De enige echte Canadese BBQ saus / marinade ......overheerlijk ! Je kan je vlees ermee insmeren of apart geven als saus . … Lees verder »
- 10-20 min.
- Canadees
De enige echte Canadese BBQ saus / marinade ......overheerlijk ! Je kan je vlees ermee insmeren of apart geven als saus . … Lees verder »
Ik heb het recept gevonden op een Canadese website, geprobeerd en er mijn eigen draai aan gegeven... … Lees verder »
De enigste echte Canadese koffie maken we op basis van cognac en ahornsiroop/esdoornsiroop en verse room … Lees verder »
Zoete pancakes met blauwe bessen. Dit recept komt uit hét nieuwe zwangerschapskookboek van Tamara Weide: Een broodje uit de oven. Lees hier ook mijn boekrecensie en andere recepten uit dit boek: http://www.smulweb.nl/artikelen/198344/Zwangerschapskookboek-een-broodje-in-de-oven … Lees verder »
De cajun keuken is een eetcultuur uit Louisiana met Afrikaanse, Franse, Indiaanse en Canadese invloeden … Lees verder »
Lekker cake, de caramelstukjes zijn (volgens mij) niet in Nederland te koop. Deze kun je makkelijk zelf maken: (zie bereidingswijze) … Lees verder »
Het ziet er misschien ingewikkeld uit, maar als je een beetje doorwerkt, staat ben je deze kreeft in een half uurtje de baas. Dit is echt een grote tractatie ! Leuk om neer te zetten met de feestdagen … Lees verder »
Dit is een ongelofelijk smakelijk recept voor "Canadese Bacon", een superieure kwaliteit achterspek dat wordt gepekeld en in erwtenmeel wordt gerold. Door het te sudderen in appelsap maakt het vlees malser en haalt het zout van de bacon. … Lees verder »
Kreeft is echt een delicatesse dat weet iedereen. Ik heb ze vaak gegeten in sterrenrestaurants, maar vroeger toen ik viste op de Noordzee en er zaten er in onze netten legde ik er onmiddellijk `beslag` op en verdwenen ze gelijk in mijn pannen. Hier deel ik het basisrecept zoals ik het al jaren maak. Koop levende kreeften bij de visspecialist of bij de Sligro of Hanos als je daar in kunt. Deze zijn het lekkerste en anders neem je ingevroren Canadese kreeft. Heel veel bereidingen zijn er mogelijk met dit geweldige schaaldier. Dit is echt een geweldig product met de feestdagen waar iedereen dankbaar van smult. … Lees verder »
Meer resultaten … Lees verder »
Amerikaanse Salade gekregen van mijn Canadese vriendin, lekker bij de barbeque. … Lees verder »
Canadese winterkost … Lees verder »
Engelse of Canadese Cheddar is aanbevolen voor dit brood. Super heerlijk met veel kaas en voortreffelijke geur en kleur! Maak dubbel recept, echt de moeite waard. … Lees verder »
Kreeft is echt een delicatesse dat weet iedereen. Ik heb ze vaak gegeten in sterrenrestaurants, maar vroeger toen ik viste op de Noordzee en er zaten er in onze netten legde ik er onmiddellijk `beslag` op en verdwenen ze gelijk in mijn pannen. Hier deel ik het basisrecept zoals ik het al jaren maak. Koop levende kreeften bij de visspecialist of bij de Sligro of Hanos als je daar in kunt. Deze zijn het lekkerste en anders neem je ingevroren Canadese kreeft. Heel veel bereidingen zijn er mogelijk met dit geweldige schaaldier. Dit is echt een geweldig product met de feestdagen waar iedereen dankbaar van smult. … Lees verder »
Amuse van chef-kok Toine Hermsen - restaurant Toine Hermsen, Maastricht Als je de ingredienten van deze bisque bekijkt begrijp je ook meteen waarom zulk een sterren-restaurant...zulke prijzen durft te vragen voor een diner... Smakelijk! … Lees verder »
Heerlijke met whisky gemarineerde zalm … Lees verder »
Bisque de homard a ma facon. … Lees verder »
Een recept van de meesterlijke chef-kok Yves Mattagne, van het Sea Grill restaurant te Brussel. … Lees verder »
200g havermout 400g roomboter 400g bruine basterd suiker 500g zelfrijzend bakmeel 8 goudreinetten appels kaneelpoeder … Lees verder »
Recept van een Canadese vriendin. … Lees verder »