Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse Artisjok

Amuse artisjok recepten (6) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Artisjok Amuse

Je kunt amuses uitstekend bij een welkomstcocktail serveren. Voor meerdere personen verdubbel de aantallen

INGREDIENTEN

1/2 potje gemarineerde artisjokhartjes, 1/2 zakje verse basilicum, snufje zout, versgemalen zwarte peper, 1 plak parmaham, 4 mooie amuselepels

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-02-2010
  • Frans
  •  20-30 min.

Amuse van artisjok met geitenkaas

Een pracht om te zien

INGREDIENTEN

1 blikje artisjokkenharten 2 teentjes knoflook, geperst bosje basilicum 50 gr harde geitenkaas, geraspt zout en peper 6 zwarte olijven zonder pit, doormidden gesneden, ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-12-2006
  • Frans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Amuse van artisjok met geitenkaas

Hartige amuse of borrelhapje

INGREDIENTEN

4 artisjokharten niet uit blik,1 teentje geraspte knoflook,kleingesneden bosje basilicum, 50 gr. harde geraspte geitenkaas, zout en peper, 6 zwarte olijven zonder pit doormidden gesneden. of reepjes ansjovis

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op17-03-2009
  • Internationaal Bijgerecht
  •  10-20 min.

Amuse van parmaham, aardbeien en pesto

Dit kan je op verschillende manieren serveren: Op een mooie lepel of een leuk amuse schaaltje

INGREDIENTEN

2 plakken parmaham, , 1 blaadje lollo rosso, , 2 aardbeien, , 4 blaadjes basilicum, , 2 gemarineerde halve artisjok-, , hartjes (koeling AH), , 1 flinke theel. groene pesto, , 2 eetl vinaigrette na keuze, ,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-07-2004
  • Frans
  •  10-20 min.

FORELTARTAAR OP EEN ARTISJOKBLAD ALS AMUSE

Leuk en lekker om dit te serveren.

INGREDIENTEN

150 gr zeeforel ontveld en fijn gehakt, 1 lente ui fijngehakt, flink handvol peterselie gehakt, 2 el kappertjes fijngehakt, 1 artisjok, peper, 1 limoen, in kleine partjes, voor erbij,

  •  Amuse
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-10-2017
  • Frans Amuse
  •  20-30 min.

Artisjokhart met geitenkaas

Amuse van Lida

INGREDIENTEN

1 blik artisjokharten (met circa 5 harten), plak geitenkaas met een korst, (bijv. bettine camembert, of bettine ovenkaas), 5-6 zongedroogde tomaatjes, uitgelekt, 2 el Provençaalse kruiden, peper, eventueel 200 g mesclun of een mix van jonge slablaadjes, eventueel olijfolie.,

  •  Amuse
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-04-2018
  • Spaans Amuse
  •  0-10 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top