Brussels banket
100 gram fijn gemalen amandelen * 100 gram fijne suiker * 80 gram (1 1/2 ei).
- …
- 0-10 min.
- Geplaatst op06-01-2007Belgisch0-10 min.
Brussels Banket.
Streekgerecht.
100 gram fijn gemalen amandelen, 100 gram fijne suiker, 80 gram ei (1,5 ei).
- …
- 10-20 min.
- Geplaatst op27-12-2002Belgisch10-20 min.
Truffels Met Butterscotch
Lekker bij de thee
Basisrecept truffels (zie banket), 100 gram rietsuiker, 15 gram boter
- …
- > 120 min.
- Geplaatst op08-08-2000Belgisch> 120 min.
Truffels Met Whiskey
Lekker bij de thee
Basisrecept truffels (zie banket), geraspte schil van 1 sinaasappel, 2 tl. whiskey, 2 tl. bittere sinaasappelmarmelade, cacaopoeder
- …
- > 120 min.
- Geplaatst op08-08-2000Belgisch> 120 min.
Appelpudding
120 gr malse boter - 4 grote eieren - 110 gr paneermeel - 4 appels (type Jonagold) - 120 gr, griessuiker - 3 tl "gemengde kruiden" (voor banket) - 100 gr amandelpoeder - 2 el Calvados - 25 gr boter
- Nagerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op13-06-2000Belgisch Nagerecht60-120 min.
Banketstaaf met appel en rozijnen
6 plakjes bladerdeeg, 300 gram amandelspijs, 1 appel, 1 eierdooier, 1/2 eetlepel citroensap, 3 eetlepel rozijnen, 2 eetlepel paneermeel, 1 eetlepel kofieroom, boter voor het invetten.
- …
- 10-20 min.
- Geplaatst op01-01-2003Belgisch10-20 min.