Burritos met gehaktvulling
Ingrediënten 4 personen
1 ui, 3 teentjes knoflook, 3 vleestomaten, 1 klein blikje mais, 2 bosuitjes, 2 eetlepels olie, 400 gram gehakt half om half, 1 pakje tomato frito,peper, zout, 8 flour tortillas (Casa fiesta), 50 gram geraspte belegen kaas, ca 1 1/2 dl chilisaus (flesje calve),Voorbereiding
Pel en snippeer de ui en de knoflook. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Laat de mais uitlekken. Snijd de bosuitjes in ringen.
Bereidingswijze
Verhit de olie en bak het gehakt al roerend met een vork rul. Bak de ui en knoflook 5 minuten mee. Voeg de tomaten en de tomato frito, peper en zout toe en breng het aan de kook. Laat het 10 minuten zachtjes koken. Verwarm intussen de tortillas volgend de aanwijzing op de verpakking. Schep de mais door het gehaktmengsel. Vouw de burritos in vieren en vul ze met gehaktmengsel. Leg ze in een ovenschaal en bestrooi ze met de kaas. Laat ze onder de hete grill in ca 5 minuten gratineren. Schenk er ruim chilisaus over en garneer met de bosui.