Avocadosoep met garnalen
JE HOEFT ECHT NIET LANG IN DE KEUKEN TE STAAN VOOR EEN HEERLIJK GERECHT
Ingrediënten 4 personen
3 stuks avocado\\\\\\\'s, , 1 stuk citroen, , 1 l. kippenbouillon, , 3 el. gembersiroop, , 1 bosje koriander, , 1 bosje waterkers, , 200 ml. creme fraiche, , 5 stuks garnalen, grote, , , ,Bereidingswijze
1. breng de kipbouillon aan de kook. 2. schil de avocado\\\'s halveer deze en haal de pit uit de vrucht. 3. pers het sap uit de citroen en besprenkel hiermee de in blokjes gesneden avocado. 4. voeg de avocado?s, creme fraiche en gembersiroop toe aan de warme bouillon en breng de bouillon weer aan de kook. 5. giet met mengsel in een keukenmachine en maal alles zeer fijn (mag ook met een staafmixer). 6. laat dit geheel nog c.a. 2 minuten zachtjes doorkoken. 7. ga de garnalen pellen en snijd deze in kleine stukjes. 8. voeg bij de warme soep en laat deze garen.schenk de soep in kommen