Wraphapjes
Met een verjaardagsborrel is dit een altijd een succes!
Bruschetta italiaanse kruidenmix (een potje is bij de C1000 te verkrijgen; bij de tapasproducten!) creme fraiche 4 wraps (ik haal 8 hapjes uit 1 wrap) 1 ons kipfilet (plakjes) ijsbergsla houten prikkers
Smeer de wraps in met een flinke klodder creme fraiche. Daarboven strooi je de onaangemaakte bruchetta. Twee plakjes kipfilet erop, aan een helft van de wrap Daarboven wat fijngesneden ijsbergsla en dit geheel stevig en strak tot een rol oprollen. Laat de rol even in de koelkast opstijven en snijdt er daarna de hapjes van. Plaats er een houten prikker door om het geheel bijelkaar te houden
- Mexicaans
- 10-20 min.
- Geplaatst op18-10-2004Mexicaans10-20 min.
- Eigen recept
Bruschetta
Bruschetta is geroosterd brood met knoflook, zout en olijfolie. Bruschetta wordt in Toscane als voorgerecht geserveerd.
Stevig wit brood (b.v. ciabatta of pain de campagne), enkele tomaten, knoflook, olijfolie (liefst koudgeperste extra virgine), balsamico azijn, grofgemalen zeezout, versegemalen peper.
- Italiaans Voorgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op06-01-2009Italiaans Voorgerecht0-10 min.
Bruschetta
Toast met tomaat en basilicum!
Je hebt nodig:, 2 dikke sneden stevig,wit boerenbrood *, 2 teentjes knoflook,gepeld *, 6 bladen basilicum *, 2 eetl. extra vergine olijfolie *, zout en versgemalen peper(naar wens), 2 grote,rijpe tomaten *
- Kinderkeuken
- 0-10 min.
- Geplaatst op07-10-2001Kinderkeuken0-10 min.
Bruschetta
1 stokbrood, scheut olijfolie met knoflook van Oil & Vinegar, 3 eetl. bruschetta kruiden van Oil & Vinegar, 2 sjalotjes, 15 cherrytomaatjes, 30 g. veldsla, 10 theel. smeerbare geitenkaas, 1 potje kapperappeltjes, verse basilicum
- Italiaans Voorgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op08-03-2011Italiaans Voorgerecht0-10 min.
Bruschetta
Pittige hapje voor smulpapen die van veel knoflook houden. Kan bij de borrel of als voorafje bij italiaans eten
Voor de bruschetta: 3 rijpe tomaten, 5 teentjes knoflook, 4 olijven, theelepel kappertjes, (evt. 3 gedroogde tomaten in olie) basilicum, verder: een zak kant en klare bruschetta brood of een halfgebakken stokbrood
- Italiaans
- 0-10 min.
- Geplaatst op14-10-2003Italiaans0-10 min.
Bruschetta
Voor de liefhebbers van visuele instructies: http://www.youtube.com/watch?v=N0VowLH79S4
• 1 tomaat, • 1 mozzarellabol, • een half teentje knoflook, • een handje vol peterselie, • 1 chiabattabroodje of 2 sneedjes van een brood naar keuze, • olijfolie
- Italiaans
- 0-10 min.
- Geplaatst op27-04-2012Italiaans0-10 min.
- Eigen recept
Bruschetta
Bruschetta met tomaat, ui, paprika, knoflook & mozerella.
3 Tomaten, 1 Ui / Rode ui óf 2 Sjalotjes, ½ Paprika, 2-3 Teentjes knoflook, ½ Mozerella, Italiaanse kruiden, Peper / Zout, Olijfolie, Pesto Groen / Rood, Parmazaanse kaas, Kruiden / Knoflook boter, Stokbrood / Ciabatta
- Italiaans Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op06-05-2012Italiaans Voorgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Bruschetta
, Bruschetta is geroosterd brood met knoflook, zout en olijfolie. Bruschetta wordt in Toscane als voorgerecht geserveerd., , Ingrediënten, Stevig spelt stokbrood, enkele tomaten, knoflook, olijfolie (liefst koudgeperste extra virgine), grofgemalen zeezout, versegemalen peper. Eventueel balsamico azijn, , Bereidingswijze, Rooster stevige plakken brood, wrijf deze aan beide zijden in met een doorgesneden teen knoflook. Besprenkel het brood royaal met olijfolie. Beleg het brood met in kleine blokjes gesneden (evt. ontvelde) tomaat met enkele druppels balsamico azijn. Bestrooi met wat zeezout en peper.
- 0-10 min.
- Geplaatst op06-12-20120-10 min.
Bruschetta
Fris voorgerechtje
Tomaten, oregano, look, basilicum, olijfolie, ciabatta of stokbrood, peper en zout
- Italiaans Voorgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op27-08-2000Italiaans Voorgerecht0-10 min.
- Eigen recept
Bruschetta
Pittig, hartig en slank bijgerecht wat heerlijk smaakt in de zomer.
5 tomaten, 3 grote tenen knoflook, 4 takjes basilicum, flinke scheut olijfolie, 7 druppels tabasco, scheutje citroensap, klein scheutje azijn, zwarte gemalen peper, kruidenzout
- Italiaans Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op06-07-2009Italiaans Bijgerecht0-10 min.
Bruschetta
1 stokbrood - teentje knoflook - olijfolie
- Frans
- 0-10 min.
- Geplaatst op11-03-2002Frans0-10 min.
bruschetta
Een mengsel van gedroogde tomaten en kruiden. Ik vind het ideaal.
Tomaten, knoflook, basilicum, oregano, suiker, paprika, zout, Je koopt het bij Oil&Vinegar(Breda,denBosch, en wellicht nog meer steden; dat weet ik niet)
- Mediterraan
- 0-10 min.
- Geplaatst op02-07-2000Mediterraan0-10 min.
- Eigen recept
Bruschetta
Bruschetta
1 focaccia mozarella, 4 tomaten, 2 stronkjes bosui, 1 sjalot, peper, zout, 1 teentje knoflook, scheutje witte wijnazijn, scheutje olijfolie, scheutje zonnebloem olie
- 10-20 min.
- Geplaatst op15-12-201410-20 min.
Bruschetta
Bijgerecht of voorgerecht of zelfs als hapje bij de borrel
Brood, knoflook, olie, tomaten, ansjovis, uitjes en bedenk nog maar meer
- Italiaans Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op07-11-2010Italiaans Bijgerecht0-10 min.
Bruschetta
Bruschetta met mozzarella en basilicum
*1 ciabatta, *4 rijpe pomodori, *verse basilicum, *2 bollen mozzarella, *zout, *peper uit de molen, *goede olijfolie,
- Italiaans Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op04-10-2003Italiaans Voorgerecht10-20 min.
Bruschetta.
Heerlijk voor een Mediterane Lunch.
4 Grote plakken Landbrood zoals Ciabatta of pugliese., 1teen knoflook., Extra vierge olijfolie., 4 rijpe Tomaten zonder de zaadjes in blokjes 1el.fijngescheurde Basilicum.Zout en peper uit de molen.
- Italiaans
- 0-10 min.
- Geplaatst op16-10-2006Italiaans0-10 min.
Bruschetta
Anti pasto
4 grote plakken landbrood, zoals ciabatta of pugliese, 1 teentje knoflook, extra vierge olijfolie
- Italiaans Voorgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op28-05-2002Italiaans Voorgerecht0-10 min.
Bruschetta
Verzonnen door http://www.mijnreceptenboek.nl/receptenboek/van/marla/
2 stokbroden, 2 tomaten, geraspte kaas, plakje salami/ham, brie, kruidenboter
- 10-20 min.
- Geplaatst op08-08-201410-20 min.
Bruschetta
Heerlijk voorgerecht op de BBQ! Ontbreekt bij ons NOOIT!
2 tenen knoflook, geperst, 1 eetlepel olijfolie, verse basilicum, 2 of 3 trostomaten, zout, stokbrood, turks brood, ciabatta
- Italiaans
- 0-10 min.
- Geplaatst op02-07-2001Italiaans0-10 min.
bruschetta
Lekkere zomerse snack
2 dikke sneden stevig boerenbrood, 2 teentjes knoflook, 1 uitje, 6 verse bladeren basilicum, 2 eetlepel extra vergine olijfolie, zout en peper evt. versgemalen.
- Italiaans
- 20-30 min.
- Geplaatst op30-12-2003Italiaans20-30 min.
- Eigen recept
Bruschetta
Klassiek italiaan voorgerecht. Heerlijk als voorgerecht voor een echte Italiaanse maaltijd. Makkelijk te maken en altijd een hit onder de gasten.
1 stokbrood, 1 bol mozzarella, 1 bakje cherry tomaatjes, Olijfolie, Verse basilicum, Zout en peper
- Italiaans Voorgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op25-10-2014Italiaans Voorgerecht0-10 min.
Bruschetta
Italiaanse antipasti voor een 10-tal hapjes
1/2 stokbrood, 1 teentje knoflook, 1 tomaat, grof zout, koudgeperste olijfolie
- Italiaans
- 0-10 min.
- Geplaatst op05-12-2000Italiaans0-10 min.
Bruschetta
Om even op adem te komen tussen het voor en hoofdgerecht.Of als lekker hapje
Ciabatta of pain de campagne,knoflook(vers),olijfolie,grof gemalen zeezout., Eventueel nog wat ontvelde tomaten
- Italiaans Tussengerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op07-03-1999Italiaans Tussengerecht10-20 min.
Bruschetta
Knapperig sneetje Italiaans Brood.
1 stokbrood of ciabatta in sneetjes., 2 tenen knoflook, gehalveerd, 0,8 dl. extra vierge olijfolie, 1 eetl. gehakte verse peterselie
- Italiaans
- 20-30 min.
- Geplaatst op02-03-2001Italiaans20-30 min.
bruschetta
Antipasta
Het liefst grote plakken boerenwitbrood, Italiaanse tomaten ( deze hebben minder vocht), 5 tenen knoflook, olijfolie, bosje verse basilicum.
- Italiaans Voorgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op11-07-2001Italiaans Voorgerecht0-10 min.
Bruschetta
Italiaans voorgerecht
3 a 4 el olijfolie, 8 dikke sneden witbrood (ciabatta), teentje knoflook (doormidden snijden), zout, Broodjes bedekken met:, Zoete tomaten Basilicum, 1 Rode ui, Ansjovis, Groene Pesto
- Italiaans Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op02-09-1999Italiaans Voorgerecht10-20 min.
bruschetta
Fris en gezond voorafje van Ciabatta met tomaat
Ciabatta, pommodori tomaten, olijfolie, teentje knoflook, verse basilicum
- Italiaans Voorgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op14-08-2000Italiaans Voorgerecht0-10 min.
Bruschetta
Lekker met tomaat en mozzarella (en daarna ..... varieren maar)
? vloerbrood (bruin of wit), boter/margarine, 2 teentjes knoflook, 1 bolletje mozzarella, 4 tomaten, 1 bosuitje, zout, versgemalen peper, 4 el. vers geraspte Parmezaanse kaas, 4 takjes basilicum
- Italiaans
- 10-20 min.
- Geplaatst op22-02-2001Italiaans10-20 min.
Bruschetta
Lekker bij soep en salades.
* 1 stokbrood * 3 teentjes knoflook, uitgeperst * 2 dl olijfolie * zeezout, grof gemalen
- Italiaans Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op18-05-2003Italiaans Bijgerecht0-10 min.
Bruschetta
Lekker italiaans stokbroodje uit de oven.
-stokbrood om af te bakken., -uitgeperste knoflook., -olie om de stukjes stokbrood mee in te smeren., -mozzarella kaasje., -2 tomaten., -basilicum.
- Italiaans
- 20-30 min.
- Geplaatst op25-01-2004Italiaans20-30 min.
Bruschetta
Lekker bij de borrel of als voorgerecht
4 a 5 dikke sneden grof wittebrood, zoals ciabatta* ongepelde knoflooktenen (doormidden gesneden)* olijfolie extra vierge* grof zeezout*
- Italiaans
- 10-20 min.
- Geplaatst op16-06-1999Italiaans10-20 min.
Bruschetta
Een met knoflook ingewreven toast royaal belegd met tomaat, basilicum en rode ui.
1 baguette, in sneetjes, 8 vleestomaten, in stukjes, 1/2 bosje verse basilicum, fijngesneden, 1/2 rode ui, fijngesneden, versgemalen zwarte peper, 3 teentjes knoflook, gehalveerd
- Italiaans Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op08-04-2016Italiaans Bijgerecht10-20 min.
- Eigen recept
Bruschetta
Ideaal als borrelhapje of voorafje.
1 (afbak)stokbrood, 4 tomaten, 1 potje pesto, 1 zakje geraspte kaas
- Italiaans
- 0-10 min.
- Geplaatst op03-09-2009Italiaans0-10 min.
Bruschetta
Lekker om de BBQ mee te beginnen..
4 grote plakken ciabatta, 2 tenen knoflook over de breedte gehalveerd, 2 el extra virgin olijfolie, 2 tomaten in blokjes, 4 blaadjes basilicum, zout en peper
- Italiaans Voorgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op13-04-2005Italiaans Voorgerecht0-10 min.
Bruschetta
Elle 2-2003
0,5 stokbrood, in dikke sneden; olijfolie; 2 teentjes knoflook, fijngehakt; Voor de topping, naar keuze: cherrytomaatjes; ansjovis; gegrilde aubergine (bakje, supermarkt); blaadjes spinazie; jalapeno's (groen pepertjes, potje); tomatentapenade; plakjes parmezaan
- 0-10 min.
- Geplaatst op03-04-20050-10 min.
Bruschetta
200 g Honingtomaten®, 1 teentje knoflook, verse basilicum, olijfolie, peper en zout, 1 ciabatta
- 10-20 min.
- Geplaatst op14-11-201010-20 min.
Bruschetta
Geroosterd brood met look en olijfolie
Italiaans chiabatta brood of stokbrood, Goede olijfolie, look
- Italiaans
- 0-10 min.
- Geplaatst op29-04-2002Italiaans0-10 min.
Bruschetta
Lekker broodje als voorafje, borrelhapje of snack
2 afbakstokbroden, 2 blikken ontvelde tomaten, oregano, olijfolie, peper, zout, knoflook (ipv van peper en knoflook kan ook knoflookpeper gebruikt worden)
- Italiaans
- 20-30 min.
- Geplaatst op17-02-2003Italiaans20-30 min.
Bruschetta.
Kan men maken als borrelhapje,maar is ook gemakkelijk als lunch.
1 grote ciabatta,olijfolie,look geperst,125 gr ontijtspek(of bacon,flinterdun gesneden),125 gr ricotta(of cottage cheese),2 eetl. zongedroogde tomaten,in stukjes,1 eetl. versgehakte basilicum,olijfolie.
- Goedkoop en snel
- 20-30 min.
- Geplaatst op08-12-2003Goedkoop en snel20-30 min.
bruschetta
Stokbrood, olijfolie, knoflook zout en peper, (Rijpe cherry/tros-tomaten, basilicum)
- Italiaans
- 0-10 min.
- Geplaatst op19-07-2000Italiaans0-10 min.
bruschetta:
Van "dzjen"
1 stokbrood, 3 tomaten, 1 sjalot, 1 teen knoflook, vijf blaadjes basilicum, oregano, peper en zout (pezo) naar smaak,
- 0-10 min.
- Geplaatst op18-07-20020-10 min.
-
Bruschetta
van jaco60 , 5 recepten, 0 volgers
-
Bruschetta
van Saaimun , 1 recepten, 0 volgers
-
Bruschetta
van jenny6 , 1 recepten, 0 volgers