1. Home
  2. Recepten
  3. Ananas Bbq

Ananas bbq recepten (160)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Gemarineerde ananas van de bbq

In suiker, steranijs en vanille gemarineerde verse ananas schijven

INGREDIENTEN

- 1 verse ananas - 250 gr. suiker - ½ liter water - 2 vanillestokjes - 3 steranijsjes - enkele druppels citroensap - naar keuze aangevuld met wat zoete witte port en dan iets minder water gebruiken

Voorbereiding

Snijd de vanille stokjes doormidden en schraap het merg eruit. Doe dit in een pan, samen met het water, de suiker, wat druppels citroensap, de stukjes steranijs en breng het aan de kook. Als de suiker geheel is opgelost het gas uit en laten afkoelen. Maak de ananas schoon en verwijder het middelste stuk. Zorg er voor dat er ook geen pitjes van de schil meer aan de ananas zitten. Marineer de ananas schijven in de afgekoelde suiker-vanille-steranijs oplossing gedurende minimaal 12 uur.

Bereidingswijze

Grill de ananas schijven boven heet vuur zodat deze karamelliseren en warm geserveerd kunnen worden.

  • Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-08-2011
  • Nagerecht
  •  20-30 min.

BBQ spies met scampi en ananas

/

INGREDIENTEN

12 stuks gamba's, 0.25 stuks ananas, 4 takjes koriander, vers, 1 stuks limoen, uitgeperst, 1 stuks lente ui

  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-03-2019
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.

Varkensfilet met ananas van de bbq

Met heerlijke salsa

INGREDIENTEN

4 varkensfilets, 8 ananasringen, 1 komkommer, ? rode paprika, ? rode ui, 50 g koriander, 2 el limoensap, 2 el olijfolie, 1 el sweet chilli saus,

  • Engels Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op20-05-2003
  • Engels Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Krokante buikspek met ananas van de BBQ

Een heerlijk recept voor buikspek van de BBQ

INGREDIENTEN

- 1 kg buikspek met zwoerd, - 100 g keukenzout, - Plantaardige olie, - 1 verse ananas

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-07-2020
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

BBQ Ananas met ketjap, rum en rozemarijn

Verras je vrienden met dit verrukkelijke nagerecht. Een onverwachtse combinatie van heerlijke smaken zullen je smaakpapillen doen verrassen

INGREDIENTEN

1 ananas, 6 el ABC ketjap Manis, 4 el bruine rum, 2 takjes rozemarijn, versgemalen zwarte peper, ca. 500 ml kokosijs,

  • Indonesisch Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-06-2018
  • Indonesisch Nagerecht
  •  10-20 min.

Gegrilde ananas met pittige BBQ saus

Prima idee voor Uw BBQ feestje ! 

INGREDIENTEN

Voor de ananas :, , 1 Verse ananas, Olijfolie, 1/4 Ui, fijngesnipperd, 1/2 Teentje knoflook, fijngesnipperd, 1/2 Rode paprika, in kleine blokjes, 1/2 Tak selderij, in kleine blokjes, 1/2 Wortel, in kleine blokjes, 2 Kleine pepertjes, 1/2 el Madras kerriepoeder, 1/2 tl Verse gember, geraspt, 150g Zilvervliesrijst of mix van 3 rijstsoorten, gekookt en warm, Zout, zwarte peper, , Voor de BBQ saus :, , 1/2 à 1 el Maïszetmeel, 10 cl Vers ananassap, 75 g Bruine suiker, 1/2 Teentje knoflook, 1 el Worcestershiresaus, 7 cl Zoete sojasaus, Chilivlokken, 1/4 el Uienpoeder, Bladpeterselie, fijngehakt, Snuifje zout, ,

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-02-2021
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

ananas

Op de BBQ ermee, burn baby, burn

INGREDIENTEN

1 (of meerdere) Ananas(sen)

  • Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-08-2001
  • Nagerecht
  •  0-10 min.

Pastasalade Met Ananas, Mango En Cashewnoten

Lekker bij koude schotels, bbq etc.

INGREDIENTEN

250 g macronischelpjes, 1 rijpe mango, 1 blikje ananasstukjes, 1 zakje verse bieslook, 1 bakje selleriesalade, 1 zakje gezouten cashewnoten (250 g), zout, peper,

  • Italiaans Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-05-1999
  • Italiaans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Frisse hap van de BBQ : Ananas met tequila en koriander

Tussen al het vlees door een lekkere verfrissing.

INGREDIENTEN

1 verse ananas, 1 bosje verse koriander, 225 ml tequila, 1 eetlepel gemalen chilipeper, 1 citroen, 1 limoen,

  • Braziliaans Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-02-2015
  • Braziliaans Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Gemarineerde ananas met appelstroop en rum van de BBQ

Warme ananas is de perfecte afsluiter van jouw barbecue-feestje. De marinade van appelstroop en rum geeft de ananas extra veel smaak, heerlijk met ijs, munt en slagroom! 

INGREDIENTEN

1 ananas, in verticale repen gesneden, 2 el rum, 1 el Frutesse appelstroop, 2 el, fijn gesneden munt ter garnering, 8 satéprikkers om de ananasrepen op te prikken

  • Wereld Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-05-2018
  • Wereld Nagerecht
  •  20-30 min.

Slanke BBQ

Lekker bbq'en en er niet dik van worden !!!

INGREDIENTEN

Sateprikkers, kipfilet, ananas, paprika, varkenshaas, champignon, ui, courgette, ketjap asin, knoflook, honing, peper, tomatenpuree

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-05-2002
  •  
  •  0-10 min.
Nieuwste ananas bbq recepten
  • Eigen recept

BBQ Cupcakes

Tijd voor een BBQ? Nodig jouw vrienden uit met lekkere zoete BBQ cupcakes.

INGREDIENTEN

Voor de cupcakes:1 pak Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel (of Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Chocolade), 100 g boter op kamertemperatuur, 2 eieren op kamertemperatuur, 100 ml melkVoor decoratie:1 beker Dr. Oetker Choco Dip bruin, oranje decoratiesuiker, 2 dropveters, fruitgums, marsepein bruin of zachte chocolade (zoals Mars of Sinassnippers)

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-06-2014
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Gegrilde ananas

Dit is zo gemakkelijk! De saus geeft de zoete ananas een lekkere "kick". Dit recept kan als een voor of nagerecht gebruikt worden.

INGREDIENTEN

, 1 verse ananas, 1/4 Tl. honing, 3 El. gesmolten boter, 1/4 Tl hete peper saus, 1/4 Tl Cayenne peper, zout naar smaak, 1/2 Tl ketjap manis (optie),

  • Canadees
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-04-2011
  • Canadees
  •  10-20 min.

Barbecue, ananas

Recept uit Margriet

INGREDIENTEN

: 1 ananas, 75 gr pecannoten, 8 el rietsuiker, 50 gr boter, vanilleroomijs.

  • Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-07-2000
  • Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

pizza in de bbq

Heerlijk

INGREDIENTEN

Alles wat je op een pizza kan doen, ik doe ook kiptandouri met ananas shoarma kip,

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-11-2013
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Gegrilde ananas

INGREDIENTEN

1,8 dl sinasappelsag (vers), 1 el honing, 1 el limoensap, 2 tl maizena, 4 plak verse ananas, geschild, bolletjes ijs

  • Wereld Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-02-2013
  • Wereld Nagerecht
  •  10-20 min.

Hamburgers op de bbq

Over het algemeen vinden pubers het leuk om te BBQ.Kunnen ze zelf ook wat doen.Hier alvast een recept voor de warmere dagen die nog gaan komen.Veel meer recepten voor de BBQ vind je op pagina "piculie".

INGREDIENTEN

Hamburgers,desgewenst l plak kaas of ananas of gebakken uitjes.

  • Kinderkeuken Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-02-2000
  • Kinderkeuken Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Kippenbouten voor op bbq

Lekker bij een zuid-afrikaanse braai...

INGREDIENTEN

4 kippenbouten, 3 e olijfolie, 150 ml witte wijn, 1 t pittige paprikapoeder, 1 t gemalen komijn, 1/2 t zwarte peper, 1 t zout, 125 ml chutney of sinaasappel marmelade of ananas jam, 3 e balsamicoazijn, 2 t mosterd, 3 e tomaten ketchup, 3 e sojasaus

  • Multi-cultureel
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op01-03-2007
  • Multi-cultureel
  •  > 120 min.

Gegrilde ananas

Heerlijk nagerecht om de bbq mee af te sluiten!!

INGREDIENTEN

1 verse ananas, 2 eetl. zonnebloemolie, 1 rode peper zonder zaadjes, fijngehakt, 3 eetlepels donkere, basterdsuiker, 500 ml citroengras-sorbetijs, [1 bak C1000], 4 takjes munt,

  • Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-06-2012
  • Nagerecht
  •  20-30 min.

Gegrillde Ananas

BBQ recept

INGREDIENTEN

8 schijven ananas uit blik, kaneel, een weinig boter, rum om te flamberen.

  • Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-07-2000
  • Nagerecht
  •  0-10 min.

kinder bbq spies

Spies voor de kleintjes die toch met de groten mee willen eten

INGREDIENTEN

Een blikje cocktail worstjes, 300 gr kipfilet, 1 blikje annanas en, sate prikkers,

  • Kinderkeuken
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-08-2004
  • Kinderkeuken
  •  10-20 min.

bbq voor kinderen

2 lekkere soorten spiesjes Die kinderen erg lekker vinden

INGREDIENTEN

Lever-appelspiesjes, , Steek aan spiesen elk om en om 3 kippenlevertjes, 3 stukjes met citroensap besprenkelde stukjes appel en 3 stukjes ui. Bestrooi met zout en peper., , , , Varkenshaasspiesjes, , Steek aan spiesen elk om en om 3 stukjes varkenshaas, 3 stukjes ui, 3 stukjes paprika en 3 stukjes verse ananas.,

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-05-1999
  •  
  •  0-10 min.

Kippenstoof met ananas

Ik kwam dit recept tegen in een boekje, erg leuk, bijzonder feestelijk en heel lekker.

INGREDIENTEN

4 baby-ananasjes of 1 grote, 2 kipfilets, 1½ tl chilipoeder hot, 2 tl kerriepoeder, 1 el suiker, fijngesneden koriander, snufje zout

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-06-2012
  •  
  •  30-60 min.

Gegrilde Ananas

Een lekker makkelijk nagerechtje of als bijgerechtje bij de BBQ.

INGREDIENTEN

Plakken verse ananas,honing,boter en muntblaadjes.

  • Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op09-02-2000
  • Nagerecht
  •  0-10 min.

kippensate's met ananas

INGREDIENTEN

600 g kipfilets200 g ananasschijven uit blik2 el acaciahoning2 el limoensapverse muntblaadjesMARINADE:1 stukje gember2 teentjes knoflook125 g yoghurt1/2 kl kerriepoederpeperzout

  •  
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op24-07-2002
  •  
  •  > 120 min.

Geglaceerde ananas

INGREDIENTEN

2 rijpe, verse ananassen, 2 afgestreken koffielepels blonde kandijsuiker, 1 limoentje, Verse vruchten (lichees,aardbeien, mango's, vijgen...) takje verse citroenmelisse

  • Belgisch Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op13-08-2001
  • Belgisch Nagerecht
  •  0-10 min.

Barbecue tropische ananas

Ook nagerechtjes kan je op de BBQ maken. Salsamuziekje op, pina colada met rietjes klaarzetten en dan deze verse ananas met rum op de BBQ. Dan voel je je helemaal in de Caribean.

INGREDIENTEN

, 1 verse ananas, 3 el donkere rum, 2 el rietsuiker, 1 tl gemberpoeder, 4 el gesmolten boter,

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-04-2005
  •  
  •  10-20 min.

Gegrilde ananas met marscapone

Zoet nagerecht en zo simpel van de BBQ, met een extraatje

INGREDIENTEN

1/2 halve ananas, 250 gram marscapone, 1 eetl bruine basterd suiker, rum

  • Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-05-2010
  • Nagerecht
  •  10-20 min.

Aperitiefbrood met ananas, kaas en look

Dit aperitiefbrood groeide uit tot een klassieker. Probeer zeker deze versie met ananas en kaas. Zalig lekker op de barbecue of uit de oven, als aperitiefhapje ; lunch ; tussendoortje of als start voor een uitgebreide BBQ. Extra tip: een leuke variant is met stukjes ananas, grofgehakte olijven, zongedroogde tomaten en reepjes salami in het brood.

INGREDIENTEN

1 stevig wit brood, 1 blik ananas (Del Monte), 2 bollen mozzarella, 6 el olijfolie, 3 tenen look, 2 el verse kruiden bv. basilicum en rozemarijn, 25 g Parmezaanse kaas

  • Amerikaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-04-2018
  • Amerikaans
  •  20-30 min.

8 X Sates voor BBQ feest!

Mijn aller lekkerst BBQ saté's.

INGREDIENTEN

Shaslick met eigen marinade, , INGREDIENTEN 6 PERSONEN, , voor de marinade/saus, 1 el olijfolie, 2 t uienpoeder, 1 t knoflookpoeder, 1 t gemberpoeder, 2 1/2 el paprikapoeder, 70 gr tomatenketchup, 1 tl zout, 1/4 tl peper, 1/2 tl chilipoeder, 200 ml kippenbouillon, 3 el rode wijnazijn, 2 t vloeibaar maggi of Worcestersaus, 1 tl suiker, maïzena/water papje, , 1. Kook ingrediënten zachtjes samen voor 5 min., 2. Bind saus met maïzenapapje en laat afkoelen., 3. Marineer plakjes hamlap voor tenminste 2 uur in marinade., , voor de shaslick, 500 g hamlappen in plakjes van 3 x 3 cm. en 1 cm. dik, 1 rode en 1 groene paprika en 1 gele paprika in dezelfde maat plakjes, 2 grote uien in dezelfde maat plakjes, gerookt spek van dezelfde formaat, satéstokjes, , 1. Rijgt ui, vlees, ui, 1 kleur paprika, ui spek om en om aan stokjes. (zo 4, plakjes hamlap per stokje of groter afhangende van eters), 2. Rooster shaslick aan alle kanten tot gaar en mooi van kleur., 3. Overgebleven marinade kook je heel even en laat afkoelen. (er zat rauwe, vlees in zo koken doen je om bacterie te doden die mogelijk vormde)., 4. Serveer shaslick saus met shasliks, , Gehaktballen kebabs voor bbq, , INGREDIENTEN 6 PERSONEN, , 1 ui, fijn, 1 teentje knoflook, fijn, olie, 600 g mager rundergehakt, 5 t peterselie, fijn, 1 tot 2 t worcestersaus, zout, peper, 250 g ontbijtspek, mosterd, , , , 1. Fruit ui en knoflook in weinig olie tot zacht en laat afkoelen., 2. Meng nu alle ander ingrediënten behalve mosterd en spek door de gehakt., 3. Vorm kleine balletjes., 4. Verdeel spekreepjes nu in 2 over de breedte en bestrijk de spekreepjes met mosterd., 5. Vouw een reepje spek met de mosterd kant naar binnen om elk gehaktballetje en plaatst gehaktballetjes voor 45 min. in diepvries om stevig te worden., 6. Rijgt 4 gehaktballetjes per satéstokje., 7. Rooster kebab`s over kolen tot mooi bruin van kleur en gaar., , Kipfilet op bbq die zó weg eten, , INGREDIENTEN 4 PERSONEN, , , 700 g kipfilet, in dikke repen, , MARINADE:, 1 e olie, 1 kleine ui geraspt, 2 teentjes knoflook, geperst of geraspt, 2 e honing, 4 e tomatenketchup, 4 e Worcestersaus, 2 e Engelse mosterd, 1 t Tabasco of 4 t sambal oelek (of meer)of zoete chilisaus als jij van zoeter houden, zout, peper, , 1. Verhit olie in steelpan en fruit ui en knoflook tot gaar., 2. Voeg honing, tomatenketchup, Worcestersaus, mosterd en Tabasco of sambal erbij en kook zachtjes voor 2 - 3 min. en laat marinade afkoelen., 3. Marineer kipfilet voor 2 uur of langer in marinade ., 4. Rooster kipfilet op matig kolen terwijl jij het 2 x omkeren en met marinade bestrijken.. (het is natuurlijk zomaar gaar op een middel-hoog vuur, (zo 10 min in totaal), , Gemarineerd speklap spiesen met rode ui wigjes, , INGREDIENTEN 4 PERSONEN, , , 4 speklappen, in plakjes van 3 x 3 cm gesneden, kleine rode uien, in wigjes gesneden, satéstokjes, in water geweekt, , marinade, 40 ml olijfolie, 1 teentje knoflook, fijn, 2 e citroensap, 1 rode peper, fijn (met of zonder zaden), 60 ml ketjap manis (ABC), 1 t honing, verse koriander, fijn, , Meng marinade ingrediënten goed en marineer het vlees er voor 2 uur in., , 1. Rijgt om en om 4 stukjes vlees aan satéstokjes., 2. Rooster op grill of bbq of bak in een koekenpan.

  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op28-06-2015
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Hele ham op de BBQ

Gemakkelijk op de bbq en het heeft een bijzondere lekkere smaak 

INGREDIENTEN

Hele ham, Kruidnagel, Ananas schijven, , Voor de glacé :, 80g bruine suiker, 1 1/2 tl mosterd, beetje water

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op21-08-2019
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

kip en ananas in folie

Snel en makkelijk gerecht voor op vakantie. gezien in Boodschappen nr 6 2003.

INGREDIENTEN

200 gram kipfilet, 4 eetl zonnebloemolie, 4 theel ketjap (asin), 4 schijven ananas (vers, of uit blik), 50 gram tauge, aluminiumfolie.

  • Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op16-10-2003
  • Voorgerecht
  •  0-10 min.

Gegrilde ananas allerhande!

Fris recept als aanvulling op de bbq.

INGREDIENTEN

1 ananas, 3 cm gember geraspt, 100ml ahornsiroop, 1el kokos, limoen schoongeboend.

  • Antiliaans Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-04-2016
  • Antiliaans Bijgerecht
  •  10-20 min.

HEERLIJKE WORTELSALADE MET ANANAS EN ROZIJNEN

Een ideale salade voor BBQ en vooraf klaar te maken.

INGREDIENTEN

Blokjes wortel, gepureerd ananas uit blik (kan met keukenmachine), sinaasappelsap, suiker, rozijnen, vla poeder vermengd met sinaasappelsap,

  • Afrikaans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-05-2011
  • Afrikaans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Marinade voor kipspiesjes met ananas

Een eenvoudig te maken marinade die gewone kipfilet verandert in super malse stukjes vlees die bijna smelten op je tong. De marinade is gemaakt met ingrediënten uit de Aziatische keuken, daardoor kun je deze spiesjes niet alleen bij een bbq gebruiken maar zijn ze ook heerlijk bij een Aziatische maaltijd of rijsttafel. Ook zonder stokjes klaargemaakt in de wok met rijst of noedels erbij is het een heerlijk gerecht. De marinade is geschikt voor 1 kilo vlees

INGREDIENTEN

- 1 kg kipfilet (of kalkoen), - 6 el zonnebloemolie, - 6 el ketjab manis, - 2 el kerrie madras, - 1 rode peper, - 4 teentjes knoflook, - stukje gember (+/- 2 cm), - 2 el rijstazijn, - 1 el (palm)suiker, - ½ verse ananas,

  • Aziatisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-10-2016
  • Aziatisch
  •  0-10 min.

gemarineerde ananas koud of warm

Koud, warm, als bij gerecht , nagerecht , of fruitsalade zoveel mogelijk, en zo lekker.

INGREDIENTEN

1 ananas, 2 cm gember, 1 vanillestokje, 1 stengel citroengras, 2 tl. kardemom, 2 tl gerookt paprika poeder pittig, 100 gr gele basterd suiker, 2 dl bruine rum, 500 ml. dikke yoghurt,

  • Braziliaans
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op28-06-2016
  • Braziliaans
  •  > 120 min.

Kipsate met ananas en banaan

Lekker voor op de BBQ!!!

INGREDIENTEN

*3 dubbele kipfilets, , *1 blik ananas in schijven, , *4 bijna rijpe bananen, , , , Marinade:, , *ananassap, , *1 el ketjap, , *3 el gemberstroop, , *3 tl kerrie, , *zout naar smaak, , , , *40 sateprikkers,

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op08-01-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Asperge salade met kip en ananas

Fijne frisse salade voor bij een feestelijk maal of bij een zomers etentje buiten zoals bij de BBQ

INGREDIENTEN

500 gr. gekookte asperges (vers of uit pot) -2 tl zout - 1 el witte wijnazijn - 1 tl suiker - 2 el mayonaise - 4 el fijngehakte peterselie - 2 tomaten - 2 schijven ananas (eventueel uit blik) - ca. 200 gr gare kipfilet in kleine blokjes gesneden

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-05-2003
  • Nederlands
  •  30-60 min.

GESTOLDE WORTEL EN ANANAS SALADE

Heel lekker combinatie van wortel en ananas Ook geschik voor de BBQ op een warme dag...

INGREDIENTEN

1 blik fijn ananas - 1 pakje citroen jellie-pudding(anders aarbeien) - 100g suiker - 1/2 t zout - 200g wortels geraspt - 125ml slagroom

  • Multi-cultureel
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-05-2004
  • Multi-cultureel
  •  60-120 min.

Salade met gerookte kip en ananas

Lekkere salade bij zowel een uitgebreid diner, bbq maar ook als zomer maaltijd met geroosterd brood

INGREDIENTEN

Ongeveer 400 gram gerookte kipfilets, 4 stelen bleekselderij, 1 blik ananas (circa 500 gr)200 gram geroosterde cashewnoten, 5 el mango chutney uit een potje, 5 el mayonaise, 2 tl kerrie, zout en versgemalen peper, stokbrood of geroosterdbrood

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-07-2003
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Varkensvleesspiesje Met Mango En Ananas

BBQ gerecht met fruit en vlees

INGREDIENTEN

500 gr hamlappen, 3 sjalotjes, 2 schijven verse ananas of uit blik, 1 mango, 12 metalen of houten sat?pennen, olie, , voor de marinade:, 1 gesnipperde sjalot, 1 uitgeperst teentje knoflook, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel sherry, 1 eetlepel gembersiroop, 1 theelepel ketoembar

  • Amerikaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-04-1999
  • Amerikaans
  •  30-60 min.
Nieuwste ananas bbq recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top