Ragout
Ragout met champignons en kipfilet
100 gr boter. 120 gr bloem. 1 bakje champignons. 1 kipfilet. 1 boullionblok. peper. nootmuskaat. laurier (niet noodzakelijk). pakje room (gebruik zelf room culinair). melk. peterselie (verse of gedroogde).
Champignons in vieren snijden of in kleine plakjes. kipfilet in reepjes snijden en koken in een beetje water en boullionblok.
Boter laten smelten. Met een houten lepel bloem erdoor roeren, totdat er een bonk deeg ontstaat. De bonk bakken op middelvuur en af en toe roeren. Beetje boullion erbij doen en goed roeren. Champignons toevoegen. Laten sudderen en af en toe roeren. Op smaak brengen met nootmuskaat, peper en laurier. (persoonlijk vind ik lekkerder zonder laurier). Ca. 10 minuten laten sudderen, maar wel af en toe roeren. Pakje room toevoegen. Als de boullion op is, melk gebruiken. Houdt de kip apart.Als je op de dag de ragout gebruikt en opwarmt dan de kip in kleine stukjes snijden en toevoegen. Strooi er als laatste wat peterselie door.
- Goedkoop en snel Tussengerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op19-05-2005Goedkoop en snel Tussengerecht20-30 min.
Langoustinerisotto gekroond met een sabayon van look
Visueel een pareltje, de sabayon lijkt gesteven op het rondje langoustines waaronder de risotto; ik zie mezelf dit na vijf keer nog niet optimaal uitvoeren... Van restaurant de Bokkedoorns
Risotto: een kleine ui, fijngesneden, 3 eetlepels olijfolie, 250 gram carnaroli rijst, 120 ml witte wijn, 750 ml langoustine bouillon, 2 teelepels versgeraspte parmezaan, 80 ml room, , Sabayon: 3 teentjes look, twee eetlepels olijfolie, 100 ml witte wijn, 1 fijngesnipperde sjalot, 1 teelepel gekneusde witte peperbollen, een laurierblad, drie eigelen, 150 gram boter, zeezout., , 6 langoustines, 1 teelepel witte wijnazijn, 1 teelepel gekonfijte gember, fijngesneden, zout, peper, , Saus: 200 ml langoustinebouillon, een saffraandraadje, zout, peper, 2 eetlepels boter, 2 eetlepels olijfolie.
- Mediterraan Tussengerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op01-03-2004Mediterraan Tussengerecht30-60 min.
zalmfillet op bladerdeeg
Zalmfilet op bladerdeeg
4 plakjes bladerdeeg, 1 venkelknol, 1 rode ui, 2 verse zalmfilets 2 theelepels tijm, 8 eetlepels creme fraiche, vers gemalen peper (eventueel zout) 4 eetlepels olijfolie.
- Nederlands Tussengerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op23-01-2002Nederlands Tussengerecht20-30 min.
- Eigen recept
Indische pasteitjes
Lekker pastijtje maar dan in het indonesisch.
Voor het bladerdeeg: 250 gram meel, ½ kopje water, 2 eierdooiers, 100 gram boter of margarine, Voor de vulling: 3 a 4 ons gehakt, 2 hardgekookte eieren, een hand geweekte so-un, 3 sjalotjes, 1 teentje knoflook, 1 rode lombok, ¼ theelepel ketoembar, 6 a 7 korrels djinten, ½ theelepel koenjitpoeder, 1 theelepel laospoeder, ½ theelepel suiker, i kopje santen, zout en citroensap naar smaak
- Indonesisch Tussengerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op08-08-2013Indonesisch Tussengerecht30-60 min.
Buideltje met paddestoelenragout
Een echte verrassing! Als je de buideltjes opensnijdt, ruik je de geurige vulling. De buideltjes kunnen pas vlak voor het bakken worden gevuld, anders wordt het deeg zacht en gaat dan scheuren.
40 g boter, 300-350 g gemengde paddestoelen (shiitake, cantharellen, pied de mouton), in stukjes, 1 tl tijmblaadjes, 2-3 el fijngesneden (platte) peterselie, 3-4 el crème fraîche, 1-2 el fijngesneden bieslook, peper, zout, 4 plakjes fillodeeg van 24x24 cm, 8 lange sprieten bieslook,
- Internationaal Tussengerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op07-11-2009Internationaal Tussengerecht20-30 min.
- Eigen recept
kabeljauw met ansjovis en een romige preisaus
Een lekker gerecht dat als tussengerecht of als hoofdgerecht kan dienen. Kan ook met zeeduivel
6x75. gr. kabeljauw, ansjovis garnituur:1 dl. olijfolie, 1 fijngehakt sjalotje, 1 teen gesnipperde knoflook, 4 eetlepels geroosterde pijnboompitten, 1 eetl. kappertjes, 2 eetl. fijngehakte ansjovis, 2-3 eetl. witte wijnedik, 2 eetl. gehakte peterselie. kervel, voor de preisaus: 2 preien, 2 tenen knoflook, 2 dl. gevogeltefond, 50 gr. geraspte Parmezaanse kaas, 3 dl. slagroom, maïzena, gehakte peterselie.
- Tussengerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op05-01-2009Tussengerecht20-30 min.
Sint-jacobsschelpen met witlof in limoensaus
Een 'ton sur ton' gerecht waarin het zuur van de limoen een brug slaat tussen de zoete mosselsoort coquille Saint-Jacques en het hartige witlof. De meeste coquilles komen uit Frankrijk maar er zijn ook Nederlandse vissers die ze aanvoeren; ze zijn het mooist van september tot april. Wie de kans krijgt zou hierbij een witte Cassis uit '80 moeten drinken om aan alle andere fijnzinnige smaken op die manier nog die van amandel toe te voegen.Bron: Kookkunst in Nederland (1987)Recept: Seinpost - Scheveningen
10 verse Sint-Jacobsschelpen (in de schelp)1/2 liter visbouillon5 sjalotten (fijngesneden)1/2 dl witte wijn1/2 dl Noilly Prat2.1/2 dl creme fraichepeperzout25 gram boter2 struikjes witlof50 gram ijskoude boter1 limoentje1 theelepel suikerolijfolie
- Frans Tussengerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op30-05-2003Frans Tussengerecht30-60 min.
- Eigen recept
GARNALEN MET KROKANT GEBAKKEN MIE-BLOKJES
Ik heb weer eens een wilde sprong in mijn smaak-fantatie gemaakt en met een fusion van verschillende Asiatische keukens een voorgerecht of bijgerecht samengesteld. Wat ik interessant vind van deze gerecht, is de combinatie van knapperig (gebakken mie) en zacht (garnalen en frisse smaak van lente-ui), de zoet (suiker) en iets zuur van (nam pla en sherry), die tesamen goede contraste vormen van smaak, kleur en samenstelling.
VOOR MIE-BLOKJES:, 3 nestjes mie, 800 ml kippenbouillon, aangemaakt met kippenbouillon blokje voor 250 ml kippenbouillon, kleine mespunt ve-tsin, zwarte peper, 1 t vissaus (nam pla), olie voor bakken, , VOOR GARNALEN:, 200 g gepelde rauwe garnalen of zeevruchten of rivierkreeftjes, 2 e olie, 1/4 t zout, 1 t suiker, 1 t rijstwijn, 2 e sojasaus, Lente-uitjes, zowel groene en witte gedeelte
- Aziatisch Tussengerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op28-01-2009Aziatisch Tussengerecht60-120 min.
Sashimi Nieuwe Stijl
Rauwe witvis wordt overgoten met een heet oliemengsel en gaart slechts een heel klein beetje. Subliem recept van topkok Nobu Matsuhisa.
- 500 gram zeer verse witvis (tong), - 1theelepel geraspte knoflook, - twee theelepels dunne verse gemberstaafjes, - twee theelepels geroosterd wit sesamzaad, - bieslooksnippers, - 3 eetlepels + 1 theelepel sap van yuzovrucht*, - 3 eetlepels + 1 theelepel sojasaus, - 6 eetlepels goede olijfolie, - 2 theelepels sesamolie*yuzo is een Japanse citrusvrucht. Behalve dat deze moeilijk verkrijgbaar is, is het ook nog eens peperduur. Een goed alternatief is om grapefruitsap met citroensap te mengen (verhouding schat ik in op 3 eetlepels grapefruitsap met 1 eetlepel citroensap: hieruit haal je de benodigde 3 eetlepels + 1 theelepel sap zoals in het recept aangegeven).
- Japans Tussengerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op23-02-2004Japans Tussengerecht0-10 min.
LINGUINE MET GEROOKTE ZALM
Een heerlijk pasta gerecht met fromage frais(verse roomkaas) of sojaroom en gerookte zalm
2 e olijfolie - 115 g champignons, gecileerd - 250 ml droge witte wijn - 1+1/2 t verse of gedroogde dille, fijn - half kop lenteuitjes, fijn - 300 ml onverzoete sojaroom of fromage frais - 250 g gerookte zalm, in dunne slierten gesneden - citroensap - 350 g linguine of spaghetti - peper - fijn lenteui voor garnering
- Multi-cultureel Tussengerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op16-01-2007Multi-cultureel Tussengerecht20-30 min.
- Eigen recept
Gefrituurde gamba`s met saffraan-remoulade
Gefrituurde gamba`s met saffraan-remoulade Dit is een gerecht van Chef kok Dennis Kuipers van The Dylan Amsterdam. Klik hier voor The Dylan Amsterdam
- 4 stuks gamba`s, - 8 gram augurk, - 2 gram platte peterselie, - 10 gram sjalot, - 5 gram kappertjes, - 15 gram granny smith appel, - 60 gram mayonaise, - snufje saffraan
- Vis Tussengerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op23-03-2009Vis Tussengerecht30-60 min.
- Eigen recept
Chinese gehaktballetjes
牛肉丸Een snelle roerbak bereiding van gehaktballetjes met een unieke smaak door de combinatie van Chinese vijfkruidenpoeder en sojasaus..
450 g rundergehakt, 1 teentje knoflook, fijn, 2 e sojasaus, 1/4 t Chinese vijfkruidenpoeder
- Chinees Tussengerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op10-01-2009Chinees Tussengerecht10-20 min.
Spoom (Citroen)
Een heerlijke verfrissing tussen het vis-en vleesgerecht. (Spoom is een ijsgerecht(sorbet)).
150 gr suiker, 1 1/2 dl water, 3 dl citroensap, 1 el citroenrasp, Roze Champagne of Calvados of Droge witte mousserende wijn.
- Frans Tussengerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op22-07-1999Frans Tussengerecht10-20 min.
Spaghetti in boter met witte truffels
Deze eenvoudige pasta is door de truffel een goddelijke smaakervaring. Luxueus koken hoeft niet ingewikkeld te zijn. De Toscaanse keuken is gebouwd op de excuise kwaliteit van de producten die men gebruikt: het allerbeste van het allerverste componeren tot een requiem. Daarom houd ik ook zo van die kookkunst. Bij dit recept heb ik mij laten inspireren door dit beginsel. Het is een tussengerecht.
300 gram verse spaghetti (zelf maken, recept is op SmulWeb te vinden via de zoekmachine), 1 grote witte truffel, , 1/2 glas goede witte Toscaanse wijn, Toscaanse olijfolie (eerste koude persing), Vergemalen peper, zout, 50 gram of iets meer echte boter
- Italiaans Tussengerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op28-05-2002Italiaans Tussengerecht10-20 min.
Rundvlees in zwarte pepersaus (heijiaoniurou)
Bieflappen (biefstuk), zwarte pepersaus (AMOY), ui, paprika (3 kleuren), maïzena, azijn
- Chinees Tussengerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op04-12-2009Chinees Tussengerecht20-30 min.
Cappuccino van bospaddestoelen
Heerlijk tussengerecht.
200 gr. bospaddestoeltjes,1/2 liter bouillon, sherry en 1/4 liter slagroom.
- Tussengerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op12-12-2004Tussengerecht10-20 min.
Witte speculaasjes
175 gram boter - 160 gram witte basterdsuiker - 4 gram zout - de schil 1 citroen - 300 gram bloem - 4 gram bakpoeder - 3 gram nootmuskaat - poedersuiker naar smaak,
- Spaans Tussengerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op13-11-2004Spaans Tussengerecht20-30 min.
Reebiefstuk met een zalf van dadels en munt
Verrassend aardige combinatie en supermakkelijk te bereiden. De porties zijn zeer klein en geschikt als onderdeeltje van een veelgangenmenu. Recept komt uit de Good Food Kerstspecial, 2005
- 1 reefilet van ongeveer 200 gram, - een pot wildbouillon, - 10 gedroogde dadels, - 3 theelepels boter, - 50 gram afsnijsel van reevlees, - bouquet garni, - blaadjes fijngehakte munt.
- Tussengerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op17-12-2005Tussengerecht10-20 min.
bladerdeeg hapje
Een bladerdeeg hapje maken op een praktische manier!! Heel handig
A gerookte kipfilet, B feta kaas, C basilicum., D 3 Bladerdeeg blaadjes, E losgeklopt ei., F Boter
- Tussengerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op12-12-2005Tussengerecht0-10 min.
Chicken Sandwich..
- 4 enkele kippenfilets zonder vel, - Solo, - versgemalen peper en zout, - 4 tomaten, - 1 kleine fijngehakte ui, - 2 eetlepels fijngehakte bieslook, - 16 plakjes gerookt spek, - 12 vierkante sneetjes brood, - 8 blaadjes schoongemaakte ijsbergsla, - 8 cocktailprikkers, - 8 flinke eetlepels mayonaise
- Amerikaans Tussengerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op07-03-2003Amerikaans Tussengerecht0-10 min.
gegrilde camembert
Het echte originele franse recept.
2 doosjes camembert. Let op: de camembert moet in papier verpakt zijn en in houten doosjes!
- Frans Tussengerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op19-08-2000Frans Tussengerecht0-10 min.
Meloen -Spoom
Een eetlust opwekkend tussendoor-drankje met bubbels!!
-1 meloen, -6 eetlepels suiker, -1 lime, -1 fles koude mousserende witte wijn
- Tussengerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op15-08-1999Tussengerecht> 120 min.
Tagliatelle met paddestoelen en salie
Heel verfijnd
, 200 gram grotchampignons, 100 gram oesterzwammen, 150 gram tagliatelle, 75 gram boter of margarine, 1,5 el citroensap, 1,5 tl salie (gedroogd), peper, zout
- Italiaans Tussengerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op22-08-1999Italiaans Tussengerecht20-30 min.
Gegratineerde Champignons
Dit is een gerecht dat een aantal jaren geleden populair was in een restaurant waar ik toen werkte.Makkelijk en snel om te maken.
-1 bakje champignons., -2 eetl.goede kruidenboter,of zelfgemaakte., -4 eetl.gesnipperd ui., -4 eetl.fijngesn.bieslook., -2 eetl.fijngesn.peterselie., -4 eetl.geraspte oude kaas., -2 eetl.Parmesaanse kaas.
- Belgisch Tussengerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op30-10-2000Belgisch Tussengerecht10-20 min.
Duiveltjesvlees
1 kg varkenspoulet klein gesneden - 2 dikke uien - 1 zakje nassikruiden - 1 pond gesneden champignons - 8 eetlepels ketjap - 8 eetlepels azijn - 8 eetlepels ketchup - 2 eetlepels pindakaas - mespuntje sambal (naar smaak)
- Tussengerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op21-06-2001Tussengerecht0-10 min.
Appel Calvados Granite
Heerlijk recept wat ik eigenlijk niet mag geven want is van sterrenrestaurant..maar ja..wil het jullie niet onthouden
125 ml Calvados, 125 ml Apfelkorn, 500 ml water, 400 ml suikerwater 1:1 (1 l water 1 kg suiker) 200 ml appelsap
- Frans Tussengerecht
- > 120 min.
- Geplaatst op13-08-2001Frans Tussengerecht> 120 min.
kippepasteitje
Dit recept hoort bij ons gewoon bij kerstmis
Boter,bloem,Kippebouillon,kippevlees,2 eierdooiers,1 kg champignons,sap van een halve citroen.Pasteitjes
- Nederlands Tussengerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op07-12-2002Nederlands Tussengerecht20-30 min.
Zalmcoctail
Dit is een gemakkelijk en lekker tussengerecht met Kerstmis.
1 groot blik zalm rode of roze,krop sla,1 blik fruitcoctail en een flesje wiskey coctailsaus van calve.
- Nederlands Tussengerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op07-12-2002Nederlands Tussengerecht0-10 min.
Kaassalade met banaan en gember
Een frisse salade met een tropisch accent
150 gr jonge kaas, 2 kleine kiwi's, 2 kleine of 1 grote banaan, 2-3 bolletjes stemgember, 1 kropje frisee sla, 2 eetl. mayonaise, 3 eetl. slagroom, 1 eetl. azijn, 1 theel. suiker, 2 eetl. geraspte kokos, mespuntje gemberpoeder (djahe), zout en peper
- Internationaal Tussengerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op17-03-2003Internationaal Tussengerecht10-20 min.
american cookies
Het favoriete koekje van mijn 4 kinderen en mezelf,met chocoladesnippers, snel klaar
100g zachte roomboter, 75g suiker, 1el honing, 60g blokchocolade, 150g zelfrijzende bloem.
- Goedkoop en snel Tussengerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op16-04-2003Goedkoop en snel Tussengerecht20-30 min.
Gegrilde sint-jacobsnoten met bospaddestoelen
En erbij ook een gewelde botersaus met sojasaus en carpaccio van jacobsnoten en Parijse champignons
10 verse sint-jakobsnootjes, 200 g bospaddestoelen, 4 bruine Parijse champignons, , Saus:, 1 fijngehakte sjalot, een scheutje wittewijnazijn, ? glas droge, witte wijn, sap van ? citroen, 1 kl sojasaus, 1 mespuntje curry, 150 g koude boter, in blokjes, grof zout en peper van de molen, , Vinaigrette:, 1/3 dl olijfolie, 1/3 dl notenolie, 1/3 dl balsamicoazijn
- Belgisch Tussengerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op21-05-2003Belgisch Tussengerecht20-30 min.
Friese uiensoep met nagelkaas
Hollands streekmenu. Hoe klein Nederland ook mag zijn, elke streek heeft zijn eigen culinaire tradities en lekkernijen. Het zou natuurlijk jammer zijn om deze niet met de rest van Nederland te delen. Dit streekmenu combineert daarom het beste uit alle regio`s!
3 eieren *, 250 gram boter *, 5 grote uien in dunne ringen *, 2 eetlepels bloem *, 1 theelepel gedroogde tijm *, 1 liter warme groentenbouillon *, 1 eetlepel wijnazijn * zout * versgemalen peper *, 4 sneetjes bruin brood *, 150 gram Friese geraspte nagelkaas.
- Nederlands Tussengerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op21-10-2009Nederlands Tussengerecht20-30 min.
- Eigen recept
bacon met sherrypruimen
Amuse
6 gewelde pruimen, 1 el droge sherry, 1 pakje bacon van ca. 125 gr., 4 el. cranbarry compote, 6 takjes kervel
- Tussengerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op12-11-2008Tussengerecht0-10 min.
- Eigen recept
Boemboembali van witvis
600 g kabeljauw (of andere witvis), in grove stukken gesneden, 1 tl zout, 1½ dl olijfolie, 1 tl rietsuiker, 1½ rode madame Jeanette, in zeer fijne ringetjes gesneden, zonder de pitjes, 1 kleine ui, fijngesnipperd, 3 teentjes knoflook, uitgeperst, 1 stukje trassi, ± 1 el, 1 el ketjap manis, 1 el tamarindepasta, 2 schijfjes verse gemberwortel, zeer fijn gehakt,
- Surinaams Tussengerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op24-11-2008Surinaams Tussengerecht20-30 min.
Coquilles met enoki, sesamolie en basilicum
Tussen- of voorgerecht met een bijzondere paddestoelensoort
- 3 dikke of 4 kleinere coquilles, - 1 bundel enoki of enokitake paddenstoelen*, - arachideolie, - 1 theelepel geroosterde sesamolie, - een paar blaadjes basilicum in reepjes gesneden, - peper en zout.* wie geen enoki op de kop kan tikken zou ook een andere soort bundelpaddenstoelen kunnen kopen.
- Tussengerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op23-02-2004Tussengerecht0-10 min.
Briouats
Deegrolletjes gevuld met gehakt
Voor de Kefta (=gehaktmengsel):, 500 gram rundergehakt, 1 1/2 theelepel kaneel, 1 1/2 theelepel gemalen komijn, 3 theelepels paprikapoeder, 1 mespunt scherpe rode peper, 1 grote bos peterselie, 1 grote bos koriander, 1 ui, zout., Voor de rolletjes:, loempiavellen(diepvries), 6 eieren, klont boter, 3 theelepels kaneel, Zonnebloemolie om te frituren.
- Marokkaans Tussengerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op17-03-2004Marokkaans Tussengerecht30-60 min.
Pancetta lepelhapjes met gekaramelliseerde sjalotjes
Heerlijk hapje van gevulde,krokante pancetta op een bedje van sjalot.Ook lekker als borrelhapje of klein voorgerecht.
* 3 sjalotjes in dunne plakjes, * 20 g boter, * 1 eetl suiker, * 3 eetl crema di balsamico, * 75 g cranberrypaté in 8 gelijke blokjes, * 8 plakjes dun gesneden pancetta.
- Italiaans Tussengerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op21-02-2010Italiaans Tussengerecht20-30 min.
Romige fruit pannekoekken
Romige fruitpannenkoeken, , ? 1 pak eierpannenkoekmix (400 g), ? 2 zakjes vanillesuiker, ? 50 g boter of margarine, ? 2 appels, ? 250 g aardbeien, ? 1 blikje ananasstukjes op eigen sap (227 g), ? 1 doosje MonChou zacht en luchtig (200 g), ? 50 g rozijnen, ,
- Nederlands Tussengerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op13-05-2003Nederlands Tussengerecht20-30 min.
- Eigen recept
Gebakken kippelevertjes
肝焗雞 ... Gebakken kippenlevers Heerlijk als voorafje of tussendoor.
600g kippenlevertjes, 1 e sojasaus, 1 e droge sherry, 1/4 t knoflookpoeder, 1 t zout, 1 t suiker, 2 t gemberpoeder, 2 e maizena, 1 e bloem, 3 e olie
- Chinees Tussengerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op25-04-2003Chinees Tussengerecht20-30 min.
Tagliatelle de Saumon fumee au Creme Basilic
Pasta van gerookte zalm en basilicum roomsaus
Verse/fabrieks pasta voor 5 pers., ?l room, 375g gerookte zalm, 1 bos verse basilicum, Parmezaanse kaas, wit -of bruinbrood
- Frans Tussengerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op20-02-2000Frans Tussengerecht20-30 min.
saucijzenbroodje
Van dochter, Geertje. Het is heel lekker!
Bladerdeeg, gehakt, zout, nootmuskaatpoeder, paprikapoeder, vleespoeder., Eigeel
- Nederlands Tussengerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op09-01-2000Nederlands Tussengerecht20-30 min.
-
mackay48
van Mackay48 , 7289 recepten, 29 volgers
-
mackay
van mackay38 , 6823 recepten, 57 volgers
-
marciag
van mgrietdijk , 1761 recepten, 23 volgers
-
alice
van jurrian1 , 1007 recepten, 24 volgers
-
Els
van els56 , 869 recepten, 12 volgers
-
judith451
van , 862 recepten, 10 volgers
-
Holland streekgerechten
van YaaMansa , 727 recepten, 13 volgers
-
Borrelhapjes / Tapas / Amuse / Buffet 1
van diaantje64 , 628 recepten, 35443 volgers
-
hapjes en snacks
van susan56 , 585 recepten, 44585 volgers
-
Gebak en taarten
van papillon57 , 548 recepten, 33306 volgers
-
alles over salades en maaltijdsalades de saladebar
van Fressnapf , 124 recepten, 0 volgers
-
alle seizoenen soep
van Fressnapf , 99 recepten, 0 volgers
-
de-lage-landen
van de-lage-landen , 74 recepten, 0 volgers
-
koken en smullen met kaas
van Fressnapf , 69 recepten, 0 volgers
-
Ovenschotels
van planco , 497 recepten, 0 volgers
-
KOOKCLUB2006
van kookclub2006 , 151 recepten, 0 volgers
-
kreatief met vis schaal en schelpdieren
van Fressnapf , 121 recepten, 0 volgers
-
Barbeque recepten
van sonja26975 , 89 recepten, 0 volgers
-
kip lekker
van planco , 167 recepten, 0 volgers
-
alles over wokken de wokkok
van Fressnapf , 123 recepten, 0 volgers