1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Asperges
  5. Asperges Met Ham

Asperges met ham recepten (1.218)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Asperges met ham, ei en botersaus

Traditioneel, maar zoooo lekker....

INGREDIENTEN

* 1750 gr. asperge, witte * 8 stuks eieren, hardgekookte * 300 gr. ham * 200 gr. boter * Nootmuskaat * Peper * Zout

Bereidingswijze

Schil de asperges en snijd de onderkantjes eraf. Bewaar de asperges in een vochtige doek. Trek van het afval van de asperges een bouillon. Zeef dit vocht. Breng het aspergevocht samen met wat zout weer aan de kook en kook de asperges hierin beetgaar. Hak in de tussentijd de eieren en breng de eieren op smaak met versgemalen nootmuskaat, peper en zout. Snijd de ham fijn. Smelt de boter. Laat de gekookte asperges goed uitlekken en leg ze in een (asperge)schaal. Verdeel de gehakte ei en gesneden ham in stroken over de asperges. Geef de gesmolten boter er apart bij.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-04-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Ovenschotel van asperges, aardappelen, ham en kaas

Een hele lekkere (snelle) ovenschotel met asperges uit een pot. Zorg wel dat de asperges goed uitgelekt zijn want er kan nog wat vocht vrijkomen. Dit recept is bedacht door mijn schoonzusje. Het is echt super lekker! Je kunt er gerust mee voor de dag komen als je visite krijgt. Goed voor te bereiden en bij het glaasje wijn vooraf het eten in de oven. En dan.....smullen maar! Voor vegetariërs zijn fijn gesneden reepjes gedroogde tomaat, reepjes gerilde paprika of blokjes gerookte kaas een optie in plaats van de ham.

INGREDIENTEN

750 gr voorgekookte aardappelplakjes (liefst zelf voorgekookt van iets kruimelige aardappelen) - 1 grote pot dikke asperges - 250 gr boerenham in blokjes - zout, peper - 1 teentje knoflook - 250 ml slagroom - 100 gr geraspte Emmentaler kaas of andere geraspte kaas - boter om de schaal in te vetten

  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-01-2004
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Asperges met gesmolten boter, eieren en ham

Het traditionele asperge-gerecht

INGREDIENTEN

1 kg. asperges, zout, 1 tl. suiker, 75 gram boter, 3 hardgekookte eieren, 2 el. gesnipperde peterselie, 100 gram (been)ham, nootmuskaat

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-02-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Verrukkelijke cannelloni met groene asperges, ham, mozzarella en kaas

Verrukkelijk!! Een TOP-recept. Voorgekookte groene asperges gerold in een plakje ham, kaas en daarna in lasagneblad. Overgoten met een saus van roomkaas, eieren en slagroom en gegratineerd met buffel-mozzarella. We hebben gesmuld!!!! Geen "slank" recept, maar dat hoeft toch ook niet altijd?

INGREDIENTEN

750 gram groene asperges, zout, tl suiker, 1 el boter, 200 gram roomkaas, 2 eidooiers, 200 ml slagroom, 2 tl citroensap, verse basilicum, 1 pakje lasagnebladen (voorgekookt, bijv. AH), 200 gram achterham, 200 gram jong belegen kaas, 50 gram geraspte belegen kaas, 1 bolletje buffel-mozzarella

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-05-2012
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Asperges met ham

Het Mingus Minus-Dieet 13 mei; 300 Kcal

INGREDIENTEN

300 gr asperges, 1 eetl halvarine, 1 plak magere rauwe ham (80 gr), 1 knackebrod,

  • Slanke keuken
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op13-08-2002
  • Slanke keuken
  •  10-20 min.

Asperges met ham

Recept Fit en Gezond Plan "Standaard dag"

INGREDIENTEN

250 g witte asperges, 100 g minikrieltjes, 1 ei, 3 plakjes gerookte ham, 2 el yogonaise, 1 el citroensap, 1 tl mosterd, 1 el fijngehakte bieslook, , ,

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-06-2003
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Populaire asperges recepten

Asperges met ham

INGREDIENTEN

500 gram asperges, sla, 150 gram ham, 2 hardgekookte eieren, 1 ui, 2 eetlepels fijngehakte peterselei, mayonaise, peper en zout, 2 tomaten.

  • Belgisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-10-2001
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Asperges met ham

Lekker bij de borrel, dit is voor de asperges liefhebber erg lekker.

INGREDIENTEN

Twee flesjes asperges, 2 ons gesneden boerenham of welke han jij lekker vind.

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-04-2002
  • Nederlands
  •  0-10 min.

asperges met ham en roerei

Lekkere asperges.

INGREDIENTEN

2 bundels witte asperges (a 500 g), , 2 dikke plakken gekookte (been)ham (vleeswaren, a 100 g), , 1/2 zakje verse bieslook (a 25 g), , 1 duopak aardappelschijfjes (700 g), , 4 eieren (M), , 100 g roomboter,

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-04-2005
  • Nederlands
  •  30-60 min.

asperges

Natuurlijk kent u wel recepten van asperges met ham en een gekookt eitje, asperge / hamrolletjes met alle varianten daarop. Deze keer een niet zo bekend recept voor asperges, maar zeker de moeite van het proberen waard. Er zijn twee soorten asperges, de witte asperges en de groene asperges. In dit recept worden groene asperges gebruikt omdat deze het voordeel hebben dat het niet nodig is om ze te schillen, dus echt Hollands? "wat je koopt, krijg je ook op je bord.

INGREDIENTEN

500 gram groene asperges (niet al te dikke), 200 gram dun gesneden mager ontbijtspek, 0,5 flesje bier 150 gram bloem, 1 eetlepel aardappelmeel, 1 theelepel kerrie, 1 mespuntje knoflookpoeder.

  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-04-1999
  • Nederlands Voorgerecht
  •  30-60 min.

Asperges met ham

Lekkere asperges

INGREDIENTEN

6 eieren, 100 gram magere ham, 100 gram champignons, asperges, citroensap, 1 dl room, 1 eetlepel boter, 2 eetlepls gehakte bieslook

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-07-2001
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste asperges met ham recepten
  • Eigen recept

12 bladerdeeghapjes "voor elck wat wils"

12 verschillende warme of koude bladerdeeghapjes met verrassende inhoud, te weten: 1. saucijzenworstebroodje (rundvlees) (warm/koud) 2. appelflap met bite (16+) (warm/koud) 3. picantobroodje (jeugd) (warm/koud) 4. asperges in bladerdeeg (vegetarisch) (warm/koud) 5. kersenflap (beetje zuur) (koud) 6. verborgen duivelsworstjes (pittig en meer) (warm/koud) 7. amandelbroodje traditioneel (ouderwets lekker) (koud) 8. panga en zalmsnip (vis) (warm) 9. aardappelpouche met spek, ei en ui (brunchgerecht) (warm) 10 champignontasjes met tuinkruiden (vegetarisch) (warm) 11 Halve kaasrondjes met zangzaad (vegetarisch) (warm/koud) 12 3 soorten Japanse kip in een jasje (kip) (warm/koud)

INGREDIENTEN

Ingrediënten:, , * naar smaak, ** optioneel, , Voor de saucijzenworstebroodjes:, 1 kleine braadworst/saucijs, * peper en zout, , Voor de appelflap met bite:, 1 kleine pot boerenjongens, 1 goudrenet of andere stevige zure appel, * suiker, * kaneel, ** vanillesuiker, , Voor de picantobroodjes:, 1 picanto, doorgesneden en gehalveerd, ** curry, ** tomatenketchup, , Voor de asperges in bladerdeeg:, 1 klein blikje/potje asperges, dun, voorgekookt, wit en/of groen, 2 plakken (boeren)ham, ** 2 plakken jonge of jong belegen kaas, 1 hardgekookt ei, kleingesneden, 1 bundeltje peterselie, kleingesneden, , Voor de kersenflappen, 1 klein potje kersen op sap, ontpit, * suiker, ** stukjes (pure) chocolade, , Voor de verborgen duivelsworstjes, 1 blikje knakworstjes of pick-ups. De "gewone" knakworstjes in 3 parten snijden, * mosterd (dijon of löwenmosterd), ** tomatenketchup of curry, 1 klein potje jalapeño pepertjes, ** sambal oelek, pedis, badjak of brandal. Voor de durvers: sambal Gledek., ** Thaise red of green curry-pasta, ** (op eigen risico) wasibi-pasta (zie recept), , Voor de amandelbroodjes traditioneel, 1 klein pakje amandelspijs, 1 ei, * suiker, * kaneel, , Voor de panga en zalmsnip, 1/2 pak pangafilet met zalm en kruidenboter (diepvries, niet ontdooien!), , Voor de aardappelpouche met spek, ei en ui:, 1 zakje voorgekookte aardappelschijfjes met spekblokjes, 1 ui, gepeld en gesnipperd, 1 hardgekookt ei, 1 el olijfolie, * bieslook, # siliconen bakblik voor tortina`s of muffins, ingevet, , Voor de champignontasjes met tuinkruiden:, 1 blikje champignonragout, 1 klein potje champignons op water, * verse peterselie, * verse bladselderij, * verse bieslook, * peper, zout, maggi, ** verse citroenmelisse of paar druppels citroen, ** maïzena of allesbinder, , Voor de Halve Kaasrondjes (met zangzaad):, 1 pakje smeerkaas, 20+, 40+ of 48+, 1 pakje kaas in plakjes naar keuze. Ook: rookkaas of komijnenkaas, 1 pakje gekookte (boeren)ham, ** tuinkruiden, ** maanzaad, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (1), 1 kipfilet, in plakjes, 1 flesje Yakatorisaus óf, 150 ml Japanse Sojasaus, 100 ml sake (vervangbaar met droge sherry), 100 ml mirin (vervangbaar met zoete sherry) (mirin is een soort kook sake), 2 à 3 el rietsuiker, Bosuitjes, gesnipperd, ** peper en zout, ** five of sevenspice kruiden, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (2), 1 kipfilet, in plakjes, 1 Flesje terryaki-saus/marinade, ** peper en zout, ** five of sevenspice kruiden, Bosuitjes, gesnipperd, , Voor de Japanse kipfilet in een jasje (3), 1 kipfilet, in plakjes, Voor de marinade:, 1 el Worchestersauce, 80 ml tomatensaus (passata), 1 el japanse sojasaus, 2 el saké, 1 el mosterd, 1 tl gemberpoeder, ** limoensap, ** limoenrasp, ** peper en zout, , Extra voor alle hapjes:, * losgeslagen eieren naar behoefte, * water, * per recept ongeveer 3-5 plakjes bladerdeeg uit de diepvries. max. 10 min. voor gebruik ontdooien. De juiste hoeveelheid blkaderdeeg is afhankelijk van het aantal verschillende hapjes en de hoeveelheden ingredienten per soort. Zorg dus dat je een voorraadje in de diepvries hebt liggen. Zeker bij grotere hoeveelheden is het ook te overwegen om bladerdeeg uit de koeling te gebruiken. Rol deze voor gebruik uit tot ongeveer de helft van de dikte. Niet alleen heb je dan meer deeg (voor meer hapjes), het wordt ook iets krokanter. Zorg er wel voor dat het bladerdeeg niet scheurt!

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-05-2011
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Ovenschotel met asperges, ham en kaas

Zorg - bij gebruik van asperges uit blik - dat de asperges goed uitgelekt zijn. Droog ze eventueel nog af met keukenpapier. Als je dat niet doet komt er veel vocht vrij.

INGREDIENTEN

500 gram asperges of een grote pot dikke asperges -, 400 gram voorgekookte aardappelplakjes (zelf voorgekookt is het lekkerste! -, 200 gram gekookte ham in dobbelsteentjes-, 100 gram geraspte belegen kaas, 1/8 ltr slagroom of room culinair -, 1 teentje knoflook -, peper en zout -, boter

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op13-03-2003
  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Pasta met asperges, ham en parmezaansaus

INGREDIENTEN

250 gr spaghetti, 500 gr witte asperges, 250 gr achterham, 10 blaadjes verse basilicum, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 0,5 dl witte wijn, 1,5 dl room, 1 eetlepel boter, 75 gr geraspte parmezaan,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-05-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Asperges Met Ham En Ei

Asperges met aardappelen en ham

INGREDIENTEN

, 1/2 bosje witte asperges, 50 gram gekookte ham (3 plakken), 1 ei, 2 aardappelen, boter/peper/zout

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-09-1998
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Asperges

INGREDIENTEN

1-1 1/2 kg asperges - suiker - zout - gekookt eieren - ham - gesmolten roomboter

  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-10-1999
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Asperges

INGREDIENTEN

- asperges, - eieren, - ham, - peterselie, - kaas

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-07-2009
  •  
  •  10-20 min.

Asperges

Warm krokant hapje voor bij de borrel

INGREDIENTEN

Blikje croissantdeeg18 groene asperges uit de diepvries[bonduelle]9 heel dungesneden plakken rauwe ham

  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-01-2005
  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

asperges salade met ham en ei

Lekkere frisse salade en iedereen kan dit

INGREDIENTEN

2 potjes asperges (of verse), blikje ham, 2 eieren

  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-07-2009
  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.

asperges

Lekker asperges met ei en ham.

INGREDIENTEN

24 asperges, 12 plakken ham naar keuze, 200 g boter (roomboter), peper, zout, 4 eieren, 2 eetlepels peterselie (fijngehakt)., ,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-01-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Asperges in ham

Een van de vele mogenlijkheden met asperges. en die het meest gegeten wordt

INGREDIENTEN

16 asperges * 8 plakken gekookte ham * 20 gr. zout

  • Multi-cultureel Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-04-2002
  • Multi-cultureel Bijgerecht
  •  0-10 min.

Asperges met ham en ei

Een recept van Maggi

INGREDIENTEN

750 gram witte asperges; 2 hardgekookte eieren; 1 doosje Maggi saus voor asperges; 25 gram boter; 150 gram achterham; 1 eetlepel fijngesneden peterselie.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-04-2003
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Asperges in ham

INGREDIENTEN

16 asperges, 8 plakken gekookte ham, 20 gr zout.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-05-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

asperges met ham en parmezaanse kaas

Een heerlijke aspergemaaltijd met een italiaans tintje

INGREDIENTEN

300 gr. kleine aardappelen, zout,peper, 2el olijfolie, verse knoflook, 2 el citroensap, 500 gr. groene of witte asperges, 1el mosterd, 1 el appelazijn, 3 el olijfolie, 6 plakken mooie rauwe ham, 1 blokje parmezaanse kaas.

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-03-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Asperges Met Ham En Boterjus

Heerlijk Asperges met nieuwe of gebakken aardappels.

INGREDIENTEN

1,5 kg witte of groene asperges, zout, 4 eieren, 200 gram gesneden beenham of andere ham naar keuze, 125 gram boter, peper, nootmuskaat, 1 eetlepel fijngeknipte bieslook.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-07-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Asperges in ham

INGREDIENTEN

8 asperges *, 4 plakken gekookte ham *, 10 gram zout.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-05-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Asperges

Een lekker aspergegerecht en tevens een volle maaltijd.

INGREDIENTEN

1 kilo witte asperges, 1 kilo bloemige aardappelen, 8 lapjes magere gekookte ham, 2 teentjes knoflook, olijfolie, melk, melksaus (blanke roux), 150 gr. oude geraspte kaas, peper en zout, nootmuskaat.

  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-05-2002
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Asperges

1 Portie Kcal: 386 Vet: 25.7 V.vet: 10.2 Eiwit: 18.8 Koolhy: 16.2 Vezels: 8.6 Zout: 1.48

INGREDIENTEN

2 kg. Asperges, 3 Eieren, 200 gr. Beenham, 100 gr. Boter

  • Europees Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-04-2020
  • Europees Bijgerecht
  •  20-30 min.

Asperges met kaassaus en ham

INGREDIENTEN

1 bundel asperges (300 gram), 1/2 liter kaassaus, (Zie mijn recepten) 100 gram gekookte ham.

  • Belgisch Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-10-2001
  • Belgisch Tussengerecht
  •  30-60 min.

Asperges

Traditionele asperges

INGREDIENTEN

Voor 4 personen: 1 1/2 kg asperges, 4 ons aardappelen, 1 ui, 175 gr. roomboter, 1 dl. witte wijn, scheutje azijn, kervel, peterselie, 2 ons bourgondische ham, 4 eieren, zout en peper, nootmuskaat,

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-04-2005
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

ovenschotel met asperges en ham

INGREDIENTEN

Kg asperges, 1 zakje seizoensaus voor asperges, 2 eieren, 100 gr geraspte kaas, 150 gr ham,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-08-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

asperges met ham en ei

320 kcal.

INGREDIENTEN

? bosje witte asperges -, 50 gr gekookte ham (3 plakken)-, 1 ei -, 2 aardappelen-, boter - peper - zout.

  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-12-1999
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Asperges

INGREDIENTEN

Voor 6 broodjes:6 pitabroodjes-3 plakjes ham-2 eetlp. creme fraiche-250 ml melk-100 gram kaas(Maasdam) in plakjes-gekookte asperges.

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-06-2004
  • Nederlands
  •  10-20 min.

asperges

Asperges met een romige eieragout. (1810 kj.(435 cal)21 gr.eiwit,29 gr vet,22 gr. koolhydraten

INGREDIENTEN

1 kilo asperges * 3x4 granen eieren * 1/2 bakje roomkaas met uitjes en sjalotjes (Cantadou) * 2 eetlepels maizena * 1 dl room culinair * 1 scheutje witte wijn * nootmuskaat *peper en zout * peterselie * 1/2 ons gekookte ham.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-07-2000
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Asperges met eieren, ham en basilicumboter

INGREDIENTEN

600 gr asperges, 10 gr verse basilicum, 3 eieren, 450 gr krieltjes in de schil, vers gemalen zeezout en zwarte peper, 60 gr boter, 1 teentje knoflook, 75 gram plakken gekookte beenham, 75 gram plakken gedroogde rauwe ham,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-03-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

toast met asperges, ham en kaas

Een warme ontbijt tip !

INGREDIENTEN

-4 sneetjes brood, -boter, -1 blikje asperges, -4 plakken ham, -4 plakken kaas

  • Belgisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-12-2004
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Penne met ham en asperges

INGREDIENTEN

225 g penne, 430 g verse asperges, 120 g gekookte ham, 2 el boter, 2,8 dl slagroom

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-10-2006
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Asperges met rauwe ham en sinaasappelsaus

INGREDIENTEN

2 kg witte asperges, 1 eetlepel olijfolie, 150 gram rauwe ham, in reepjes, 2 zakjes Saus voor Asperges (à 250ml), 150 ml sinaasappelsap, half bosje vers basilicumblad, 1 sinaasappel

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-02-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

asperge's in ham

Lekker en heel erg makkelijk. Een kind kan de was doen.

INGREDIENTEN

3 ons Yorkham, 1 potje asperge's, mayonaise

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-09-2004
  •  
  •  0-10 min.

Asperges

Maar het moeten wel Limburgse asperges zijn.....

INGREDIENTEN

1 kilo asperges - 50 gram boter - 4 eieren - zout, peper - 75 gram geraspte kaas - 3 plakken gekookte ham

  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-01-2000
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.

Ovenschotel met asperges en ham

INGREDIENTEN

1 pakje MAGGI Saus voor Asperges, 1 zakje MAGGI Aardappelpuree voor Ovenschotel, 300 gram witte asperges, 300 gram groene asperges, 2 eieren, 75 gram geraspte belegen kaas, 150 gram achterham, in reepjes, 40 gram boter

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-04-2013
  •  
  •  30-60 min.
Nieuwste asperges met ham recepten
Populaire asperges recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top