Brussels banket
INGREDIENTEN
100 gram fijn gemalen amandelen * 100 gram fijne suiker * 80 gram (1 1/2 ei).
Bereidingswijze
Voeg de gemalen amandelen bij de suiker en maal deze samen of wrijf ze ze zeer goed door elkaar. Voeg het ei toe. Spuit, of leg met 2 theelepels kleine hoopjes deeg op een ingevette bakplaat. Strijk de koekjes af met losgeklopte eierdooier. Leg op elk koekje een halve amandel of een stukje Frans vruchtje. Laat de koekjes 1 nacht in de koelkast opstijven. Bak ze in een zeer hete oven op 230 graden gedurende 7 minuten.
- Belgisch
- 0-10 min.
- Geplaatst op06-01-2007Belgisch0-10 min.
Brussels Banket.
Streekgerecht.
INGREDIENTEN
100 gram fijn gemalen amandelen, 100 gram fijne suiker, 80 gram ei (1,5 ei).
- Belgisch
- 10-20 min.
- Geplaatst op27-12-2002Belgisch10-20 min.