1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse Rookvlees

Amuse rookvlees recepten (8)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Amuse van Rookvlees gevuld met geitenkaas en amandelen

Een heel bijzondere amuse/borrelhapje! De geitenkaas wordt gemengd met honing, amandelschaafsel, en kappertjes. Zuur en zoet is een voortreffelijke combinatie en SUPER makkelijk in te vriezen.

INGREDIENTEN

125 gram zachte geitenkaas 25 amandelschaafsel 1 el kappertjes 1 el honing peper ca. 12 plakjes rookvlees.

Voorbereiding

Amandelschaafsel even in een droge koekenpan roosteren en fijnhakken.

Bereidingswijze

Meng nu bij de geitenkaas de amandelen, honing, peper en kappertjes. Leg op een stuk plastic de plakjes rookvlees naast elkaar (dakpansgewijs) op het plastic. Rol nu van het geitenkaasmengsel rolletjes en leg die op het rookvlees. het is nogal veel dus je kan het ook alvast door de midden snijden. Rol nu het rookvlees op tot een rol en doe deze even in het plastic wat er onder zit. Zelf heb ik dit 30 minuten in de vriezer gelegd en toen mooie plakjes gesneden. Onze gasten waren heel enthousiast.

  • Frans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-03-2004
  • Frans
  •  10-20 min.

Amuse van rookvlees gevuld met geitenkaas amandel

INGREDIENTEN

125 gram zachte geitenkaas 25 amandelschaafsel, 1 el kappertjes, 1 el honing peper ca., 12 plakjes rookvlees.

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-01-2010
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Amuse van Rookvlees gevuld met geitenkaas en amandelen

Borrelhapje

INGREDIENTEN

125 gram zachte geitenkaas, 25 gram amandelschaafsel, 1 eetl kappertjes, 1 eetl honing, peper, ca 12 plakjes rookvlees

  • Frans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-02-2013
  • Frans
  •  10-20 min.

Blini?s met rookvlees

Amuse

INGREDIENTEN

Kijk voor de bereiding van de blini?s naar ?Blini?s (basisrecept)?.

  •  
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-01-2000
  •  
  •  0-10 min.

Rookvlees met geitenkaas en amandelschaafsel

Heerlijk binnenkomertje deze "amuse" Ook lekker met gerookte zalm!

INGREDIENTEN

12 plakjes rookvlees, 125 gr. zachte geitenkaas, 25 gr. amandelschaafsel, 1 eetl. afgespoelde kappertjes (fijn gehakt), 1 eetl. vloeibare honing, 1/4 rood pepertje zonder zaad (fijn gehakt)

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-03-2013
  •  
  •  10-20 min.

rookvleesrolletjes met kruidenkaas

Eetlustopwekkende voorafjes voor een voorgerecht. De belangrijkste functie van de Amuse is het opwekken van de eetlust, het prikkelen van de smaakpapillen, en het moet er oogstrelend uitzien.

INGREDIENTEN

2 theelepel kruiden (Provencaalse), 8 plakje rookvlees (grote plakken), 1 plakje smeerkaas,

  • Frans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-04-1999
  • Frans
  •  0-10 min.

Salade van haricots verts met rookvleesroosjes

Amuse

INGREDIENTEN

50 gr. haricots verts - zout - peper - 1 uitje - 2 el. olijfolie - mespunt tijm - 2 tl. balsamico-azijn - 25 gr. pijnboompitjes - 16 kleine pasteibakjes - 16 plakjes lichtgezouten rookvlees

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-01-2000
  •  
  •  10-20 min.

Lepelhapje.

Een tussedoor hapje tijdens een diner.

INGREDIENTEN

4 kleine aardappels., olie., 2 uigeperste teentjes knoflook., peper en zout., enkele plukjes alfalfa., 1 ons rookvlees, Beetje mayonaise.,

  • Frans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-04-2001
  • Frans
  •  10-20 min.
Nieuwste amuse rookvlees recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top