Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Schouderkarbonade

Schouderkarbonade recepten (287) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

schouderkarbonade

Italiaanse gestoofde schouderkarbonade

INGREDIENTEN

? 50 gr ontbijtspek, ? 250 gr champignons, ? 8 blaadjes verse basilicum, ? 4 (schouder)karbonades, ? zout, peper, ? 2 theelepels tijm, ? olijfolie, ? 1 teentje knoflook, ? 1 ? dl droge witte wijn, ? 1 eetlepel tomatenpuree,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-01-2003
  • Italiaans
  •  30-60 min.

Schouderkarbonade

Snel en makkelijk en sappig

INGREDIENTEN

Schouderkarbonade's, Kruiden naar eigen inzicht., Margarine of bak en braad

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op31-10-2005
  • Nederlands
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Heerlijke Oer- Hollandse erwtensoep uit eigen keuken!

Het is weer zover, het is koud buiten, het vriest hier nu ik dit recept schrijf en zojuist dus de eerste echte verse `snert` van het jaar gemaakt. Verantwoord gevuld en erg voedzaam. Heerlijk en veel lekkerder dan uit een blik of zak of die kant en klare van de Hema. Een grote pan verse soep en hij is op dag 2 nog veel lekkerder! Ook erg makkelijk als er mensen aanschuiven want iedereen vind het wel lekker. Niet echt moeilijk, iedereen kan dit maken. Hier kan iedereen het hele najaar, de hele donkere periode en de hele winter van genieten. Het kookproces is slowcooking en de helft sneller de snelkookpan. Ik hoor wel wat men er van vond, maar deze is vreselijk lekker. Géén natte vingerwerk door er maar een half varken in te smijten, maar verantwoord gevuld met goede en lekkere dingen. Eet smakelijk!

INGREDIENTEN

1 knolselderij, 3 prei in halve ringen, 2 winterwortels (julienne), 1 stengel bleekselderij (halve ringen), 500 gr spliterwten, 2 bosjes selderij, 1 grote ui, 2 aardappels, Handje verse peterselie, 3 bouillonblokjes rund, 2 bouillonblokjes groente, 500 gr speklappen óf schouderkarbonade, 5 peperkorrels, Zeezout, Zwarte peper uit je molen, 3 liter water, 2 ambachtelijke rookworsten

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op29-10-2012
  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Schouderkarbonade pikant.............

De meeste mensen zijn niet gek op schouderkarbonade (in mijn familie dan). Ik heb dit recept dan ook voor mn zwager verzonnen en die is er nu gek op. En nog goedkoop ook..........

INGREDIENTEN

2 stuks Schouderkarbonade (of meer) dan toevoegingen aanpassen., 1/4 rode Paprika (schoongemaakt), 1 rode Peper (ontzaad en schoongemaakt), 2 theelepels Paprikapoeder, 2 à 3 tenen Knooflook schoongemaakt (geperst/gesneden), 1 Ui of 2 grote Sjalotten gesnipperd, 1 eetlepel Piccalilly, 1 kleine Tomaat, 3 à 4 druppels Tabasco, 1/2 kopje Water, Flinke scheut rode Wijn, Peper/zout, Boter of margarine

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-07-2010
  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Gemarineerde schouderkarbonade

Makkelijk te maken en voor weinig geld toverkarbonaden.

INGREDIENTEN

4 schouderkarbonade van de varken, 2 e olie zonnebloemolie, 2 e tomatenketchup, , , VOOR MARINADE: , 2 e ketjap manis, 1 teentje knoflook, fijn of knoflookpoeder, 2 t bruine basterdsuiker, 2 t citroensap, 1-2 t sambal, 1 e droge sherry, 1/2 t zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-11-2012
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Schouderkarbonade met marmite

Houd jij niet van marmite, kunt jij deze vleesstokjes nog steeds maken, want jij proeft het helemaal niet terug erin. Heerlijk als bijgerecht bij BBQ.

INGREDIENTEN

1 kg schouderkarbonade of krabbetjes, kippenbouillon, 1 e marmite (supermarkt), 5 e suiker, 1 e meel, 2 e ciderazijn of witte wijnazijn, 3 e gembersiroop of gemberpoeder, 1 t knoflookpoeder of 2 teentjes knoflook, fijn, olie voor bakplaat, zout, peper

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-05-2012
  • Afrikaans
  •  30-60 min.

Chinese schouderkarbonade

Een heel lekker karbonaadje uit de oven.

INGREDIENTEN

1 kg. schouderkarbonade2 1/2 dl. sesamolie2 1/2 dl. Chinese kookwijn of droge, sherry5 theel. suiker4 eetl. sojasaus1 theel. zwarte, gemalen peper2 verse, lente-uitjesca. 8 cm. gemberwortel

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-06-2004
  • Chinees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

GEMARINEERDE SCHOUDERKARBONADE

Gemarineerd in sherry en smaak heerlijk met de geur van sherry-marinade strelend op de tong als nasmaak

INGREDIENTEN

750g schouderkarbonade in stukken van 3x4cm - 2 e blanke azijn - 1 teentje knoflook in plakken - 1 ui fijn - 1+1/2 t maizena opgelost in 1+1/2 t water - 1 t paprikapoeder - 1 vol t zout - 1/2 t peper - 150ml medium sherry - 1 laurierblad verkruimeld - 1 t gemberpoeder - 60g margarine

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op01-04-2003
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Schouderkarbonade met ui-mosterdsaus

Mmmm dit was zo vreselijk lekker. Schouderkarbonades zijn malser dan bijvoorbeeld rib karbonades. Heerlijk et gebakken uien en de mosterdsaus die zoveel verschillende smaken heeft. Snel te maken en niet te duur, maar toch vreselijk lekker smullen.

INGREDIENTEN

4 flinke schouderkarbonades, 4 el scherpe franse mosterd, 4 grote uien, 100 ml vleesbouillon, 70 ml droge witte wijn, 4 el zonnebloemolie, 30 gr roomboter, 3 el zure room, Zwarte peper en zeezout, bosje verse bieslook, 1 el suiker, Bloem

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-01-2014
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Schouderkarbonade met mosterdsaus

INGREDIENTEN

VOOR DE GEMARINEERDE KARBONADES: 1/2 fles bruin bier (a 33 cl Heineken Oud Bruin), 2 tenen knoflook, geperst, 2 tl gedroogde tijm, 2 el witte balsamicoazijn, 4 schouderkarbonade, VOOR DE MOSTERDSAUS: 4 el mayonaise, 4 el yoghurt, 1 el grove mosterd, 1 el honing, 2 bosuitjes, in ringen. olie om te bestrijken

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-06-2008
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Schouderkarbonade Virginia

INGREDIENTEN

3 el. honing, 3 el. mosterd, 1 el. gyroskruiden of shoarakruiden, 4 schouderkarbonades, 5 kruidnagels.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op21-04-2010
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Gemarineerde schouderkarbonade

Ja,dan koop je schouderkarbonade en bedenkt wat je er mee gaat doen?

INGREDIENTEN

4 schouderkarbonade,s (niet te dik ), 2 eieren, 2 eetlepels bloem, 2 eetlepels boursine cuisine knoflook, 1 ui, peper en zout, bakboter.

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-06-2009
  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.

Schouderkarbonade met mosterdsaus

INGREDIENTEN

4 schouderkarbonades, 1 tl. kerriepoeder, witte peper, bloem, 25 gr. dieet margarine, 4 el. bouillonpoeder, 2 dl. water, 1 citroen, 1 1/2 tl. maizena, 1 el. mosterd, 1 borrelglaasje droge sherry

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-12-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Schouderkarbonade met zoetzure

BRON Dekamarkt.

INGREDIENTEN

4 schouderkarbonades, 3 eetlepels vloeibare margarine, 1 grote ui, gesnipperd, 2 tenen knoflook, fijngehakt, 1 blikje tomaatstukjes (400 g), 1 blikje ananasstukjes (260 g), 2-3 eetlepels sojasaus

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-03-2006
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Geroosterde schouderkarbonade

INGREDIENTEN

2 grote schouderkarbonades van ca.3 - 3. 1/2 cm dik., Voor de marinade: 1 teentje knoflook,geperst., geraspte schil en sap van 1 citroen. 1 el tijmblaadjes, 1/2 tl. honing, 4 el. olijfolie, zout en peper. Gepofte aardappelen., Citroen-pestoboter

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-04-2008
  • Internationaal
  •  10-20 min.

Schouderkarbonade met abrikozen

INGREDIENTEN

4 schouderkarbonades, - zout, - peper, - 2 theelepels chilipoeder, - 50 gram Blue Band, - 1 blikje abrikozen (netto 400 gram), - 1 ui, - 1 halve rode paprika, - 1,5 dl vleesbouillon,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-10-2002
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

indisch stoofschoteltje van schouderkarbonade

INGREDIENTEN

Vlees van 4 schouderkarbonades in blokjes, 4 kopjes gele rijst, kroepoek, 2 el gembersiroop, 1 dl ketjap manis, sap van 1/2 citroen, 2 el bruine basterdsuiker, 1 tl sambal manis, 1 tl sambal oelek, 2 uien fijn gesneden, 2 teentjes knoflook, geperst, 4 el olie, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-07-2012
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Stoofschotel met schouderkarbonade en paprika

Stoofschotel

INGREDIENTEN

2 theelepels olijfolie, 2 uien, in parten, 75 gram champignons, in plakjes, 2 stengels bleekselderij, fijngesneden, 500 gram schouderkarbonade, in blokjes, 1 rode paprika, fijngesneden, 1 eetlepel paprikapoeder, 2 eetlepels maïzena, verse peterselie, om te garneren

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-03-2017
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Schouderkarbonade in ketjapmarinade

Schouderkarbonade in ketjabmarinade

INGREDIENTEN

4 eetl. ketjab manins, 1 Theel. bruine suiker, 1/2 citroen geperst, 1 ui, 4 schouderkarbonades

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-12-2005
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

SCHOUDERKARBONADE GEMARINEERD IN MADEIRA

Een heerlijk zoet/zuur karbonadetje.

INGREDIENTEN

750 g schouderkarbonade, elk in 2 verdeeld, 2 e blanke azijn, 1 teentje knoflook, in plakjes, 1 ui, fijn, 1+1/2 t water, 1 t paprikapoeder, 1 vol t zout, 1/2 t peper, 150ml madeira, 1 laurierblad verkruimeld, 1 t gemberpoeder, 60 g margarine, 1+1/2 t maïzena opgelost in water

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op12-04-2010
  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Schouderkarbonade in appelsaus

INGREDIENTEN

50 g parmaham, in dunne plakjes, 4 verse salieblaadjes, 4 stukken ontbeende schouderkarbonade a 50 g, zout, peper, 300 g pastinaken, in lange stukken, 30 g boter, 1 tl suiker, 150 g boerenkool, gesneden, 1 dl ongezoet appelsap, 1 el citroensap, 1/2-1 tl aardappelmeel,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-10-2000
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

schouderkarbonade in trapistenbier

INGREDIENTEN

4 dikke schouderkarbonades, 50g boter, 100g gerookte spekblokjes, 2 rode uien, 2 teentjes knoflook, 1 eetl. appelstroop, 2 eetl. rodewijnazijn, 2 flesjes trappist bier, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-11-2008
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Gestoofde schouderkarbonade en tuinbonen met tomaten-tijmpes

Karbonade gestoofd met spek,ui,wortel en tomatenblokjes. Met daarbij gekookte tuinboontjes en een rode tijmpesto

INGREDIENTEN

200 g gerookte spekblokjes, 1 eetl. arachideolie of zonnebloemolie, 4 schouderkarbonades, 1 ui, gesnipperd, 1 kleine winterwortel, in plakjes, zout en versgemalen peper, 1 blik tomatenblokjes op sap (ca. 450 g), 100 ml vleesbouillon (van tablet), 50 ml witte wijn, 250 g diepvriestuinbonen, grof bruinbrood, voor de tomaten-tijmpesto:, 1 potje rode pesto, 1 theel. versgehakte tijm of mespunt, gedroogde tijm, 1 eetl. olijfolie, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-06-2011
  • Fusion Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Schouderkarbonade met honing en chilipeper

Karbonade anders.

INGREDIENTEN

=4 Schouderkarbonades, =1 eetl.Ketjap manis, =2 eetl.honing, =1 tl.chilipepervlokken, =1 el citroensap = 1 el., olie.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-01-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Schouderkarbonade met eigengemaakte perzikchutney

Zoetige fruitsmaken als abrikoos, perzik en pruimen zijn traditionele begeleiders van varkensvlees. Om een gebraad mee te vullen. Of om apart te serveren als chutney met bijvoorbeeld perzik.

INGREDIENTEN

4 schouder-of halskarbonades, boter (of reuzel), peper en zout, versgemalen, , Chutney, olie, 1 ui in ringen, 2 tenen knoflook, in dunne plakjes, 1/2 rode peper, in dunne ringetjes, 1 cm verse gember, fijngesneden, 1 theelepel karwijzaad, sap van 2 citroenen, 80 gram suiker, 4 perzik, ontveld en in parten

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-11-2013
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Schouderkarbonade met ui- champignonsaus

Een eenvoudig herfstgerecht, maar oh zo lekker, vooral de saus is lekker en makkelijk te maken. Vervang eventueel karbonades door malse kippendijtjes of varkenshaas.

INGREDIENTEN

4 schouderkarbonades, 800 gr vastkokende aardappels, 2 flinke uien, 250 gr kastanje champignons, 1 teentje knoflook, 1 bakje tuinkers, paar blaadjes laurier, enkele takjes verse tijm, Half bosje peterselie, 2 dl room, klein scheutje cognac, scheutje droge witte wijn, paar klontjes roomboter, vers gemalen zwarte peper, zeezout,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-09-2016
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Schou­der­kar­bo­na­de met ap­pel en tijm­jus

Heerlijke combinatie van ingredienten

INGREDIENTEN

4 scharrelschouderkarbonaden, 80 g boter, 2 friszoete appels, 6 takjes tijm

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op26-11-2018
  • Wereld Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Gestoofde schouderkarbonade met tomaten-tijmpesto

Slow- food. De lekkerste stoofschotel met geduld klaar gemaakt

INGREDIENTEN

200 gram gerookt spek, 1 eetl. zonnebloemolie, 4 schouderkarbonades, 1 ui gesnipperd, 1 kleine winterwortel, in plakjes, zout en peper, vers gemalen1 blik tomatenblokjes op sap [ca. 450 gr], 100 ml vleesbouillon [ van tablet ], 50 ml witte wijn, 250 gr tuinbonen diepvries, voor de tijm - pesto:, 1 potje rode pesto, 1 theel. vers gehakte tijm of een mespunt gedroogde, 1 eetl. olijfolie

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-11-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Varkenskrabbertjes of schouderkarbonade met marmite

In de Zuid-Afrikaanse keuken word marmite in vele gerechten en koeken etc. verwerkt. Deze gerecht is zo een.

INGREDIENTEN

Varkenskrabbertjes, in groter stukken (liefs van de buik gesneden) of schouderkarbonade, kippenbouillon blokje, 1 e marmite, 5 e suiker, 1 e bloem, 2 e azijn, 3 e gemberjam, fijn of 2 t vers gemalen gember (gemberpasta), 2 teentje knoflook, fijn

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-07-2011
  • Afrikaans Bijgerecht
  •  60-120 min.

ITALIAANS GESTOOFDE SCHOUDERKARBONADE

INGREDIENTEN

50 gram ontbijtspek, 1 bakje champignons fijn (250 gram), 8 blaadjes verse basilicum, 4 schouderkarbonades, zout, peper, 2 theelepels tijm, 25 gram boter of margarine, 3 eetlepels (olijf)olie, 1 teentje knoflook, 1? dl droge witte wijn, 1 eetlepel tomatenpuree, keukenpapier,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-03-2003
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Stoofpotje met groene kool en schouderkarbonade

Alles in een pan.

INGREDIENTEN

800 gr. vastkokende aardappels500 gr panklare groene kool, 2 uien2 teentjes knoflook40 gr. boter4 schouderkarbonades a, 150 gr.peperzout50 gr. gerookte spekblokjes

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-06-2002
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Schouderkarbonade met honing en chilipeper

INGREDIENTEN

* 4 schouderkarbonades, * 1 eetl ketjap manis, * 2 eetl honing, * 1 theel chilipepervlokken, * 1 eetl citroensap, * 1 eetl olie,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-08-2011
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

pittige hutspot met schouderkarbonade

Een lekkere makkelijk gauw klaar maaltijd voor als je weinig tijd hebt. 755 caloriekn; 51 gr vet; 22 gr eiwit; 51 gr koolhydraten

INGREDIENTEN

50 gr boter of margarine, 1 pak panklare hutspotgroenten ` 500 gr, = eetl shoarmakruiden, = pak gekoelde aardappelpartjes (375gr) 2 schouderkarbonaden, zout, peper, ca = dl melk

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-05-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Schouderkarbonade met zoetzure ananassaus

INGREDIENTEN

4 schouderkarbonades, 3 el. vloeibare margarine, 1 grote ui, gesnipperd, 2 tenen knoflook, fijngehakt, 1 blikje tomaatstukjes 400 gr., .1 blikje ananassukjes a 260 gr., 2-3 el. sojasaus

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-02-2009
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Mediteraans gevulde schouderkarbonade rolletjes

INGREDIENTEN

4 schouderkarbonades, 2 bollen verse mozzerella, italiaanse kruiden, 150 gr ontbijtspek, 5 eetlepels olijfolie extra vierge, 8 partjes zongedroogde tomaat, theelepel knoflookpoeder

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-05-2010
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Schouderkarbonade in rozemarijnmarinade

Eenvoudige marinade lekker stukje vlees...Barbecue op zijn best.

INGREDIENTEN

8 wat dikker gesneden schouderkarbonades, 150ml olijfolie, 4 eetl citroensap, 2 teentjes knoflook, geperst, 1 eetl mosterd, 1 eetl rozemarijnnaaldjes, fijngesneden, zout, peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-03-2013
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Schouderkarbonade met zoetzure marmeladejus

INGREDIENTEN

? 4 Schouderkarbonades, ? 25 g boter (of margarine), ? 1 grote ui, ? 3 tomaten, ? 2-3 eetlepels marmelade (sinaasappel), ? ? eetlepel balsamicoazijn, ? 2 eetlepel basilicum (verse, fijngehakt), ? snufje zout, ? snufje peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-10-2004
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Schouderkarbonade van de barbeque

Zoet

INGREDIENTEN

1 ui, 1 eetlepel boter, 2 eetlepels tomatenpuree, 2 eetlepels mangochutney, 2 theelepels worcestershiresaus, 1/2 theelepel cayennepeper, 2 schouderkarbonade, zout.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-12-2005
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Schouderkarbonade in roomsaus

INGREDIENTEN

4 schouderkarbonades, zout, peper, snufje kerrie, 50 gr. boter of margarine, 3 kleine uien, 150 gr. dun gesneden schouderham, 1 flinke el. grove boerenmosterd, 1 1/2 dl. bouillon, 1 el. diepvries dragon, 1 afgestreken el. allesbinder, 1 bekertje crème fraiche

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-04-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Schouderkarbonade met spek en salie

INGREDIENTEN

8 blaadjes verse salie, 2 teentjes knoflook, 1 citroen, zout, peper, 4 schouderkarbonades, 8 plakken ontbijtspek, olijfolie voor bestrijken.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-09-2003
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Top