Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse Rookvlees

Amuse rookvlees recepten (5) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Amuse van Rookvlees gevuld met geitenkaas en amandelen

Een heel bijzondere amuse/borrelhapje! De geitenkaas wordt gemengd met honing, amandelschaafsel, en kappertjes. Zuur en zoet is een voortreffelijke combinatie en SUPER makkelijk in te vriezen.

INGREDIENTEN

125 gram zachte geitenkaas 25 amandelschaafsel 1 el kappertjes 1 el honing peper ca. 12 plakjes rookvlees.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op30-03-2004
  • Frans
  •  10-20 min.

Amuse van rookvlees gevuld met geitenkaas amandel

INGREDIENTEN

125 gram zachte geitenkaas 25 amandelschaafsel, 1 el kappertjes, 1 el honing peper ca., 12 plakjes rookvlees.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-01-2010
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Amuse van Rookvlees gevuld met geitenkaas en amandelen

Borrelhapje

INGREDIENTEN

125 gram zachte geitenkaas, 25 gram amandelschaafsel, 1 eetl kappertjes, 1 eetl honing, peper, ca 12 plakjes rookvlees

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-02-2013
  • Frans
  •  10-20 min.

Salade van haricots verts met rookvleesroosjes

Amuse

INGREDIENTEN

50 gr. haricots verts - zout - peper - 1 uitje - 2 el. olijfolie - mespunt tijm - 2 tl. balsamico-azijn - 25 gr. pijnboompitjes - 16 kleine pasteibakjes - 16 plakjes lichtgezouten rookvlees

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-01-2000
  •  
  •  10-20 min.

Lepelhapje.

Een tussedoor hapje tijdens een diner.

INGREDIENTEN

4 kleine aardappels., olie., 2 uigeperste teentjes knoflook., peper en zout., enkele plukjes alfalfa., 1 ons rookvlees, Beetje mayonaise.,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-04-2001
  • Frans
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top