1. Home
  2. Recepten
  3. Thai

Thai recepten (378)

Alles wissen
Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Pad Thai

In Thailand kun je op iedere hoek van de straat heerlijke Pad Thai eten. Nu ook thuis!

INGREDIENTEN

Voor de saus: 5 eetlepels tamarinde water of pasta 3 eetlepels vissaus 4 eetlepels Thaise palmsuiker of bruine suiker Thaise gedroogde chili pepertjes of poeder, naar smaak 150-200 gram platte rijstnoodles 150 gram Garnalen of Kipfilet in fijne reepjes gesneden 2 eieren, losgeklopt 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 sjalot, fijngesneden 2 bosuitjes, fijngesneden Flinke hand taugé Handje Chinese bieslook, fijngesneden Olie om te roerbakken Om erbij te serveren: Ongezouten geroosterde pinda's, fijngehakt Limoenpartjes Thaise chili pepertjes, fijngehakt

Bereidingswijze

Bereid de rijstnoedels volgens de verpakking, zorg dat de noedels al dente zijn. Laat ze uitlekken en spoel goed af onder een lopende koude kraan. Verhit in een steelpan de vissaus, tamarinde en suiker boven een zacht vuurtje. Proef en voeg eventueel toe als het niet zout, zoet of zuur genoeg is. Doe er dan beetje bij beetje de chili bij, net zolang tot je het pittig genoeg vindt. Verhit de helft van de olie in een wok en bak hierin de garnalen gaar, neem ze daarna uit de pan en houd ze warm (afgedekt onder aluminiumfolie). Verhit de rest van de olie en fruit hierin de knoflook en de sjalot al roerend goudbruin. Doe de uitgelekte noedels in de wok, voeg er 5 el van je saus bij en roerbak op hoog tempo continue gedurende een minuut. Doe nu de garnalen in de wok. Schuif het naar een kant van je wok en gebruik de vrijgekomen ruimte om je ei in te bakken. Giet het ei in je wok. Laat het even stollen en roer het ei flink door elkaar. Meng het ei en noedels goed door elkaar. Voeg de taugé, Chinese bieslook en bosuitjes toe. Wok op hoog tempo nog een halve minuut, giet er eventueel nog een beetje saus bij als je Pad Thai een beetje bleekjes ziet en serveer! Serveer op een bord, met de pinda's eroverheen gestrooid, leg er een paar limoenpartjes en fijngehakte chilipepertjes naast.

  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-02-2015
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pad thai

Hmmmmmm, als je van pittig houdt.....

INGREDIENTEN

200 gr noedels, 2 el ongezouten pinda`s, 4 el wok-olie of zonnebloemolie, 2 teentjes knoflook - fijngehakt, 2 rode uien - fijngehakt, 2 rode chilipepers - fijngehakt, 2 eieren - geklutst, 2 el oestersaus, 1 el bruine suiker, 3 el limoensap, 4 el tamarindepasta - aangelengd met een beetje water, 100 gr taugé, 2 el gehakte koriander (vers of diepvries).

  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-09-2009
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pad Thai noedels met garnalen

Rijstnoedels met tijger- en gedroogde garnalen

INGREDIENTEN

110 gr rijstnoedels (medium breed 3 cm dikte), 2 afgestreken eetlepels gedroogde garnalen, 175 gr tijgergarnalen (indien bevroren, let erop dat ze goed ontdooid zijn), 3 eetlepels plantaardige olie, 2 teentjes knoflook, uit de knijper, 2 medium grote Spaanse pepers, van zaad en zaadlijsten ontdaan, in stukjes gesneden, 1/2 rode ui, in dunne ringen gesneden, 2 eetlepels vissaus, 2 eetlepels limoensap, 2 grote eieren, lichtgeklopt,, Garnering:, 2 eetlepels verse geknipte korianderblaadjes, 50 gr geroosterde ongezouten pinda's, grof gestampt in een vijzel, 2 lenteuitjes, in ringetjes gesneden,

  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-02-2004
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Thais rundvlees met sperziebonen (ook voor de slowcooker)

Dit was echt verrukkelijk! We hebben gesmuld van dit heerlijke pittige gerecht. Het is nog lekkerder als je het gerecht een dag tevoren maakt zodat de kruiden goed zijn ingetrokken.

INGREDIENTEN

1 kilogram rundvlees in blokjes van plm. 2 cm. -, 3 teentjes knoflook -, 1 ½ eetlepel rode currypasta (bijv. Thai Kitchen)-, 2 eetlepels sesamolie -, 1 verkruimelde vleesbouillontablet -, 150 ml runderfond (hiervoor kun je eventueel ook runderbouillon van tabletten gebruiken)-, 1 eetlepel zonnebloemolie -, 2 uien -, 600 gram sperziebonen -, 200 ml kokosmelk -, peper, zout

  • Thais Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op21-02-2011
  • Thais Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Pad Thai met

Conimex recept

INGREDIENTEN

? 1 Conimex Maaltijdpakket Pad Thai, , ? 1 rijpe mango, , ? 1 rode ui, , ? 1 limoen, , ? 200 g (runder)vleesreepjes, , ? 400 g roerbakgroenten, , ? Conimex Wok Olie, , ? Conimex Sojasaus

  • Chinees
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-02-2006
  • Chinees
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Pad Thai

Mijn favoriete streetfood gerecht! 

INGREDIENTEN

300 g rijstnoedels, 200 g grote garnalen, 200 g kippendij, in reepjes, 100 g tofoe, in blokjes, 4 eieren, 3 cm gember, geraspt, 2 knoflooktenen, fijn gesneden, 50 g witte kool, in reepjes gesneden, 2 wortels, in kleine blokjes gesneden, 150 g tauge, 2 bosuitjes, in ringen, 50 g pinda's, fijn gevijzeld, 2 limoenen, in parten, , Voor de saus:, 25 ml vissaus, 25 ml tamarinde, 25 ml sojasaus, 2 el bruine basterd suiker

  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-06-2017
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

THAI BEEF

Dit schitterende gerecht, een warme salade, bestaat uit biefstuk in een kruidige Aziatische dressing, gegarneerd met knapperige komkommer en zoete mango en opgediend met rijst die in kokosmelk gekookt wordt. HEMELS!!!

INGREDIENTEN

750 GR. ENTRECOTE, OLIE, 10 GR. VERSE KORIANDERBLAADJES, 19 GR. VERSE MUNTBLAADJES, 3 SPRIETEN CITROENGRAS, FIJNGEHAKT, , VOOR DE DRESSING:, , 2 KLEINE, VERSE PEPERTJES, IN DE LENGTE GEHALVEERD EN VAN ZAAD ONTDAAN, 2 TEENTJES KNOFLOOK, GEPELD, STUKJE VERSE GEMBERWORTEL, GEPELD EN FIJNGEHAKT, SAP VAN EEN LIMOEN, 3 EL. LICHTE SOJASAUS, 2 EL. OLIE, 2 TL. BRUINE BASTERDSUIKER, , VOOR DE KOKOSRIJST:, , 6 DL. KOKOSMELK, 3 DL. WATER, 1 SPRIET CITROENGRAS, GEKNEUSD, 1/2 TL. ZOUT, 275 GR. THAISE JASMIJNRIJST, , VOOR HET OPDIENEN:, , 1 VERSE RODE PEPER, IN DE LENGTE GEHALVEERD, 1 KOMKOMMER, GECANNELEERD EN IN DUNNE PLAKJES GESNEDEN, 1 GROTE, RIJPE STEVIGE MANGO, IN PLAKJES,

  • Thais Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-07-2002
  • Thais Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

pad Thai

Dit is echt ons favoriete eten. Er zijn meerdere recepten voor pad Thai, deze is zonder vlees dus goed te gebruiken als bijgerecht.

INGREDIENTEN

175 gr. platte rijstmie, 2 el plantaardige olie, 2 tenen knoflook, 1 ei, 1/2 citroen, 3 el vissaus, 50 gr (on)gezouten geroosterde pinda's, 2 el gedroogde garnalen, 1 (2) rode pepers, 100 gr tauge, 2 lente uitjes, bosje koriander, schepje suiker

  • Thais Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-07-2003
  • Thais Bijgerecht
  •  10-20 min.

Pad Thai

INGREDIENTEN

350 gr kipfilet,reepjes3 lenteuitjes150 gr tauge2 eetl wokolie1 maaltijdpak Pad thai(conimex)

  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-09-2004
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pad Thai

Uit een thais kookboek en aangevuld naar eigen smaak, heerlijk authentieke smaak.

INGREDIENTEN

4 el tamarindepasta, 3 el vissaus, 1 el azijn, 1 tl limoensap, 1 el zoete chili ketchup*, 1 schijfje palmsuiker, rijstnoedels*, arachideolie, 0,5 tl chilipoeder, 300 gr kipfilet, 100 gr garnalen, 1 sjalot, 3 tenen knoflook, 2 eieren, 100 gr tauge

  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op31-01-2016
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Paddo thai

Phad Thai heet dit noedelgerecht oorspronkelijk. Het is een evergreen uit de Thaise keuken. De noedels zijn op allerlei manieren te bereiden. Varieer bijvoorbeeld op deze vegetarische variant met stukjes kip of garnalen, of voeg wat gebakken tahoe toe. De Thaise keuken is fris en pittig, door gebruik van limoen, pepertjes en koriander. Hou je niet van scherp, gebruik dan de grotere chilipepers. De kleintjes zijn venijniger.

INGREDIENTEN

400 g rijstnoedels, 2 eieren, 4 el pindaolie, 1 ui, in halve ringetjes, 2 teentjes knoflook, uitgeperst, 1 rode peper, fijngehakt, 1 kleine rode paprika, in dunne reepjes, 300 g shii-take en/of oesterzwam, 6 lentje-uitjes, diagonaal in dunne ringen, hand fijngehakte koriander (blaadjes en steeltjes), 60 ml lichte zoute sojasaus, sap van 1/2 limoen, 1 el gembersiroop, 1 el sesamolie, 100 g taugé, 4 el grof gehakte geroosterde pinda`s

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-02-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste thai recepten

Pat Thai

Ook dit recoet rechtstreeks uit de straten van BAngkok.

INGREDIENTEN

Tofu, bosuitjes, kipfilet, noodles(mie), limoen, 1,5 el suiker, 0.5 el zout, 1 el ketjap, tauge, eventueel cashewnoten

  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-08-2000
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pad thai

Dit recept heb ik van smaakmenutie.nl, een leuke site met heerlijke gerechten. Ik heb het een beetje aangepast.

INGREDIENTEN

200 gr rijst noedels (100 gr pp), 250 gr kipfilet of kippenhaasjes, 150 gr witte kool, 125 gr taugé, 4 stengels lente-ui, 2 limoentjes, 2 eieren, 1 el tamarinde pasta, 1 el (bruine) suiker, Voor de marinade:, 2 el sojasaus, 2 el sesamolie, 2 el vissaus, 2 tenen knoflook, 1 rode peper

  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-07-2018
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pad Thai

Er staan al vele pad thai recepten op deze site, maar dit recept heb ik er nog niet tussen gezien. Bereid met verse ingredienten, zonder pakjes en zakjes. Heerlijke maaltijd!

INGREDIENTEN

250 gram gedroogde rijstnoedels, 1 centimeter gemberwortel, 2 knoflookteentjes, 4 lente-uitjes, 2 eieren, 300 gram kipfilet, 3 takjes verse koriander, 4 eetlepels sojasaus, 1/2 verse chilipeper, 3 eetlepels basterdsuiker, 3 eetlepels vissaus, 2 eetlepels archideolie, 150 gram tauge, 150 gram gepelde en gekookte garnalen, 30 gram pinda's

  • Thais Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-12-2014
  • Thais Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

sangkyaa thai.

Thaise pudding.

INGREDIENTEN

5 stuk(s) eieren, 4 deciliter(s) kokosmelk, 100 gram suiker,

  • Thais Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-02-1999
  • Thais Nagerecht
  •  60-120 min.

Pad thai

Dit heerijke recept heb ik een keer op vakantie van een goede vriendin gekregen. Ik eet eigenlijk nooit mie, maar sinds ik dit recept van haar heb gekregen maak ik het sowieso eens per maand! Ik vind vooral de combinatie van de sojasaus en de pindakaas heel apart en lekker! Daarnaast maakt de limoensap het recept net even iets frisser. Iedereen aan tafel zat echt te genieten! Kortom: Ik hoop dat jullie er net zo van zullen genieten als ik! Succes gegarandeerd

INGREDIENTEN

2 eieren, 200 gram Chinese mie, 2 eetlepels pindakaas met stukjes noot, 5 eetlepels sojasaus, 1 theelepel bruine suiker, paar druppels limoensap, 50 gram taugé, 1 scheut azijn, 1 ui, fijngesnipperd, 5 teentjes knoflook, fijngehakt

  •  
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-07-2013
  •  
  •  20-30 min.

Thai Dressing

INGREDIENTEN

1 tl sesamolie, 2 el sojasaus (japanse), 1 el limoensap, 1 tl bruine suiker, 1 tl nam plam, vissaus, 2 verkruimelde chilies,

  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-10-2000
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Mai Thai

INGREDIENTEN

Rum, Rum, Anders

  •  
  •  
  • Geplaatst op27-05-1999
  •  
  •  

Thai Dressing

INGREDIENTEN

1 tl sesamolie, 2 el sojasaus (japanse), 1 el limoensap, 1 tl bruine suiker, 1 tl nam plam, vissaus, 2 verkruimelde chilies,

  • Thais
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-03-2001
  • Thais
  •  0-10 min.

Thai Dressing

INGREDIENTEN

1 tl sesamolie, 2 el sojasaus (japanse), 1 el limoensap, 1 tl bruine suiker, 1 tl nam plam, vissaus, 2 verkruimelde chilies,

  • Thais
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-03-2001
  • Thais
  •  0-10 min.

Mai thai

INGREDIENTEN

Bacardi, Rum, Anders

  •  
  •  
  • Geplaatst op01-03-2002
  •  
  •  

Thai Dressing

INGREDIENTEN

1 tl sesamolie, 2 el sojasaus (japanse), 1 el limoensap, 1 tl bruine suiker, 1 tl nam plam, vissaus, 2 verkruimelde chilies

  • Thais
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-09-2002
  • Thais
  •  0-10 min.

mai thai

INGREDIENTEN

Anders

  •  
  •  
  • Geplaatst op01-11-2001
  •  
  •  

Mai thai

INGREDIENTEN

Rum, Rum, Anders

  •  
  •  
  • Geplaatst op02-06-2002
  •  
  •  

Mai Thai

INGREDIENTEN

Cointreau, Jus dorange

  •  
  •  
  • Geplaatst op27-04-2005
  •  
  •  
  • Eigen recept

Thaise Pad Thai met tijgergarnalen

Pad Thai gebakken noedels staat in de top 3 van de bekendste gerechten van Thailand en wordt traditioneel gegarneerd met noten, omeletreepjes en knapperige taugé.

INGREDIENTEN

150g tijgergarnalen, 50g tofu (optioneel), 10g gedroogde garnalen (verkrijgbaar in de toko, optioneel), 50 g bieslook, 50g taugé, 2 eieren, bouillon of water, pinda`s, citroensap, , MeiAsia ingrediënten, 1 pakje Pad Thai kruidenpasta, 100g rijststicks, 2el wokolie

  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op14-09-2010
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pad Thai - Kip met gebakken Thaise noedels

Eenvoudig recept voor een heerlijke Pad Thai. Het geheim van een goede Pad Thai is het koken, (of juist het niet koken) van de noedels.

INGREDIENTEN

200 gr Thaise rijstnoedels, ca. 5 mm breed, 200 gr in plakjes gesneden kipfilet, Marinade voor de kip: 1 tl maïzena opgelost in 2 el sojasaus, , 4 fijngesneden teentjes knoflook, 2 fijngesneden Spaanse pepertjes (meer of minder naar smaak), 250 gr taugé, 3 in ringetjes gesneden lenteuitjes, half bosje koriander, 50 gr grof gehakte pinda`s of andere noten zoals cashewnoten, 50 ml kippenbouillon of water, 1/2 tl witte peper, olie om te roerbakken, 2 partjes limoen, , PAD THAI saus:, 3/4 el tamarindepasta opgelost in 50 ml water, 2 el vissaus, 3 tl chilisaus, 3 el bruine suiker

  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-01-2012
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

pad thai (thai meatless fried noodless)

Een Thais recept van: Maew Ratawan uit Bangkok

INGREDIENTEN

* 1/5 cup oil;, 5 tbsp chopped garlic;, 6,5 to 7 oz.Pad Thai noodles (Sen Jun);, 1,5 cup of water;, 4 tbsp diced yellow tofu;, 2 tbsp finely chopped salted radish;, 4 tbsp ground roasted peanuts;, 6 tbsp small dried shrimps;, 2.5 to 3 tbsp fish sauce (Nam Pla);, 4 tbsp sugar;, 6 X-large eggs;, 1 cup bean sprouts;, 1 tbsp (or to taste) ground dried roasted, chilies;, 2 tbsp vinegar;, Lime juice and green onions, cut 1 inch pieces, to taste.

  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-01-2000
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pad Thai met kalfsreepjes

Bron: www.C1000.nl

INGREDIENTEN

1 pak Conimex pad thai, 3 el wokolie (Conimex), 350 g kalfsreepjes, 150 g peultjes, schoongemaakt, 100 g tauge,

  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-12-2004
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Rode hete thai bief met cashews

Lekkere pittige bief, goed voor de lijn. Een lekker recept als je beu bent van all andere lijn vriendelijke recepten. Recept van WW

INGREDIENTEN

480 g magere biefstuk, in kleine strips gesneden, 3 el Thai Rode Kerry, ? kop cocosnoot melk (minder vet), 2 el bruine suiker, 2 el vis sauce, 1 bos baby bok choy, in stukjes gesneden (chinese groente, je kunt ook witte kool gebruiken), ? rode paprika in stukjes gesneden, ? kop cocosnoot melk (extra), ? el maisena, 30 g cashewnoten, geroosterd, ? kop koriander blaadjes, fijngehakt,

  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-12-1999
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Pad thai noodles met mangosalade

Simpele Thaise maaltijd!

INGREDIENTEN

1 conimex maaltijdpakket pad thai, 1 rijpe mango, 1 rode ui, 1 limoen, 200 gram rundvleesreepjes, 400 gram roerbakgroenten, wokolie, ,

  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-01-2009
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Thaise Pad Thai met tijgergarnalen

Thaise Pad Thai met tijgergarnalen

INGREDIENTEN

150 g tijgergarnalen, 50 g tofu (optioneel), 10 g gedroogde garnalen (verkrijgbaar in de toko, optioneel), 50 g bieslook, 50g taugé, 2 eieren, bouillon of water, pinda`s, citroensap, 1 pakje Pad Thai kruidenpasta (MeiAsia), 100g rijststicks (MeiAsia), 2 el wokolie

  • Thais
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-11-2013
  • Thais
  •  10-20 min.

Thaise pad thai

1 portie Kcal: 509 Vet: 23.1 V.vet: 5.9 Eiwit: 51.8 Koolhy: 21.8 Vezels: 2.2 Zout: 2.7

INGREDIENTEN

1 pakje Conimex Thaise Pad Thai, 150 gr. Kalkoenfilet, 150 gr. Garnalen, 200 gr. Bos/lente-ui, 125 gr. Taugé, 3 Eieren, 2 eetl. Wokolie, 3 eetl. Water,

  • Europees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-05-2020
  • Europees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Thaise Pad Thai

INGREDIENTEN

250 g varkensvleesreepjes, 2 eieren, 1 EL melk, zout en peper, 100 g garnalen, 150 g taugé, 2 EL pinda`s, 200 g MeiAsia rijststicks, 100 g MeiAsia Thaise Pad Thai Kruidenpasta, 2 EL Wokolie

  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-05-2012
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pad Thai met Kip

Pad Thai met gemarineerde kip.

INGREDIENTEN

Rijstnoedels (Pad Thai Noodles) voor 2 personen, Kipfilet 200 gram, , 2 Eitjes geklutst, 3 Tenen knoflook, 0,5 Chilipeper (of meer naar smaak), 2 Sjalotjes, 3 Bosuitjes, 3/4 Prei, 4 Stengels Chinese bieslook (Garlic Chives), 150gr Taugé, , 2 EL Oestersaus, 2 TL Vissaus, 1,5 EL Tamarindepasta (3/4 EL Pasta aanmaken met 60 ml heet water resten eruit zeven), 1,5 EL Thaise zoete chillisaus, 1 EL Palmsuiker, , 30 gram Ongezouten pinda′s fijngesneden/gemalen en even gebakken in een droge pan

  • Thais
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-07-2013
  • Thais
  •  20-30 min.

Snel­le pad thai

Lekker en lekker makkelijk

INGREDIENTEN

220 g rice noodles (pakje, Koh Thai), 2 liter kokend water, 1 limoen, 4 el ketchup, 4 el vissaus, 2 el donkere basterdsuiker, 300 g kipfilethaasjes, 50 g gezouten pinda's, 3 eieren, 3 el arachideolie, 400 g Thaise roerbakmix, 125 g taugé

  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-06-2015
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Moo Kratiem Prik Thai

-

INGREDIENTEN

1/4 el witte peperkorrels, 5 teentjes knoflook, gepeld en gehakt, 4 koriander wortels of 2el gehakte korianderstengels, , , 350 gr varkenshaas dun gesneden in plakjes, 1 el kratiem prik thai paste, 2 teentjes knoflook in plakjes en goudbruin gebakken in 1 el olie, Spitskool (gewassen en in dunne reepjes gesneden), 1 el oestersaus, 1 el vissaus, 2 el sojasaus, 1 el bruine suiker, 1 el zonnebloemolie, 1 el kippenbouillon, 2 kleine kopjes jasmijnrijst

  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-05-2017
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pad Thai met Quorn

Conimex recept

INGREDIENTEN

? 1 Conimex Maaltijdpakket Pad Thai, , ? 1 rode ui, , ? 1 pakje Quorn (naturel), , ? 400 g geschaafde snijbonen, , ? 3 eetlepels fijngehakte koriander, , ? Conimex Wok Olie, , ? Conimex Japanse Sojasaus

  • Chinees
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-02-2006
  • Chinees
  •  10-20 min.

Pad Thai met Tijgergarnalen

Een makkelijk en snel gerecht uit Thailand. Erg gezond en lekker.

INGREDIENTEN

150 gram tijgergarnalen, 50 gram tofu(optioneel), 10 gram gedroogde garnalen (toko, optioneel), 50 gram bieslook, 50 gram taugé, 2 eieren, bouillon of water, pinda`s, citroensap, 2 eetlepels olie, 100 gram rijststicks of mie (MeiAsia, bij AH), 1 pakje Pad Thai (MeiAsia bij AH),

  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-06-2011
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Vegetarian Thai red curry

Heerlijke vegetarische curry!

INGREDIENTEN

1 piece of tofu, sliced in big dices, 2 tablespoons vegetable oil, 2 tablespoons red curry paste, 3 cups coconut milk, 3 cups vegetable stock, 1 cup string beans cut into 2 inch pieces, 3-4 carrots, cut into slivers (matchstick size), 1/2 cup baby corn, 1/2 cup cauliflower, 2-3 fresh Thai chile peppers, sliced, 4-5 kaffir lime leaves, chopped, 3 tablespoons thin soy sauce, 1/4 cup chopped fresh Thai chiles, 2 teaspoons palm sugar, 1 teaspoon fish sauce (or a bit more, to taste), 6 Thai eggplant, quartered, Fresh Thai basil leaves to garnish

  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op23-01-2010
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Jamie Oliver`s Thai Red Curry

Heerlijke Thaise rode curry naar een recept van Jamie Oliver. Deze curry is binnen een half uur klaar! Het kan zowel met kipfilet als garnalen.

INGREDIENTEN

3 stengels lemongrass, klein blikje tomatenpuree, blikje geroosterde paprika`s, 2 bossen koriander, 1 chilipeper, 2 teentjes knoflook, stukje gember, 5 limoenblad (te koop bij de toko, in vriezer te bewaren), sojasaus, olijfolie, sesamolie, handvol sugarsnaps, 500 gr kipfilet, blikje kokosmelk,

  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-10-2011
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Nieuwste thai recepten
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top