1. Home
  2. Recepten
  3. Bharat

Bharat recepten (2) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Bharat

INGREDIENTEN

5 g gemalen kaneelschors 5 g gedroogde rozenknopjes

Bereidingswijze

Specifiek Tunesisch. Wordt veel gebruikt in combinatie met gemalen zwarte peper. Bestaat uit gelijke delen gemalen kaneelschors en gedroogde rozenknopjes. Het gaat door couscous met schaap, met goudbrasem, gehaktvullingen en compote van pruimen, abrikozen en kweeperen. bovendien in Lams-tadjien.

  • Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-04-2003
  • Bijgerecht
  •  0-10 min.

Bharat (Tunesie)

'peper' en 'kruiderij'

INGREDIENTEN

5 gr gemalen kaneelschors, 5 gr gedroogde rozenknopjes,

  • Mediterraan Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-01-2003
  • Mediterraan Bijgerecht
  •  0-10 min.
Nieuwste bharat recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top