Aardappelgratin van Krieltjes en Boursin
Heerlijk Bijgerecht
Ingrediënten 4 recipe.people
1 teentje knoflook, 600 g voorgekookte krieltjes, 3 takjes platte peterselie, 1/2 bosje bieslook, 2 eieren, 2 dl melk, 2 bakjes Boursin Ail & Fine Herbes, goeie scheut kookroom, 1 zak geraspte jong belegen kaas, zout, peperBereidingswijze
Hak de kruiden. Klop de eieren los met de melk, kruiden, kookroom en de Boursin. Breng het op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor op 175 a 200 celsius graden (hangt van de oven af). Pel de knoflook, halveer hem en wrijf de ovenschaal ermee in. Verdeel de krieltjes over de schaal. Schenk het kruiden-Boursin mengsel over de krieltjes, geraspte kaas er over. Laat de aardappelgratin in ca. 30 minuten gaar worden middenin de voorverwarmde oven