1. Home
  2. Recepten
  3. Appenzeller

Appenzeller recepten (68) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Balletjes van Appenzeller

INGREDIENTEN

4 eiwitten 200 g Appenzeller®, geraspt 4 el platte peterselie, fijngehakt en goed gedroogd ¼ el pilipili in vlokken 100 g paneermeel 1 dl olijfolie zout,versgemalen peper

Bereidingswijze

Klop de eiwitten stijf. Zet apart. Meng de Appenzeller® met de peterselie en de pilipili. Voeg zout en peper toe. Zet apart. Schep met een spatel de eiwitten door het kaasmengsel. Maak balletjes met een eetlepel. Rol de kaasballetjes door het paneermeel. Zet apart. Verwarm de olie in een diepe pan. Bak de balletjes ongeveer 2 minuten. Verdeel de balletjes over de borden.

  • Zwitsers
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Zwitsers
  •  10-20 min.

Aardappelsalade met Appenzeller®

INGREDIENTEN

Dijonmosterdvinaigrette:, 2 el wittewijnazijn, 1 el dijonmosterd, 2 el olijfolie, , 500 g krielaardappeltjes, ongeschild, 3 stelen lente-ui, in schijfjes, 2 sjalotten, in partjes, 3 el dille, fijngehakt, 3 el zilveruitjes, 2 zoetzure augurken, in blokjes, 150 g Appenzeller®, in blokjes, zout, peper,

  • Zwitsers Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Zwitsers Bijgerecht
  •  10-20 min.

Appenzeller kaastaart

INGREDIENTEN

Voor het deeg:, 200 g bloem, 100 g boter, 1 eidooier, 1/2 tl zout, Voor de vulling:, 3 sjalotjes, 150 g rauwe ham, 300 g Appenzeller (geraspt), 2 eieren, 2 dl slagroom, peper en zout,

  • Internationaal
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-04-2000
  • Internationaal
  •  60-120 min.

Borrelspiesjes met Appenzeller

INGREDIENTEN

80 g Appenzeller®, in blokjes van 1 cm, 4 plakken rauwe ham, in reepjes, 4 gegrilde artisjokharten, in 2, 1 rode paprika, gegrild, in blokjes, 8 kapperappeltjes,

  • Zwitsers
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Zwitsers
  •  0-10 min.

Appenzeller Classic-uientaart

Deze Zwitserse klassieker is een volwaardig hoofdgerecht ! Zeker eens bereiden want het is super lekker . Het grissonvlees is licht gepekeld en gedroogd rundsvlees. Het komt traditioneel uit de Alpen en is niet goedkoop gelet de lange duurtijd van de rijping.

INGREDIENTEN

1 rol bladerdeeg, 1 tl boter, 1 el olijfolie, 2 uien in partjes, 100 g geraspte Gruyère AOP, 2 losgeklopte eieren, 1 el zure room, 2 el room, 1 fjingehakt teentje knoflook, 1 mespunt nootmuskaat, 100 g geraspte Appenzeller, 150 g gekookte ham in blokjes, zout, versgemalen peper, 50 g grisonvlees, platte peterselie

  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-04-2018
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Appenzeller kaasfondue

De echte kaasfondue uit het Zwitserse Appenzel! Echt heerlijk!

INGREDIENTEN

1 teen knof, krap 1/2 liter droge witte wijn, 400 gram gemalen Emmenthaler, 200 gram Appenzeller (moeilijk te malen dus laat de kaasboer het in dunne plakjes snijden), ca 1 eetlepel Maizena (maar ik heb eigenljk altijd meer nodig), ca 1 a 2 glaasjes Zwetchenwasser (bv Quetsch of Slivowitsch) of Kirsch, niet te donker bruin brood,

  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-06-2005
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Appenzeller Chasflade

INGREDIENTEN

500 gr+ 2 el. bloem, 160 gr koude boter, 2 tl witte wijn azijn, zout, 2 middelgrote uien, 1 el olie, 500 gr appenzellerkaas, 4 eieren, 200 gr slagroom, 300 ml. melk, geraspte nootmuskaat, vet en bloem voor het bakblik.

  • Zwitsers
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-12-2002
  • Zwitsers
  •  60-120 min.

Venkelsoepje met blokjes Appenzeller

INGREDIENTEN

2 venkelknollen, schoongemaakt (bewaar het groen), in kwartjes, 7,5 dl groentebouillon, 50 g Appenzeller®, in blokjes, zout, peper, , Garnituur:, enkele kwarwijzaadjes, venkelgroen,

  • Zwitsers
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Zwitsers
  •  10-20 min.

Hartige koekjes met Appenzeller en rozemarijn.

Pittige zandkoekjes met de Zwitserse Appenzeller kaas...makkelijke en hartige borrelhap.

INGREDIENTEN

250 g bloem, € 1 mespunt chilipoeder, € 200 g Appenzeller kaas, geraspt, € 1 tl rozemarijn, fijngehakt, € 160 g boter, € Zout en peper,

  • Belgisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-01-2016
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Gevulde tomaat met ei en Appenzeller

INGREDIENTEN

4 grote tomaten, 1 tl boter, 4 eieren, 100 g Appenzeller®, geraspt, 1 mespunt nootmuskaat, 1 tl oregano, 2 dl groentebouillon, zout, peper ,

  • Zwitsers Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Zwitsers Bijgerecht
  •  10-20 min.

Zandkoekjes met Appenzeller® en rozemarijn

INGREDIENTEN

250 g bloem, 1 mespunt chilipoeder, 200 g Appenzeller®, geraspt, 1 tl rozemarijn, fijngehakt, 160 g boter, zout, peper,

  • Zwitsers
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Zwitsers
  •  20-30 min.

Cheeseburger van kip met Appenzeller

INGREDIENTEN

4 kiphamburgers, 4 plakken Appenzeller®, 4 broodjes (hamburgerbroodjes, ciabatta, Engelse muffins, , 2 el mayonaise, 4 blaadjes sla,

  • Zwitsers
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Zwitsers
  •  10-20 min.

Appenzeller Chazhappech (Zwitsers kaashapje)

INGREDIENTEN

150 g halfharde Appenzeller, 2 dl melk, 250 g zelfrijzend bakmeel, 1 a 2 dl bier, 4 eieren, , Gebruik als kaas halfharde Appenzeller, Barselle, half Gouds half Maasdammer, half roomkaas half belegen Edammer, of Kernhem

  • Internationaal
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-09-2002
  • Internationaal
  •  0-10 min.

zwitserse appenzeller beignets

Deze knapperige goudgele beignets worden in fantasierijke vormen zeer warm geserveerd. Met groente of een salade als maaltijd, en anders als hapje bij een glas bier. Ze zijn erg populair in de streek rond Appenzell.

INGREDIENTEN

150 g Appenzeller kaas*, 4 eieren, 1 kop melk, 0,2 l bier, ? theelepel bakpoeder, 3 - 4 dessertlepels bloem, olie, , * Appenzeller kaas lijkt enigzins op Goudse kaas

  • Italiaans Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-06-2002
  • Italiaans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Salade van penne met kip en Appenzeller

INGREDIENTEN

Vinaigrette:, 2 el rodewijnazijn, 2 el olijfolie, , 240 g kipfilet, in reepjes, 1 el olijfolie, 250 g penne, bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking, 2 tomaten, in 8, ½ komkommer, in schijven, in 4, 1 rode ui, in partjes, 1 handje blaadjes Romeinse sla, 150 g Appenzeller®, in blokjes, zout, peper, , Garnituur:, 12 blaadjes basilicum, in sliertjes,

  • Zwitsers
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Zwitsers
  •  10-20 min.

Lenterösti's van aardappel, wortel en Appenzeller

.

INGREDIENTEN

* 2 sjalotten, in partjes, * 1 + 1 el boter, * 500 g aardappels, geschild, grof geraspt, * 150 g wortels, geraspt, * 100 g Appenzeller®, geraspt, * 1 ei, losgeklopt, * 1 handje platte peterselie, fijngehakt voor garnering, * 2 tl olijfolie, * zout, peper,

  • Zwitsers Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-02-2017
  • Zwitsers Bijgerecht
  •  20-30 min.

Kalfsmedaillons gevuld met champignons en Appenzeller®

INGREDIENTEN

1 + 1 el olijfolie, 150 g witte champignons, in dunne plakjes, 500 g kalfsmedaillons (4 stuks van 1 tot 1,5 cm dik), 1 plakje schouderham, in 4, 4 plakken Appenzeller®, 1 el gemengde tuinkruiden (platte peterselie, tijm, basilicum), 4 el bloem, 1 ei, losgeklopt, 50 g paneermeel, zout, peper, , Garnituur:, rucola,

  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Rolletjes van groene kool met Appenzeller

INGREDIENTEN

8 bladeren groene kool, gewassen, + het hart van de groene kool, 1 snee brood, zonder de korst, 1 dl melk, 100 g half-om-halfgehakt (varkens-/kalfsvlees), 100 g spekjes, fijngehakt, 100 g rijst, gekookt, 1 ei, 1 tl oregano, 2 el platte peterselie, fijngesnipperd, 150 g Appenzeller® in kleine blokjes, 1 ui, gesnipperd, 250 g tomatensaus (kant-en-klaar), zout, peper,

  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Zwitserse gehaktstrudel met Appenzeller en savooiekool

.

INGREDIENTEN

* 400 gram korstdeeg (of een pak bladerdeeg of filodeeg), * 1 savooiekool (of 2 stengels prei), * +/- 300 gram worstvlees (of gehakt), * +/- 100 gram Appenzeller, * 1 eidooier, * eventueel: peper en zout,

  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-03-2017
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gebakken broccoli met Appenzeller kaas

Een pittig groentepannetje dat het prima doet bij wit vlees.

INGREDIENTEN

, 1 kg broccoli, 40gr boter, , 100 gr appenzeller, 4 sneetjes gerookt spek, , 1 teentje look, Peper en zout, , ,

  • Belgisch Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-01-2006
  • Belgisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

Groene koolsoep gegratineerd met Appenzeller

INGREDIENTEN

1 el olijfolie, 1 ui, fijngesneden, 1 prei, in schijfjes, 2 stronken selderij, in schijfjes, 2 wortels, geschraapt, in schijfjes, 1/2 groene kool, in reepjes, 1 l groentebouillon, 1 bouquet garni (laurier, peterselie, tijm samengebonden), 4 knolraapjes, in partjes, 250 g krielaardappels, in blokjes, 100 g gerookte spekjes, geblancheerd, 100 g witte bonen, kant-en-klaar, gespoeld, 75 g Appenzeller®, in plakjes , zout, peper, Garnituur:, platte peterselie, fijn geknipt,

  • Zwitsers
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Zwitsers
  •  20-30 min.

Zwitserland: Appenzeller soep

Zwitserse haversoep naar een oud boerenrecept

INGREDIENTEN

40 g margarine, 3 el havermout, 1 el bloem, 1 dunne prei, 1/2 bosje peterselie, 1 l hete (vlees)bouillon (van tabletten), 1/8 l slagroom, 4 el geraspte Zwitserse kaas, 20 g boter, 1 bosje bieslook

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-10-1999
  •  
  •  30-60 min.

Croque op Italiaanse wijze met Appenzeller

INGREDIENTEN

Tomatensaus:, 1 el olijfolie, 1 ui, fijngesneden, 1 blik (400 g) gepelde tomaten, 1 tl oregano, 1 handje verse basilicumblaadjes, , 4 sneetjes boerenbrood, 1 teentje knoflook, in 2, 4 plakken Appenzeller®, 4 plakken rauwe ham, zout, peper, Garnituur:, blaadjes basilicum,

  • Zwitsers
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Zwitsers
  •  0-10 min.

Overheerlijke klassieke kaasfondue

Een overheerlijke, pittige kaasfondue met Gruyere, Emmentaler en Appenzeller.

INGREDIENTEN

Voor grote eters., 300 gram Gruyere, 200 gram Emmentaler en 50 gram Appenzeller. Allemaal geraspt., Half teentje knoflook en een scheut droge witte wijn., Brood naar keuze en evt. verschillende soorten groenten (rode uit, paprika, kleine maiskolfjes, champignons).

  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-11-2003
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Kaasfondue

Een Zwitserse klassieker. In dit recept gebruik ik de orginele kazen, maar er kan mee gevarieerd worden. De verhouding tussen wijn en kaas is echter constant.

INGREDIENTEN

Fondue:, 250 gram Gruyere, 250 gram Emmenthaler, 250 gram Appenzeller, 300 ml wijn, 30 ml kirsh, 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel maizena, bakpoeder / wijnsteenzuur, , Mogelijke dippers (er zijn er nog veel meer te verzinnen):, (Tomaten)brood is eigenlijk de enige must., Komkommer, Broccoli (geblancheerd), Champignons (klein, in zijn geheel op een laag vuur gebakken tot ze helemaal zacht zijn), Kleine tomaatjes

  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-01-2011
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

12 soorten Kaasfondue

Voor een kaasfondue bent u niet op een soort kaas aangewezen. Er bestaan meer dan tien 'officiele' fonduesoorten met verschillende kaascombinaties. Iedere fondue heeft zijn eigen smaak en elke kaas zijn eigen smeltgedrag. Zo zorgt Emmenthaler bijvoorbeeld voor de draden die een fondue kan trekken. Voor fondue heb je eigenlijk altijd een 'fromage cuit' nodig, een 'gekookte' kaas, zoals bijvoorbeeld Emmenthaler en Comte. Door het koken van de wrongel krijgt de kaas het smeltgedrag dat hem zo geschikt maakt voor fondue. Het probleem van de meeste Hollandse kazen is dat de wrongel niet verhit is geweest en dat maakt ze voor fondue minder geschikt. U hebt keus uit de volgende fonduesoorten, meestal genoemd naar de streek waar ze vandaan komen.

INGREDIENTEN

, , , , Fondue Jurasienne: samengesteld uit 1/2 oude Comte en 1/2 jonge Comte; smaak: mild., Fondue Comtoise: 2/3 oude Comte en 1/3 belegen Comte; smaak: licht pikant., Fondue Savoyarde: 2/3 Beaufort en 1/3 Emmenthaler; smaak: zoetig., Fondue Chablaisienne: 2/3 oude Comte en 1/3 Emmenthaler; smaak: zoetig, pittig., Fondue Tarentaise: 2/3 oude Beaufort en 1/3 belegen Beaufort; smaak: fijntjes., Fondue Suisse: 2/3 Emmenthaler en 1/3 Appenzeller; smaak: kruidig., Fondue Neufchatelloise: 2/3 Gruyere en 1/3 Emmenthaler; smaak: pikant., Fondue Genevoise: 2/3 Emmenthaler en 1/3 Saint Niklaus;smaak: pittig., Fondue Vaudoise: 2/3 Gruyere en 1/3 Gamser (Raclette); smaak: pikant., Fondue Fribourgoise: 2/3 Vacherin Fribourg en 1/3 Gruyere; smaak: aromatisch., Fondue moitie-moitie: 1/2 Gruyere en 1/2 Vacherin Fribourg; smaak: pittig., Om de fondue nog wat pittiger te maken kunt u ook nog Parmazaanse kaas of pittige boerenkaas, Munster of Tilsiter (de Deense of de Zwitserse) toevoegen.,

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-10-2003
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

originele zwitserse kaasfondue

Zwitserse kaasfondue (een recept van mijn schoonmoeder, geboren en getogen in Zwitserland)

INGREDIENTEN

Knoflook, droge witte wijn (1 glas per mee-etende persoon en 1 voor caquelon), 2 ons gruyere, 2 ons emmenthaler, 2 ons appenzeller, kirsch, bicarbonaat.

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-03-2000
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Tartiflette op een bedje van paardebloem en waterkers

Een recept van chefkok Frederic Cardinael van het restaurant "Hostellerie Le Sanglier des Ardennes" in Durbuy.

INGREDIENTEN

Aardappelen * spekblokjes * Appenzeller * paardebloem * waterkers * olijfolie (extra vergine van eerste persing)

  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-09-2001
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kaasfondue

Gezien bij Life & Cooking

INGREDIENTEN

300 gram Appenzeller, 300 gram Gruyere, 1 teentje knoflook, 4 dl. droge witte wijn, 1 dl. kirsch, 1 el. maizena, peper

  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-02-2001
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Kaasfondue

Een heerlijk gezellig kaasfondue voor het hele gezin of gezellig met vrienden

INGREDIENTEN

300 g appenzeller, - 300 g gruyere, - 1 teentje knoflook, - 4 dl droge witte wijn, - 1 dl kirsch, - 1 eetlepel maizena, - peper,

  • Internationaal
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-08-2005
  • Internationaal
  •  10-20 min.

Gebraden varkensrollade gevuld met zongedroogde tomaten, cha

INGREDIENTEN

600 g varkensfilet, 4 + 4 à 6 plakken ontbijtspek, 4 plakken Appenzeller®, 150 g champignons, fijngehakt, 50 g zongedroogde tomaten, fijngehakt, 2 teentjes knoflook, fijngehakt, 1 tl tijm, 1 + 1 el olijfolie, zout, peper

  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Zwitsers Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gegratineerde pasta met broccoli

INGREDIENTEN

200 g pasta, zout en peper, 100 g wortels, 500 g broccoli, 300 g groentebouillon, 150 g lente-uien, 100 g shii-take, 1 el bloem, 80 g Appenzeller (of gratinkaas), 20 g tuinkers.

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-02-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Gegratineerde pasta met broccoli

INGREDIENTEN

200 g pasta, zout en peper, 100 g wortels, 500 g broccoli, 300 g groentebouillon, 150 g lente-uien, 100 g shii-take, 1 el bloem, 80 g Appenzeller (of gratinkaas), 20 g tuinkers.

  • Belgisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-06-2003
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Gegratineerde pasta met broccoli

INGREDIENTEN

200 g pasta, zout en peper, 100 g wortels, 500 g broccoli, 300 g groentebouillon, 150 g lente-uien, 100 g shii-take, 1 el bloem, 80 g Appenzeller (of gratinkaas), 20 g tuinkers

  • Belgisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-04-2003
  • Belgisch
  •  0-10 min.

Gegratineerde pasta met broccoli

INGREDIENTEN

200 g pasta, zout en peper, 100 g wortels, 500 g broccoli, 300 g groentebouillon, 150 g lente-uien, 100 g shii-take, 1 el bloem, 80 g Appenzeller (of gratinkaas), 20 g tuinkers.

  • Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-03-2003
  • Vegetarisch
  •  20-30 min.

GEGRATINEERDE PASTA MET BROCCOLI

INGREDIENTEN

200 g pasta, zout en peper, 100 g wortels, 500 g broccoli, 300 g groentebouillon, 150 g lente-uien, 100 g shii-take, 1 el bloem, 80 g Appenzeller (of gratinkaas), 20 g tuinkers

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-01-2005
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Kaasfondue

Kaasfondue (Recept van Zwitserse supermarktketen `Volg`)

INGREDIENTEN

4 à 5 dl. droge witte wijn, 1 à 2 tl. citroensap, 100 gr. vacherin, 300 gr. greyere, 200 gr. appenzeller, 2-3 tl. maïzena, 1,5 dl. kirsch, peper en nootmuskaat

  • Zwitsers
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-09-2006
  • Zwitsers
  •  10-20 min.

Traditionele Zwitserse Kaasfondue

Dit recept is zonder Alcohol.

INGREDIENTEN

150 gr Emmentaler, 150 gr Gruyère, 100 gr Appenzeller, 200 ml Enjoy it wit, Chardonnay 0/0 (Jumbo), 1 el Maizena, 1 t Knoflook,

  • Europees
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-01-2020
  • Europees
  •  20-30 min.

Kaastaart

INGREDIENTEN

200 g bloem, 100 g boter, 1 eidooier, 1/2 tl zout, 3 sjalotjes (fijngeraspt), 150 g rauwe ham in reepjes gesneden, 300 g geraspte Appenzeller, 2 eieren, 2 dl melk, 2 dl slagroom, peper, zout,

  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-03-2000
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Gratin met oesterzwammen en kipfilet met een verrukkelijk ge

Verrukkelijk recept met maar 330 kcal. Met een verrukkelijk gekruid kaasmengsel Als je de Appenzeller kaas te pikant vindt, dan kun je ook belegen Goudse kaas gebruiken

INGREDIENTEN

, 4 kipfilets van circa 125 gr. per stuk, zout en versgemalen WITTE peper, 600 gram oesterzwammen, 4 eetl. olijfolie, 2 tot 3 bosjes basilicum, 4 teentjes knoflook, 80 gr. vers geraspte Appenzeller of belegen Goudse kaas, boter of olie voor de schaal,

  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-01-2013
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Appenzeller®-taartjes

INGREDIENTEN

1 el olijfolie, 2 uien, in partjes, 200 g kruimeldeeg, kant-en-klaar, 1 el boter, 100 g Appenzeller®, geraspt, 1 ei, losgeklopt, 1 dl room, 1 dl melk, 1 teentje knoflook, fijngehakt, 1 mespunt nootmuskaat, zout, peper,

  • Zwitsers
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-09-2012
  • Zwitsers
  •  10-20 min.
Nieuwste appenzeller recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top