1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Bakken

Bakken

De lekkerste koekjes, taarten en cupcakes

Gezond leven is belangrijk, maar soms schreeuwt je lichaam gewoon om suiker. Het is niet alleen reuze lekker, maar ook nog eens erg gezellig. Want wat is nou leuker dan een cheesecake bakken met manlief, cupcakes versieren met vriendinnen of koekjes bakken met de kids? Allerlei soorten cake, gebakjes, koekjes, taart of vlaai vind je op deze pagina. Benieuwd naar wat Smulwebbers lekker vinden? Kijk dan even bij de populairste zoetigheden op Smulweb. Kun je een beetje inspiratie op doen. Als een kind in een snoepwinkel dus!

Uit de agenda Meer Uit de agenda recepten »
Cake Meer Cake recepten »
Gebakjes Meer Gebakjes recepten »
Koekjes Meer Koekjes recepten »
Populair Meer Populair recepten »
Taart Meer Taart recepten »
Vlaai Meer Vlaai recepten »
Suggesties kookboeken

Verstopte goente lekker pannenkoekjes bakken van courget …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Niets is lekkerder dan zelf oliebollen bakken met de feestdagen! Met dit recept maak je een heerlijk variatie op de klassieke oliebol. Deze oliebollen worden gemaakt met ananas, rum en kokosrasp. Heerlijk! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld

Met dit recept maak je de lekkerste kaassoufflés met 4 kazen zelf! Gebruik Diamant Frituur Chef Vlees, Vis en Groente voor het lekkerste resultaat.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld

Deze gamba spiesjes in knoflookmarinade zijn een heerlijke toevoeging voor de gourmet! Maak de marinade zelf, rijg de garnalen op houten tapas prikkers en steel de show bij de gasten. Je kunt de gamba spiesjes het beste in het pannetje bakken om te voorkomen dat de knoflookmarinade zich verspreid. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

Ben je gek op schnitzels? Je kunt ze helemaal zelf maken voor de gourmet! Snij een varkenshaas in plakjes en paneer ze. Garneer met een schijfje citroen en waan jezelf in Oostenrijk met deze lekkere mini schnitzels. Bereid de schnitzels van tevoren, dan hoef je ze tijdens het gourmetten alleen nog even te bakken in het pannetje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Oostenrijks

Zalm kun je op veel manieren klaarmaken, maar dit vonden wij wel heel erg lekker. De citroen en de kappertjes maken de zalm heel erg zacht van smaak. Een lekker stukje zalm als je niet vet wilt eten. (Wij vonden de gebakken aardappeltjes er wel erg lekker bij en dat kan als de zalm al zo mager is). Ik heb het originele recept wel wat aangepast door de zalm niet te grillen maar te bakken. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Deze ragout is een stoofpotje met gehaktballetjes en zoete aardappel. Daarbij komen lekker veel groentjes, om er een echt vitaminebommetje van te maken, lekker! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

In de koelkast lagen nog een aantal plakjes katenspek, die overgebleven waren van https://www.smulweb.nl/recepten/1474375/Zuurkoolovenschoteltje-met-ham-en-katenspek-project-gezond dit gerecht. Ik vond het tijd om deze te gaan verwerken en kwam zo tot medaillons van varkenshaas te omwikkelen met katenspek. Goed voor te bereiden en dan slechts enkele minuutjes per kant even bruinen. Ze zijn zo lekker met alleen een snufje peper, want door het katenspek is er ruimvoldoende smaak. Daarbij bedacht ik een paddenstoelenragout. Ik had nog 100 gram blanke champignons, 150 gram kastanje champignons en kocht er nog een bakje van 150 gram oesterzwammen bij. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Het recept van deze originele italiaanse lasagna kreeg ik ooit van een italiaanse collega, ik heb 'm zelfs in een restaurant nooit zo lekker gekregen! Heb je alleen het recept van bolognesesaus of bechamelsaus nodig? Je vindt ze hier allebei! Ik ben er erg trots op dat dit al een tijd een van de populairste recepten op smulweb is, aan jullie reacties te zien vinden jullie 'm erg lekker. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Dit heerlijke kipgerecht at ik bij een vriendin die met een Italiaan is getrouwd. Echt Italiaans dus. De kip wordt in de oven heel zacht en krijgt de verrukkelijke smaak van de pittige tomatensaus.Heel goed voor te bereiden dus super gemakkelijk als je gasten krijgt. Gebruik je liever geen wijn doe dan na het bakken van de peper, ui en knoflook, direct de tomatenblokjes erbij. Is niet echt een groot verschil. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een makkelijke ovenschotel die door mijn gasten als heerlijk wordt betiteld. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Dit recept is altijd een succes als ik eters heb, heb het eens van mijn vriendin gerkregen omdat het haar succes recept was wilde ik het wel eens proberen en ook hier is het een succes. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Ovenschotel Moussaka volgens een écht, Grieks recept. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Een heerlijke hartige taart nu eens zonder kaas. Lekker pittig gevuld met kipfilet, champignons en taugé. Ik heb deze hartige taart als onderdeel van een buffet vorige week gemaakt, o.a. voor iemand die geen kaas lust. Het was een groot succes de taart "vloog" weg. Lees meer: de quiche top 10 …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Stoofschotel (Eenpansgerecht) voor 4 personen, van de kok uit Kreta meegekregen en uitgeprobeerd, heerlijk. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Een te gekke zuurkoolschotel uit de oven. Het lijkt een "drukke " combinatie, maar het is zo lekker , proef het maar. met zo`n heerlijke knapperige korst. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Super verrassend toetje: als je er een hapje van neemt, stroomt langzaam de vloeibare warme chocolade uit het taartje.mmmmmmmmm!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Populaire Bakken kookboeken:
Top