1. Home
  2. Recepten
  3. Cannelloni

Cannelloni recepten (324) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Cannelloni

Mix recept van meerdere Canneloni recepten. **LET OP** Geen bechamelsaus nodig.

INGREDIENTEN

Cannelloni rolletjes, 400gr.kalfsgehakt, (of runder) 200gr. champignons, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 ei, 2 etl.broodkruim, (paneermeel) 100gr. parmezaan, olijfolie, 2etl.gehakte peterselie, peper en zout. Saus: 1/2 liter vloeibare tomatenpuree (pomodore), 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 2 theelepels tijm,oregano,Basilicum en peterseliestengels 2 el. olijfolie 1 el. Suiker

Voorbereiding

Saus: Snij de sjalotjes, knoflook en de kruiden (Tijm, Oregano, Basilicum en Peterseliestengels) heel fijn en voeg dit toe aan de tomatensaus. Voeg 2 eetlepels olijfolie toe. Cannelloni: Versnipper de champignons, knoflook en ui.

Bereidingswijze

Start met de Saus: Breng de tomatenpuree aan de kook met de fijngesneden sjalotten en knoflook, de olie en kruiden. Als de tomatensaus wat zuur is voeg dan wat suiker toe. Laat 20 min.zacht koken. Roer de saus regelmatig om. Cannelloni: Leg de cannellonirolletjes in een pan met water en kook dit voor ongeveer 3 tot 4 minuten. Fruit de uisnippers in de olijfolie, doe er de knoflook en de champignons bij en roerbak nog 1 minuutje. Voeg de gehakte peterselie bij en schep goed om. Meng het mengsel bij het gehakt en de helft van de parmezaanse kaas. Vul de voorgekookte rolletjes met de aangemaakte gehakt. Leg de Cannelloni in een ingevette ovenschaal. Giet de tomatensaus over de Cannelloni. Ze moeten helemaal bedekt zijn met de saus. Bestrooi met de rest van de gemalen kaas. Zet het gerecht 1/2uur in een 200graden voorverwarmde oven. Eventueel kan er mozzarella worden gebruikt.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-07-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

cannelloni

INGREDIENTEN

Cannelloni

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-05-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Cannelloni

Een heerlijk italiaans hoofdgerecht voor vier personen, evt. eens als alternatief voor lasagne.

INGREDIENTEN

Canneloni: een pak cannelloni-rollen (supermarkt), 200 gram varkensfilet (of kant en klaar varkensgehakt), 200 gram kipfilet (of kant en klaar kipgehakt), 2 gesnipperde uien, 1 tomaat in stukjes, 2 eetlepels melk, 120 ml. room, 75 gram prosciuto/ parmaham in blokjes, 40 gram vers broodkruim, 50 gram verse geraspte parmezaanse kaas, 3 eetlepels verse gehakte peterselie, 20 gram boter., Saus: 60 gram boter, 40 gram bloem, 5 dl. melk, 100 gram geraspte gruyerekaas.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-01-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

cannelloni

Even wat werk, maar wel lekker!

INGREDIENTEN

Tomatensaus, 1 ui, gesnipperd, 2 tenen knoflook, geperst, 1 pakje tomatofrito, theelepel suiker, oregano, tijm, zout en peper naar smaak, olijfolie, , Pasta en vulling, 16 cannelloni, 250 gram ricotta (zelf ricotta maken kan ook), 300 gram spinazie, gehakt (of deelblokjes uit de vriezer, ontdooid), 125 gr gerookte spekjes, 2 tenen knoflook, geperst, 100 gram Parmezaanse kaas, theelepel tijm, snufje nootmuskaat, zout en peper, naar smaak, , Bechamelsaus (zakje tbv 250ml), Nootmuskaat, 250ml melk

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-01-2016
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

cannelloni

Zelf pasta maken? Zie het artikel Zelf lasagne, canneloni of ravioli maken

INGREDIENTEN

16 staafjes Cannelloni, 1,5 pond rundergehakt, 1 gesnipperde ui, ca. 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, zout, peper, paprikapoeder, beetje oregano, tijm,, voor de saus:,, 1 pak Pomodore, knoflookpoeder, uienpoeder, verse bieslook, verse peterselie, 0,25 l. slagroom, geraspte kaas

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-02-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Cannelloni

Heerlijk gevulde deegpijpjes

INGREDIENTEN

, , , , 1 grote ui, 2 teentjes knoflook, 400 gram rundgehakt, 2 el olijfolie, peper en zout, 1 tl oregano, 1 tl salie, klein blikje tomatenpuree, 1 tl suiker, 3 el zure room, 1 blik gepelde tomaten, 1 bouillonblokje, 1 tl suiker, italiaanse kruiden, cannelloni plm 20 stuks, geraspte kaas, boter, , , , , ,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-08-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Cannelloni

Een heerlijke romige ovenschotel met pittige worst

INGREDIENTEN

300 gram cannelloni, 250 gram Mortadella, 50 gram salami, 1 ei, 1 el. gehakte peterselie, 2 dl. creme fraiche, 75 gram gratineerkaas

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-02-2001
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Cannelloni met kip

INGREDIENTEN

2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 1/4 rode paprika, 2 sneetjes oud witbrood, 250 g kipfilet, 3 eetlepels slagroom, 2 eieren, 1 eetlepel citroensap, 1 theelepel tijm, 2 eetlepels fijngesneden vers basilicum, 4 eetlepels fijngeknipte peterselie, zout, peper, 1 theelepel bouillonpoeder, 1 pak cannelloni, 1 blikje gezeefde tomaten, 2 mozzarellakaasjes

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-09-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Cannelloni

Snelle en makkelijk te maken ovenschotel met typisch italiaanse smaak

INGREDIENTEN

1 doos cannelloni, 2 zakken Bertolli kruidige tomatensaus, 300 Gr. Wokgehakt (AH), 1 doos diepvries deelblokjes spinazie à la creme, 1 pot bechamelsaus, Zout en peper, 2 teentjes uitgeperste knoflook, 3 uien of sjalotten, Evt. Geraspte kaas

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-03-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Cannelloni

INGREDIENTEN

16 cannelloni - 400 gr rundergehakt - 1 blikje tomatenpuree van 70 gr - 1 ui - 6,5 dl tomatensaus - 150 gr geraspte kaas - zout - peper - 1 el Italiaanse kruiden

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-05-2003
  • Italiaans
  •  30-60 min.

cannelloni

Simpele cannelloni met gehakt

INGREDIENTEN

8 cannelloni, 500 g gehakt, gemengd, 400 g tomatenblokjes (blik), 1 ui, 1 teentje knoflook, 5 el wijn, rode, snuifje suiker, 1 ei, 1 kl tijm, gedroogde, 1 kl mosterd, 75 g parmezaan (vers geraspt), olijfolie, peper, zout, ,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-10-2013
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Cannelloni

INGREDIENTEN

* Cannelloni, 16 stuks, * Paprika naar keuze. Ik heb van rood, groen en geel een beetje genomen, in totaal ongeveer 1., * 1 courgette, * 2 bosuitjes, * 2 uien, * pond tomaten, * pond rundergehakt, ongekruid, * 0,5 liter bechamelsaus. Ik heb een zakje gebruikt, je kunt het natuurlijk ook zelf maken, * geraspte parmezaanse kaas, * olijfolie, * zout en peper

  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-03-2009
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Cannelloni

Het is altijd een heel gepruts om het gehakt in de cannelloni te krijgen, maar het smaakt naar meer.

INGREDIENTEN

1 grote ui, 3 teentjes knoflook, 2 eetl. olie, 500 gr. gehakt, zout en peper, 1/2 theel. oregano, 1 eetl. tomatenpuree, 2 eetl. zure room, 120 gr. versgeraspte Parmezaanse kaas, 1 blik gepelde tomaten, 250 gr. cannelloni, 50 gr. boter

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-01-2019
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

cannelloni

Even je best doen en dan heerlijk smullen

INGREDIENTEN

300 gr. tomaten, 1 grote ui, teentje knoflook, 20 gr. boter, 2 el tom.puree, rozemarijn, zout, peper, tijm, 25 gr. champignons, klein glas rode wijn, 200 gr. gehakt, 1/2 pak cannelloni, 4 plakken Edammer kaas, 2 el geraspte oude kaas., ,

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-06-1999
  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Cannelloni

INGREDIENTEN

500 g gemengd gehakt, 400 g tomaten in stukjes, 70 g tomatenpuree, 16-tal rolletjes cannelloni, 1 wortel, 1 rode paprika, 250 g champignons, 1 teentje knoflook, 1 gesnipperde ui, 50 g (vers) geraspte parmezaanse kaas, olijfolie, tabasco, 1 mespunt cayennepeper, 1 el oregano, 1 el marjolein, peper en zout, nootmuskaat, 150 g geraspte mozarella,

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-01-2009
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Cannelloni

Echt iets voor een feestelijk etentje met vrienden. Vergt bijna twee uur maar de complimenten blijven nog dagen nagalmen.

INGREDIENTEN

Spinazie gehakt-vulling:, 1 el olijfolie, 1 gesnipperde ui, 1 teen knoflook (persen), 500 gram rundergehakt, 250 gram diepvriesspinazie, ontdooien, 3 el tomaten puree, 125 gram ricotta ( Huttenkase is net zo goed), 1 ei, 1/2 tl. gedroogde oregano, , Bechamelsaus (niet kant en klaar kopen), 2,5 dl melk, 1 takje peterselie, 7-8 peperkorrels, 30 gram boter, 1 el bloem, 1,25 dl slagroom of koksroom, , Tomatensaus:, 425 gram passata di pomodoro uit blik, 2 el fijngehakte basilicum, 1 teen knoflook geperst (doe ik altijd 2), 1/2 tl suiker, , 12-15 gedroogde cannelloni's, 150 gram mozzarella (heel fijn), 50 gram permezano (versgeraspt het lekkerst)

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-09-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

cannelloni

INGREDIENTEN

Voor de vulling:, , - 400 gr gemengd gehakt, - 1 sjalotje, - 2 el peterselie (gesnipperd), - 1 tl mosterd, - paprikapoeder, - curriepoeder, - zout en peper, - 1 el worchester saus, - enkele druppels tabasco, , Voor de saus:, , - 1 blik gepelde tomaten 500gr, - 1 ajuin (gesnipperd), - 1 teentje knoflook, - oregano, - 1 vleesbouillonblokje, - peper en zout, - 2 laurierblaadjes (gekneusd), - olijfolie om te bakken, - 1dl water, , Verder:, , - 150gr gemalen kaas, - 4 cannelloni rolletjes per persoon

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-08-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

CANNELLONI

Een heerlijk schotel van gehakt, ossetong en spinazie

INGREDIENTEN

16 Cannelloni(zie nijn artikel: ZELF LASAGNE, CANNELLONI OF RAVIOLI MAKEN ), 5 e olie - 100g kalfs of rundergehakt, 100g varkensgehakt, 100g zeer fijn gesneden gerookte ossetong, 750g diepries spinazie, 150g oude Goudse of parmezaanse kaas, 2 eierdooiers van hard gekookte eieren, tomatenketchup, aromat, pepe, nootmuskaat, zout 45g boter, 40g bloem 500ml melk, 50g gesmolten boter(kan ook minder boter voor de lijn)

  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-03-2004
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Cannelloni

Gevulde deegrolletjes

INGREDIENTEN

1 pak Grand`Italia Lasagnebladen, 1 pot Grand`Italia Bolognese saus (400 gram), 400 gram rundergehakt, 200 gram champignons, 1 ui, 1 teentje knoflook, 100 gram Parmezaanse kaas, 2 eetlepels olijfolie, Een snufje peper en zout

  • Italiaans
  •  
  • Geplaatst op16-11-2011
  • Italiaans
  •  

cannelloni

Lekker, makkelijk en leuk om te maken als je eters krijgt

INGREDIENTEN

250 g cannelloni, zout, 400g rundergehakt, 100 g gekookte ham, 125 g champignons, 3 el boter, zout, peper, 1 el bloem, 1 dl italiaanse rode wijn, 1 fles tomatensaus (690 gr), 50 g geraspte parmezaanse kaas, keukenpapier, theedoek zonder wasmiddelenluchtjes, ovenschaal 15x24,5 cm

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-12-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Cannelloni

Dit is echt de lekkerste cannelloni

INGREDIENTEN

16 cannellonipijpjes, 2 el. geraspte Parmezaanse kaas., olie., VULLING:, 450 gr. gehakt, 1 gehakte ui, 2 teentjes knoflook, 225 g. diepvriesspinazie, 1/2 tl. oregano, 1/2 tl. basilicum, 1 tl. tomatenpuree, 60 ml. room, 1 lichtgeklopt ei, zout en peper naar smaak., , TOMATENSAUS;, olijfolie, 1 gehakte ui, 1 teentje knoflook, 4oog.tomaten uit blik, 2 el. tomatenpuree, zout en peper., BECHAMELSAUS:, 1 schijf ui, 3 peperkorrels, 1 laurierblaadje, 300 ml. melk, 30 g. boter of margarine, 30 g. bloem, zout en peper., ,

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-01-2010
  • Italiaans
  •  30-60 min.

cannelloni

Lekkerste italiaanse gerecht dat er bestaat!

INGREDIENTEN

Doos cannelloni's, 1.5 ui, 2 teentjes knoflook, olie, bouillon blokje, 1 takje peterselie, 1 pnd gehakt, italiaanse keukenkruiden, peper, 2 eetlepels bloem, 2 blikken gepelde tomaten, 2 blikjes tomatenpuree, 1 ei, 50 gr. paneermeel, 50 gr. parmezaansekaas

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-05-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

cannelloni

Cannelloni gevuld met gehakt en groente.

INGREDIENTEN

+- 4 canneloni per persoon, 800 gr rundergehakt,400 gr. soepgroenten, 200 gr. geraspte belegen kaas, zakje voor witte saus (knorr), bruchettamix, oregano, teentje knoflook, grote fles pastasaus

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-11-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Cannelloni

INGREDIENTEN

250 g cannelloni, zout, 400 g rundergehakt, 100 g gekookte ham, 125 g champignons, 3 el boter of margarine, peper, 1 el bloem, 1 dl Italiaanse rode wijn, 1 fles tomatensaus, 50 g geraspte parmezaanse kaas, 1/2 el boter (om in te vetten), , ,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op31-05-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

cannelloni

Een echte aanrader deze cannelloni met gehakt, snijbonen en abrikozen

INGREDIENTEN

18 cannellonipijpjes, 300 gram snijbonen (pot), 6 gedroogde abrikozen, 300 gram gehakt, 100 gram ontbijtspek in blokjes, 2 eetlepels rozijnen, 1 ei 2 eetlepels tomatenketchup, 1 zakje witte saus, 1/4 liter creme fraiche, 4 dl. melk, zout, peper, mespunt gemalen kardemom, 1/2 theelepel oregano, 100 gram geraspte kaas, iets olijolie

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-05-2004
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

cannelloni

INGREDIENTEN

16 cannelloni's, 30 gram boter, 30 gram bloem, 3 deciliter melk, zout en peper, nootmuskaat, 5 vleestomaten, 1 grote ui, 1 teentje knoflook, olijfolie, 400 gram kipgehakt, 2 deciliter kippenbouillon, 1 grote of 2 kleine courgettes, 50 gram geraspte oude kaas.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-08-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Cannelloni.

Verse pastavellen kunt u zo gebruiken.Wanner u gedroogde hebt moet u ze eerst een paar min. koken in licht gezouten water en daarna laten opdrogen op een doek.Dit kan men een dag op voorhand maken.

INGREDIENTEN

12 lasagnevellen,400 gr kalfsgehakt,200 gr champignons,1 ui,1 teentje look,1 ei,75 gr gemalen kaas,2 eetl paneermeel,olijfolie,2 eetl. gehakte peterselie,p+z.Voor de tomatensaus:1/2 l vloeibare tomatenpuree,1 sjalotje,2 teentjes look,kruidentuiltje(thijm,laurier,peterseliestengels),2 eetl. olijfolie.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-12-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Cannelloni

We vullen deze deegrolletjes met gevogelte en paddestoelen

INGREDIENTEN

8 lasagnevellen * 2 kipfilets * 1 tamme eendenborst * 2 ontbeende kwartels * 350 gram gesorteerde paddestoelen * 2 sjalotten * 2 tenen knoflook * 150 gram Mozzarella * 1,5 dl. room * 1 eetlepel gehakte peterselie * olijfolie of boter * peper en zout,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-09-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Cannelloni

INGREDIENTEN

A: 100 gr. meel, 2-3 eieren, zout, 1/8 ltr. water., B: zout, oregano, marjolein, salie,olijfole, knoflook, 200 gr. gemengd gehakt, 250 gr. rauwe spinazie, tomatenpuree, klontje boter, 2-3 eieren, 2 eetl. fijn paneermeel, gemalen kaas.

  • Italiaans
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op15-03-2000
  • Italiaans
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Cannelloni met spinazie

Heerlijke cannelloni.

INGREDIENTEN

20 Cannellonipijpjes, 2 eetl geraspte kaas, , Vulling:, , 500g gehakt., 15 ml olijfolie, 1 gehakte ui, 2 teentjes knoflook, 225 g diepvries spinazie, 1/2 theel oregano, 1/2 theel basilicum, 1 eetl tomatenpuree, 60 ml room, 1 lichtgeklopt ei, zout en peper, , Tomatensaus:, 15 ml olijfolie, 1 gehakte ui, 1 teentje knoflook uit de pers, 400 g vleestomaten uit blik, 2 eetl tomatenpuree, zout en peper, , Bechamelsaus:, 1 schijf ui, 3 peperkorrels, 1 laurierblaadje, 300 ml melk, 30 g boter, 30 g bloem zout en peper.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-01-2010
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Cannelloni a la Kootje

Het heerlijke aan dit recept is dat ik er een feelgood gevoel van krijg. Het is lekker en gezond want er gaat een berg spinazie in. Het is ook een pre-vakantie recept want we gaan dit jaar naar Toscane. Heb je kids dan is het zeker ook smullen geblazen bij die kleine koter of koters. En jij blij want jij hebt weer veel vitamientjes bij ze binnen gekregen. En ook dat kan natuurlijk een kookgeluksmoment voor je zijn. Je staat toch immers niet voor niks je best te doen in de keuken? Enjoy! Wil je zien hoe ik dit recept maak? Kijk dan eens op www.kootjekookt.nl!

INGREDIENTEN

- 300gr half om half gehakt , - 450gr verse spinazie , - 150gr geraspte kaas , - Cannelloni pasta 5 per persoon , - 70 gr tomatenpuree , - 1 blik pomodori tomaten , - 1 ui , - 1 teen verse knoflook , - 200ml melk , - 2 theelepels bloem, - ½ groentenbouillionblokje, - Olijfolie, - Italiaanse kruiden 2 theelepels, - Peper en zout, - Nootmuskaat 1 theelepel, - 20 gr boter, - 2 theelepels bloem,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-07-2015
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Spinazie-ricotta cannelloni

24 kitchen

INGREDIENTEN

500 g verse spinazie, 1 scheutje olijfolie, 1 teentje knoflook, 250 g ricotta, zout, versgemalen peper, 4 trostomaten, 12 buisjes cannelloni, 150 g Parmezaanse kaas, 200 g mozzarella, 150 g rucola

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-08-2015
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Cannelloni milanese

Lekkere cannelloni met ricotta uit de oven.

INGREDIENTEN

500 g half-om-half (varkens- en kalfsgehakt), 50 g paneermeel, 100 g parmezaanse kaas, 3 eieren losgeklopt, 1 tl gedroogde oregano, 12-15 cannelloni, 375 g verse ricotta, 60 g geraspte kaas, Tomatensaus: 425 g gepureerde tomaten uit blik, 425 g gepelde tomaten uit blok fijngehakt, 2 tenen knoflook geperst, 3 el versgehakt basilicum, zout, peper,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-01-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Cannelloni met gehakt

lekker en snel gerecht van mijn tante!

INGREDIENTEN

2el olijfolie.400gr rundergehakt.2teentjes knoflook.1fijn gesneden ui.1 blikje gepelde tomaten in blokjes.1 el milde paprikapoeder.zout en peper.400-500gr voorgekookte cannelloni.1zakje bechamelsaus(grand italia).melk.1dl slagroom.100-150gr geraspte jongbelegen kaas., , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-04-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Cannelloni Met Tomatensaus

Degelijk Italiaans

INGREDIENTEN

16 cannelloni, 400 g gehakt, 1 groot ei, 1 klein blikje tomatenpuree, 1 klein uitje, 1 volle theelepel gedroogde, Italiaanse keuken- of, knoflookkruiden, ca. 6,5 dl tomatensaus (b.v., Sugocasa), 100 g geraspte kaas of 1, bolletje mozzarella, zout, peper

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-04-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

cannelloni met abrikozenkwark

Lekker ,anders (pasta en nagerechten)eenpersoonsportie=195 kcal.,vet 1gr.,eiwit 16 gr.,koolhydraten 29 gr. snel te maken en lekker

INGREDIENTEN

*8 stuks cannelloni.*350 gr abrikozencompote.*500 gr mager kwark (boigarde).*4 eetl sinaasappelsap.*iets olie (afkoken van de cannelloni)*en een paar takjes (peper) munt.

  • Regionaal Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-03-2000
  • Regionaal Nagerecht
  •  20-30 min.

Cannelloni Met Kippelevertjes

Cannelloni gevuld met een heerlijk zachte saus

INGREDIENTEN

300 gr. cannelloni, 100 gr. ontbijtspek, 1 ui, 2 el olie, 300 gr. kippelevertjes, 1 blikje tom.puree, 1,5 dl groentebouillon, 150 gr. kwark, 0,5 tl oregano, peper, 50 gr. geraspte belegen kaas, 2 el paneer-meel, ,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-07-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Cannelloni met spinazie, champignons en ricotta

Lekker voor doordeweekse dag!Hoe vaker je het maakt, hoe handiger je er meer wordt. Wel cannelloni gebruiken die je niet hoeft voor te koken (= sneller).

INGREDIENTEN

- 1 el olijfolie, - 1 kleine ui, gepeld en gesnipperd, - 75 gram champignons, fijngehakt (ik doe altijd meer), - 225 gram ricotta, - 225 gram ontdooide diepvriesspinazie, - peper en zout, - 1/2 tot 1 tl nootmuskaat, - 12 cannelloni-pijpjes, - snelle tomatensaus (natuurlijk lekkerder als je het zelf maakt), - 50 gram mozzarella, in plakken

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-02-2010
  •  
  •  30-60 min.

Cannelloni Met Tomatensaus

INGREDIENTEN

16 cannelloni, 400 g gehakt, 1 groot ei, 1 klein blikje tomatenpuree, 1 klein uitje, 1 volle theelepel gedroogde Italiaanse keuken- of knoflookkruiden, ca. 6,5 dl tomatensaus (b.v. Sugocasa), 100 g geraspte kaas of 1 bolletje mozzarella, zout, peper

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-03-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Cannelloni met tomatensaus

INGREDIENTEN

16 cannelloni* 400 gr gahakt* 1 klein blikje tomatenpuree* 1 klein uitje* 1 volle theelepel gedroogde Italiaanse keuken-knoflookkruiden* ca 6.5dl tomatensaus* 100gr geraspte kaas of 1 bolletje mozarella* zout,peper

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-01-2002
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gevulde cannelloni

INGREDIENTEN

1 fles Sugocasa Piccante - 16 rolletjes Cannelloni - 500 gram braadworstjes - 50 gram geraspte parmezaanse kaas - 1 theelepel gemalen kaneel - 1 eetlepels geweekte en uitgelekte rozijnen - 2 eetlepels grofgehakte walnoten,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-08-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Nieuwste cannelloni recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Top