Zaterdagavond snacks 12 candlelight canapes
" Now I want you to look through my collection of haute cuisine cookery books - without, of course, creasing the pages. Find little things that we can do quickly!"Hyacinth Bucket …
Ingrediënten 4 recipe.people
Ricotta schuitjes :, , 12 dikke zachte toastjes langwerpig ( weet de naam niet ) , 1 bakje ricotta, 3 el room ( geen light ) , 2 tl italiaanse kruiden gedroogd , 1 bakje uien chutney , , wasabi avocado garnalen:, , 12 rijst crackertjes met kruiden, 24 rivier kreeftjes, 1 bos uitje alleen het groen , julliene gesneden, 1 el soya saus , 1 tl wasabi pasta, 2 tl sesamolie, 1 rijpe avocado, sap van 1/2e limoen, 1 rode peper ( zonder pitjes ) zeer fijn gesnipperd., , parmezaan uien toast:, , 200 gram gesnipperde uitjes, 1 el soure cream, 2 el mayonaise, 1 el gerookt paprika poeder , 3 el geraspte parmezaan, 6 sneden dik wit brood ( zelf snijden ) , , paddenstoelen cups met boursin:, , 12 mini pastei bakjes k&k , 1 pakje boursin ( groot & zacht ) , 2tl verse tijm, 2 knoflook tenen gesnipperd, 1 el boter, 1 el olie , 3 el droge witte wijn, 400 gram gemengde paddenstoelen, , zalmmousse:, , 1 komkommer in 12 plakjes met schil, 200 gram gerookte zalm, 200 gram roomkaas naturel, 1 el citroen sap , cayenne peper, zout , zwarte peper naar smaak, , , ,