1. Home
  2. Recepten
  3. Ardeense Forel

Ardeense forel recepten (9) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Forel op Ardeense wijze

Gemakkelijk en lekker visgerecht!! Lekker zomers!

INGREDIENTEN

4 gekuiste forellen - 250 g. champignons - 150 g. Ardeense ham in plakjes - 0.5 dl witte wijn -1 dl room - 1/2 citroen - 2 eetlepels gehakte peterslie - 2 soeplepels gehakte bieslook - zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-05-2004
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

forel op ardeense wijze

INGREDIENTEN

4 gekuiste forellen, 250 g champignons, 150 g Ardeense ham in plakjes, 0,5 dl witte wijn, 1 dl room, 1/2 citroen, 2 soeplepels gehakte peterselie, 2 soeplepels gehakte bieslook, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-12-1999
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Forel op Ardeense wijze

INGREDIENTEN

4 gekuiste forellen, 250 g champignons, 150 g Ardeense ham in plakjes, 0,5 dl witte wijn, 1 dl room, ? citroen, 2 soeplepels gehakte peterselie, 2 soeplepels gehakte bieslook, zout en peper, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-05-2005
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Forel Op Ardeense Wijze

INGREDIENTEN

4 gekuiste forellen, 250 g champignons, 150 g Ardeense ham in plakjes, 0,5 dl witte wijn, 1 dl room, ? citroen, 2 soeplepels gehakte peterselie, 2 soeplepels gehakte bieslook, zout en peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-04-1999
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Forel op ardeense wijze

Lekkere vis-ovenschotel Makkelijk

INGREDIENTEN

4 gekuiste forellen, 250 g. champignons, 150 g ardeens ham in plakjes, 0.5 dl. witte wijn, 1 dl. room, 1/2 citroen, 2 soeplepels gehakte peterselie, 2 soeplepels gehakte bieslook, zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-06-2004
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Forel Op Ardeense Wijze.

INGREDIENTEN

2 verse forellen, 80gr mager gerookt spek, 75ml witte wijn, 1el bloem, 150gr verse champignons, 10gr boter, 1el gehakte peterselie, 1el verse room, peper, 1el maismeel opgelost in een beetje water, 2 sjalotten, schijfje citroen.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-06-1999
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Gevulde Ardeense forel met shi-itake

INGREDIENTEN

6 forellen - klontjes boter - kruidentuiltje - 1 glas droge witte wijn. Voor de vulling : 150 gr broodkruim, geweekt in melk en uitgeknepen - 30 gr gesnipperde ui, aangefruit in wat boter - 1 gehakt sjalotje - 75 gr rauwe shi-itake, in stukjes - gehakte bieslook en peterselie - peper en zout - muskaatnoot - 1 ei.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-11-2000
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Forel op Ardeense wijze

INGREDIENTEN

2 verse forellen ; 80 g mager gerookt spek ; 75 ml witte wijn ; 1 el bloem ; 150 g verse Parijse champignons ; 10 g boter ; 1 el gehakte peterselie ; 1 el verse room (15% vetgehalte) ; 20 draaien van de pepermolen ; 1 el maismeel opgelost in een beetje water ; 2 sjalotten ; schijfjes citroen

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-08-2001
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Truite a l'Ardennaise

Forelletje op zijn Ardeens

INGREDIENTEN

-1 gekuiste forel, -1 ui, -100 g Ardeense ham, -1 potje creme fraiche, -wat peterselie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-08-2002
  • Belgisch
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top