Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse Abrikozen

Amuse abrikozen recepten (4) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Amuse van abrikozen & mozzarella

INGREDIENTEN

25g. gepelde pistachenoten, 4 abrikozen of 8 helften (op water) uit blik, 2el. extra vergine olijfolie, vers gemalen witte peper, 8 minibolletjes mozzarella

  •  Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-01-2005
  • Internationaal Tussengerecht
  •  0-10 min.

Amuse als geitenkaas bonbon met abrikoos en sesam

Weer zo'n heerlijke amuse als is die van Meneer Heijn

INGREDIENTEN

1 bosuitje 1 tl olijfolie 2 el sesamzaad 75 gr zachte geitenkaas 2 gedroogde abrikozen grillpan

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-01-2007
  • Frans
  •  10-20 min.

Amuse van Rauwe-hamrolletjes gevuld met feta en zuidvruchten

Met deze als Japanse maki opgerolde ham maakt u ongetwijfeld indruk! Rauwe ham, kaas en zuidvruchten vormen een heerlijk zoet-zouthapje voor bij een aperitief.

INGREDIENTEN

3 plakken rauwe ham, ½ avocado, 3 gedroogde abrikozen, 3 gedroogde vijgen, 1 plak feta, Prikkertjes,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-10-2011
  • Frans
  •  10-20 min.

Fingers

Een voorgerechtje of amuse met foie gras en chutney

INGREDIENTEN

, 800 gram foie gras naturel (bloc of terrine), 200 gram ontbijtkoek, , Chutney:, 1 grote ui, 1 teentje knoflook, 20 gram vers geraspte gember, 40 gram ontpitte dadels, 40 gram gedroogde abrikozen, 40 gram rozijnen, 40 gram gepelde amandelen, 40 gram gepelde pistache nootjes, 20 gram witte balsamico azijn, 100 gram bruine suiker, zout en peper uit de molen.,

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-01-2006
  • Frans Voorgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top