: Leg de cannellonirolletjes in een pan met water en kook dit voor ongeveer 3 tot 4 minuten. Fruit de uisnippers in de olijfolie, doe er de knoflook en de champignons bij en roerbak nog 1 minuutje. Voeg de gehakte peterselie bij en schep goed om. Meng het mengsel bij het gehakt en de helft van de parmezaanse kaas. Vul de voorgekookte rolletjes met de aangemaakte gehakt. Leg de Cannelloni in een ingevette ovenschaal. Giet de tomatensaus over de Cannelloni. Ze moeten helemaal bedekt zijn met de saus. Bestrooi met de rest van de gemalen kaas. Zet het gerecht 1/2uur in een 200graden voorverwarmde oven. Eventueel kan er mozzarella worden gebruikt.
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op23-07-2009Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
cannelloni
Cannelloni
- Italiaans Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op10-05-2005Italiaans Hoofdgerecht0-10 min.
Cannelloni
Een heerlijk italiaans hoofdgerecht voor vier personen, evt. eens als alternatief voor lasagne.
Canneloni: een pak cannelloni-rollen (supermarkt), 200 gram varkensfilet (of kant en klaar varkensgehakt), 200 gram kipfilet (of kant en klaar kipgehakt), 2 gesnipperde uien, 1 tomaat in stukjes, 2 eetlepels melk, 120 ml. room, 75 gram prosciuto/ parmaham in blokjes, 40 gram vers broodkruim, 50 gram verse geraspte parmezaanse kaas, 3 eetlepels verse gehakte peterselie, 20 gram boter., Saus: 60 gram boter, 40 gram bloem, 5 dl. melk, 100 gram geraspte gruyerekaas.
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op17-01-2002Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
cannelloni
Even wat werk, maar wel lekker!
Tomatensaus, 1 ui, gesnipperd, 2 tenen knoflook, geperst, 1 pakje tomatofrito, theelepel suiker, oregano, tijm, zout en peper naar smaak, olijfolie, , Pasta en vulling, 16 cannelloni, 250 gram ricotta (zelf ricotta maken kan ook), 300 gram spinazie, gehakt (of deelblokjes uit de vriezer, ontdooid), 125 gr gerookte spekjes, 2 tenen knoflook, geperst, 100 gram Parmezaanse kaas, theelepel tijm, snufje nootmuskaat, zout en peper, naar smaak, , Bechamelsaus (zakje tbv 250ml), Nootmuskaat, 250ml melk
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op10-01-2016Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
cannelloni
Zelf pasta maken? Zie het artikel Zelf lasagne, canneloni of ravioli maken
16 staafjes Cannelloni, 1,5 pond rundergehakt, 1 gesnipperde ui, ca. 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, zout, peper, paprikapoeder, beetje oregano, tijm,, voor de saus:,, 1 pak Pomodore, knoflookpoeder, uienpoeder, verse bieslook, verse peterselie, 0,25 l. slagroom, geraspte kaas
- Italiaans Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op24-02-2006Italiaans Hoofdgerecht60-120 min.
Cannelloni
Heerlijk gevulde deegpijpjes
, , , , 1 grote ui, 2 teentjes knoflook, 400 gram rundgehakt, 2 el olijfolie, peper en zout, 1 tl oregano, 1 tl salie, klein blikje tomatenpuree, 1 tl suiker, 3 el zure room, 1 blik gepelde tomaten, 1 bouillonblokje, 1 tl suiker, italiaanse kruiden, cannelloni plm 20 stuks, geraspte kaas, boter, , , , , ,
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op03-08-2004Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
Cannelloni
Een heerlijke romige ovenschotel met pittige worst
300 gram cannelloni, 250 gram Mortadella, 50 gram salami, 1 ei, 1 el. gehakte peterselie, 2 dl. creme fraiche, 75 gram gratineerkaas
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op22-02-2001Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
Cannelloni met kip
2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 1/4 rode paprika, 2 sneetjes oud witbrood, 250 g kipfilet, 3 eetlepels slagroom, 2 eieren, 1 eetlepel citroensap, 1 theelepel tijm, 2 eetlepels fijngesneden vers basilicum, 4 eetlepels fijngeknipte peterselie, zout, peper, 1 theelepel bouillonpoeder, 1 pak cannelloni, 1 blikje gezeefde tomaten, 2 mozzarellakaasjes
- Italiaans Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op27-09-2002Italiaans Hoofdgerecht0-10 min.
Cannelloni
Snelle en makkelijk te maken ovenschotel met typisch italiaanse smaak
1 doos cannelloni, 2 zakken Bertolli kruidige tomatensaus, 300 Gr. Wokgehakt (AH), 1 doos diepvries deelblokjes spinazie à la creme, 1 pot bechamelsaus, Zout en peper, 2 teentjes uitgeperste knoflook, 3 uien of sjalotten, Evt. Geraspte kaas
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op07-03-2011Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
Cannelloni
16 cannelloni - 400 gr rundergehakt - 1 blikje tomatenpuree van 70 gr - 1 ui - 6,5 dl tomatensaus - 150 gr geraspte kaas - zout - peper - 1 el Italiaanse kruiden
- Italiaans
- 30-60 min.
- Geplaatst op14-05-2003Italiaans30-60 min.
cannelloni
Simpele cannelloni met gehakt
8 cannelloni, 500 g gehakt, gemengd, 400 g tomatenblokjes (blik), 1 ui, 1 teentje knoflook, 5 el wijn, rode, snuifje suiker, 1 ei, 1 kl tijm, gedroogde, 1 kl mosterd, 75 g parmezaan (vers geraspt), olijfolie, peper, zout, ,
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op30-10-2013Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Cannelloni
* Cannelloni, 16 stuks, * Paprika naar keuze. Ik heb van rood, groen en geel een beetje genomen, in totaal ongeveer 1., * 1 courgette, * 2 bosuitjes, * 2 uien, * pond tomaten, * pond rundergehakt, ongekruid, * 0,5 liter bechamelsaus. Ik heb een zakje gebruikt, je kunt het natuurlijk ook zelf maken, * geraspte parmezaanse kaas, * olijfolie, * zout en peper
- Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op08-03-2009Hoofdgerecht60-120 min.
- Eigen recept
Cannelloni
Het is altijd een heel gepruts om het gehakt in de cannelloni te krijgen, maar het smaakt naar meer.
1 grote ui, 3 teentjes knoflook, 2 eetl. olie, 500 gr. gehakt, zout en peper, 1/2 theel. oregano, 1 eetl. tomatenpuree, 2 eetl. zure room, 120 gr. versgeraspte Parmezaanse kaas, 1 blik gepelde tomaten, 250 gr. cannelloni, 50 gr. boter
- Italiaans Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op25-01-2019Italiaans Hoofdgerecht60-120 min.
cannelloni
Even je best doen en dan heerlijk smullen
300 gr. tomaten, 1 grote ui, teentje knoflook, 20 gr. boter, 2 el tom.puree, rozemarijn, zout, peper, tijm, 25 gr. champignons, klein glas rode wijn, 200 gr. gehakt, 1/2 pak cannelloni, 4 plakken Edammer kaas, 2 el geraspte oude kaas., ,
- Italiaans
- 30-60 min.
- Geplaatst op01-06-1999Italiaans30-60 min.
- Eigen recept
Cannelloni
500 g gemengd gehakt, 400 g tomaten in stukjes, 70 g tomatenpuree, 16-tal rolletjes cannelloni, 1 wortel, 1 rode paprika, 250 g champignons, 1 teentje knoflook, 1 gesnipperde ui, 50 g (vers) geraspte parmezaanse kaas, olijfolie, tabasco, 1 mespunt cayennepeper, 1 el oregano, 1 el marjolein, peper en zout, nootmuskaat, 150 g geraspte mozarella,
- Italiaans
- 30-60 min.
- Geplaatst op16-01-2009Italiaans30-60 min.
Cannelloni
Echt iets voor een feestelijk etentje met vrienden. Vergt bijna twee uur maar de complimenten blijven nog dagen nagalmen.
Spinazie gehakt-vulling:, 1 el olijfolie, 1 gesnipperde ui, 1 teen knoflook (persen), 500 gram rundergehakt, 250 gram diepvriesspinazie, ontdooien, 3 el tomaten puree, 125 gram ricotta ( Huttenkase is net zo goed), 1 ei, 1/2 tl. gedroogde oregano, , Bechamelsaus (niet kant en klaar kopen), 2,5 dl melk, 1 takje peterselie, 7-8 peperkorrels, 30 gram boter, 1 el bloem, 1,25 dl slagroom of koksroom, , Tomatensaus:, 425 gram passata di pomodoro uit blik, 2 el fijngehakte basilicum, 1 teen knoflook geperst (doe ik altijd 2), 1/2 tl suiker, , 12-15 gedroogde cannelloni's, 150 gram mozzarella (heel fijn), 50 gram permezano (versgeraspt het lekkerst)
- Italiaans Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op07-09-2000Italiaans Hoofdgerecht60-120 min.
- Eigen recept
cannelloni
Voor de vulling:, , - 400 gr gemengd gehakt, - 1 sjalotje, - 2 el peterselie (gesnipperd), - 1 tl mosterd, - paprikapoeder, - curriepoeder, - zout en peper, - 1 el worchester saus, - enkele druppels tabasco, , Voor de saus:, , - 1 blik gepelde tomaten 500gr, - 1 ajuin (gesnipperd), - 1 teentje knoflook, - oregano, - 1 vleesbouillonblokje, - peper en zout, - 2 laurierblaadjes (gekneusd), - olijfolie om te bakken, - 1dl water, , Verder:, , - 150gr gemalen kaas, - 4 cannelloni rolletjes per persoon
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op20-08-2009Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
CANNELLONI
Een heerlijk schotel van gehakt, ossetong en spinazie
16 Cannelloni(zie nijn artikel: ZELF LASAGNE, CANNELLONI OF RAVIOLI MAKEN ), 5 e olie - 100g kalfs of rundergehakt, 100g varkensgehakt, 100g zeer fijn gesneden gerookte ossetong, 750g diepries spinazie, 150g oude Goudse of parmezaanse kaas, 2 eierdooiers van hard gekookte eieren, tomatenketchup, aromat, pepe, nootmuskaat, zout 45g boter, 40g bloem 500ml melk, 50g gesmolten boter(kan ook minder boter voor de lijn)
- Multi-cultureel Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op16-03-2004Multi-cultureel Hoofdgerecht60-120 min.
Cannelloni
Gevulde deegrolletjes
1 pak Grand`Italia Lasagnebladen, 1 pot Grand`Italia Bolognese saus (400 gram), 400 gram rundergehakt, 200 gram champignons, 1 ui, 1 teentje knoflook, 100 gram Parmezaanse kaas, 2 eetlepels olijfolie, Een snufje peper en zout
- Italiaans
- Geplaatst op16-11-2011Italiaans
cannelloni
Lekker, makkelijk en leuk om te maken als je eters krijgt
250 g cannelloni, zout, 400g rundergehakt, 100 g gekookte ham, 125 g champignons, 3 el boter, zout, peper, 1 el bloem, 1 dl italiaanse rode wijn, 1 fles tomatensaus (690 gr), 50 g geraspte parmezaanse kaas, keukenpapier, theedoek zonder wasmiddelenluchtjes, ovenschaal 15x24,5 cm
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op07-12-2000Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
Cannelloni
Dit is echt de lekkerste cannelloni
16 cannellonipijpjes, 2 el. geraspte Parmezaanse kaas., olie., VULLING:, 450 gr. gehakt, 1 gehakte ui, 2 teentjes knoflook, 225 g. diepvriesspinazie, 1/2 tl. oregano, 1/2 tl. basilicum, 1 tl. tomatenpuree, 60 ml. room, 1 lichtgeklopt ei, zout en peper naar smaak., , TOMATENSAUS;, olijfolie, 1 gehakte ui, 1 teentje knoflook, 4oog.tomaten uit blik, 2 el. tomatenpuree, zout en peper., BECHAMELSAUS:, 1 schijf ui, 3 peperkorrels, 1 laurierblaadje, 300 ml. melk, 30 g. boter of margarine, 30 g. bloem, zout en peper., ,
- Italiaans
- 30-60 min.
- Geplaatst op13-01-2010Italiaans30-60 min.
cannelloni
Lekkerste italiaanse gerecht dat er bestaat!
Doos cannelloni's, 1.5 ui, 2 teentjes knoflook, olie, bouillon blokje, 1 takje peterselie, 1 pnd gehakt, italiaanse keukenkruiden, peper, 2 eetlepels bloem, 2 blikken gepelde tomaten, 2 blikjes tomatenpuree, 1 ei, 50 gr. paneermeel, 50 gr. parmezaansekaas
- Italiaans Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op09-05-1999Italiaans Hoofdgerecht60-120 min.
cannelloni
Cannelloni gevuld met gehakt en groente.
+- 4 canneloni per persoon, 800 gr rundergehakt,400 gr. soepgroenten, 200 gr. geraspte belegen kaas, zakje voor witte saus (knorr), bruchettamix, oregano, teentje knoflook, grote fles pastasaus
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op18-11-2003Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
Cannelloni
250 g cannelloni, zout, 400 g rundergehakt, 100 g gekookte ham, 125 g champignons, 3 el boter of margarine, peper, 1 el bloem, 1 dl Italiaanse rode wijn, 1 fles tomatensaus, 50 g geraspte parmezaanse kaas, 1/2 el boter (om in te vetten), , ,
- Italiaans Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op31-05-2000Italiaans Hoofdgerecht60-120 min.
cannelloni
Een echte aanrader deze cannelloni met gehakt, snijbonen en abrikozen
18 cannellonipijpjes, 300 gram snijbonen (pot), 6 gedroogde abrikozen, 300 gram gehakt, 100 gram ontbijtspek in blokjes, 2 eetlepels rozijnen, 1 ei 2 eetlepels tomatenketchup, 1 zakje witte saus, 1/4 liter creme fraiche, 4 dl. melk, zout, peper, mespunt gemalen kardemom, 1/2 theelepel oregano, 100 gram geraspte kaas, iets olijolie
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op08-05-2004Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
cannelloni
16 cannelloni's, 30 gram boter, 30 gram bloem, 3 deciliter melk, zout en peper, nootmuskaat, 5 vleestomaten, 1 grote ui, 1 teentje knoflook, olijfolie, 400 gram kipgehakt, 2 deciliter kippenbouillon, 1 grote of 2 kleine courgettes, 50 gram geraspte oude kaas.
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op21-08-2002Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
Cannelloni.
Verse pastavellen kunt u zo gebruiken.Wanner u gedroogde hebt moet u ze eerst een paar min. koken in licht gezouten water en daarna laten opdrogen op een doek.Dit kan men een dag op voorhand maken.
12 lasagnevellen,400 gr kalfsgehakt,200 gr champignons,1 ui,1 teentje look,1 ei,75 gr gemalen kaas,2 eetl paneermeel,olijfolie,2 eetl. gehakte peterselie,p+z.Voor de tomatensaus:1/2 l vloeibare tomatenpuree,1 sjalotje,2 teentjes look,kruidentuiltje(thijm,laurier,peterseliestengels),2 eetl. olijfolie.
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op23-12-2003Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
Cannelloni
We vullen deze deegrolletjes met gevogelte en paddestoelen
8 lasagnevellen * 2 kipfilets * 1 tamme eendenborst * 2 ontbeende kwartels * 350 gram gesorteerde paddestoelen * 2 sjalotten * 2 tenen knoflook * 150 gram Mozzarella * 1,5 dl. room * 1 eetlepel gehakte peterselie * olijfolie of boter * peper en zout,
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op18-09-1999Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
Cannelloni
A: 100 gr. meel, 2-3 eieren, zout, 1/8 ltr. water., B: zout, oregano, marjolein, salie,olijfole, knoflook, 200 gr. gemengd gehakt, 250 gr. rauwe spinazie, tomatenpuree, klontje boter, 2-3 eieren, 2 eetl. fijn paneermeel, gemalen kaas.
- Italiaans
- 60-120 min.
- Geplaatst op15-03-2000Italiaans60-120 min.
- Eigen recept
Cannelloni met spinazie
Heerlijke cannelloni.
20 Cannellonipijpjes, 2 eetl geraspte kaas, , Vulling:, , 500g gehakt., 15 ml olijfolie, 1 gehakte ui, 2 teentjes knoflook, 225 g diepvries spinazie, 1/2 theel oregano, 1/2 theel basilicum, 1 eetl tomatenpuree, 60 ml room, 1 lichtgeklopt ei, zout en peper, , Tomatensaus:, 15 ml olijfolie, 1 gehakte ui, 1 teentje knoflook uit de pers, 400 g vleestomaten uit blik, 2 eetl tomatenpuree, zout en peper, , Bechamelsaus:, 1 schijf ui, 3 peperkorrels, 1 laurierblaadje, 300 ml melk, 30 g boter, 30 g bloem zout en peper.
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op18-01-2010Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Cannelloni a la Kootje
Het heerlijke aan dit recept is dat ik er een feelgood gevoel van krijg. Het is lekker en gezond want er gaat een berg spinazie in. Het is ook een pre-vakantie recept want we gaan dit jaar naar Toscane. Heb je kids dan is het zeker ook smullen geblazen bij die kleine koter of koters. En jij blij want jij hebt weer veel vitamientjes bij ze binnen gekregen. En ook dat kan natuurlijk een kookgeluksmoment voor je zijn. Je staat toch immers niet voor niks je best te doen in de keuken? Enjoy! Wil je zien hoe ik dit recept maak? Kijk dan eens op www.kootjekookt.nl!
- 300gr half om half gehakt , - 450gr verse spinazie , - 150gr geraspte kaas , - Cannelloni pasta 5 per persoon , - 70 gr tomatenpuree , - 1 blik pomodori tomaten , - 1 ui , - 1 teen verse knoflook , - 200ml melk , - 2 theelepels bloem, - ½ groentenbouillionblokje, - Olijfolie, - Italiaanse kruiden 2 theelepels, - Peper en zout, - Nootmuskaat 1 theelepel, - 20 gr boter, - 2 theelepels bloem,
- Italiaans Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op07-07-2015Italiaans Hoofdgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Spinazie-ricotta cannelloni
24 kitchen
500 g verse spinazie, 1 scheutje olijfolie, 1 teentje knoflook, 250 g ricotta, zout, versgemalen peper, 4 trostomaten, 12 buisjes cannelloni, 150 g Parmezaanse kaas, 200 g mozzarella, 150 g rucola
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op15-08-2015Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
Cannelloni milanese
Lekkere cannelloni met ricotta uit de oven.
500 g half-om-half (varkens- en kalfsgehakt), 50 g paneermeel, 100 g parmezaanse kaas, 3 eieren losgeklopt, 1 tl gedroogde oregano, 12-15 cannelloni, 375 g verse ricotta, 60 g geraspte kaas, Tomatensaus: 425 g gepureerde tomaten uit blik, 425 g gepelde tomaten uit blok fijngehakt, 2 tenen knoflook geperst, 3 el versgehakt basilicum, zout, peper,
- Italiaans Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op19-01-2000Italiaans Hoofdgerecht60-120 min.
Cannelloni met gehakt
lekker en snel gerecht van mijn tante!
2el olijfolie.400gr rundergehakt.2teentjes knoflook.1fijn gesneden ui.1 blikje gepelde tomaten in blokjes.1 el milde paprikapoeder.zout en peper.400-500gr voorgekookte cannelloni.1zakje bechamelsaus(grand italia).melk.1dl slagroom.100-150gr geraspte jongbelegen kaas., , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op16-04-2005Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
Cannelloni Met Tomatensaus
Degelijk Italiaans
16 cannelloni, 400 g gehakt, 1 groot ei, 1 klein blikje tomatenpuree, 1 klein uitje, 1 volle theelepel gedroogde, Italiaanse keuken- of, knoflookkruiden, ca. 6,5 dl tomatensaus (b.v., Sugocasa), 100 g geraspte kaas of 1, bolletje mozzarella, zout, peper
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op05-04-2000Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
cannelloni met abrikozenkwark
Lekker ,anders (pasta en nagerechten)eenpersoonsportie=195 kcal.,vet 1gr.,eiwit 16 gr.,koolhydraten 29 gr. snel te maken en lekker
*8 stuks cannelloni.*350 gr abrikozencompote.*500 gr mager kwark (boigarde).*4 eetl sinaasappelsap.*iets olie (afkoken van de cannelloni)*en een paar takjes (peper) munt.
- Regionaal Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op26-03-2000Regionaal Nagerecht20-30 min.
Cannelloni Met Kippelevertjes
Cannelloni gevuld met een heerlijk zachte saus
300 gr. cannelloni, 100 gr. ontbijtspek, 1 ui, 2 el olie, 300 gr. kippelevertjes, 1 blikje tom.puree, 1,5 dl groentebouillon, 150 gr. kwark, 0,5 tl oregano, peper, 50 gr. geraspte belegen kaas, 2 el paneer-meel, ,
- Italiaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op18-07-1999Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
Cannelloni met spinazie, champignons en ricotta
Lekker voor doordeweekse dag!Hoe vaker je het maakt, hoe handiger je er meer wordt. Wel cannelloni gebruiken die je niet hoeft voor te koken (= sneller).
- 1 el olijfolie, - 1 kleine ui, gepeld en gesnipperd, - 75 gram champignons, fijngehakt (ik doe altijd meer), - 225 gram ricotta, - 225 gram ontdooide diepvriesspinazie, - peper en zout, - 1/2 tot 1 tl nootmuskaat, - 12 cannelloni-pijpjes, - snelle tomatensaus (natuurlijk lekkerder als je het zelf maakt), - 50 gram mozzarella, in plakken
- 30-60 min.
- Geplaatst op18-02-201030-60 min.
Cannelloni Met Tomatensaus
16 cannelloni, 400 g gehakt, 1 groot ei, 1 klein blikje tomatenpuree, 1 klein uitje, 1 volle theelepel gedroogde Italiaanse keuken- of knoflookkruiden, ca. 6,5 dl tomatensaus (b.v. Sugocasa), 100 g geraspte kaas of 1 bolletje mozzarella, zout, peper
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op13-03-2000Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
Cannelloni met tomatensaus
16 cannelloni* 400 gr gahakt* 1 klein blikje tomatenpuree* 1 klein uitje* 1 volle theelepel gedroogde Italiaanse keuken-knoflookkruiden* ca 6.5dl tomatensaus* 100gr geraspte kaas of 1 bolletje mozarella* zout,peper
- Italiaans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-01-2002Italiaans Hoofdgerecht20-30 min.
Gevulde cannelloni
1 fles Sugocasa Piccante - 16 rolletjes Cannelloni - 500 gram braadworstjes - 50 gram geraspte parmezaanse kaas - 1 theelepel gemalen kaneel - 1 eetlepels geweekte en uitgelekte rozijnen - 2 eetlepels grofgehakte walnoten,
- Italiaans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op21-08-2005Italiaans Hoofdgerecht30-60 min.
-
Pasta / Lasagne / Cannelloni
van diaantje64 , 225 recepten, 56107 volgers
-
Cannelloni
van hyacintje , 4 recepten, 1 volgers
-
Cannelloni
van AartjeP , 2 recepten, 0 volgers
-
cannelloni met zalm
van steven_duymelinck , 1 recepten, 0 volgers
-
Cannelloni
van sietsepiets1 , 1 recepten, 0 volgers
-
cannelloni
van Fritsjoop10 , 1 recepten, 0 volgers
-
Cannelloni
van Yolannie , 1 recepten, 0 volgers