- Eigen recept
Lekker! Ovenschotel spitskool champignons spekreepjes en prei
Lekker pittige ovenschotel. Door het gebruik van de mosterd en crème fraîche krijgt de kool een lekkere romige smaak. Geen aardappelpuree bovenop, maar aardappelen gestampt met wat crème fraîche en mosterd erdoor geroerd. Hierdoor krijg je een wat grovere laag, die heerlijk is bij de spitskool. Ook lekker met plakjes ontbijtspek op de schotel. Ze worden lekker knapperig in de oven. (zie foto)
Plm. 750 gram spitskool 1 prei 250 gram champignons 150 gram mager gerookte spekreepjes of baconreepjes 1 eetlepel neutrale olie peper, zout 1/2 theelepel gemalen nootmuskaat cayennepeper naar smaak 1 + 1 eetlepel mosterd 200 ml crème fraîche 750 gram kruimige aardappelen 50 geraspte belegen kaas
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de olie in de wok. Bak hierin de spekreepjes knapperig. Voeg de plakjes champignons toe en bak deze mee tot al het vocht is verdwenen. Voeg de prei toe en bak deze plm. 2 minuten mee. Doe dan de spitskool erbij en roerbak alles nog plm. 5 - 10 minuten, afhankelijk van de dikte van de spitskool. (De spitskool moet nog knapperig blijven!) Maak de spitskool op smaak met peper, zout, nootmuskaat en wat cayennepeper. Roer 2 eetlepels crème fraîche en 1 eetlepel mosterd door de kool. Doe de kool in een vuurvaste ovenschool. Laat de gare aardappels goed droog stomen.Stamp de aardappels met een stamper grof en roer de rest van de crème fraîche en 1 eetlepel mosterd door de aardappelen. Strijk de aardappelen uit over de spitkool en bestrooi met wat geraspte kaas. Zet de schaal in de voorverwarmde oven tot de kaas een goudbruine kleur heeft gekregen. Als de ingrediënten nog warm zijn kun je de schaal ook even onder de grill zetten tot de kaas goudbruin is.
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op10-10-2012Nederlands20-30 min.
- Eigen recept
Prei - aardappel, gehakt ovenschotel
Heerlijke en toch makkelijke ovenschotel. Met verse Parmezaanse kaas, creme fraiche, eieren en kruiden!!
700 gr aardappels300 gr gehakt 6 preien gesneden 3 eieren ? bekertje creme fraiche 100 gr verse geraspte Parmezaanse kaas 30 gr boter beetje olijfolie peper en zout 2 tl tijm. melk (aardappelpuree)
- Nederlands
- 30-60 min.
- Geplaatst op28-01-2005Nederlands30-60 min.
- Eigen recept
Ovenschotel a la louise
Dit recept is al jaren oud en heb ik ooit gekregen van een nicht van mij.In de "loop der jaren" heb ik het aangepast naar eigen smaak en het is nu gewoon (na alle veranderingen) mijn "eigen" recept geworden.. Het is héél erg lekker, ik hoor graag reacties! Nieuwe fotos staan nu bij dit recept. Gisteren 8 oktober 2010 weer gemaakt, (weer iets aangepast) en.. het was weer superlekker!
1 ½ kilo aardappelen - ongeschild gewicht- (of als je geen tijd hebt puree uit een pakje maar vers is echt veel smakelijker), 1 pond gehakt (halfom of runder en ongekruid)., 2 middelgrote uien (fijn gesneden), 1 prei (in smalle reepjes gesneden), 1 - 2 (of meer) teentjes knoflook (uitgeperst), 1 bakje champignons ( in plakjes gesneden), 250-300 g spitskool, gesneden - groene of witte kool mag ook -( als je geen tijd hebt..kant en klaar te koop., 2 eetlepels verse selderij of 2 tl gedroogde selderij., 1 theelepel bruine suiker,(mag weggelaten worden)., 1 theelepel gedroogde Provençaalse kruiden.(of als je hebt lekker de verse), 1 flinke eetlepel kerrie, Scheutje ketchup, Scheutje ketjap manis, Zout en peper naar smaak., Wat boter of scheutje olie om de uien/knoflook in te bakken en om de ovenschotel in te vetten., Wat geraspte kaas.
- Internationaal Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op11-10-2004Internationaal Hoofdgerecht20-30 min.
Ovenschotel met rode kool en gekruid gehakt
Kijk uit dat je hiervan niet veel meer maakt dan je nodig hebt, want je eet hier gemakkelijk teveel van!
, , , , 450 gr rode kool met appel (diepvries), 250 gr rundergehakt, aardappelen (zoveel als je gewend bent), paneermeel, kerrie, paprikapoeder, zout, peper en knoflookpoeder, , , , ,
- Internationaal Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op15-11-2004Internationaal Hoofdgerecht0-10 min.
Ovenschotel met andijvie, eieren en kaas
Andijvie, puree, eieren en kaas vormen de voornaamste ingrediënten voor deze lekkere ovenschotel die je echt moet proberen ( snel en lekker )
600 gram andijvie in grovere reepjes gesneden - 500 gram kruimige aardappelen, melk en boter of 1 zakje instant aardappelpuree voor ovenschotels - 2 eieren - 50 gram geraspte belegen kaas - peper - zout - nootmuskaat - 1 eetlepel boter - 1 eetlepel bloem - 1 eetlepel fijngesneden ui
- Vegetarisch Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op07-10-2002Vegetarisch Hoofdgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Shepherd`s Pie/ Cottage Pie
* Lams- of Runder gehakt (500 gram), * Aardappelpuree (1 zakje), * Champignons (1 bakje), * Ui (2 grote), * Champignonsoep (1 pakje), * Doperwten (1 blikje), * Wortel (1 a 2 stuks), * Ei (1 stuk), * Gepelde tomaten (1 blikje), * Tomaten puree (70 gram), * Knoflook (2 teentjes/ 2 eetlepels), * Geraspte kaas, * Melk/ water, * Boter, , Extra:, * Mais (1 blikje), * Courgette en of Aubergine (1 stuk), * Prei (1 stuk)
- Engels Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op13-05-2009Engels Hoofdgerecht30-60 min.
Kabeljauw met ratatouille uit de oven
Kabeljauw met ratatouille uit de oven .
Ingrediënten, , 3 eetlepels olijfolie, 2 rode uien, gesnipperd, 2 tenen knoflook, fijngehakt, 1 gele paprika, in kleine stukjes, 1 courgette, in kleine blokjes, ½ eetlepel paprikapoeder, ½ eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden, 500 g kabeljauwfilet, sap van een halve citroen,
- Vis Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op08-03-2008Vis Hoofdgerecht30-60 min.
Zuurkool ovenschotel met gehakt, ananas en kaas
Het voordeel van de winter is die overheerlijke winter groentes. Zuurkool, boerenkool, hutspot. Het leuke is om dat iedere keer weer op een andere manier te maken. Deze ovenschotel wordt hier regelmatig gemaakt.
300 gram (wijn)zuurkool, 300 gram rundergehakt, 2 sjalotjes, 3 eetlepel creme fraiche, 3 theelepel chilipoeder, 200 gram champignons, 1 1/2 theelepel karwijzaad, peper en zout, 150 gram geraspte oude kaas, aardappelen voor puree, hoeveelheid naar smaak (normaal gesproken ruim 300 gram), boter, Halve liter blik ananas, eventueel paneermeel, ,
- Nederlands
- 60-120 min.
- Geplaatst op12-01-2005Nederlands60-120 min.
- Eigen recept
Italiaanse aardappelpuree met knoflook en Parmezaan
Deze romige aardappelpuree die heb ik ook zelf ontwikkeld en die past prima bij visgerechten met een Mediterraans tintje of bij Mediterrane kip. Géén melk, géén boter, maar gezonde olijfolie om iets romig mee te maken. Ik pas tegenwoordig ook nog enkel olijfolie toe om zuurkool- andijvie of boerenkoolstamppot op gezonde wijze romig te maken en dat is bij velen in goede aarde gevallen. Deze aardappelpuree is een echte smaaksensatie en is derhalve een uitstekend bijgerecht. Bovendien is hij snel klaar, proef zelf maar.
750 gr kruimige aardappels, 3 teentjes knoflook (geperst), Bosje verse platte peterselie (gesnipperd), Zwarte peper, Zeezout, 2 el citroensap, 1 – 1 ½ el Parmezaanse kaas, Goede olijfolie, Optioneel: Olijfolie met truffel die heb ik ook en is natuurlijk helemaal heerlijk
- Italiaans Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op22-11-2012Italiaans Bijgerecht20-30 min.
- Eigen recept
DE KLASSIEKE LUCHTIGE AARDAPPELPUREE
De klassieke aardappelpuree op z?n Hollands heeft nog die rijke smaak van aardappel en is luchtig! Het geheim? De juiste verhouding van melk, boter en aardappel. voedingswaarde : 330 kcal p.p. Lees meer: 12x aardappels om je vingers bij af te likken
1 kg aardappels, geschild, zout, 2 dl melk, 50 g boter of margarine, versgemalen nootmuskaat
- Nederlands Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op10-02-2002Nederlands Bijgerecht20-30 min.
aardappelschotel met kipfilet uit de oven
Lekkere ovenschotel met stukjes kipfilet
500 gram aardappelen, 1 bekertje creme fraiche, 2 eetlepels olijfolie, 50 gram magere spekblokjes, 200 gram kipfilet, 3 lente-uitjes, 100 gram champignons, zout en versgemalen peper, bieslook, 3 eetlepels geraspte kaas, geraspte nootmuskaat.
- Nederlands Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op24-04-2001Nederlands Hoofdgerecht30-60 min.
Aardappelpuree
Feestelijke aardappelpuree met roomkaas en bosui
Aardappelen voor 4 personen, 1 roomkaasje, zoals paturain, boursin ofzo, scheutje melk, klontje echte boter, 4 bosuitjes, bouillonblokje
- Nederlands Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op20-10-1998Nederlands Bijgerecht20-30 min.
Aardappelpuree
Lekkere snelle aardappelpuree
1 pak mix voor aardappelpuree, 1 zakje goudse kaas met bacon (AH)
- Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op14-12-1998Bijgerecht10-20 min.
Aardappelpuree
De zelfgemaakte aardappelpuree is toch echt veel lekkerder dan die poederzakjes. En moeilijk is het ook niet, dus wat let je? Omdat ik soms merk dat er nog steeds mensen zijn die niet precies weten hoe ze nu zelf puree maken, hier nog even het recept.
1 tot 1,25 kg aardappelen; zout; 50-75 g boter of 4-5 el olijfolie; 1,5 tot 2 dl volle melk; peper; zout
- Nederlands Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op16-09-2003Nederlands Bijgerecht30-60 min.
- Eigen recept
Hartige cupcakes met gehakt, aardappelpuree en spekjes
Hier een hartige variatie op dat "alom aanwezige" zoete cupcakes!
voor gehakt mengsel, 500 g rundergehakt of half om half als je ook varkensvlees eten (met varkensvlees erin, word het smeuïger), 1 kleine ui, fijn, 1 teentje knoflook, fijn, 4 e krulpeterselie, fijn, 1 t Worcestersaus, 1 volle t mosterd, 1 t zout, 1/4 t vers gemaalde zwarte peper, 1 ei, , spekreepjes, voor bovenop, plukje peterselie voor garnering
- Afrikaans
- 60-120 min.
- Geplaatst op08-08-2013Afrikaans60-120 min.
Aardappelpuree
Aardappelpuree van 5 dikke aardappels - 1 teen knoflook door de pers - 12 zwarte olijven zonder pit, gehakt
- Multi-cultureel Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op05-08-2004Multi-cultureel Bijgerecht20-30 min.
Aardappelpuree
Eigenlijk deed ik altijd maar wat als ik aardappelpuree maakte. Het resultaat was vaak een dikke, zware puree die als een blok op de maag lag. Met dit recept wordt het echt luchtig en dus veel lekkerder!! Zie ook mijn andere receptjes met puree.
1,5 kilo kruimige aardappelen, zout, 2 dl melk, 50 gr boter, peper, nootmuskaat
- Nederlands Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op09-08-1999Nederlands Bijgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Ovenschotel met witlof, gehakt en (kastanje)champignons
Dit gerecht is een typisch voorbeeld van creatief koken. Zoiets zou je tegen kunnen komen als je de rubriek "koelkast leegmaken" gebruikt. Ik heb gewoon gekeken welke ingrediënten bij elkaar passen en welke smaken matchen. Dit is een ovenschotel die helemaal bij deze tijd van het jaar past. Tip: Je kunt ook variëren door de aardappelschijfjes te vervangen door aardappelpuree.
- 500 gram (runder)gehakt, - 500 gram witlof, - 1 kg vastkokende aardappelen, - 150 gram gerookte spekjes, - 250 gram (kastanje)champignons, - 2 uien, - 3 eieren, - 250 ml kookroom, - 2 tot 3 lepels mosterd, - 200 gram geraspte kaas, - peper (weinig of geen zout i.v.m. de gerookte spekjes)
- Nederlands
- 30-60 min.
- Geplaatst op28-10-2013Nederlands30-60 min.
Aardappelpuree
Hoewel mijn man niet van gekookte aardappelen houdt serveer ik bij bepaalde gerechten toch een lekkere aardappelpuree
1 kg. geschilde aardappelen, 0,25 liter melk, wat geraspte kaas, ca. 30 gram boter en wat klontjes boter, nootmuskaat, zout en peper, paneermeel
- Nederlands Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op12-05-1999Nederlands Bijgerecht30-60 min.
AARDAPPELPUREE
AARDAPPELEN Een basis aardappelpuree
300 g aardappelen, 100 ml melk (of room), 20 g margarine (of boter), zout, peper, nootmuskaat
- Nederlands Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op22-01-2008Nederlands Bijgerecht20-30 min.
Aardappelpuree
Zo krijg je zelfs een zakje puree lekker.Lekker vlug klaar als je haast hebt, of gewoon makkelijk op vakantie.
1 zakje aardappelpureemelk en water (of wat er op het zakje staat)zoutpepereen scheutje maggikruidenkaasje uit een kuipje of boursin.Ongeveer een half kaasje per zakje.
- Goedkoop en snel Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op26-01-2002Goedkoop en snel Bijgerecht0-10 min.
Aardappelpuree
Gewone aardappelpuree en variaties erop
1,5 kilo kruimige aardappelen., zout., ca. 3 dl melk, 40 gr. boter., nootmuskaat., peper.,
- Nederlands Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op09-04-2003Nederlands Bijgerecht20-30 min.
- Eigen recept
Aardappelpuree
Basis recept aardappelpuree
1 kilo kruimige aardappels, 200 ml volle melk, 100 g boter, 2 eieren ( of 2 eetl. mayonaise), zout, nootmuskaat
- Nederlands
- 20-30 min.
- Geplaatst op24-10-2008Nederlands20-30 min.
Aardappelpuree
Gevulde aardappelpuree als hoofdgerecht
1 pakje aardappel puree, 1 bakje champignons, 2 ons hamblokjes, 1 pnd gehakt, 2 tomaten, 3 eieren
- Goedkoop en snel Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op08-07-2000Goedkoop en snel Hoofdgerecht10-20 min.
aardappelpuree
Lekkere zachte aardappelpuree met room en bieslook
Aardappels voor 4 personen, 2 eetlepels gedroogde bieslook, snufje zout, 150 ml room/slagroom, snufje peper, snufje kerrie
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op23-11-2002Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Aardappelpuree
Een geprakte aardappelpuree met olijven,peterselie en basilicum
Vastkokende aardappels, zwarte olijven (ontpit en half doormidden), verse peterselie, verse basilicum, room, eventueel uitgebakken gerookte spekjes
- Engels Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op27-02-2000Engels Bijgerecht10-20 min.
Aardappelpuree
Aardappelpuree gegratineerd
1 1/2 kilo aardappelen, 50 gram boter, 1/2 dl melk, 250 gram gerapte komijnen kaas
- Nederlands Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op24-01-2001Nederlands Bijgerecht20-30 min.
Aardappelpuree
Met erbij twee lekkere varianten. Bevat p.p. 295 kcal, 14 gram Vet, 36 gram Koolhydraten en 6 gram Eiwit.
1 kilo aardappelen, afkokers , 2 dl melk , 50 - 75 gram boter / slagroom, slankroom of zure room , zout, versgemalen peper en nootmuskaat , Variatie 1: , anderhalf el fijne mosterd , Variatie 2: , 1 el gesnipperde bieslook of peterselie
- Nederlands Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-01-2003Nederlands Bijgerecht20-30 min.
Aardappelpuree
Let op neem vooral bloemige, kruimige aardappels deze vallen goed uiteen waardoor je een mooie gladde puree krijgt bij vast kokende aardappels moet je te veel stampen waardoor de zetmeel korrels stuk gaan en de puree plakkerig wordt. Gebruik zo min mogelijk vocht om de aardappel smaak te bewaren Daarvoor wordt er ook wat olie toegevoegd aan het water zodat de smaak niet met het water verdampt. Verwarm de toe te voegen ingredienten voor het verwerken zodat alles goed op temperatuur blijft
* 1 kg kruimige aardappels, * 1 theel olie, * 100 gr boter, * 100 ml melk, * 100 ml slagroom, * 5 gr zout, * naar smaak vers gemalen nootmuskaat, * naar smaak versgemalen peper,
- Nederlands Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op11-11-2010Nederlands Bijgerecht30-60 min.
Aardappelpuree
Basisrecept met wat variaties o.a smeuig, romig, met mierikswortel...
Basisrecept: 1,4 kg aardappelen. , zout Smeuig met boter:, 50-125 g boter. zout, zwarte peper uit de molen en geraspte nootmuskaat naar smaak Romige Puree: 100 g boter 150 ml slagroom zout, zwarte peper uit de molen en geraspte nootmuskaat naar smaak, Met mierikswortel: 60 g boter , anderhalf el verse mierikswortelrasp (in pot te krijgen in de supermarkt) 2 el slagroom Zout en zwarte peper uit de molen Met Parmezaanse Kaas en Truffel: 60 g boter 2-3 handen geraspte parmezaanse kaas 1 el (of meer naar smaak) truffelolie (supermarkt of xenos), Met zwarte olijven: 300 g zwarte olijven zonder pit zwarte peper uit de molen naar smaak 1 a 2 el olijfolie ,
- Nederlands Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op22-05-2004Nederlands Bijgerecht20-30 min.
Aardappelpuree
Met lekkere variaties.
Zo'n 300 g aardappelen, zout, versgemalen peper, ca 1 dl melk, 25 g boter
- Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op01-01-2003Bijgerecht30-60 min.
aardappelpuree
Heerlijke puree, zoals mijn moeder hem al maakte.
Aardappelen, melk, margarine, peper, zout, nootmuskaat, paneermeel
- Nederlands Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op06-05-1999Nederlands Bijgerecht20-30 min.
Aardappelpuree
Aardappelpuree met mosterd
Vast kokende aardappelen, eieren, melk, grove mosterd, nootmuskaat, groentebouillon
- Nederlands Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op22-05-2000Nederlands Bijgerecht0-10 min.
Zuurkoolschotel met appeltjes en creme fraiche
Ondanks dat het niet eens zo koud is momenteel krijg je door de korte dagen zin in echte winterkost. Gisteren aten we deze heerlijk zuurkoolschotel! Een ware smaaksensatie met de combinatie van appeltjes, crème fraîche, gehakt, spekjes en mosterd.
, - 5 aardappelen, - 250 gram zuurkool, - 1 bakje spekjes, - klein potje crème fraîche, - halve appel, - 150 gram gehakt, - geraspte kaas, - nootmuskaat, - peper en zout, - scheutje melk, - klontje boter, - mosterd, hoeveelheid naar eigen smaak,
- Nederlands
- 0-10 min.
- Geplaatst op06-11-2011Nederlands0-10 min.
Aardappelpuree
Voor beginners een makkelijk recept en lekker
1 Kg aardappelen, 2 dl melk, boter, nootmuskaat, 100 gram geraspte kaas.
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op02-03-2000Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Aardappelpuree
De eerste Europese aardappelteelt vindt plaats rond de Spaanse stad Sevilla, waarmee de monikken de voedselvoorziening voor hun eigen ziekenhuis veiligstellen. De boeren in de regio volgen al snel. En zo kan het gebeuren dat Spaanse militaire strategen met deze grote voedselbron kennismaken. Met de zich steeds verplaatsende legers mee komt de aardappel op de lange duur in alle uithoeken van Europa terecht. In het jaar 1588 komt de aardappelplant voor het eerst naar Noord-Europa. De eigenaar, Charles de l?Ecluse, plant ze in Mechelen, in de tuin van de heren van Pistenburg. Brabant heeft daarmee de Noord-Europese primeur. Het is dezelfde l?Ecluse die de plant in Nederland introduceert. Dat gebeurt in het jaar 1601. Frankrijk maakt rond 1600 vanuit Italie kennis met de plant, met name in de Vogezen. Ruim 100 jaar zal de aardappel nodig hebben om de gehele Elzas te veroveren. In Duitsland zien we de aardappel rond 1640 aarzelend verschijnen en wel in Westfalen en Nedersaksen.
1 kilo gekookte kruimige aardappelen, 1 dl melk, 50 gram echte boter, 1 ei, zout en peper.
- Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op06-07-2002Bijgerecht10-20 min.
Aardappelpuree
8 grote warme gekookte aardappelen - snufje peper - snufje zout - snufje noormuskaat - 1 ei - half kopje melk (of room) - boter.
- Nederlands Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op27-02-2000Nederlands Bijgerecht0-10 min.
Aardappelpuree
Variaties met Puree
Aardappelen (afkokers) en naar gelang de variatie:, waterkers of rucola; appel, suiker en pijnboompitten; worteltjes; oude goudse kaas of gruyere; ui; peer, gemberwortel en geraspte amandel; spinazie; pitige mosterd
- Nederlands Bijgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op10-01-2003Nederlands Bijgerecht30-60 min.
aardappelpuree
INGREDIENTEN :1 kg aardappelen(afkokers,bijv. eigenheimers) 2dl. melk,50 g.boter,zout en peper,versgeraspte nootmuskaat., ,
- Nederlands Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op01-04-2002Nederlands Hoofdgerecht20-30 min.
Aardappelpuree
Een bijdrage van JANOU
500 gr gekookte aardappelen, 1 dl melk, klontje boter, zout en peper,
- Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op30-05-1999Hoofdgerecht0-10 min.
aardappelpuree
Een heerlijk romige aardappelpuree.
1 kilo kruimige aardappelen, ? 350 ml (volle) melk, 50 gr roomboter, peper, zout, nootmuskaat
- Nederlands Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op12-12-2001Nederlands Bijgerecht20-30 min.
-
varkensfilet in een mantel van aardappelpuree
van tevl , 1 recepten, 0 volgers
-
aardappelpuree
van Rianne1969 , 1 recepten, 0 volgers
-
Sperziebonen gehakt aardappelpuree
van Sas1204 , 1 recepten, 0 volgers
-
aardappelpuree
van brigittesweeden , 1 recepten, 0 volgers
-
aardappelpuree
van diveramariagemma , 1 recepten, 0 volgers