Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Biologisch
  4. Biologische keuken
Biologische keuken Meer Biologische keuken recepten »
Suggesties kookboeken

=16pxdeze kalkoenburgers zijn heerlijk sappig, vol van smaak, maar héél subtiel. Niet de €dude-bier-burger'- feel als je begrijpt wat ik bedoel. Ik vind het een aanrader. Had eerlijk gezegd ook niet anders verwacht, want het is een typisch Ottolenghi recept. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Arabisch

Portobello met roquefortpolenta en bloemensalade is een feestelijk gerecht om met de kerst op te serveren. Vol van smaak en het ziet er ook nog eens prachtig uit. Wat wil je nog meer? …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Wereld

Pasta carbonara is een gerecht uit Italie dat vrijwel iedereen kent. Het is makkelijk om te maken en staat snel op tafel. Echter zijn er vele manieren waarop het word gemaakt en is de mening over het gebruik van room verdeeld. In dit recept wordt er wel gebruik gemaakt van room.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

In de keuken kun je appels in alle gedaantes terug laten komen. In gebak,in voorgerechten, hoofdgerechten,desserts,in compote,hartig of zoet.... De combinaties zijn eindeloos ! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Met 385 gram groente per persoon: da's pas verantwoorde winterlasagne !  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Op zoek naar een citroentaart zonder suiker en met weinig koolhydraten. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Mijn eigen (vernederlandste) versie van een recept voor Ghenese Hkatenkwan dat in het jaar 2000 op smulweb geplaatst is. Zie deze link voor het originele recept.  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Wereld

Lekker met een lepel zuire roomn en wat munt. Dit maakt het gerecht nog lekkerder ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Ik word altijd zo verdrietig als ik op een relatief leuk feestje ben (zeg even een 8,5) en dat de jarige dan besluit er een dikke onvoldoende van te maken door WEER een schaal met koude-wraps-met-zalm-en-roomkaas te serveren. Luister, jarige, DAT kennen we nu wel... De wraps zelf zijn echter het probleem niet, helemaal niet zelfs, er wordt wereldwijd van genoten, en wie ben ik om die dingen dan af te schrijven. Deze thaise wrap variatie kan die vervelende onvoldoende van zojuist makkelijk weer naar een mooie 6+ trekken. Dus maak ze snel en dan... voetjes van de vloer! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais

Heerlijk hoofdgerecht! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

WEES NIET BANG IEDEREEN KAN HET!!! Nadat je dit recept 1x hebt geprobeerd wil je ABSOLUUT geen voorgepanneerde Schnitzel van de slager en/of supermarkt meer. Geloof me het lijkt meer werk dan het is... en het is het waard! Het leuke is dat je zowel Kalfsvlees, als Varkensvlees en Kippenborst kan gebruiken. Het mooie van dit recept is, mits je het goed doet ;-), dat de heerlijke panneerlaag van het vlees loslaat waardoor het mooi krokant wordt. Vaak als we een lange autorit voor de boeg hebben voor een vakantie dan maak ik de avond voor vertrek de Schnitzels en laat ze afkoelen, het is voor onderweg een heerlijke koude, hartige snack. Laat me weten of het gelukt is, of als het juist niet gelukt is, dan geef ik graag tips! Eet & Geniet …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Zoals de meeste mensen wel weten ben ik niet zo van de zoete baksels, maar appel gaat er altijd wel in en zeker in de herfst. Moeders hier kwam met dit recept aanzetten van een collegaatje, nou vooruit. Snel te maken en nog lekker ook. Bij de koffie krijg ik er wel twee weg! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Wereld

Dit is een heerlijk herfstsoepje van twee-sterren topkok Erik van Loo van restaurant Parkheuvel ** Rotterdam. Lekker pittig door heerlijke verse kruiderij en toch luchtig, niet vet en heel gezond. Heerlijk met de koude dagen en dit kan een ieder maken. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Dit is een heerlijke Saté op basis van het recept Hete (of minder hete) Kip. In de zomer een echt SUCCES, eenvoudig en erg lekker, wel met de goede Pindasaus(niet die van de Patat - Chinees). Wij zijn er dol op, en zover ik weet, iedereen :-) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Verrukkelijk soepje van Erik van Loo dat als een van de amuses in het restaurant werd geserveerd. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Recept van Jamie Oliver: gebakken worteltjes met komijn, tijm, boter en Chardonnay: Boter en wijn vormen samen een heerlijke saus. Je kunt deze groenten echt overal bij serveren. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Top recept! Makkelijker dan je denkt, Echt! Dit gerecht is er één uit mijn 5 favorieten!!! Moet je MINSTENS 1x proberen!!! Dit recept heet oorspronkelijk in het Hongaars: Hussal Rakott Burgonya Makkelijk te Maken & Heerlijke Smaken!!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Hongaars

Pompoensoep! Leuk om te maken als de pompoenen er weer zijn en echt super lekker! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Populaire Biologische keuken kookboeken:
Top