Boeuf Stroganoff
Het orginele recept van de kok van graaf Paul Stroganoff. Malse biefstukreepjes in cognac-roomsaus.
* 600 gram biefstuk van de haas * 1 el bloem * mespuntje cayennepeper en paprikapoeder * 2,5 el zonnebloemolie * 1 kleine ui, genipperd * 2 teentjes knoflook, fijngesneden * 250 gram (kastanje)champignons, in plakjes * 2,5 el cognac * 150 ml rundvleesbouillon * 150 ml zure room * 2 el gehakte verse peterselie * zout en (versgemalen) zwarte peper
* Snijd het vlees in dunne reepjes * Meng de bloem met de cayennepeper en paprikapoeder * Verhit de helft van de olie in de koekenpan en voeg de ui en de knoflook toe * Fruit beide al roerend op een laag vuur tot de ui zacht wordt * Voeg de champignons toe en roerbak alles 1 a 2 minuten op een hoog vuur * Doe de inhoud, inclusief vocht, in een schaal
* Veeg de pan schoon en verhit de overige olie * Bedek het vlees met de bloem en bak het goed bruin (* mogelijk in verschillende delen) * Doe het champignonsmengsel weer bij het vlees * Voeg de cognac toe en laat alles even doorkoken tot de cognac grotendeels is verdampt * Schenk de bouillon erbij en breng op smaak met zout en peper * Kook alles 10-15 minuten tot het vlees zacht is en de saus is ingedikt * Roer de zure room erdoor en strooi de peterselie erover, serveer direct.
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op25-06-2005Hoofdgerecht10-20 min.
Boeuf Stroganoff
Klassieker. Vanaf de 16e eeuw speelde het geslacht Stroganoff een belangrijke rol in het Rusland van de tsaren. De Stroganoffs bezaten landgoederen, steden en fabrieken. Ook op militair terrein spraken ze een woordje mee. Op hun advies werd Siberie aan de tsaar onderworpen. Een van de graven Stroganoff leerde op een inspectiereis naar deze provincie een heerlijk vleesgerecht kennen. Terug aan het hof zette hij het de tsaar voor: "Boeuf Stroganoff" was geboren. In de loop der jaren is Boeuf Stroganoff ook buiten Rusland een geliefd gerecht geworden. Tot op de dag van vandaag staat het overal ter wereld op de kaart in restaurants en veel chef-koks hebben er hun variatie op bedacht. Hier het originele recept.
1 ui, 1/2 bakje grotchampignons, 1/2 el citroensap, 3 takjes peterselie, 500 g ossehaas, 50 g boter, zout, peper, 1/2 tl paprikapoeder, 1 teentje knoflook, 1 el bloem, 1 el tomatenpuree, 1/2 vleesbouillontablet, 4 el creme fraiche, worcestershiresaus, 2 el wodka
- Russisch
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-09-2000Russisch20-30 min.
Boeuf Stroganoff
Dit recept komt ui Allerhande 12 - 2008. Mijn vader was heel erg enthousiast over de Stroganoff. Om hem niet meer te hoeven zoeken in al mijn kooktijdschriften plaats ik hem op mijn pagina, en dan kan ik hem afdrukken zodat ik de bewuste Allerhande niet volklieder tijdens het koken.
1200 g magere runderlappen 75 g roomboter 2 uien, gesnipperd 4 tenen knoflook, fijngesneden 2 rode paprika`s, in blokjes 500 g champignons, in partjes 2 eetlepels paprikapoeder mild 1 vleesbouillontablet 50 ml wodka (slijter) 200 ml crème fraîche 2 eetlepels verse peterselie, fijngesneden
- Russisch
- > 120 min.
- Geplaatst op21-11-2008Russisch> 120 min.
boeuf stroganoff
Lekkere variant van de Weight Watchers.
500 gram ossehaas (biefstuk is ook lekker)., VOOR DE SAUS:, 0,75 liter tomatensap, 2 grote gesnipperde uien, 1 rode paprika in reepjes, 1 groene paprika in reepjes, 200 gram champignons in plakjes, 4 theelepels dieetmargarine, 2 teentjes knoflook, 4 theelepels mayonaise, 1 theelepel dieetmargarine, citroensap, zoetstof naar smaak, zout en peper.
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op30-05-2000Nederlands20-30 min.
Boeuf stroganoff
Klasiek hoofdgerecht
3 eetl. olijfolie, 600 gr runderfilet in reepjes gesneden, 3 fijngesnipperde sjalotjes, 30 gr boter, 1 eetl. paprikapoeder, 50 gr fijngesneden champignons, 25 ml wittewijn-azijn, 1 borrelglaasje wodka, 2,5 dl kippenbouillon, 1 dl zure room.
- Frans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op06-03-2002Frans Hoofdgerecht30-60 min.
Boeuf Stroganoff
Makkelijk 2 persoonsgerecht.
* 250 gr. kastanjechampignons * 6 eetlepels (olijf)olie * 1 bakje provengaalse reepjes (ca. 250 gr. AH) * 3/4 zakje minikrieltjes (` 450 gr. CilaVita) * 1 zakje stroganoffsaus (225 gr. AH Huistraiteur) * zout * (versgemalen) zwarte peper * keukenpapier,
- Nederlands Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op07-09-1999Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
Boeuf stroganoff
1200 g magere runderlappen;, 75 g roomboter;, 2 uien, gesnipperd;, 4 tenen knoflook, fijngesneden;, 2 rode paprikas, in blokjes;, 500 g champignons, in partjes;, 2 eetlepels paprikapoeder mild;, 1 vleesbouillontablet;, 50 ml wodka (slijter);, 200 ml crème fraîche;, 2 eetlepels verse peterselie, fijngesneden.
- Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op29-07-2010Hoofdgerecht> 120 min.
Boeuf stroganoff
De echte boeuf stroganoff met rijke smaak.
750 gr rundvlees, 2 TL paprika poeder, 4 rode uien in halve ringen, 1 TL sambal, 2 blikjes tomatensaus, 500 ml runder boullion, 1 glas witte wijn ( niet te klein glas ), 5 champignons, 1 EL bloem,
- Russisch
- > 120 min.
- Geplaatst op04-09-2014Russisch> 120 min.
Boeuf Stroganoff
3 dl.runderbouillon, 1 stuk ossehaas van 1 kg.,75 gr. boter,zout,peper,paprikapoeder,1 ui (klein gehakt),1 teen knoflook, 250 gr. champignons, 2 afgestreken eetl.bloem,1 eetlepel tomatenpuree,halve theel. zout,een achtste theel. peper,worcestershire saus,halve dl.witte wijn,een kwart theelepel gedroogde dille,1 potje zure room, peterselie en wodka!
- Internationaal Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op18-02-1999Internationaal Hoofdgerecht30-60 min.
boeuf stroganoff
Eigen versie van de originele boeuf stroganov
Kogelbiefstuk 500 g;, Croma ca. 50 g;, Knoflook 2 teentjes;, Champignons 1 bakje;, Paprika 1 gele;, Ui 1 grote;, Tomatenpuree klein blikje;, Bloem 1 eetlepel;, Water ca. 250 ml;, Vleesbouillon 1/2 tablet;, Creme fraiche 1/8;, Worchestersauce;, Peper en zout;, Wodka;,
- Internationaal
- 20-30 min.
- Geplaatst op17-02-2000Internationaal20-30 min.
Boeuf Stroganoff
Boeuf Stroganoff TOP CLASS RECEPT
BENODIGDHEDEN, , 200 gram ossenhaas, 1 scheutje druivenpitolie, 75 gram champignons, 1 klontje boter, 65 gram ui, 150 ml kalfsjus, 120 ml zure room, 15 ml tomatenpuree, 10 ml Dijon mustard, 8 ml citroensap, 1 snuf zout en peper, , , ,
- Frans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op04-05-2012Frans Hoofdgerecht30-60 min.
Boeuf stroganoff
2 x 300 g rib-runderlappen, in kleine stukjes, 50 g boter, 4 lekker tomaten gesneden, 1 ui, gesnipperd, 2 tenen knoflook, fijngesneden, 1 bakje champignons (250 g), in vieren, 1 prei, in ringen, 2 rode paprika`s, in blokjes, 2 el paprikapoeder, 1/2 vleesbouillontablet, rode wijn, 1 bekertje crème fraîche (125 ml), 2 el platte peterselie, fijngesneden
- Internationaal Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op25-08-2012Internationaal Hoofdgerecht> 120 min.
Boeuf Stroganoff
Een wereldberoemd gerecht, ontdekt door de Russische graaf Stroganoff in de 19de eeuw. Serveer het met geroosterd brood en een frisse salade.
- 500 gr. runderhaas, - 100 gr. roomboter, - 2 middelgrote fijngesnipperde uien, - 1 in reepjes gesneden gele of rode paprika, - 200 gr. zure room, - 1 eetlepel maizena, - 1-2 eetlepels goudgele mosterd, - peper uit de molen, - zout, - 3 eetlepels wodka, - 2 eetlepels tomatenketchup, - worcestersaus, - 2 eetlepels gehakte peterselie
- Multi-cultureel Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op08-04-2000Multi-cultureel Hoofdgerecht20-30 min.
Boeuf Stroganoff.
De klassieke Boeuf Stroganoff is een slanke versie. Een beetje minder vlees en veel champignons in een yoghurtcrème.
* 300 gr runderlapjes., * 300 gr champignons., * 1 eetlepel citroensap., * 1 grote ui., * 1 eetlepel zonnebloemolie., * 1 eetlepel margarine., * 1 dl koude groentebouillon., * 1 eetlepel tarwebloem., * 2 dl magere yoghurt., * 1 eetlepel crème frâche., * 1 theelepel Dijonmosterd., * 1 theelepel tomatenpuree., * 1 eetlepel dille voor garnering., * Peper & zout.
- Frans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op11-12-2009Frans Hoofdgerecht30-60 min.
Boeuf Stroganoff
Het beroemde rundvleesgerecht.
4 haasbiefstukjes van ca. 150 gr per stuk, 1 grote ui, 5 eetlepels boter, 2 afgestreken eetlepels bloem, 3,5 dl runderfond, 2 eetlepels tomatenpuree, 1,5 eetlepel grove mosterd, 3 eetlepels creme fraiche, 1,5 eetlepel citroensap, zout en peper
- Russisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op11-11-2000Russisch Hoofdgerecht20-30 min.
Boeuf Stroganoff
Wereldberoemd rundvleesgerecht uit Rusland. Iedereen geeft er zijn eigen draai aan, maar zo maak ik het regelmatig.
600 gram rosbief/ossehaas, 1 rode paprika, 150 gram champignons, 4 sjalotjes, 1 teentje knoflook, 1.5 eetlepel paprikapoeder, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel bloem, 1.5 dl. runderbouillon, 2 dl. creme fraiche, 0.75 dl. wodka, peper, zout, worcestershiresaus, boter, peterselie.
- Russisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op08-02-2002Russisch Hoofdgerecht20-30 min.
Boeuf Stroganoff
Een klassieker met hoofdletters. Een aangepaste eigen versie uit de Tip Culinair.
1 ui. 1/2 bakje champignons. 1/2 citroensap. 3 takjes peterselie. 500 gram ossehaas. 50 gram boter. Zout en peper. 1/2 tl. paprika. 1 teentje knoflook. 1 a 2 el lepels bloem. 1 el tomatenpuree. 1/2 vleesbouillontablet. 2 el creme fraiche. worcestershiresaus. Scheut rode wijn en 2 el melk.
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op20-02-1999Nederlands20-30 min.
boeuf stroganoff
500 gr mals rundvlees,1 rode paprika,1 grote wortel,1 grote ajuin,250 gr champions,2 eetlepels tomatensap,1 eetlepel bloem,250 ml bouillon van 1/2 tabelet,6 eetlepels halfvetroom,4 eetlepels boter,peper en zout
- Slanke keuken
- 60-120 min.
- Geplaatst op18-04-2002Slanke keuken60-120 min.
Boeuf Stroganoff
Slank, bevat ca. 290 kcal p.p.
1 1/2 ui * 1 rode paprika * 1 klein teentje knoflook * 2 el boter of margarine * 200 g champignons * 1 el tomatenpuree * 1/2 el paprikapoeder * zout, peper * 1 1/2 dl volle yoghurt * 400 g biefstuk * 1 borrelglaasje wodka
- Slanke keuken Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-05-2003Slanke keuken Hoofdgerecht20-30 min.
Boeuf Stroganoff
Eigenlijk behoott Boeuf Stroganoff van de duurdere biefstuk van de haas te worden gemaakt.Neem daarvoor 4 tournados van 75-100gr:In plaats vansour cream kan 1/8 liter (niet geklopte)slagroom door de saus worden gemengd.De bloem blijft dan achterwege.
1 hele kogelbiefstuk van 400gr:aromazoutpeper40gr:boter2 eetlepels wodkaui1 teentje knoflook100gr:champignons2 eetlepels tomatenpureetympaprikapoeder1 bekertje sour cream10gr:bloemdrooggekookte rijst
- Internationaal Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op10-05-2005Internationaal Bijgerecht0-10 min.
Boeuf Stroganoff
250 gr. kastanjechampignons * 6 eetlepels (olijf)olie * 1 bakje provencaalse, reepjes (ca. 250 gr. AH) * 3/4 zakje minikrieltjes (a 450 gr. CelaVita) * 1 zakje, stroganoffsaus (225 gr. AH Huistraiteur) * zout * (versgemalen) zwarte peper *, keukenpapier
- Hongaars Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op14-01-2000Hongaars Hoofdgerecht10-20 min.
Boeuf Stroganoff
De enige goede manier
600 gram ossehaas, een doosje bruine champignons, 4 sjalotten, 2 lepels mosterd, 1 lepel ketchup, een flinke scheut wodka, boter, peper en zout, een handje thijm en 4 dl room.
- Frans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op06-06-2002Frans Hoofdgerecht20-30 min.
Boeuf Stroganoff
Heerlijk ouderwets
2 uien, bakje champignons, 500 gram rosbief/biefstuk, 50 gram boter, zout, peper, 1 tl. paprikapoeder, 1 el. bloem, 1 el. tomatenpuree, ? dl. wodka, 2 dl. witte wijn, bekertje slagroom
- Frans Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op15-06-2000Frans Hoofdgerecht20-30 min.
Boeuf Stroganoff
Tikkeltje anders, om je vingers bij af te likken!
1kg biefstuk in dunne reepjes(hamlapjes of kleine gahaktballetjes kan ook), blik tomatencremesoep, 2 uien, 1 klein blikje champignons, 2 eetl. bruine suiker, 1 eetl. mosterd, 1 kop zure room, 1 kop cashewnoten, 1 kop pitloze rozijnen, 100gr. boter, worcestersauce, zout en peper.
- Frans Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op31-10-2000Frans Hoofdgerecht30-60 min.
Boeuf Stroganoff
Feestelijke biefstuk
500 gr. malse biefstuk, liefst van de haas of kogel, 1 grote ui, 75 gr. boter of margarine, 100 gr. champignons, 1 lepel tomatenpuree (uit blikje), 1 dl. zure room, zout, peper, paprikapoeder, worcestershire sauce, een snufje suiker en een scheut vodka.
- Russisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op23-05-2000Russisch Hoofdgerecht20-30 min.
boeuf stroganoff
Feestelijk en lekker
500 gram rosbeef-2 groene paprika's-2 uien -, 2 eetlepels bloem - 1/8 l zure room - blikje tomatenpuree - paprikapoeder - blikje fijne doperwten - aardappelpuree - champignons - scheutje olijfolie
- Balkan Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op01-10-2002Balkan Hoofdgerecht30-60 min.
Boeuf Stroganoff
Het stoofgerecht dat zijn naam dankt aan de Russiche graaf Alexander Stroganoff
2 el. bloem, zout, peper, 500 gram biefstuk of bieflapjes, in reepjes, 50 gram boter, 1 ui, in halve ringen, 1 el. tomatenpuree, 3 el wodka, 2,5 dl. crem fraiche, fijngehakte peterselie
- Russisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op01-08-2003Russisch Hoofdgerecht20-30 min.
Boeuf Stroganoff
Dit is een "klassieker". Voor klassiekers ga ik altijd te rade bij mijn goede vriendin Rinie Kristiaan. Zij kan niet alleen fantastisch koken maar heeft ook de goede gewoonte om voor dit soort recepten echt uit te zoeken hoe het moet en hoe het originele recept was en probeert dan van alles totdat ze het ultieme recept heeft. Hier haar versie van Boeuf Stroganoff Voor meer zalige recepten van Rinie voor klassieke gerechten zie mijn kookboek "Klassiekers van Rinie".
Voor de saus:, , 7 dl creme fraiche, 1.5 eetlepel fijne mosterd, 3 eetlepels tomatenpuree, 3 eetlepels worcestershiresaus, 2 theelepels milde paprikapoeder, 50 ml runderfond en, zout, peper, , Verder:, , 500 gr grot of kastanje champignons, 24 pareluien (of anders sjalotjes), 100 gr echte boter, 1 gele, 1 rode en 1 groene paprika, ganzevet of zonneloemolie, 1.5 kg biefstuk
- Internationaal
- 30-60 min.
- Geplaatst op26-04-2013Internationaal30-60 min.
Boeuf Stroganoff
Een klassieker uit Rusland
600 gram biefstuk, in 1 cm. dikke reepjes, zout, peper. 1 el. zoete paprikapoeder, 1-2 tl. scherpe paprikapoeder, 80 gram boter of margarine, 200 gram kleine champignons, gehalveerd, 2 el. olijfolie, 8 sjalotjes, in parten, 1,5 dl. droge witte wijn, 2 dl. vleesfond, 2 dl. zure room, 1 tl. fijne mosterd, halve el. maizena, 3 el. fijngesneden peterselie, 1 juslepel cognac
- Russisch Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op22-10-2002Russisch Hoofdgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Boeuf stroganoff
1200 gr. magere runderlappen in blokjes, 75 gr. boter, 2 uien, gesnipperd, 4 tenen knoflook, fijngesneden, 2 rode paprika`s in blokjes, 500 gr. champignons, in partjes, 2 el. milde paprikapoeder, 1 vleesbouillontablet, 50 ml wodka, 200 ml creme fraiche, 2 el verse peterselie, fijngesneden
- Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op16-11-2008Hoofdgerecht> 120 min.
Boeuf Stroganoff
Een heerlijk gerecht
400 g kogelbiefstuk, peper, 250 g champignons, 1 teentje knoflook, 1 grote ui, 6 el vloeibare boter, 2 el tomatenpuree, 3 el bloem, 2.5 dl vleesbouillon (van een halve tablet), 1 borrelglaasje whisky, 100 g zure room,
- Frans Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op12-10-2005Frans Bijgerecht20-30 min.
Boeuf stroganoff
1200 gram runderlappen, in blokjes, 75 gram roomboter, 2 uien, gesnipperd, 4 tenen knoflook, fijngesneden, 2 rode paprika`s, in blokjes, 500 gram champignons, in partjes, 2 eetlepels milde paprikapoeder, 1 vleesbouillontablet, 50 ml wodka, 200 ml crème fraîche, 2 eetlepels verse peterselie, fijngesneden
- Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op29-11-2008Hoofdgerecht> 120 min.
- Eigen recept
Boeuf Stroganoff
1200 g magere runderlappen, 75 g roomboter, 2 uien, gesnipperd, 4 tenen knoflook, fijngesneden, 2 rode paprika`s, in blokjes, 500 g champignons, in partjes, 2 eetlepels paprikapoeder mild, 1 vleesbouillontablet, 50 ml wodka (slijter), 200 ml crème fraîche, 2 eetlepels verse peterselie, fijngesneden
- Russisch Hoofdgerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op28-12-2008Russisch Hoofdgerecht> 120 min.
boeuf stroganoff
Op de goedkope manier
500 gram runderlappen, 150 gram ontbijtspek in dobbelsteentjes, boter, 1 lepel bloem, 3 uien, doosje champignons, (evt.) teentje knoflook, klein blikje tomatenpuree, flink glas wijn (wit of rood), scheut cognac, laurierblaadje, peper, (evt.) zout,
- Goedkoop en snel Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op25-04-1999Goedkoop en snel Hoofdgerecht60-120 min.
boeuf stroganoff
Boeuf Stroganov uit de magnetron
1 kleine ui, 250 g champignons, 15 g boter, 2 biefstukjes van elk 100 g, zout en peper, 1 el tomatenketchup, mespuntje suiker, 125 ml creme fraiche
- Internationaal Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op19-06-1999Internationaal Hoofdgerecht10-20 min.
Boeuf Stroganoff
Magnetronrecept
1 kleine ui; 250 gr champignons; 15 gr boter; 2 biefstukjes van elk ca. 100 gr; zout en peper; 1 eetlepel tomatenketchup; mespuntje suiker; 1/8 liter creme fraiche
- Goedkoop en snel Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op28-04-1999Goedkoop en snel Hoofdgerecht20-30 min.
Boeuf Stroganoff
4 haasbiefstukjes van circa 150 g, 1 grote ui, 5 eetl. boter, 2 eetl. bloem afgestreken, 3.50 dl runderfond, 2 eetl. tomatenpuree, 1.5 eetl. grove mosterd, 3 eetl. crème fraîche of zure room, 1.5 eetl. citroensap, zout en versgemalen peper,
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op19-06-2011Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
boeuf stroganoff
Een aan de Franse slag aangepaste Stroganoff
350 gram kogelbiefstuk, 2 bakjes kastanje chanpignons, 1 pakje Knorr mix voor Russische Stoganoff, 1 ui en 2 teentjes knoflook, paprikapoeder., Olijfolie en boter.`, creme fraiche.Wat overjarige sherry., Aardappelpuree.
- Internationaal Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op01-05-2002Internationaal Hoofdgerecht20-30 min.
boeuf stroganoff
De andere methode
1 kg bieflap (in reepjes), 1 ui (in halve schijfjes), 200 gram champignons (in vieren), 50 gram boter, zout en verse peper, 4 el. licht verwarmde cognac, 150 ml zure room.
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op25-04-1999Hoofdgerecht10-20 min.
Boeuf Stroganoff
Heerlijke maaltijd
- gemengde paddenstoelen, - 4 eetl. Yoghurt en wat melk (ipv Zure room), - 1 grote mok Witte Basami rijst, - 200 gr. Spinazie, - 4 dikke Augurken, - 2 rode uien, - 1 bos peterselie, - 4 teentjes knoflook, - 2 runder lendestukken van ieder 200 gram, - zout en peper, - een volle theelepel mild paprikapoeder.,
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op15-09-2013Hoofdgerecht20-30 min.
Boeuf Stroganoff
Russisch vleesgerecht
2 uien in ringen, 250 gram champignons, 500 gram runderfilets, zout en peper, 1 eetlepel bloem, 1 theelepel franse mosterd, 1 klein blikje tomatenpuree, een paar druppels tabasco, 2 kleine bakjes zure room, peterselie of dille, een scheut wodka,
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op28-12-1999Hoofdgerecht20-30 min.