Warme canapé met brie en zongedroogde tomaatjes
Heerlijk borrelhapje of als amuse. Bij kookschool Keizer Culinair, kregen we dit te maken.
75 g brie, 35 g boter, 1/2 ciabattabrood of stokbrood, 1 takje tijm, 3 zongedroogde tomaten, 1 el pijnboompitjes, olijfolie en zwarte peper.,
- …
- 20-30 min.
- Geplaatst op07-11-2006Frans20-30 min.
Canape Madrid (Asperge/druif/olijf)
24 aspergepunten, 15 gr zout, casinobrood, boter, 100 gr brie, maskaatdruiven, ontpitte olijven, 5 blaadjes gelatine, 1 dl aspergenat
- …
- 0-10 min.
- Geplaatst op27-09-2002Internationaal0-10 min.
Canape voor bij de borrel
4 sneetjes wit casinobrood, 2 eetlepels roomboter, 6 blaadjes ijsbergsla, 100 gram gerookte heilbot in plakjes, enkele takjes dille, 150 gram boerenbrie, 0,5 bakje tuinkers, 6 zwarte olijven zonder pit.
- …
- 0-10 min.
- Geplaatst op26-12-2002Nederlands0-10 min.