Verse tomatensoep
Lekkere tomatensoep van verse ingredienten …
Balsamico is een azijnsoort die met name in Italië veelvuldig in allerlei gerechten gebruikt wordt. Dit is ook niet verwonderlijk, aangezien balsamico van Trebbianodruiven wordt gemaakt die te vinden zijn in Modena, een gebied in Noord-Italië. Kwalitatief goede balsamico is te herkennen aan de naam aceto balsamico tradizionale, dit betekent namelijk dat de balsamico minstens 12 jaar oud is. Er zijn echter ook balsamico's die meer dan honderd jaar oud zijn, hiervoor betaalt men dan ook vaak forse bedragen. Balsamico heeft een hele uitgesproken smaak en er is dan ook weinig van deze azijnsoort nodig om een gerecht smaak te geven. Met name in salades (bijvoorbeeld salade caprese) wordt balsamico vaak gebruikt als smaakmaker. Hoe wordt balsamico gemaakt? Eerst worden geperste druiven verwarmd boven een zacht vuur, waarbij een groot deel van het vocht verdampt. Dan ontstaat een chemisch proces waarbij de suikers worden omgezet in alcohol en uiteindelijk in azijnzuur.
Lekkere tomatensoep van verse ingredienten …
新年的香辣烤鵪鶉 NIEUWJAARS RECEPT 2011 Gebakken kwartel word traditioneel met Chinese Nieuwjaar gegeten en dit geeft een feestelijke tint aan de Nieuwjaars gebeuren. Kung Fu is ook zeer eenvoudig en gemakkelijk te maken. Eerst word de kwartel gemarineerd en erna in de oven gaar gemaakt. Kwartel is bij een goede poelier te kopen. …
1/2 blik stukjes ananas uit gelekt (vocht bewaren ) 1 pond kipfilet in blokjes of reepjes 6 eetlepels sojasaus 6 lepels zonnebloemolie 4 eetlepels rietsuiker 4 teentjes knoflook geperst 1 grote ui fijn gesneden 2 eetlepels balsamico 4 eetlepels honing 2 eetlepels sambalbadjak 1 eetlepel maizena 1 lente ui in ringetjes gesneden zeezout 4 ons mihoen garen in heet water (zie de verpakking) bak de …
Pittige aubergine uit de Chinese provincie Sichuan. …
Heerlijke spareribs: Als onderdeel van een Chinese maaltijd of als borrelhapje (met servetjes!). …
Warm Chinees hapje met een dipsausje (recept is voor 56 stuks, invriezen is mogelijk) …
Dit is een Chinees basis-wok recept …
Oosterse mie met groenten …
Mijn man vonden het recept van http://www.smulweb.nl/recepten/1371352/Foe-yong-hai-met-kip-voor-100-zoals-bij-de-chinees, erg lekker maar te zoet door de vele suiker. Wij hebben daarom een verandering gemaakt in het recept. …
Heerlijke redelijk snelle maaltijd met veel groente …
Balsamico is een azijnsoort die met name in Italië veelvuldig in allerlei gerechten gebruikt wordt. Dit is ook niet verwonderlijk, aangezien balsamico van Trebbianodruiven wordt gemaakt die te vinden zijn in Modena, een gebied in Noord-Italië. Kwalitatief goede balsamico is te herkennen aan de naam aceto balsamico tradizionale, dit betekent namelijk dat de balsamico minstens 12 jaar oud is. Er zijn echter ook balsamico's die meer dan honderd jaar oud zijn, hiervoor betaalt men dan ook vaak forse bedragen. Balsamico heeft een hele uitgesproken smaak en er is dan ook weinig van deze azijnsoort nodig om een gerecht smaak te geven. Met name in salades (bijvoorbeeld salade caprese) wordt balsamico vaak gebruikt als smaakmaker. Hoe wordt balsamico gemaakt? Eerst worden geperste druiven verwarmd boven een zacht vuur, waarbij een groot deel van het vocht verdampt. Dan ontstaat een chemisch proces waarbij de suikers worden omgezet in alcohol en uiteindelijk in azijnzuur.